![]() |
#661 |
Zadomowienie
|
![]()
ja nie
![]()
#662 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Udanej podróży. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() u nas 2 x po dyni z hippa pojawiły się szorstkie i czerwone łokcie. Nie wiem tylko czy to po dyni czy po oleju rzepakowym ![]() My dziś cały dzień w ogrodzie ![]() ![]() Wam również życzę udanego weekendu ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zadomowienie
|
Heja w ten upał. Olivka śpi na dworku w krótkich spodenkach i koszulce z krótkim rękawem super pogoda. Aż w domu nie chce się siedzieć. Wczoraj cały dzień nie miałam netu więc nie wiem co pisałyście.
Wczoraj poszłyśmy na spacer o 14 a do domu zlądowałyśmy o 17,30 ![]() Dziś dopiero po 16 wychodzimy poza domek ![]()
#664 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Buahaha ja tak mialam. Na weselu szwagra
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Meldujemy sie po spacerku- pierwszy raz w spacerowce. Nie podobalo mi sie, zdaje mi sie ze pasazer z tylu nic nie widzi. Juz nawet obczailam na all wozki z serii obok siebie i mialam typ- no i tak sie zlozylo ze spotkalam kobitke wlasnie z takim wozkiem. Malutkie kolka- pcha sie beznadziejnie ![]() Widzialam tez super blizniaki- ale sprowadzane ze stanow, trojkolowce. Ale na zamowiene czeka sie 6-8 tygodni to tez mi sie nie usmiecha
![]() |
#667 |
Wtajemniczenie
|
Witam
My cały dzien poza domem.Nocka tragedia Glam dlaczego Zoska nie dogadała sie z blizniakami i nie śpi tak jak oni?Jedziesz na ta majówke? Moja córka dzis bierze udział w zawodach kto obsika matke kto nasika najdalej i kto lezac na plecach obsika sobie brzuch i klatke piersiowa.Oczywiscie ona zwycieżyła.
#668 |
Zadomowienie
|
Moja też cały czas stópkami kółka robi suuuper to wygląda
![]() Paulinka dzisiaj spała na dworze 3h ![]() A ja w tym czasie zdążyłam posprzątać dwa piętra, łazienkę, piwnicę i taras umyć a wieczorem grill ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Wtajemniczenie
|
u nas 2 drzemki po 3h,w nocy 1 pobudka.
ja dostalam dzisiaj kilogram mieszanki wedlowskiej (wiecie,pierrot,bajeczny i spolka),wyjelam po jednym z kazdego rodzaju i sprawdzam,ktory mi najlepiej smakowal ![]() ale pogoda dzisiaj dziwna.robi sie w ogole coraz cieplej (tzn zamiast na wieczor zemp spadac,to rosnie),jest parno,ale niebo zachmurzone,straszna wilgoc.poszlam na spacer w ponczo i prawie umarlam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oj dla mnie też zgubą są te cukierasy dlatego juz nie kupuje bo jak miałam w domu to non stop szczególnie przy kompie mi szły........co do wagi to po cukierkach też cie ruszy no ale w górę ![]() ja właśnie opitoliłam 2 kiełbaski z grilka czekam na karkóweczke no ale tż stoi przy grilu a ja przyszłam małego uśpić przed kąpaniem jeszcze bo marudził i tak sobie kima....
![]() |
#671 |
Rozeznanie
|
hej:0
Dynia jest z babydream z rossmana, mojej bardzo smakuje, z ziemniakiem nie chce jesc ![]() My dziś na gołe nóżki (młoda) a mama tylko sukienka i pięnie sie zjarałam na czerwono ![]()
![]() |
#672 |
Zadomowienie
|
MUFF dziękujemy za komenty na nk
![]() Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2012-04-28 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nooo.. jest jeszcze czas.... moja przyrodnia siostra ma wesele w czerwcu- ale nie wiem którego , bo mnie nie zaprosiła ![]() z cyca cieszy się dzieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zadomowienie
|
Witamy wieczorowo
![]() Glam paszport robiliśmy tymczasowy (bo tylko takie są dla dzieci), mogliśmy wybrać "zwykły" lub biometryczkowy, ale biometryczkowy wydają tylko jak któs chce lecieć do kanady lub azji (tak jest u nas w Legnicy) koszt 30zł. Mieliśmy czekać 2tyg, ale ładnie poprosiliśmy babeczkę od wniosków i na nastepny dzień już był. Elf dzięki za info, z opisu to mój dzieć ani trochę nie ma anemii, z wyników tak samo, to czemu cholera mała nie przybiera na wadze??? tak w ogóle to mój jest jakiś nadpobudliwy lub z adhd, ciągle się wierci, teraz doszło gadanie, co chwile chciałby być w innym miejscu, przez co pełzanie ma opanowane, zabiera się za raczkowanie, ale coś mu nie wychodzi :P - nie bardzo wie dlaczego jak rusza nogami to ręce stoja :P Chętnie bym się podzieliła dynią, ale jest mały problem jak tu wysłać zamrożoną :P ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Elf a ja Ci jeszcze nie dziękowałam za przepisy, więc DZIEKUJE ![]() sypanka pychota. Przeszłaś już całkowicie na mm???? Olusia oj też bym zjadła taką mieszankę wedlowska, ale jeszcze nie wskazane |
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widziałam płyn nuka,w ciągu około 3 m-cy podrozal,teraz kosztuje 25 zł!! najtańszy był w świecie dziecka kiedyś idę do klubu
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-04-28 o 20:22 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zadomowienie
|
moja kumpela waży 90kg a wygląda na 60, jest wysportowana, każdy organizm jest inny a co tu zabawnaego nie wiem
a noszę rozmiar 38 więc do anoreksji mi daleko ![]() ![]() MOLA noł problem Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2012-04-28 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
![]() mola spoko, moj tez nie wiedzial ze trzeba razem, a dzisiaj zajarzyl ![]() elf nie ma za co, naprawde cudny ten twoj smyk ![]() masakra, moj dziec dzisiaj jeczal calutki dzien z tego upalu, myslalam ze wyjde z siebie, rozebrany do samego pampka i dalej sie kleil z potu, a co tu dalej zdejmowac, jak juz goly... moje mieszkamie to szklarnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zadomowienie
|
![]()
witam wieczorkiem
![]() my dzisiaj pierwszy raz w spacerówce (przysłali z serwisu po naprawie) do centrum i w ogóle na dworze - młodej sie podobało, tym bardziej ze w samym bodziaku była ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- a czy któras z Was jeszcze na cycu tylko młode trzyma?
![]() |
#680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
leżał bidulek goły (w pampku) i spocony na bujaku wyścielonym tetrówką, kupilismy chyba ostatni wiatrak w mieście, ssał co chwila by się napić, a ja wieczorami w samej bieliźnie spocona prasowałam jego ubranka męczarnia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...304412051.html
kobitki warte cos takie krzeselko? |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zadomowienie
|
ja własnie się tego boję a mieszkamy pod samym dachem
![]() Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2012-04-28 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
oolong to masakra jakas, musze kupic jakis wiatrak czy cos, zeby chociaz sypialnie schlodzic, bo on bawic sie jeszcze jakos sie bawi, ale spac nie moze bidok...
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- elfie no ja myslalam, ze jak z tego posranego 4 pietra jak u ciebie sie wynioslam, to chlodniej bedzie, a tu okna od poludnia i nawet zasloniete, a grzeje ![]() tyle dobrego, ze zima nie trzeba tak grzac, bo cieple mieszkanie |
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Zadomowienie
|
to fakt, ale aż strach pomyśleć jak w lecie będzie jak kwiecień/ maj sie zapowiada upalnie
![]() znalazłam tylko 1 fociak na lapku i wkleiłam w klubie, pogmeram z rana to ze ślubu dodam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...284164212.html
albo takie cos... ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- o to lece zobaczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ja mam po starszaku podobny jak na fotce (baby design) - jest super, bardzo stabilny ![]()
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja sobie caly czas mysle o tym ze w indiach w taka temperature nosza czapki ![]() Moze nie bedzie najgorsze to lato, ostatnie nie bylo zle Pamietacie jak sie obzeralysmy truskawkami, czeresniami, przezywalysmy usg polowkowe i zakupy wyprawek???? Ale to byly czasy ![]() A mi niedlugo mija rok odkad na drugiej wizycie sie dowiedzialam ze blizniaki beda ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 |
Zadomowienie
|
a właściwie od kiedy używa się krzesełka? dopiero jak siądzie prawda? wiem, durne pytanie
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- to prawda GLAM, strasznie szybko leci, dopiero majstrowaliśmy małego ![]() BTW, po raz kolejny przekonałam się, że brokuły są seksopędne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak mnie zachecilas, ze jutro malej ugotuje soczewice ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcze bobovita ma z deserkow jabko z dynia, baaardzio dobre ![]() Ktos pisal o melonach (w kontekscier o owocach ![]() My z Anka od wczoraj prawie cale dni na dworze! mala dzis ubrana w leciutkie spodenki i przewiewna koszule , bez bodziaka i tak byla zgrzana, nawet jak jej podwinelam nogawki i rekawy. A widzialam dzieci pod kocykami ![]() Pojechalysmy dzis do miasta na spacer nad Malte (takie sztuczne jezioro w Poznaniu) i tam tyle ludu bylo! oczywiscie wiekszosc w samych gaciach ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Raczkowanie
|
My dzisiaj cały dzień na ogródku w cieniu czeresni
![]() Edytowane przez goferek33 Czas edycji: 2012-04-28 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.