|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.
crozee, żebyś wiedziała, że przyjemniej
w takiej kuchni te kilka lat czekania na remont będzie przyjemniejsze najeczka mistrzynią świata - połknęłam kawałek farby taki, który zdrapałam z szafki nie wiem, jak to się stało, wzięłam głęboki wdech i zaczęłam się krztusić. Wypiłam dwa litry wody i nic. Zjadłam croissanta i jest lepiej, ale nie jestem pewna, czy całkiem dobrze. Najwyżej pojadę płukać żołądek zaraz obiad, a potem Ewa!
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Ale cisza... Wreszcie ogarnęłam się z pracą
![]() najka a nie uważasz, że jak Socha ma sceny z dzieckiem w Przyjaciółkach, to jest strasznie sztuczna? Generalnie ja lubię, ale jak mówi do tej Hani to aż mnie telepie
|
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w ogóle to ona tam według mnie najgorzej gra, może też taka rola... w każdym razie pozostała trójka według mnie lepiej odnalazła się w rolach widziałaś najnowszy odcinek? ja próbuję na nowo zainstalować iplę, może się w końcu uda otworzyć jestem geniuszem informatycznym ![]() w ogóle ostatnio kolega z IT powiedział mi żart: jadą autem mechanik, chemik i informatyk. nagle samochód się psuje i nie chce ruszyć... mechanik mówi: "to pewnie silnik!", chemik: "a ja myślę, że to wina złego paliwa", na co informatyk: "chłopaki, radzę wysiąść i wsiąść z powrotem - to powinno pomóc" ![]() a żart był a propos tego, że zarzuciłam mu, że większość problemów z kompem każą najpierw tak rozwiązywać, więc ja już się wylogowałam, zalogowałam na nowo i dalej nie działa, a on na to: "taka moja praca, jak w tym kawale" i opowiedział
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-11-07 o 16:05 |
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit. właśnie odkryłam, ze każą mi coś płacic za obejrzenie tego odcinka na ipla Dziwne, może to jakaś przedpremiera?
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2012-11-07 o 16:04 |
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#666 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie
![]() Cytat:
za stanik żeby był dobry ![]() Cytat:
na jutro Cytat:
tylko jeszcze nie wiem na jaki kolor się zdecydować ....ale widziałam dziś pięknego szklanego aniołka który na pewno zawiśnie na choince !Gocia trzymam mocno kciuki za maleństwo ![]() Crozee Witaj Witam
|
|||
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
Med milczy, może ona trafiła
?
|
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
Nie trafiłam, nie zrobiłam nawet zakładu
Naj, ale to co... stoi Ci tam gdzieś? Czy jak? Co do egzaminu, jeśli już zdawałaś, to może w ogóle teorii nie będzie. Ja miałam tylko 5 dodatkowych jazd i to wszystko. Można było też kombinować tak, żeby te jazdy były tuż przed egzaminem (czyli płacisz za jazdy z góry, oni wystawiają zaświadczenie, ze niby je odbyłaś, a robisz je potem). A egzamin teoretyczny zdasz na pewno. Ja się za każdym razem uczyłam dzień przed testów na pamięć ![]() Capri, no weź, serio? Fajna egzaminatorka
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-11-07 o 17:28 |
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, szkoda, myślałam ze może tobie się poszczęściło
|
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Ale głupia pogoda dziś
coś mam doła dziś
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aby dołek zniknął.
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() capri trzymam kciuki w dalszym ciągu![]() najeczko, super, że kuchnia wypiękniała to takie miłe uczucie ulepszać swoje mieszkanie![]() byou, ja będę w ikei w sobotę - mam nadzieję, że nie wydam fortuny, skoro mówisz, że ładne ozdoby są ![]() arrakis, mam nadzieję, że lilith będzie dzielna w poniedzialek ![]() znowu dziś ćwiczylam normalnie nie wierzę w swoje szaleństwo. mam okres i zakwasy po wczoraj, więc zaczęłam 15 minut z turbo, a potem jakieś podskoki i hula-hop. ale 25 minut zaliczyłam![]() w ogóle zrobiłam sobie fajny motywator - zrobiłam w excelu tabelkę na wzór kalendarza z dniami miesiąca, wydrukowałam i zamalowuję markerem dni, w których ćwiczyłam w tym miesiącu to tylko dwa, ale będę dążyć do zamalowania jak największej ilości kwadracików coś jak czekoladka w kalendarzu adwentowym
|
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() Przepraszam że ostatnio tak ciągle pisze o sobie ale mam ostatnio ciężki okres i jakaś tama rozwalona jestem Wylałam kolejne żale w klubie, jak komuś się chce czytać, daję medal ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
Crozee, tak samo wczoraj pomyślałam... Że ona jest w wieku Antka
|
|
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby tak dalej Ja turbo nie ćwiczę bo nie wiem co by pomyśleli sąsiedzi na skaczącego słonia Fakt, że chyba turbo najlepsze ale dla mnie jakoś za szybkie. Raz spróbowałam ale nie nadążam. Skalpel spokojny, ale ja bardziej chciałabym zrzucić kg ( a od tego jest turbo i kiler ).I podziwiam za ćwiczenia podczas okresu
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
capri, spoko - właśnie nadrabiam gorącą czekolada
![]() pati, a ile ważysz? i ile chcesz zrzucić? też się podziwiam, tym bardziej, że to pierwszy dzień @ ale stwierdziłam, że jak przez tydzień-dwa się pozmuszam, to później znowu wejdzie mi w krew
|
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
wróciłam ze spotkania Było świetnie Pośmiałyśmy się, pogadałyśmy na poważne tematy Ja chcę więcej
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Moja babcia tak narzekała, że nie jest prababcią, że teraz będzie podwójną
Właśnie kuzyn obwieścił, że zostanie tatą.
|
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia ale Wam zazdroszczę
![]() Picz ważę 63-65 przy wzroście 1,68. Niby to nie jest strasznie dużo ale najbardziej wkurza mnie oponka na brzuchu, szerokie uda i cellulit i rozstępy na tyłku. Rozstępów niestety nie usunę ćwiczeniami. Chociaż wolę mieć rozstępy niż celullit w wielu miejscach A zrzucić to nie wiem. Dobrze bym się czuła przy wadze 60. Może ciut mniej. Gocia ale fajnie to się babcia ucieszy
![]() 6.05.2017 ![]() Edytowane przez patuska18 Czas edycji: 2012-11-07 o 19:10 |
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Jeej jestem :+) poznałam nowe zazdro ale była miła pizza a ze stef byłyśmy tak głodne że zarlysmy jak glupie
![]() Dziewczyny są przekochane aleks ma slodkdie doleczki jak sie uśmiecha kasia troszkę nieśmiała ale milutka a stefka pozytywna gadula od razu znalazlysmy wspólny język i nawet poznała mojego tz Pisze do was z tel więc tak oszczędnie
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
pati, te kilka kilo myślę, że spokojnie zrzucisz samym skalpelem.
a co do skakania, to ewka mówiła, że jak sąsiedzi będą narzekać to mamy ich zaprosić do ćwiczeń chociaż szczerze mówiąc ja ćwiczę w takich tenisówkach i w ogóle nie hałasuję. chyba, że przy tym mocnym tupaniu, ale ja tego nie robię, bo tłuszcz mi tak skacze, że aż boli ![]() gothka, gratulacje dla kuzyna - dobra robota ![]() karola, jak Ci się warszawa podoba? Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2012-11-07 o 19:35 |
|
|
|
#684 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No ale jak zawsze na spotkaniach zazdrośnic
|
|||||
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie podoba mi sie hotel mamy widok na pałac kultury warszawa zatloczona chce którąś jeszcze z wawy gdzieś wyjść z tz lub sama na kawę/ piwo? Ja już nie musze jeździć autem to m popic a tz mnie wyciaga. W sumie to nawet nie wiemygdzie isc poleccie coś
|
#686 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do resetu to w większości przypadków wystarczy właśnie tylko to ![]() pamiętam jak pracowałam w obsłudze klienta w firmie zajmującej się internetem - pierwsze pytanie "czy zrestartował/a Pani/Pan komputer?" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
Naj fajnie że pomalowaliście kuchnie
teraz na pewno łatwiej będzie doczekać remontu zazdroszczę Wam spotkania ![]() chyba coś jeszcze miałam napisać ale nie pamiętam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#688 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() naj a do której szkoły jazdy chodziłaś? Kupiliśmy wczoraj garnitur
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#690 |
|
Rozeznanie
|
Niee
Chociaż wszystkie panie z salonów brały go za Pana Młodego
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.

w takiej kuchni te kilka lat czekania na remont będzie przyjemniejsze
taki, który zdrapałam z szafki
nie wiem, jak to się stało, wzięłam głęboki wdech i zaczęłam się krztusić. Wypiłam dwa litry wody i nic. Zjadłam croissanta i jest lepiej, ale nie jestem pewna, czy całkiem dobrze. Najwyżej pojadę płukać żołądek

Dziwne, może to jakaś przedpremiera?
za stanik żeby był dobry
kazała przyjść jutro więc mam jeden dzień więcej na naukę zatem prosze o kciuki do jutra jeszcze

aby dołek zniknął.

oby tak dalej
A zrzucić to nie wiem. Dobrze bym się czuła przy wadze 60. Może ciut mniej.