|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
To bardzo się cieszę i zapraszam na PW
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
któraś z Was chce się pozbyć Gucci Rush 2 i Amor Amor?
Gucia bym chciała minimum z 10ml, Amora więcej (póki co mam troszkę we flaszce) pokuszę czym chata bogata jak ktoś ma w/w
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#665 |
|
Rozeznanie
|
Witam odam po 10 ml (ze wspólnych zakupów)
Ch. Dior Pure Poison Midnight Poison i wiele innych............
Edytowane przez fryta13 Czas edycji: 2012-11-06 o 10:26 |
|
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co w zamian szukasz?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#667 |
|
Rozeznanie
|
Jak ktoś chętny mogę zrobić odleweczki do 10ml (nawet więcej)z moich flakonów
Ck one ,euphoria edp, euphoria blossom,truth,in2u,obsess ion night, Versace versense,bright crystal, Alien edt, Angel la rose, Lanvin Merry me,Jeanne,Rumer,E`clat d`arpege. Lempicka Lolita klasyczna,SI lolita edt ,Estee lauder sensuous. Carolina Herrera 212, Liberte cacharel, J.Del Pozo Esencia de duende , In white, Hallowen, Chanel Chance edp, Modemoiselle edp, Britney Spears Fantasy midnight (cały flakon),Believe, Wish Chopard ,Jimmy Choo edp ,Maroussia Slava Zaitser ,Jceberg Twice, Eau de jceberg, Burberry the beat ,Brit edp, Salvatore Ferragamo incanto shine, Love love Moschino, Guess, Paris Hilton ,Just Me Beyonce Heat Rush ,Jenifer Lopez Live LUx,Becham intimately,Kate Moss,Maria Sharapova, Mirage Oriflame,Christian Lacroix Absynthe oraz bbbbbbardzo dużo zapachów z Avonu Zamienie na coś co mi wpadnie w oko .Doszlo troszke nowych flakonow MaxMara touch gold, AoD secret, CK eternity moment ,Lacoste Inspiration,Acqua di gioia,Versace Vanitas i znowu nowe nabytki;TM Womanity, Fergamo S F Fascinating night,Chloe edp,Dior MP,Dior PP i H sensuelle,Hugo Boss Femme,Givenchy Eoudemoiselle,Allure edt,Alien Suessence solei,Givenchy Play Intense,Lanvin Oxygene,Rihianna Rebelle i Reb l fleur Escada Magnetism .Chyba wszystko ![]() Czego szukam ----Wszystkiego ![]() |
|
|
|
#668 |
|
Rozeznanie
|
A ja już wszystko rozdałam
Następnym razem na pewno się uda Obecnie jestem golutka do ostatniej próbeczki... Póki nie przylecą nowe
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#670 |
|
Lux Mundi
|
Witam
![]() Do oddania mam : W atomkach 39) Love & Toast - Gin Blossom, 7 ml 40) Salvatore Ferragramo - Fascinating Night EDP, 7 ml 41) Ginestet -Sauvignonne EDP, 7 ml 42) YSL - Paris Jardins Romantique EDT, 10 ml 43) Salvadore Dali, Daliflor - 5 ml 44) Chopard, Casmir, miniaturka 2 /5 ml [z zakrętki zeszło 'złotko'] W samplach 45) Dior, Dune EDP - 1 ml 46) Spears, Fantasy EDP - 0,5 ml 47) Perfumerie Generale, Indochine - 0,2 ml 48) Burberry, The Beat EDP - 0,2 ml 49) Lempicka, Si Lolita - 0,3 ml 50) Atelier Cologne, Vanille Insensee - 0,2 ml 51) E. Coudray, Ambre et Vanille - 0,4 ml 52) Ghost, Deep Night EDT - 1,3 ml 53) YSL, Cinema - 0,2 ml 54) Bulvgari, Jasmin Noir EDP - 0,8 ml 55,56) Annick Goutal, Le Chevrefeuille EDT - 5 ml [2x 2,5 ml ] 59) Zara Woman, Azahar - 2,5 ml 60) PanAme de PATOU - 2,5 ml Chętnie przygarnę wszelkie wariacje na temat : -Juicy Couture -Prada -Burberry [prócz The Beat i Weekend] oraz -YSL : Opium, Baby Doll, Yvresse, Paris, Belle d'Opium, Saharienne; -Paco Rabanne : Calandre, XS Black for Her, Ultrared; -Gabriella Sabatini : Bolero Nie musi być Bóg wie ile ważne, by wystarczyło na 3/4 porządne testy
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-11-05 o 19:00 |
|
|
|
#671 |
|
spin doctor
|
Szukam L'Eau the One D&G-duzych ilości we flakonie
. Moze ktoś chce sie pozbyć, to poszukam czegoś w zamian w swoich zbiorach.
|
#672 |
|
Raczkowanie
|
poszukuję keiko mecheri - oliban , serge lutens - borneo
|
|
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Twoich szukanych mam niestety tylko niecałego sampla Prady tej klasycznej.Moja lista wymiankowa: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=606 |
|
|
|
|
#674 |
|
Wtajemniczenie
|
fryta13, marzą mi się odlewki:
* euphoria * euphoria blossom * Alien * J. del Pozo In white * Hallowen * Escada Magnetism. Ale nie wiem, czy Cię czymś zainteresuję. ![]() Link w podpisie. |
|
|
|
#675 |
|
Zadomowienie
|
Może ktoś chce końcówkę Crystal Noir EDT w oryginalnej flaszce?
EDT raczej już nie zużyję, bo zaopatrzyłam się w EDP ![]() Na wymianę nie wiem co chcę, na pewno nie odlewki... |
|
|
|
#676 |
|
Konto usunięte
|
Na gwałt poszukuję choć kropli Jean Patou Sublime
Proszę o kontakt na PW.
|
|
|
|
#677 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Ano sama Prada to trochę mało, a nic więcej u Ciebie nie widzę za Sauvignonne
|
|
|
#678 |
|
Mother of Cats
|
Cindy28, chętnie porwałabym Ci
Z Twoich szukanych mam tylko odlewkę Prady EDP (9/10 ml). Chyba że coś jeszcze u mnie wypatrzysz
|
|
|
|
#679 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Ale jeśli odpowiada Ci Mandragora za Pradę, to chętnie przygarnę
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-11-05 o 23:02 |
|
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie nie perfumy, ale może są miłośniczki takich perfumianych gadżetów.
Świeca zapachowa Van Cleef & Arpels, perfumowana zapachem Feerie, duża, ciężka, szklana, z piękną biżuteryjną srebrzystą pokrywką i w firmowej sakiewce. Naprawdę ładny gadżet, niemniej nie mam dla niego zastosowania (póki co robi za dekorację ). Wymienię na coś
|
|
|
|
#681 |
|
Mother of Cats
|
Odpowiada
![]() Biegnę na PW |
|
|
|
#682 |
|
Lux Mundi
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję odlewki Dark Aoud Montala
w zamian mam: Odeur 71 CdG CdG 2 srebrne Garage cdG ew. Mukhallat Malaki Swiss Arabian (oud orientalny) Najchętniej większe odlewki - ponad 10ml, ale 10tką nie pogardzę
|
|
#684 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#685 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Tylko środki płatnicze gdzieś wyszły
|
|
|
|
|
#686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam ochotę na Dark Aoud, jak ktoś nie rozbierze to rozbiorę ten zapach i jeszcze jakiegoś Ouda pod koniec miesiąca
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam, może ktoś coś chce
Na zielono zaznaczam dokładki. Flaszki: * Andy Tauer 02 L'Air du Desert Marocain ok. 25/50 ml; z puszką i autografem Andy'ego - raczej tylko za Incense Rose, ew. odlewka za podobną ilość D.S. & Durga (i.t.p. niszy) * J.P. Gaultier Kokorico 95/100 ml tester * Gucci Pour Homme 20/50 ml * Cartier Le Baiser du Dragon EDT tester (tylko za wish lub niszę) * Lutens Santal Majuscule ok. 17/50 ml *L'Occitane Notre Flore Myrte limitka w wersji torebkowej, mega unikat * Voluspa Vintage Tobacco Vanille ok. 42-44/105 ml * Voluspa Burmese Rosewood ok. 42-44/ 105 ml * Florascent Santal ok. 15/60 ml (http://www.florascent.de/) * YSL Opium edt 75/90 ml * Givenchy Ange ou Demon Le Secret Poesie d’un Parfum d’Hiver, limitka z 2011, unikat, za coś specjalnego * refill Kilian Liaisons Dangereuses ok. 6/7,5 ml * refill Kilian Prelude To Love ok. 5/7,5 ml chętnie za Kilian Taste Of Heaven Absinthe Verte; mogę też wymienić jako zestaw z firmowym pudełkiem - za coś fajnego ![]() * Clinique Aromatics Elixir 3,5/4 ml, miniaturka z atomizerem, wersja przedreformulacyjna * Guerlain Coriolan 50 ml, nowy w folii. Unikat. * Korres Saffron Amber Agarwood Cardamom ok. 20/100 ml (będę marudzić, oddam tylko za muszmiecia )* Hermes Eau de Pamplemousse Rose początkowo 100 ml, flakon na brzegu ukruszony, ale nie przecieka. * Jil Sander Woman III początkowo 100 ml, unikat. * Voluspa Winter Cherry 25/30 ml (unikat) * Mary Kay Acapella - w klimatach Alien Essence Absolue (odurzające kwiaty i zmysłowa, ambrowo-waniliowa baza, bardzo dobra trwałość i projekcja)(unikat) *perfumy olejowe z Song of India, 10 ml, nowe w kartonikach: Rose, Buddha Delight, Wiciokrzew *PUSTE FLAKONY po CdG Vettiveru i Smell Bent Reindeer Games (z kartonikiem, niestety obklejonym taśmą )Mogę zrobić próbki/odlewki z moich flaszek: * Armani Sensi * Avon Crisp Forest (unikat, kuzyn Oolang Infini i Wonderwood) * Christian Lacroix Absynthe PH * M by Marcel Marongiu * Cartier Le Baiser du Dragon EdT (za wish) * Cartier Le Baiser du Dragon deo (dns) * Chanel 19 Poudre * Davidoff Silver Shadow Pure Blend * Demeter Banana Flambee EdC * Dior Dune vintage (2 ml za wish) * Dior Eau Sauvage vintage * Dior Midnight Poison * Donna Karan Essence Wenge (do 2 ml za wish) * Donna Karan Black Cashmere (wersja kamykowa, za wish) * Etro Etra edt (do 2 ml za wish) * Estee Lauder Wood Mystique * Fragonard Reve Indien Parfum ( za wish, 1 ml) * Guerlain Habit Rouge edp * Hermes Terre d'Hermes Pure Parfum (do 2 ml) * Hermes Eau de Pamplemousse Rose * Jil Sander Woman III (do 2 ml) * Jo Malone Lime Basil & Mandarin Cologne (do 3 ml) * L'Occitane Eau des Baux (za wish) * L'Occitane Ambre * L de Lolita Lempicka * Lempicka Si Lolita edp * Lubin Idole EDT * Masumi * Molinard Habanita EdT * Montale Red Vetyver (do 2 ml za wish) * Paloma Picasso Tentations (do 2 ml za wish) * Parfum d'Empire Ambre Russe (1 ml za wish) * Penhaligon's Elixir (do 2 ml za wish) * Rasasi Bushra (do 2 ml za wish) * Rasasi Khaltat al Oud (do 2 ml) * Reminiscence Noir * ScentStory 24 Gold * Trussardi Inside (do 2 ml) * Versace Gianni Versace * Voluspa Santiago Huckleberry (unikat, do 5 ml za wish) * Voluspa Vintage Tobacco Vanille (unikat, do 3 ml za wish) * Voluspa Burmese Rosewood (unikat, do 3 ml za wish) * YR Cedre Bleu * YR Neonatura Cocon ( za wish) * YSL Opium vintage (do 2 ml za wish) ODLEWKI GOTOWE: * Hanae Mori HiM ~ 8 ml * ISO E Super 2 ml (lub więcej) * Amouage Reflection Man (generic oil+baza) ok. 10 ml * Fendi Theorema 9 ml * Puig Quorum ~ 7 ml * La Perla Dark Extacy ~ 2 ml * L' Erbolario Corteccia (do 3 ml) * L' Erbolario Muschio Bianco ~ 4 ml PRÓBKI: * Arquiste Anima Dulcis 1,7 ml (za wish) * Tom Ford Neroli Portofino 0,6 ml Il Profumo Chocolat Amere - 2,3 ml Gandini Teak Wood - ok. 2 ml Demeter Chai Tea - 2 ml Parfum d'Empire Wazamba - 2 ml Montale Aoud Damascus - ok 2 ml Isabel Derroisne Rose Divine - 1,3 ml L'Artisan Piment Brulant - 1 ml * A. Goutal Songes ~ 1 ml * Bath & Body Works Oak 2,5 ml * Dior La Collection Bois d'Argent 2 ml * Eau d'Italie Paestum Rose 2 ml * L’Artisan Havana Vanille 0,5 ml * Ted Lapidus Altamir 1,2 ml * Bvlgari Notte ~ 2ml * Ghost Deep Night ~0,4 ml * Givenchy Very Irresistible Poesie d’un Parfum d’Hiver ~ 1 ml * Chanel Allure Sensuelle edt f., ok. 1,7 ml + 1 ml edp * Givenchy Pi Fraiche 0,5 ml * Gucci PH vintage 2 ml * Cavalli Oro 1,7 ml * Lubin Black Jade 1,2 ml (r) * Azzaro Acteur 2 ml * Demeter Thunderstorm ~ 0,5 ml * Demeter Dirt ~ 0,7 ml * L. Lempicka EDT (f) 1,2 ml * Geo F. Trumper Eucris (firmowa) ok. 1,5 ml * Gaultier Le Male ok. 2 ml * Chanel Cristalle ok. 1,7 ml * Rasasi Esraa olejek 1,5 ml * Rasasi Mahyouba (olejek) ok. 1,5 ml * Rasasi Faqat lil Rijal 0,5 ml * McQueen My Queen - 2/5ml (miniaturka) * Salvadore Dali Le Roy Soleil Extreme - 2ml * Dior Addict (stara wersja) 2 ml * Krizia Spazio Uomo (drzewny szypr, unikat, f. + kartonik) 1,5 ml Mogę również podzielić się żywicami: olibanum, mirra, opoponaks lub naturalnym sandałowcem (wiórki) oraz węgielkami do kadzideł. Mam na wymianę również miniaturową kadzielniczkę ![]() Szukam: Flakony * pusty flakonik po którymś Poison Elixir Diora (najchętniej Pure Poison Elixir, 30tka, rozkręcany) ![]() używki we flakonach: * Serge Lutens (5'o'clock i co w oko wpadnie )* Shalimar vintage * Fragonard Grain de Soleil * AA Pamplelune * Neonatura Cocoon (nowa w folii na zapas )* YSL Nu EdP (chętnie miniatura 10ml lub 30-tka) * Sisley Eau du Soir * Idole de Lubin edt i edp * Theorema (szukam również pudełka do Teosi 100ml) * CdG Sequoia, Black (ale inne CdG też rozważę) * Micallef Shanaan * Durbano Jade, Turmalin * Tauer Incense Rose * przygarnę również miniaturki z atomizerami (Clinique, Dior, Hermes, Cartier, etc.) oraz * atomków z Globe * olejków z Perfumer's Apprentice * Generic Oils a także próbek zapachów z tej listy: http://www.fragrantica.com/member/265219/ Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2013-12-06 o 13:11 |
|
|
|
#689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37439932]Na gwałt poszukuję choć kropli Jean Patou Sublime Proszę o kontakt na PW.[/QUOTE]mam probke sublime (musze sprawdzic ile zostalo) co oferujesz w zamian? ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
Edytowane przez MAGDA1704 Czas edycji: 2012-11-05 o 22:33 |
||
|
|
|
#690 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Alien, Alien Suessence solei, Maroussia, Brit, Love Love, AoD Secret, Womanity, Chloe, MP, PP i H Sensuelle, Magnetism? ![]() Tutaj moje dobroci ==> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=670
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

) poza tymi trzema odlewkami?
I co w zamian szukasz?