![]() |
#661 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Za mną piąty dzień, zupa z marchewki faktycznie pycha! Póki co dieta bardzo mi odpowiada, jeszcze jakby ktoś za mnie o tym myślał, robił zakupy i gotował to byłoby ekstra ![]() MalgorzataD link coś nie działa.. Edytowane przez kenya_ Czas edycji: 2013-03-04 o 19:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dieta 3d chili
Dziewczyny nie poddajcie się !!
![]() ![]() ![]() Ja od dzisiaj wprowadziłam dodatkowe ćwiczenia, na stronie pinterest znalazłam rozpisane ćwiczenia na każdy dzień, jestem po pierwszym treningu i polecam go wszystkim ![]() ćwiczenia nie są zbytnio trudne, co nie oznacza że się przy nich nie uposiłam i zgrzałam ![]() rozpisane są na każdy dzień tygodnia, dokładną rozpiskę możecie zobaczyć tu : http://pinterest.com/pin/61572719877413915/ lub zapraszam do siebie na bloga gdzie rozbiłam tą rozpiskę na każdy dzień z osobna i dodałam zdjęcia jak wykonywać ćwiczenia ![]() ja jak narazie jestem zachwycona ![]()
![]() |
#663 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Raczkowanie
|
Ja sie nie wypowiem na ten temat, bo dopiero zaczynam, ale mam nadzieje ze u mnie takiego efektu nie bedzie bo juz bym byla calkiem płaska jak decha
![]()
![]() |
#666 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
wczoraj zapisałam się na silownię będę chodziła 5 razy w tygodniu ( no zobaczymy ..... ![]() 2x mam fitness |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
nie mogę się doczekać wypłaty, też chcę wrócić z powrotem na dietę! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#669 |
Zadomowienie
|
A ja bym właśnie chciała by zmalały, po cichu o tym marzę.
A jak jest z kawą? W diecie wiem, że jest kawa jako przekąska, ale poza tym? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nawet sie przyzwyczaic idzie do tego aromatu przypraw ![]()
![]() |
![]() |
#671 |
Zadomowienie
|
Pytam, bo właśnie ja kawę z cynamonem i śmietanką w proszku (wiem, że to złe, ale do innej nie potrafię się przyzwyczaić) piję już od 2 tygodni i dziś mimo iż mój pierwszy dzień diety również postanowiłam sobie zrobić taką kawę
![]() Już wiem, że pomidory z ziołami prowansalskimi nie będą moją ulubioną przekąską, ale zjadłam co do ostatniego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Rozeznanie
|
Zaczynam dziś tą dietę
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Zioła z pomidorami ..fujj..jecie regularnie? np co ileś godzin? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Raczkowanie
|
Jutro mija 2 tygodnie, ale dziś się zwazyłam i -1,5kg
![]() Sukcesik cieszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze, nie mogę się w ogóle zmobilizować do ćwiczeń, zwłaszcza, że mam sporo nauki.. Mam nadzieję, że wkrótce się zmotywuję ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Przyczajenie
|
Ja jestem prawie po 1 tygodniu diety - (jutro 'oficjalne' warzenie, a spadło mi już ponad 2kg, jesli takie tempo sie utrzyma do konca to wow! a diete czasami troche modyfikuje a zamieniam posilki (wiadomo kolacje na inna kolacje itd.)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#676 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() znalazłam to na pinterest i teraz dokładnie rozpisałam na blogu ![]()
![]() |
![]() |
#677 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ja jestem dzisiaj 9ty dzień na diecie i powiem Wam, że mam problem.... Kurde, ja chyba nigdy w życiu nie jadłam 5ciu posiłków dziennie!! Po prostu nie jestem w stanie... Myślałam, że to się jakoś poustawia wewnątrz mnie, że pewnie dojadałam zawsze, itp., więc jak teraz nie będę mogła dojadać to to 5 posiłków ze spokojem zjem! Ale minął już ponad tydzień i właściwie nic się nie zmienia..... Np. dzisiaj rano zjadłam omlet (fuj, niedobre to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Zadomowienie
|
Jestem po 1 dniu diety
![]() ![]() http://www.facebook.com/pages/Zmieni...72565512850735 Zapraszam do polubienia i wspierania mnie w tych "trudnych" chwilach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Raczkowanie
|
No własnie mam to samo, kolacje raz tylko zjadlam, a dzisiaj jest 6 dzien, powinien byc 7, ale w niedziele sobie calkiem odpuscilam, bo w domu bylo w miare lekkie jedzenie
![]()
![]() |
#681 |
Przyczajenie
|
mi tez obiad wychodzi kolo tej 16, bo za nim wroce z zajec to sie robi 15.30, kwestia podgrzania i zasiadam o tej 16, to gdzie potem przekaska i kolacja? no chyba ze si eklade o 24 spac to czasem jeszcze dziubne. Wczoraj wyszłam ze znajomą na spotkani ei skusiłam się na cydr i chleb ze smalcem i nie dosc ze organizm sie zbuntowal na taka dawke tłuszczu i źle się czulam to waga tez sie zemściło i zamiast tych ponad 2kg wyszło równe dwa kilogramy ale to chyba i tak fajny wynik jak na pierwszy tydzień?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Raczkowanie
|
no nic, to jem tak jak wychodzi, nie będę zjadać więcej....
Dzisiaj jadę do tej koleżanki co się u niej ważyłam jakieś trzy tygodnie temu i chyba się skuszę i wejdę na wagę ![]() ![]() Wiecie co: fajnie nie mieć wagi w domu ![]() ![]() Ale czuję się "mniejsza", więc jest szansa, że waga pokaże mniej niż 59 ![]() Marticzku - a Twój wynik super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Zadomowienie
|
Dzień 2, właśnie jem obiad - kaszę kus kus z papryką i chilli.
Patrzę na talerz, myślę: mało tego jedzenia. Zjadłam pół i już nie mogę, jest takie ostre, że chyba już nigdy tego nie zjem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#684 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie dzień 7, trzymam sie dzielnie, choć powoli marzy mi się jakieś pyszne ciacho ![]() ![]() Po południu ide na dłuższy spracer ( w końcu troche ruchu!), a jutro rano ważenie.. Obawiam się trochę, zwłaszcza, że @ mi się zbliża i czuję się ciężkawo.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Raczkowanie
|
Ja czasami sobie zgrzesze jakims suszonym owockiem (morele, figi, daktyle), uwielbiam je, a przynajmniej mnie do slodkiego nie ciagnie
![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- A własnie, mozna czyms zastapic cukinie w leczo? Bo jakos ciezko mi ją dostac ![]()
![]() |
#686 |
Rozeznanie
|
a nie możesz po prostu nie dodawać tej ccukini? widziałam w biedronce ostatnio .
A gdzie dostałyście mięte do wody? ja pije z cytryną , bo nie mogłam znaleźć . Dziś dzień drugi, ale już powoli mam dość.. a mąż przyszedł z pracy z torebką cukierków wedlowski .. kusiciel .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Przyczajenie
|
prawde mówiąc ja codziennie zjadałam kosteczke czekolady i jak widać nei zaszkodzilo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() No więc wczoraj było pierwsze ważenie, ale: po południu, w ciuchach, w czasie kobiecych dni.... ale ![]() Tak jak mówiłam, na diecie jestem od 25 lutego, ważyłam się ostatnio coś koło 12 lutego... Między ważeniem a dietą nastawiałam się na dietę, czyli jadłam na zapas pizzę i inne głupstwa, itp. czyli w dniu rozpoczęcia diety mogło być nawet i 61.... ![]() więc 12 lutego było 59,3kg wczoraj było 56,7kg czyli jakieś 2,5kg mniej ![]() ja nie narzekam ![]() ![]() Od przyszłego tygodnia wracam na aerobik i rowerek!!! Czas zacząć się ruszać!! Wiosna idzie!! Czy Wy widzicie to słonko?? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja dziś miałam w końcu ważenie, po tygodniu diety i.. 2,5kg mniej !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Raczkowanie
|
ta dieta jest rewelacyjna. Człowiek głodny nie chodzi. Posiłki są smaczne. A jak coś nie samakuje to mozna zastąpić posiłkiem z dnia innego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.