|
|
#661 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bo my kochamy K-Pop!
Cytat:
ale 4 ... wow chyba tego to nikt nie ma Cytat:
Kocham przeróbki wolfa, to było najlepsze tak przy okazji dni ojca, wspanialy tata U-Kiss: 1, 2 co to wogóle jest b1a4 i co to jest nie moge z tej dwójki rozmowa na tumbrze |
||
|
|
|
|
#662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Boskie ![]() Jjong dostał za dużą koszulkę i pokazał co nieco
|
|
|
|
#663 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() No i z tymi półnagimi zdjęciami też by się chyba zgadzało Cytat:
piosenka zacna, jak wszystkie kawałki bestyjek, tylko zaostrzyła mój apetyt na comeback i wgle cała "edycja"? postprodukcja? sprawiła, że wyszło z tego naprawdę coś fajnego!A tak wgle to właśnie skończyłam rooftop prince, świetna historia. W życiu bym nie pomyślała, że kiedykolwiek będę oglądać dramy historyczne. Ta w sumie bardziej osadzona w teraźniejszości jest. Ale po jej skończeniu mam ochotę na jakiś walczących assasinów i intrygi w królewskich pałacach w życiu bym nie pomyślała, że do tego dojdzie! |
||
|
|
|
|
#664 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i kogo zaliczasz do biasów? Cytat:
Tumblr: tak apropo włosów Keya - @mcromance tu to faktycznie wygląda jak kurczak ktoś tu lubił Lee MinHo jak ja jak boysband fanboying najbardziej? BtoB o matko, nie moge, a z tego miałam taki ubaw EXO i to jest sporo takich ![]() czy ktos oprócz mnie też tak ma on chyba sam w to niewierzy jakis czas temu (ze 2 dni temu) na tumblrze było pełno zdjęć LuHana z EXO grającego w piłke, co dzisiaj widze jak ja podziwiam za to Exotics, te dziewczyny są tak utelantowane jak perv Seungri tylko jedno ![]() shinee Przesłuchałam całą nową płyte MBLAQ, Dress up jest suuuper No I jak nowy odcinek Gu familly book? Ja się zabiore dopiero jutro |
||
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Ło matko?! To Hongki ma ksywkę "skull" ?! Nie wiedziałam
BtoB boscy w tym fanboying'u ![]() Changmin mnie rozwalił Nie przepadam za nim, ale te cytaty są świetne I wa takiej fryzurce Joon wygląda najlepiej. Nie ulizany na gładko, ale taki "roztrzepany" ![]() Boże, odcinek bomba, ale smutek, łzy i desperacja. Koniec prawie szczęśliwy, tylko po to, żeby się znaleźć w czarnej dziurze rozpaczy na nowo. I MBC nie dało podglądu jutrzejszego odcinka Więc my na soompi jak muchy prawie zdychamy. A jeśli zakończenie nam się nie spodoba, to połowa (włącznie ze mną) planuje wysadzić budynek MBC w powietrze
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Powinni zmienić nazwę z "Gu Family Book" /"Kang-Chi, the beginning" na "Jak zrujnować świetną dramę w ostatnie 8-10 minut odcinka"....
Scenarzystka zrobiła jedyną rzecz, której nie chcieliśmy (na soompi)
Edytowane przez mcromance Czas edycji: 2013-06-25 o 16:37 |
|
|
|
|
#667 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc, żeby wylądować na mojej tapecie w telefonie nie trzeba spelnić niewiadomo ilu wymagań. W sumie to wystarczy tylko dobrze wyglądać
Szczerze? Chłopaki z beast. Próbowałam wybrać tego jednego najważniejszego biasa. Ale w sumie się nie da. Nie moge się zdecydować między kikim, hyunseungiem, doojoonem i junem ![]() Przez moment do listy moich ulubieńców zaliczał się jeszcze lay z exo, ale to była pomyłka nie wiem czy to jego ksywka, ale napewno jego id name na twiterze "skullhong" Wgle widzę, że Gu family book jest tu dość popularną dramą w tym temacie (spoko że wypowiadają się tu 3 osoby ). Więc co, polecacie tą dramę czy nie? Ja najbardziej się obawiam, że mi się nie spodoba postać, którą gra Suzy. Nie lubie idoli w dramach. A już napewno nie jako main cast
Edytowane przez MaLibu 2o Czas edycji: 2013-06-25 o 17:36 |
|
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądałam Dream High z nią i miałam ochotę zadusić. Widziałam też trochę "Big", ale porzuciłam tą dramę bo nie podobało mi się gdzie zmierza. Jednak jak już napisałam, GFB było bombową dramą. Jeśli wykluczy się ostatnie 20 minut z 24-ego odcinka, które pasują jak pięść do nosa. 10 sekund flashback'u (które uwielbiali nam serwować) i zakończenie określiłabym jako boskie i cudowne. A tak, to czuję się, jakby ktoś dał mi wszystkie książki, jakie kiedykolwiek chciałam mieć i zaraz podpalił, pozwalając mi oglądać jak płoną
Edytowane przez mcromance Czas edycji: 2013-06-25 o 20:00 |
|
|
|
|
|
#669 | |||
|
Raczkowanie
|
Zniszczyłam dzieci którymi się zajmuje.
Dzisiaj ten mały który latał po domu zaczą robić "Face Arousal". Na początku nie skojarzyłam i się zapytałam co on robi. A on mi na to, że tak jak w tym MV. Ale z jednego jestem zadowolona. Jak komuś pokazuje jakieś MV kpopowe, to pierwsze - czy to dziewczyna. Z tymi dziećmi było inaczej - "Czemu ten chłopak ma damskie ciuchy?" 23 GFB: nie wiem czemu ale miałam taki ubaw z końcówki: po pierwsze: ona przywiązana do krzesła, tak? to czemu niby nie mogła spróbowac podsunąć się troche wyżej aż do końca oparcia, to by było bardziej logiczne niż szamotanie się na boki, no i by się uwolniła po drugie: czemu oni zawsze w dramach rzucają tekst: "jak bardzo mi ufasz", zamiast odrazu wyjasnić co i jak po czwarte: w tych czasach bronie, nie były na tyle dobre, żeby tak wspaniale celować, a w szczególnosci z ukrycia po piąte: po co oni wogóle potrzebowali tam tego generała po szóste: zawsze mnie to zastanawia, czemu nie moga po prostu ukatrupić tego "złego" i powiedzieć "upss, to było niechcący" albo "po prostu spadla na niego ciężka pułka" - no wiecie, upozować wypadek no i... to nie tak że mi się odcinek nie podobał, po prostu mam dzisiaj taki dobry humor że nie mogłam się wpasować w nastrój, i miałam straszny ubaw z tych scen chociaż nie powinnam Cytat:
A GFB tu króluje przez mcromance. Ona mnie w to wciągneła. Warto obejrzeć. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadal próbuję je przetrawić i zrozumieć. A od zakończenia minęło 6 godzin. No i jak napisałam wcześniej: Cytat:
Powiem tylko, że zrobili takie pół-otwarte zakończenie. I czuję się przez to zawierzona w próżni, bo nie wiem co się stanie dalej... I co ja mam w ogóle myśleć...
Edytowane przez mcromance Czas edycji: 2013-06-25 o 22:17 |
||
|
|
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
to moze lepeij nie oglądać tych ostatnich 8-10 minut.
Na serio powiedz mi co odwalili, chociaz mnie naprowadz, bo nie wiem czy oglądać. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyślę ci PM-kę, żeby innym nie psuć radości oglądania.
|
|
|
|
#673 | |
|
Raczkowanie
|
Nieee
:pal a:Czemu jak oni mogli, co to wogole jest, czemu zepsuli,aaaaa jaka teraz jestem zła, teraz to ja nawet nie wiem czy chcem oglądać ostatni odcinek nie moja ostatnia drama historyczna miała o niebo lepsze zakończenie chociaż też tak bawili się z czasem i masz racje to już nie ta YW jak można było tak zepsuć ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby wpieprzyli te 10 sekund flashbacka, który chciałąm, to by było zupełne inne odczucie, prawda? Tyle, że to nie koniec "zasług". Kolejna minuta po "spotkaniu" i napisach ma jeszcze mniej sensu i nie wiemy, jak to chole*stwo ugryźć... I czemu to w ogóle tam jest... Cytat:
|
|
|
|
#675 |
|
Raczkowanie
|
Tumblr:
Gyu one rozwalił mnie z serii czego uczy kpop infinite: dwa ostatnie MBLAQ Na razie nie zabrałam się za ostatni odcinek GFB, musze się przygotowac na to psychicznie Teraz ide oglądać She is Wow 10
|
|
|
|
|
#676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przydało mi się pośmiać, bo mam małą deprechę po GFB...Cytat:
Serio by się przydał odcinek specjalny, żeby powiązać wszystkie końce fabuły... Za dużo rzeczy scenarzystka opuściła po drodze. Żeby chociaż zakończenie było epickie... A tak? To ja się zastanawiam, co ona brała/chlała pisząc 2 ostatnie odcinki... I na pewno nie tknę jej kolejnej dramy, chyba że jakimś cudem ściągnie razem Seung Gi i Suzy jako główną parę. Albo gry Jjong wystąpi w niej jako główny bohater.
|
|
|
|
#677 |
|
Raczkowanie
|
@ mcromance widze zmiana awataru, muszę powiedzieć jedno
nie wiem co jest ale cały czas nie ma napisów do ep 10 She is wow ![]() U-Kiss to w sumie nie dokońca kpop - ale sad story -by G.O. Minho I Jjong: 1 2 f(x) - lol ale ja zjechała Sistar Wolf A ja coraz bardziej psuje tutaj dzieci, dzisiaj bawiałam sie z nimi, i spiewalismy rózne piosenki. No i dzieic zaczeły śpiewać Wolfa, one zaczeły a ja skończyłam, ale patrze jakies niezadowolone - czemu? Bo jak spiewam, powinnam - rub my face czy ktoś tu czytał o całej sprawie z se7en? |
|
|
|
|
#678 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbuję tak zwalczać depresję po durnym, nielogicznym zakończeniu GFB... Pozbywam się zdjęć z dramy wszędzie gdzie były. Czyli tutaj, soompi, chokimuj, poczta na gmailu, kanał YT, itd.Nie wiem, czy u ciebie też nie ma tego emotka love ? Bo u mnie wcięło jakiś czas temu. Znaczy miejsce i opis są, ale się nie wyświetla ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez mcromance Czas edycji: 2013-06-27 o 23:28 |
||||
|
|
|
|
#679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ogólenie wyszzło tak że Rain, jego dziewczyna se7en i jeszcze jakiś idol mieli występ, rain grzecznie wrócił ze swoją dziewczyną do hotelu. A Se7en i tendrugi idol poszli sobie do salonu masażu - czyli inaczej mówiąc do burdelu. No i teraz jest cały szum, że przecież oni są w wojsku, na służbie, a robia sobie co chcą. No i jak dla mnie najsmutniejesze - se7en ma dziewczyne, a poszedł sobie i tak |
|
|
|
|
|
#680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Powoli otrząsam się z tego lipnego zakończenia GFB. Nigdy nie obejrzę pierwszej "części" odcinka 24. Oglądam tylko zakończenie i od biedy może być. Tylko nadal nie mogę wybaczyć tego skoku w wieku. KC wycierpiał wcześniej wystarczająco, i żeby jeszcze musiał tyle czekać na "YW"... Na soompi nadal chcemy spalić mnicha SJ na stosie. Razem ze scenarzystką ![]() I ta ma jeszcze czelność mówić, że to zakończenie od początku planowała. Nawet zanim napisała pierwszy odcinek!!! To cho*le*ra czemu nie połączyła tego lepiej? Bardziej logicznie? Nie przygotowała ludzi na to, co zrobiła?
Edytowane przez mcromance Czas edycji: 2013-06-27 o 23:54 |
||
|
|
|
|
#681 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
no i wogóle - nasz SJ chyba źle to wszytsko odczytał, bo wychodzi na to że ona nie umarl przez KC bo sie z nim związała, tylko dlatego że spotkała takie SJ na swojej dordze czyli to wszystko wina SJ i głupiej scenarzystki moja wcześniejsza drama historyczna też miała przeskok w czasie, ale to było zupełnie co innego, i głowna para czekała na siebie tylko 5 lat i spotkali się w czasach "dawnych" i wogóle to wszytsko trzymało sie kupy |
||
|
|
|
|
#682 |
|
Raczkowanie
|
She is Wow 10:
Ta drama jest przeurocza i to były najbardzie przeurocze oświadczyny jakie widziała MK Nie moge z takich reklam, ale z drugiej strony piosenka jest super Tumblr: uwaga najpierw prosze wziąźć głęboki wdech ![]() Big Bang Joon: szczery jest chociaż i kolejne i to teraz moje dwa biasowe momenty: minho i lee minho a tak szczerze, czy każdy minho jest taki meanexo shinee big bang nude the only reason to like block b donghae kpop fans eyk spam: 1 2 u-kiss tylko jedno może to opisać |
|
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy link z tumblra nie dizała. Ale jeśli to było to, to prawie przyprawiło mnie o atak serca
![]() Lee Minho mnie nie rusza. Zupełnie. Przystojny, ale czegoś mu brakuje, żebym go lubiła. Za to mój Minho z SHINee jak najbardziej słodziak ![]() "Big bang nude" też nie działa Zły link ![]() O mój "Donghae" !! Donghae jest słodki LOL Jakbyś chciała, to przerobiłam tą piosenką Infinite z CF'a na mp3 Bo taka fajna. Wrzuciłąm ją >> tutaj <<Trzeba założyć darmowe konto, ale później już ściągasz za free
Edytowane przez mcromance Czas edycji: 2013-06-30 o 23:59 |
|
|
|
|
#684 |
|
Raczkowanie
|
Cos mnie tumblr dzis nie lubi:
no to prosze: tutaj uwaga nr 1 i 2 I Big Bang i to nie jest to co myslisz, pewnie nie spełnił obietnicy to mnie dzisiaj rozwaliło kpop fandom ma swoje wady, ale za to go lubie onew dongwoo i dzięki za linka ^^ skorzystam |
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za tumlbr'a
![]() A jeśli będziesz miała jakieś inne filmiki z fajną muzyczką to dawaj linki. Mogę przerobić prawie wszystko z YT, dailymotion i vimeo
|
|
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
Weź zafiksuj się też na Lee Seung Gi i będę miała komplet od ciebie w gifach
![]() A na serio, to nie obchodzi mnie, kogo gify linkujesz. Oby tylko śmieszne były
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, G.O "naprawili". Ale Thunder (za nic nie mogę zapamiętać jego imienia; Cheongdamdong, czy jakoś tak LOL) nadal paraduje z tym wstrętnym różem
![]()
|
|
|
#689 | |
|
Raczkowanie
|
Próbowałam się zafiksowac na LSG, ale jak narzie jest tylko tysiące recapów z GFB. Zobaczymy może coś pózniej będzie, jak narzie moge podzielić się tym;
fanart azjaci EXO: 1 2 (trzeba trovhe zjechać w dół, nowy sposób noszenia bandamek promowany przez SM SHINee: 1 (oto jak mozna wszystko postawic w innym świetle) 2 ten fanboy jest boski, a tak się starał żeby nie było nic po nim widać ulubione gify tego dnia: 1 (się poświęca dla sportu nie kpop ale 1 2 LSG Cytat:
I że tylko jeden z wszystkich z MBLAQ wygląda nie normalnie (chociaż SeungHo czy jak mu tam, nie zbyt dobrze wygląda w tym siwym), nie wybaczyłabym jakby zrobili róż na Joonie |
|
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety. Teraz jak szukam fotek z Seung Gi to prawie wszystko wyskakuje z GFB. Takie życie. Ale wyszukałam niektóre boskie, inne mi na soompi podrzucali. I mój folder "LSG" założony 3 dni temu ma już ponad 200 MB
Ale folder z Jjongiem na moim chomiku ma 2,44 GB A to ostatnie z LSG to to to ? Bo link się wysypał ![]() No i kurde burza idzie. A ja spadam. Pa pa
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.