|
|
#661 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
buhaha! Biedaczek z niego!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Nie dziwie się, że wzięłaś to zastępstwo! postąpiłabym identycznie! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ania20m śliczna ta sukienka! Dzień dobry PIĄTEK ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Nie chcecie ze mną gadać i muszę się brać za pracę A mam tego tyllllllllleeeeee!!! No ale nikt tego za mnie nie zrobi...
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiaher Wszystkiego Najlepszego dla Dominika z okazji 3 urodzin!
![]() My stawiamy torcik i kawkę z okazji Kingi roczku
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2013-06-01 o 10:02 |
|
|
|
#663 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha
Sto lat dla Dominika i Kingi |
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
dobry dzień
Przede mną ciężki weekend...dwa dni zajęć od rana do 20.30 :/ kto układa te plany??? raz mamy tylko soboty a innym razem cały weekend i to od 8 do 20.30 :/ Dominiku zdrówka i spełnienia marzeń Kingo Tobie również zyczymy zdrówka i samych radości
|
|
#666 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
sto lat dla Dominika i Kingi
ale ten czas mija , leci jak szalony
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
No to fakt! Szkoda mi jej, bo to taki dobry czlowiek, a potem dzieci w rodzinie na jej widok momentalnie siadają na pupach
![]() Dzień dobry! U nas coraz lepiej, jeszcze 8 zastrzyków przed nami ![]() Kingusiu dużo zdrówka i radości dla Ciebie! Dominiczku dużo uśmiechu i mnóstwa wspaniałych chwil! |
|
|
|
#669 | ||
|
Zakorzenienie
|
kurde ja to mam pecha... wlasnie wracalam od lekarza i pani na swiatlach nie zahamowala i przyje*ala mi w dupe... w nasza nowa Hondzie
na szczescie na oko nie widac wiekszych uszkodzen no ale to maz musi poogladac i ocenic czy to zglaszamy gdzies...a dopiero co poszlo nam kolo i 129 euro w plecy.... tzn wiem ze jak teraz bedzie trzeba cos naprawiac to pojdzie z ubezpieczenia tej pani no ale ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
mam nadzieje ze dzis juz jest lepiej... a rok sie dopiero zaczal wiec zadnego marudzenia i wychodzimy spod koldry... jeszcze bedzie lepiej!!Cytat:
![]() oj to nieladnie... pewnie ministranci cos namieszali.. tez bym sie wkurzyla... |
||
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Samba lepiej jedźcie do mechanika z tym. Mojej mamie tak samo pan na rondzie wjechał i wizualnie tylko ramka od tablicy wgięta była a okazało się że jakaś rama czy coś pękło i do wymiany było i ponad 1500zł w plecy bo pan z niemiec, a polskie ubezpieczalnie nie "ścigaja" zagranicznych kierowców :/
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a sporo tego bylo najbardziej mnie martwia te wszystkie formalnosci bo wszystko trzeba bedzie po niemiecku zalatwiac... dobrze tylko ze pani nie robila zadnych ale i od razu powiedziala ze to jej wina i ze sie zagapila i podala mi wszystkie dane...
|
|
|
|
|
#672 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Samba a z Tobą wszystko ok?
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
no poza tym ze sie troche zdenerwowalam cala sprawa to w tym aucie w ogole nie poczulam uderzenia, jedynie uslyszalam,ale i tak nie bylam pewna ze to do mnie wjechano haha mam nadzieje ze moja fasolka nie ucierpiala
dziekuje za troske Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO Czas edycji: 2013-01-18 o 13:26 |
|
|
|
#675 |
|
Wtajemniczenie
|
Pozdrowienia dla wizazowych Cioć
![]() http://www.youtube.com/watch?v=smGJc...ature=youtu.be |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i Kinga sto lat! Ale ten czas przeleciał! Przecież dopiero co się urodziła! Domino sto lat! Rośnij zdrowo!!! no patrz co za ksiądz...! Cytat:
Opadłam z sił... jeszcze mnóstwo rzeczy sobie na dzisiaj zaplanowałam i z przyczyn niezależnych ode mnie nie jestem wstanie ich skończyć ![]() Chcę już do domu!
|
|
#677 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Niech ktoś rozciągnie dobę do 48 godzin!!! 24 to stanowczo za mało Właśnie mam moment rozkoszy czyli cisza w domu Dzieci śpią, obiad przygotowany, mieszkanie ogarnięte a nawet więcej niż ogarnięte bo dziś ksiądz nas nawiedza ![]() Samba mam nadzieję, że z samochodem to nic poważnego no i dobrze, że Tobie się nic nie stało. Katunia super, że z okiem już lepiej? A co to, czyżby SSR Cię zastępowała? Zdajcie relację dziewczyny ![]() Ktosia zdrówka dla Marcelutki, a zastrzyki może mniej przyjemne za to skuteczniejsze ![]() Iwka super, że wróciłaś a z Greyem nie ma czego żałować ![]() India dobra z Ciebie dusza że wzięłaś zastępstwo. Martuś dziś już lepszy dzionek? Rossi ja też nienawidzę jak ktoś nie szanuje mojego czasu, kiedyś zerwałam kontakty z dwiema koleżanki, które notorycznie robiły tak jak ten ksiądz, zapowiadały się a potem się nie zjawiały. Nie toleruję tego. Ania sukienka bardzo mi się podoba ![]() Sto lat dla Kingi i Dominika ![]() Ja wczoraj miałam jakiś kryzys ćwiczeniowy ale się zmusiłam i robiłam turbo. Makabra, po skończonych ćwiczeniach po słowach Ewy "przeżyłam a Ty razem ze mną" zastanawiałam się czy aby na pewno Muszę sobie zrobić przerwę i teraz na jakiś czas wracam do mojego kochanego spokojnego skalpela ![]() Gucia a jak Twoje ćwiczenia?
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Niu lepiej zrobić chwilkę przerwy, bo się zniechęcisz - a po co!
Ale brawo za motywacje!Co do moich ćwiczeń, to teraz mam przymusową przerwę i tak myślę, że luty/marzec wrócę do ćwiczeń. Może pod koniec lutego już ![]() Muszę wrócić, bo przeca wiosna będzie coraz bliżej więc muszę sprawić żeby moje ciało się znowu jako/tako prezentowało
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja się pochwalę.
Od 14 XII straciłam w biodrach 1 cm, w pępku 7 cm, a w talii 6 cm |
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
WOW! SCIO! Jesteś niesamowita!
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Sambuś najważniejsze, że nic Wam się nie stało!
Ania20m Kuba jest fantastyczny! Niu masz racje z tą przerwą, lepiej zrobić niż się zniechęcić. Jesteś dla mnie wzorem samodyscypliny ![]() Dużo jeszcze chcesz zrzucić? |
|
|
|
#682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#683 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A wagowo chcę zrzucić jeszcze 30 kilo :/ i jakieś 20 cm z bioder i 30 z pasa. Po ciążach mam okropną oponkę ratunkową :/ Cytat:
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
Jeszcze troche i będziecie mi mówić per Koksu ![]() Ania fajny śmieszek Twój synek
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
prezenty wrzucilam do nauczycielek
|
|
#686 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Nie wiem czemu ale nie mogłam się wczoraj zalogować Próbowałam kilkakrotnie i mnie za każdym razem wywalało...Wszystkiego najlepszego dla urodzinowych dzieciaczków!!!! Ania - ładna sukienka, do tego niedroga Katunia - mam nadzieję, że z Twoim okiem już lepiej, jak dla mnie zastrzyk w oko brzmi jak kosmos, dzielna jesteś Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Rosi - też bym się wkurzyła, jakbym się oczekała, a ktoś mnie olał. Cytat:
![]() Samba - pierwsze uszkodzenia najbardziej bolą Dobrze, że Tobie i fasolce nic się nie stało. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ja spędziłam dzisiaj dzień na zakupach i muszę przyznać, że mi się podobało W końcu udało mi się kupić parę fajnych rzeczy i to za śmieszne pieniądze. Obkupiłam się w bluzki do pracy, do tego sweterek i spodnie, kilka pasków i uwaga - SAMBA - kupiłam szalik w H&M za całe 3 euro (czaiłam się na ten sam co masz, miałam go upatrzony wcześniej, ale niestety nie było). Teraz odpoczywam.Robiła któraś Pavlową? Tż ma urodziny w tygodniu i chciałam mu zrobić a nie mam sparawdzonego przepisu.
|
|
#687 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
dziękuje w imieniu Dominik Agatek dla twojej córci również dużo , zdrówka, i szczęścia , niech zdrowo rośnie
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio tez kupilam sobie jeszcze jeden czarny szalik za 3 euro i jeszcze do tego 2 czapki za 1 euro w ogole u nas w h&m jest duzo fajnych bluzek i spodni w smiesznych cenach (chociaz ze spodni to ciezko z rozmiarami) ale ja nie moge kupowac bo mam zamiar wkrotce zmienic rozmiar ![]() wiem, ze pierwsze otarcia bola najbardziej nie przejelismy sie jakos szczegolnie z mezem
|
|
|
|
|
#689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niestety nigdy nie robiłam Pavlowa. Co to w ogóle jest? Tort?
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka Ja robiła z bloga mojewypieki ale coś mi się nie chce otworzyć, a była pyszna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.

na pewno poradzilas sobie swietnie. DZIEKUJE!

ale ten czas mija , leci jak szalony

na szczescie na oko nie widac wiekszych uszkodzen no ale to maz musi poogladac i ocenic czy to zglaszamy gdzies...a dopiero co poszlo nam kolo i 129 euro w plecy.... tzn wiem ze jak teraz bedzie trzeba cos naprawiac to pojdzie z ubezpieczenia tej pani no ale 

Próbowałam kilkakrotnie i mnie za każdym razem wywalało...
a nie mam sparawdzonego przepisu.