![]() |
#661 | ||
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
![]() ![]() 2.o tejże wuaśnie mówię ![]() 3.a jem jem , co , zazdrościsz mi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdaje się, że ta perfumeria jest w Krakowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
![]() O i dobrze, Szatan się rozkręciła po tych wczasach i będzie wreszcie imprezować ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I tulę Flo i Maję ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-08-07 o 19:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Zjadłam 10 delicji, pączka, 3 bułki maślane i talerz bobu.
Czuję się dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Wtajemniczenie
|
![]() i ![]() ![]()
![]() |
#668 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dzięki
![]() ![]() Fuaśnie, ludzie, skąd się bierze fajne torebki - i - co bardzo ważne - możliwie niezdzieralkne, cobym jak najrzadziej przeżywała katusze związane z wyborem ![]() ![]() ![]() Chyba nie, nawet do latania nawykłe ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
tęsknię za cp!
![]() Chyba pójde spać,bo dzisiaj humor coś nie teges. I gardło wciąż mnie boli, 2 tydzień, pomimo łykania tablet różnych, może jutro do lekarza wreszcie polezę,zanim się angina zrobi ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-08-07 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() mi się już w czwartek po powrocie rozładowały bateryjki naładowane na wyjeździe ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
To ja :)
|
Cytat:
![]() Też bym się czuła dobrze -uwielbiam bób...
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi dziś bateryjki siadły ![]() jakies to wszystko wokół takie mało ważne, pierdołowate i bezsensu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-08-07 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Konto usunięte
|
![]() Naumiałem się dzisiaj 6 tematów ![]() ![]() Tru to chyba przezez Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Nindżopesz
|
Kurde... Szukam dla siebie butow na zime i nie ma.
Chce czarne, do kostki, cieple, nie zamszowe, na stabilnym obcasie 6-8 cm, bez futra na wierzchu, niezbyt szerokie w kostce, ciezkie i do 130 zeta... Wszystko ma albo platforme (koturn?) albo wywiniete na stale futro, szpilke, zamsz, cholewe szerokosci wiadra, za wysokie cholewki, plaski obcas, trzewikowaty, kaloszowaty, panciowaty albo trekkingowy wyglad. Fajne byly w butyku ale moje rozmiary sie skonczyly ![]() Co robic, jak zyc? |
![]() ![]() |
![]() |
#675 | ||||||
BAN stały
|
Znad gazowanej wody
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35755385]Naumiałem się dzisiaj 6 tematów ![]() ![]() Z matmy? ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wciągnął mnie świat zbrodni, mam zajęcie na urlop
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Nindżopesz
|
Casting na buty:
Drozsze i nieco za male Tansze i w sam raz |
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
red poczekaj-pewnie w deichmanie bedą miec takie z tych pierwsze są lepsze
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Robię przerwy ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() No wiem, wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś miaąłm taki przypadek ze zastała mnie sakramencka burza an mieście i mimo iż się schroniłam to potem musiałam przemierzyć ulice i wdepłam w kilka zbyt głębokich kałuż - skutkiem czego woda wylała misię butami ( ulubionymi ![]() nie myśląc wiele weszłam do centrum handlowego/galerii ![]() do dziś wszyscy sie zachwycają jakie ekstra botki - szaaaaajs niemożebny ale ludzie tego nei wiedzo, patrzajo i mówio ale masz ekstra buty ![]() no, to tyle zserii urzekła mnie twoja historia na dziś Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-07 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Nindżopesz
|
![]() To taka metafora zeby mnie uswiadomic, ze obie powyzsze pary to szajs niemozebny? ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Polly, masz 20 tys postow! Nie boisz sie, ze Cie zbanuja za spamowanie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo tak zgadzam sie z polly te drugie gorsze - jak widze obrazek to są o wuj gorsze i nawet o dwa wuje gorsze ale gdybyś nikogo nie pytałą kupiła i w nich się pokazałą to mogłabyś usłyszeć jakie boskie albowiem ciuch/but zyskuje (lub nie ) na człowieku pierwsze są za☠☠☠iste szkoda ze za małe bo bym brała na Twoim miejscu bez szemrania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35755928]1. Otchódzanie ? ![]() Nie, po prostu zdrowy tryb życia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale to wszystko na faktach autentycznych? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro zmierze bo moze mam 24,3 cm i o tym nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() w sumie to mam podobne do tych pierwszych tylko podkostkowe ![]() a tych drugich to ja bym na pewno nie załozyła ![]() wg mnie ciotkowo-cnotkowe ![]() Cytat:
![]() no to ![]()
![]() |
#689 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Twoje zdrowie! Zmierzylam stopy, no niestety 24,5 i 25 cm :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.