|
|
#661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy mogę być w ciąży - wątek zbiorczy cz. 3
Pomóżcie, miałam cykle 34, 31,31 i 27. Dziwnie rozregulowane, dzisiaj 32 dzień i nic. Nie uprawiałam seksu ale zaczynam jakieś schizy
Nie wiem czemu tak mi organizm wariuje :/ Ehh...
|
|
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#663 |
|
na przekór do celu
|
lub do wróżki.
nie uprawiałam seksu to znaczy nie byłam w sytuacji, kiedy mogło dojść do zapłodnienia? i nad ciążą myślisz? ehh...
|
|
#664 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Wybacz, ale absurd w tym wątku jest coraz wyższy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#665 |
|
Raczkowanie
|
Hej wszystkim Od 3 stycznia (24 tabletka aktywna YAZ) chorowalam na grype, bralam pyralginum, apap i okolo 3x2 rutinoscorbinu dziennie. Od 7 stycznia (28 tabletka - nieaktywna i przy okazji okres) juz odstawilam wszystkie leki oprocz Herbapectu, no i herbatek z cytryna (ze 2, gora 3 dziennie). Gdzies tak od tego 3-go stycznia, praktycznie do dzis wypilam okolo 15 torebek herbaty czarnej Dilmah (Marakuja, granat, wiciokrzew) i dopiero dzis sobie zerknelam do neta jak ten wiciokrzew wyglada, no i taki on ciut podobny do dziurawca No i w tym samym okresie z 5 herbat rumiankowych wypilam tez. W tym miesiacu stosunek mialam 1 i 16 stycznia (9 tabletka aktywna) - i teraz pytanie (wiem, ze troche wariuje, ale tak juz mam, mimo 26 lat...) - czy te witaminy C i ta cholerna herbatka (ktorej juz wiecej sie w zyciu nie napije) mogly jakos znacznie wplynac na tabletki? Czy wedlug Was mam sie czym martwic wzgledem glownie tego 16 stycznia? I pytanie - czy w najblizszej przyszlosci po takich zawirowaniach zabezpieczac sie dodatkowo?
iwa w tym wypadku.. 2 Idź do strony: « 1 2 3 «» Edytowane przez mandarynka134 Czas edycji: 2013-01-17 o 02:12 |
|
|
|
#666 |
|
Przyczajenie
|
Witam.
Jestem tu nowy i potrzebuje waszej pomocy. Uprawialem sex z dziewczyna i wytrysnelem na zewnatrz w prezerwatywie. Po jakies 30 minutach znowu zaczelismy ale bez prezerwatywy i bylem w niej tylko przez chwile bez wytrysniecia, doslownie chwila pare sekund. Czy jest mozliwosc zaplodniecia po wczesniejszym wytrysnieciu i ponownym stosunku ? Prosze o pomoc i powazne podejscie do sprawy. |
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie czaję Twojego toku rozumowania. Obawiasz się, że herbata i wit.C zaburzyły działanie tabletek? A wyciągasz ten wniosek z tego, że wiciokrzew jest z wyglądu "ciut podobny do dziurawca"? ![]() To chyba powinnam zacząc się obawiać - ja tylko wczoraj wypiłam 9 herbat... i wit.C, rutinoscorbin i kilka innych rzeczy też łyknęłam, bo jestem chora. Po Twojemu - powinnam się obawiać?
|
|
|
#669 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Mam właśnie pytanie, zanim ostatecznie za parę dni zrobię test ciążowy. Otóż ostatnio kochaliśmy się z partnerem i w trakcie, gdy chcieliśmy zmienić pozycję... Gumka zsunęła się z jego członka i została we mnie Była widocznie zbyt luźna czy coś w tym stylu. To jeszcze było przed jego orgazmem, ale wydaje mi się, że miałam wtedy dni płodne (choć ciężko mi obliczyć, bo mam nieregularny bardzo okres).I pytanie, czy mogę być w ciąży? Wiem, że muszę zrobić test i wtedy dopiero będę pewna, ale zastanawiam się czy to w ogóle możliwe w takiej sytuacji.
|
|
|
|
#670 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
"Wchodzenie tylko na chwilę" bez prezerwatywy jest baaaardzo głupie i nie ma sensu fundować sobie takich stresów, jeśli się nie chce zostać rodzicem. Cytat:
|
|
|
#671 |
|
Przyczajenie
|
Czy mogę być w ciąży
Witam, wczoraj po pijanemu najprawdopodobniej przespałam się z chłopakiem. Nic nie pamiętam, on niewiele. Powiedział, że wszedł we mnie, ale nie pamięta czy wytrysnął we mnie, myśli, że na zawnątrz, ale sperma podobno znajdowała się "tam". Czy mogę zajść w ciąże? Jakie jest prawdopodobieństwo tego ? Jak sprawdzić dzień po stosunku to? Co zrobić, aby ewentualną ciążę wyeliminować? Nie chodzi o aborcję.
|
|
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy mogę być w ciąży
Cytat:
Ja chyba by mieć w miarę komfort psychiczny poleciałabym do ginka i w razie czego zażyła tabletkę PO. I oczywiście, jeśli sperma znajdowała się "tam", to szansę na ciążę są spore.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
Edytowane przez niebieskie_oczko Czas edycji: 2013-01-17 o 15:54 |
|
|
|
|
#673 | |||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#674 |
|
BAN stały
|
Witam bardzo proszę was o zinterpretowanie wyników beta hcg <1,20 mIU/ml wyniki odczytałam online i nie mam tam podanych norm z góry dziękuję za odpowiedx
|
|
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#676 |
|
Przyczajenie
|
Witam, ostatnio zauwazylismy pekniecie w gumce po stosunku (16.01). bylo ono male jak po przekluciu. czy jest prawodobienstwo ze zaszlam w ciaze?dodam ze wytrysk byl wewnatrz
Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2013-01-18 o 15:45 Powód: dubel |
|
|
|
#677 |
|
BAN stały
|
Wynik jednoznaczny brak ciąży. znalazłam normy wystarczyło wpisać
człowiek w nerwach nie myśli wielkie dzięki pozdrawiam
|
|
|
|
#678 |
|
BAN stały
|
Kobitki jeszcze raz muszę napisać bo coś mnie nie pokoi mam właśnie okres z tym ze bardzo skapy, dostalam w terminie może skapy dlatego bo straszny stres mam i dosłownie testuje podpaski leci czy nie szok psychiatra mnie chyba czeka hihi. jeden test domowy negatyw robiony dzień przed okresem no i w dzień okresu który, dostalam beta negatywna. Moje pytanie dlaczego cały czas mam 37 temperaturę jeżeli chodzi o to ile minęło od ostatniego stosunku to na pewno z 3tyg. Czy mogę być pewna tej bety jutro chyba zrobię test domowy za wszystkie odpowiedzi dziękuję kochane
|
|
|
|
#679 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Ile dni po stosunku robiłaś test z krwi?
|
|
#680 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#681 |
|
BAN stały
|
Muszę sie przyznać ze temperatury cały czas nie mierze jedynie w dniu kiedy mam dostać okres i to jest zawsze 36 więc zmartwila mnie taka tempka 37 już 3 dzień tak samo. A od stosunku mineło z 3tyg. Zaczynam sie naprawdę martwić
|
|
|
|
#682 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() I czy robiłaś test z krwi? Jak tak, to kiedy? Ile dni po stosunku?
|
|
#683 |
|
BAN stały
|
Dziś 2 dzień okresu. Test robiony wczoraj z krwi 16 dni po stosunku a nawet 17 dodam ze stosunek był w gumce i po zakończeniu, była sprawdzana czy nie została pęknięta.
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Ale wiadomo nie ma co ufać gumce tak do końca chodziazby nie pękła to i tak nie ufam jej dlatego po tym co teraz przeżywam jak wszystko będzie oki ide po tabletki. Tylko żeby było oki
|
|
|
|
#684 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Czyli wiarygodny. Ciąży nie ma.
Cytat:
|
|
#685 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() No tak, jak się wsadzi kogoś do pokoju bez okien i zamuruje drzwi, to też nie można być pewnym, że nie wyjdzie, bo może przenikać przez ściany, prawda? Przecież skoro gumka była cała, to plemniki nie zmaterializowały się w cudowny sposób w twojej pochwie...
|
|
|
#686 |
|
BAN stały
|
Dzięki za wsparcie
no ja też raczej w ten test beta staram sie uwiezyc. No a co do tego jak mogło dojść do zapłodnienia to ja wiem ze nie mogło dlatego naprawdę, psychol jakiś ze mnie hihi ;-) Stąd pewnie ten okres takie skapy bo wiecznie siedzę i myślę. No tylko ta temperatura i tak jest dziwna jutro zrobię test tylko ten z moczu zobaczymy bo to co sie czyta na innych forach to temperatura -ciąża Bo już normalnie jakaś paranoja mnie ogarnia.
|
|
|
|
#687 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
#688 |
|
BAN stały
|
No tak na poważnie to jest pierwsze moje niepokalane
mam nadzieję, ze więcej mi sie to nie zdazy. macie racje testy sobie już daruję damy mojej głowie która jak widać ma wyobraźnię odpocząć wyluzuje i w poniedziałek ide do rodzinnego w sprawie tej tempki.i znając życie będzie cyt,, a w ciąży nie jesteś" no ręce mi chyba opadną i po takiej wizycie znowu będę w stanie błogosławionym. ;-P
|
|
|
|
#689 |
|
na przekór do celu
|
gdyby to było takie proste
|
|
#690 |
|
Przyczajenie
|
Hej. Męczy mnie pewna rzecz. Uprawiałam z chłopakiem petting w dni płodne, tuż przed owulacją. On mi robił palcówkę, czyli na jakieś 9-10cm do tej pochwy wszedł. 15min przed samą palcówką mógł mieć na palcach spermę, albo płyn ejak. Jednak w tym czasie dotykał mnie, czyli ocierał te ręce o łóżko, moją bieliznę itp. i dopiero włożył mi palce. Moje pytanie brzmi- czy jakieś plemniki zdolne do zapłodnienia mogły się przez to znaleźć w pochwie? No bo skoro wytarł ręce... ale z drugiej strony śluz płodny i wg to pochwa wtedy to świetne środowisko dla plemników
proszę bez ironii..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

Nie wiem czemu tak mi organizm wariuje :/ Ehh...

Wybacz, ale absurd w tym wątku jest coraz wyższy

Mam właśnie pytanie, zanim ostatecznie za parę dni zrobię test ciążowy. Otóż ostatnio kochaliśmy się z partnerem i w trakcie, gdy chcieliśmy zmienić pozycję... Gumka zsunęła się z jego członka i została we mnie 
człowiek w nerwach nie myśli wielkie dzięki pozdrawiam