![]() |
#661 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Nuria147;37799204]Podziwiam, że tak potrafisz. U mnie histeria niestety była- w trakcie rozstania (tzn nie awantura ani nawet kłotnia- po prostu ja strasznie zanosiłam się płaczem, wpadłam w taki dziwny stan że czułam aż fizyczny ból, on płakał po cichu), źle się z tym czuję, tak jakbym trochę straciła hmmm godność? Ale to było bezwarunkowe. Chciałabym też mieć taką siłę jak Ty, choć domyślam się, ze dużo Cię to kosztuje.
Tzn. ja to wyobrażam sobie w ten sposób, że łzy będą i to dużo, ale przytulę się do niego powiem kilka słów na odchodne i pójdę. Tylko,że zawsze jak sobie ustawię jakiś plan działania to nigdy mi nie wychodzi. Nie chcę też wyjść na histeryczkę i panikarę. Chciałabym żeby raczej dobrze mnie wspominał pomimo tego,że nam nie wyszło. Może kiedyś, gdzieś się przypadkiem spotkamy i nie chciałabym reakcji" o cześć nie widziałem cię", albo ucieczka w drugą stronę (chociaż nie jestem pewna czy jak tak nie będę robić). Dokładnie ... Najgorsze jest jak się pamięta same dobre rzeczy i myśli się że tak już nigdy nie będzie ... Tak to jest dla mnie chyba najgorsze...jeszcze niedawno byliśmy w górach na urlopie i myśl,że to juz nigdy nie wróci dobija mnie strasznie...zresztą działa to we wszystkich przypadkach i miejscach, w których byliśmy razem. ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
Tez mi/nam się wydawało,że pasujemy do siebie świetnie, zresztą słyszałam to z różnych źródeł...i co wyszło jak wyszło.
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Od września nie jesteśmy razem, więc po prawie 4 miesiącach od zerwania zaczął mnie adorować
![]() Atrakcyjniejsza jestem dla niego wtedy, kiedy jestem wolna, niż gdy byłam z nim, zajęta. Dziwne. ![]()
#664 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Szkoda, ze faceci dopiero zaczynają się starać jak widzą, że druga osoba się pozbierała po rozstaniu i zaczyna układać sobie życie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczyny.
O swoim problemie zaczęłam nawet wątek, ale coś się chyba nie udało, bo go nie wyświetla za długo i postanowiłam napisać tutaj, bo potrzebuję wsparcia. Za jednym razem straciłam przyjaciółkę i chłopaka. Zostałam sama. W piątek zostawił mnie mój ukochany. Ale zacznę od początku. Nudziło mi się codziennie w pracy, mojej przyjaciółce w szkole i pisałyśmy non stop na fb na wiele wiele tematów. Jednym z tematów było rozmawianie o naszych facetach. Wymienianie się doświadczeniami, narzekanie na nich. Mój związek przechodził akurat swoje problemy, więc zwierzałam się jej, być może niefortunnie dobierając słowa, czasem zapewne trochę się zapędzałam w tym co mówię i przesadzałam (przyznaję nerwus ze mnie i człowiek działający pod wpływem emocji). Były też miłe słowa, bo ja ciągle powtarzałam jej, że mój facet to dobry człowiek i go kocham, tylko, że ma swoje wady jak każdy. No ale do rzeczy. Moja przyjaciółka "niby"przypadkiem spotkała mojego chłopaka (widzieli się raz przez pół godziny) i postanowiła pokazać mu nasze wiadomości (oczywiście tylko te, w których na niego najeżdżałam) . Mi wyjaśniła, że zrobiła to, bo on jest dla mnie za dobry i ja na niego nie zasługuje. Chłopak ze mną zerwał, argumentując, że gnoiłam go jak psa, poniżałam, że już mi nie zaufa. Nie mam szans na wybaczenie. Wiem, że źle zrobiłam... ale tak ciężko mi teraz żyć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#667 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że dogadujecie sie po rozstaniu, nie rozumiem ludzi którzy mszczą się na siebie przez całe życie, za to że im nie wyszło. ![]() Cytat:
Mój ex jest zdecydowanie takim typem... ![]() Ale jestem zła na siebie. Wczoraj cały dzień (dosłownie!) siedziałam nad matmą, bo musiałam zadrobić cały materiał na kolosa i nie jestem zadowolona z efektów ![]() Podczas tej nauki, zjadłam cały słoik nutelli i 4 kawałki pizzy, tak więc dzisiaj mój zołądek umiera... Najgorsze jest to, że miałam wieczorem paskudny humor i poleciałam o 22 po papierosy i dzisiaj wypaliłam znowu 2... Jestem taka wściekła na siebie o to... Ale mam taki stresujący okres, mam nadzieje, że po wtorku będzie lepiej... Pozytyw jest taki, że wczoraj napisał do mnie ex, odnośnie wtorkowej sprawy, tak popisaliśmy troche, co u nas słychać itp i powiem Wam, że pierwszy raz sie nie ekscytowałam ![]() Tylko obawiam sie tego wtorkowego spotkania, bo jeśli znów bedzie na mnie patrzył tym wzrokiem to wszystko odżyje... Czy on nie może sie normalnie zachowywac? Patrzeć jak zwykły człowiek, a nie przedłużać specjalnie spojrzenie, głupio się uśmiechać, nachylać nade mną, wykańcza mnie to ![]() ![]() A zaraz wpada do mnie mama i chyba pojade z nia na kanapke do subwaya bo mam straszna ochote ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#668 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
No tak są takie wyjątki, ale za cholerę nie wiem od czego to zależy... ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
Sorry, ale niezła sucz. Całe szczęście,że już się z nią nie przyjaźnisz, widać bardzo ją bolało to,że byliście razem.
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to koniec,może spróbuj za jakiś czas się odezwać?Tylko zależy też co było w tych wiadomościach,czy bzdury,czy może ostro jechane na niego było,wtedy bym mu się nie dziwiła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A facet, raz - nie powinien godzić się na propozycje przyjaciółki, ale wiadomo - ciekawość ludzka... Rozmawialiście dłużej o tym? Czy tylko on wygłosił gadke, zerwał i koniec rozmowy? Może faktycznie Wam sie nie układało, a te wiadomości to taki jakby pretekst... albo facet z choinki sie urwał lub jest strasznie niedojrzały. No sory, wiadomości wiadomościami, ale chyba liczy sie to co jest między wami, to jak siebie traktujecie na codzień, a nie jakaś głupia wymiana zdań na czacie fejsbukowym... Przecież to tylko głupie rozmowy z koleżanką i pewnie większośc pisana pod wpływem impulsu, po jakimś spięciu czy coś, a jak wiadomo wtedy różne myśli przychodzą do głowy i człowiek z nerwów chce sie ich jak najszybciej pozbyć. Jak Ci zależy to pogadaj z nim na spokojnie, wyjaśnij... pewnie sam nie raz po kłótni powiedział kumplowi pod wpływem emocji jakąś przykrą rzecz na Twój temat, normalne... Ja bym jeszcze krzyżyka nie kładła na te sprawe, jeśli jest o co i o kogo walczyć to walcz ![]() Swoja drogą co obraźliwego było w tych wiadomosciach? ![]() A przyjaciółce mam nadzieje, że ładnie podziękowałaś za pomoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zadomowienie
|
widziałam się z exem wczoraj.. czemu to sobie zrobiłam?
![]()
#672 |
Zadomowienie
|
Jakie to wszystko jest beznadziejne,życie jest takie krótkie i tak szybko ucieka a my zamulamy za czymś co już nigdy nie wróci. Gdzie tu sens?
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo to tak jak żałoba po utracie bliskiej osoby, trzeba ja przeżyć nie ma wyjścia. Jedni mniej , drudzy bardziej to przeżywają...
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
O, jakie seriale oglądasz? Mi znajoma (też "porozstaniowa" ![]() ![]() Też właśnie muszę zrównoważyć to wspominanie dobrych chwil- chyba wypisze sobie wszystkie rzeczy które mnie bolaly i z którymi nie mogłabym dalej żyć. Cytat:
Ogólnie myślę, że masz dobre podejście. Trzymam kciuki, żebyś umiała zaufać Nowemu Obiektowi ;P [QUOTE=Tindomerel_;3779993 6]Ja wielkich słów już nie słyszę od dawna,ale dalej je pamiętam. Jak to teraz żałośnie wygląda, tyle tego było a teraz nie zostało NIC. Mój eks odzywał się tydzień temu, rozmawialiśmy trochę i od tamtej pory milczy.I dobrze. Nie jestem w nastroju na kontakt. Będę piękną inteligentną starą panną kiedyś najwyżej ![]() /QUOTE] Haha, mam tak samo- taki plan B. Koleżanka nawet chciała mi podarować kota, choć wie,że z wzajemnością nie znoszę tych zwierząt. Ale tak sobie potem pomyślałam, że kot idealnie wpasuje się w wizerunek starej panny, więc może się jeszcze po niego zgłoszę ![]() Cytat:
![]() My miesiąc przed rozstaniem wróciliśmy z wakacj tylko we dwoje, potem jeszcze mieliśmy drugą rocznicę i właściwie 2-3 tygodnie (przez które prawie się nie widzielismy ze względu na jego daleką delegację) po niej się rozpadło już kompletnie. Więc mi też te dobre chwile krążą po głowie fakt że to tak niedawno ;( Cytat:
Jeśli go kochasz, byłaś z nim szczęśliwa i w ogóle to nie pozwól tego przekreślić, porozmawiaj z nim, przeproś i wyjaśnij. Może on tego nie rozumie bo nie czuje potrzeby zwierzania się z problemów etc kumplom, generalnie wydaje mi się że u kobiet ta potrzeba jest dużo silniejsza (dokladnie tak było u mnie- mój były nawet o rozstaniu nie wspomniał nikomu przez kilka dni, za to ja potrzebowałam się wygadać i wypłakać). Powodzenia! To nie ma sensu, ale to jest potrzebne, taki okres, hmmm, żałoby. Dobrze jednak żeby to miało na celu stopniową adaptację do nowej sytuacji, wyciąganie wniosków, a nie pogrążanie się w dołku. Tyle w teorii ;/ |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Raczkowanie
|
Ja go nie obrażałam w tych wiadomościach. Narzekałam, że mi nie pomaga, że jest za bardzo wrażliwy i wszystko przeżywa, że jest nauczony, że wszystko za niego mama robi itp. Raz po którejś kłótni z nim, napisałam jej, że chyba żałuję, że go poznałam.
Rozmawiałam z nim, prosiłam o wybaczenie, o danie mi szansy, wyjaśniałam i przepraszałam, ale za bardzo go to dotknęło i on nie widzi szansy. A co mnie jeszcze boli, to to, że on z nią rozmawia, w zasadzie on potraktował to jako przysługę z jej strony i jest jej za to wdzięczny. W ogóle nie trafia do niego, że to była moja przyjaciółka, która zachowała się wobec mnie nie fair (pomimo tego co pisałam nie powinna była). |
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Nuria147 : oglądam bardzo dużo:P Dexter dr House Revenge ostatnio-genialne! Pamiętniki wampirów, supernatural-polecam! Chirurdzy, plotkara, 90210 , Misfits-świetny!, słodkie kłamstewka itd ![]() [/COLOR]/QUOTE] Haha, mam tak samo- taki plan B. Koleżanka nawet chciała mi podarować kota, choć wie,że z wzajemnością nie znoszę tych zwierząt. Ale tak sobie potem pomyślałam, że kot idealnie wpasuje się w wizerunek starej panny, więc może się jeszcze po niego zgłoszę ![]() Ja tam kotu uwielbiam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Pomyślałam sobie,że zrobię sobie tatuaż, zawsze chciałam, ale mój były był przeciwko :P Wiecie może gdzie w Krakowie jest jakiś dobry salon tatuażu? Ma któraś z was tatuaż? Bardzo boli;d? http://www.youtube.com/watch?v=nKeaw...&feature=share Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2012-11-25 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Raczkowanie
|
Starałam się nie myśleć o moim rozstaniu, o eksie i tu nie zaglądać... ale nie wyszło
![]() Zerwał ze mną w środę, zabrał tylko rzeczy, nawet nie dał nic wyjaśnić. Zostawił mnie, bo nie powiedziałam mu o swoich problemach, uważa, że go okłamałam... Starałam się być silna, układać sobie życie. Dziś dodał link na facebooku http://www.youtube.com/watch?v=PvPkL...&feature=share a ja głupia już sobie wmawiam, że cierpi przeze mnie, że może chciałby wrócić itd ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 |
Konto usunięte
|
Ha, ha! Dobre. Mój zerwał, bo powiedziałam mu o swoich problemach. Czyli że boję się sesji na studiach.
Ciekawe co by było, gdybym naprawdę miała poważne zmartwienie ![]() Też słuchałam każdej piosenki, którą zalinkował na fb od czasu naszego rozstania. Nigdy nie wątpiłam, że zamieszcza je z myślą o mnie. I wiesz co? Po 4 miesiącach okazało się, że wszystkie piosenki o tęsknocie i o tym, że on jeszcze coś czuje, nie były adresowane do mnie! ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Uuuuuuuuuuuuuu... współczuję. Ja swojego widuję przypadkiem na uczelni. Wiem, jaki to ból... Kurcze, najgorsze, że nie wiadomo, jak się zachować. Mój były mnie olewa na całej linii, ale "cześć" zawsze powie... Wolałabym udawać, że go nie znam. A jeszcze bardziej wolałabym ważyć 55 kg, być superlaską, odnosić sukces za sukcesem i dopiero WTEDY mijać go na korytarzu. Przynajmniej miałabym podniesioną głowę ![]() Długa droga przede mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Raczkowanie
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;37805716]Ha, ha! Dobre. Mój zerwał, bo powiedziałam mu o swoich problemach. Czyli że boję się sesji na studiach.
Ciekawe co by było, gdybym naprawdę miała poważne zmartwienie ![]() To pewnie był pretekst do zerwania, nikt nie zrywa z takich błahych powodów. A to, jakie oni wymyślają powody, żeby zerwać, jest po prostu żenujące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zadomowienie
|
Ja chcę na karku <3
Na poprawę humorów: http://www.youtube.com/watch?v=BNyRU0fKHAY |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zadomowienie
|
Ja planuje , juz dawno planowalam zrobic sobie love na 4 palach, ze na kazdym palcu osobna litera ![]() To moja ostatnia szansa
#687 |
Zadomowienie
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;37805716]
Uuuuuuuuuuuuuu... współczuję. Ja swojego widuję przypadkiem na uczelni. Wiem, jaki to ból... Kurcze, najgorsze, że nie wiadomo, jak się zachować. Mój były mnie olewa na całej linii, ale "cześć" zawsze powie... Wolałabym udawać, że go nie znam. A jeszcze bardziej wolałabym ważyć 55 kg, być superlaską, odnosić sukces za sukcesem i dopiero WTEDY mijać go na korytarzu. Przynajmniej miałabym podniesioną głowę ![]() Długa droga przede mną ![]() ![]() ![]() Chciał się przytulić bo tęskni.. Powiedział że nie wie co z nami. Tak mnie to zirytowało bo zgodziłam się spotkać myslalam że mi wyjaśni trochę spraw... odpowiedziałam "Jak Ty ☠☠☠☠a nie wiesz co z nami to ja tym bardziej. NIC z nami. O" Widziałam że go to zaskoczyło, że zrobiłam się olewcza w stosunku do niego. Eh temat związku mogę uznać za zamknięty Ale byłam na imprezie w męskim gronie ![]() ![]()
#688 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Raczkowanie
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;37805716]Ha, ha! Dobre. Mój zerwał, bo powiedziałam mu o swoich problemach. Czyli że boję się sesji na studiach.
Ciekawe co by było, gdybym naprawdę miała poważne zmartwienie ![]() Też słuchałam każdej piosenki, którą zalinkował na fb od czasu naszego rozstania. Nigdy nie wątpiłam, że zamieszcza je z myślą o mnie. I wiesz co? Po 4 miesiącach okazało się, że wszystkie piosenki o tęsknocie i o tym, że on jeszcze coś czuje, nie były adresowane do mnie! ![]() Mam wrażenie, że on szybko sobie odpuścił, nie przeżywa już tego rozstania. A ja zamiast myśleć tylko o sobie, myślę o nim... |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Tindomerel_;3780464 9]Żałoba po śmierci jest lepsza, bo wiesz,że nie ma już przy Tobie tej osoby z konkretnego powodu a przy roztsaniu nie masz pojęcia co się właściwie działo i stało,że ten ktoś już cię nie chce.
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Nuria147 : oglądam bardzo dużo:P Dexter dr House Revenge ostatnio-genialne! Pamiętniki wampirów, supernatural-polecam! Chirurdzy, plotkara, 90210 , Misfits-świetny!, słodkie kłamstewka itd ![]() Ja lubie miecz prawdy i hart of dixie- zwłaszcza ten ![]() ![]() [/COLOR]/QUOTE] Haha, mam tak samo- taki plan B. Koleżanka nawet chciała mi podarować kota, choć wie,że z wzajemnością nie znoszę tych zwierząt. Ale tak sobie potem pomyślałam, że kot idealnie wpasuje się w wizerunek starej panny, więc może się jeszcze po niego zgłoszę ![]() chyba tez sobie sprawię, ale nie kota, tylko psa ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Teraz sa modne i muszę przyznać , że nieźle to wygląda. Na stopie też sa ok, ale nie wszystkie wzory...
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ Edytowane przez behemotkot Czas edycji: 2012-11-25 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.