Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-21, 10:12   #661
badzia987
Wtajemniczenie

Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Hej dziewczyny.

Trele morele- gratki gratki !!! Trzymam kciuki Wreszcie pozytywna informacja na wątku.

Ja spedzałam weekend z małymi dziećmi i naprawdę czuję, że chcę mieć dziecko. A myślałam, że mnie nigdy nie ruszy instynkt macierzyński. Póki co w oczekiwaniu...

@ niechciana może być w okolicach 24-28 stycznia (u mnie coś się ostatnio zaburzyło stąd taka rozbieżność)
Ale mam jakieś nieciekawe przeczucia.

Oczywiście witam cieplutko nowe staraczki

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 10:15   #662
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość

Ale ale, dzisiaj był wet i mam 2 ciąże!!! ha ha ha ha
krowy potrafię zapładniać a sama siebie nie...
To też dobra nowina, a co

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 10:19   #663
ryba91
Zakorzenienie

Witam po długiej nieobecności

Trele_Morele GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

Super że w końcu się udało, oby przyjęli Cię na ten oddział i też myślę, że skoro test był wcześniej negatywny a teraz pozytywny to jest WIELKA SZANSA :d

a u mnie coś nie tak.. znaczy nie wiem, moja@ się spóźniła w tym miesiącu, a jak już była to była nie do zniesienia. Leżałam i z bólu płakałam, jakias dziwna była aż w końcu 3 dnia wyleciało coś ze mnie dziwnego jakaś kulka czy coś i myślałam że umrę, Zapisałam się do gin poszłam w ubiegłą środę i powiedział, że za późno by coś stwierdzić co to mogło być o_O ale jest wiele możliwości.. czyli w sumie nic nie wiem a oprócz tego w ubiegły poniedziałek stomatolog rozwaliła mi zęba tak że do dzisiaj mam wolne w pracy z racji stanu zapalnego... przez pierwsze 2 dni umierałam z bólu dosłownie a potem 3 dni nie widziaałam na jedno oko bo zaszło mi ropą. Antybiotyki i stan ustępuje.. co nie zmienia faktu, że od poniedziałku nie jem więcej niż 2 zupki chińskie/ z knorra/amino na dzień. Masakra, jak gotuje Mojemu jakieś potrawki z kurczaka, chili con corne albo tego typu dania to aż muszę wyjść z domu bo nie mogę się ogarnąc tak jestem głodna i spragniona moich ubulionych potraw.. a stan ten trwać ma jeszcze tydzień :O ehh.. cięzkie życie..

tak trochę ponarzekałam i jakoś mi lepiej ? hehe, nie miejcie mi za złe, że zrobiłam to tutaj..
Stary 2013-01-21, 10:47   #664
kOmorowska
Rozeznanie

Heh... a kOmorowska dalej @ nima :P
TRELE-MORELE - gratulacje

Edytowane przez kOmorowska
Czas edycji: 2013-01-21 o 10:48
kOmorowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 10:50   #665
Trele_Morele
Zakorzenienie

Nie dziekuje jescze raz Nie chce zapeszac ..
Dzis rano zrobilam kolejny test , taki zwykly , jak ten poprzedni na ktorym kreseczka byla blada i krecha juz prawie taka sama jak kontrolna . Ciagle nie trace nadzieji , ale ciagle mam stracha ze nie potrzebnie sie napalam Dzwonilam do szpitala przed chwileczka , kazali poczekac , zapoznaja sie z moja dokumentacja i oddzwonia ..
Co do dentysty to nawet o tym niemysle , musialabym sie wybrac jak najszybciej ale tak strasznie sie boje dentysty od zawsze , wszczegolnosci tutaj ..

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 10:54   #666
kOmorowska
Rozeznanie

Trele_Morele będzie ok
kOmorowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 11:23   #667
justiii87
Zakorzenienie

Witam w śnieżny poniedziałek U Nas od rana pada śnieg , a Ja na L4 do końca tygodnia jeden plus tego, że odpocznę, ale tak mnie meczy karat i kaszel, że ledwo funkcjonuję wszystko mnie boli
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 11:37   #668
ryba91
Zakorzenienie

ja zrobiłam z dentystą najgorszy błąd jaki mogłam zrobić. A mianowicie stwierdziłam, że znajdę nowego lepszego dentystę więc zapisałam się tam gdzie kilka osób polecało bo chodziło ok. rok temu.. tylko że tam zmieniło się wszystko, od wyglądu do personelu i obecnie pracuje tam 4 stomatologów, którzy skończyli studia a ich doświadczenie miało może z rok.. tak przynajmniej wyglądają , choć pozory mylą..
Stary 2013-01-21, 11:41   #669
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
ja zrobiłam z dentystą najgorszy błąd jaki mogłam zrobić. A mianowicie stwierdziłam, że znajdę nowego lepszego dentystę więc zapisałam się tam gdzie kilka osób polecało bo chodziło ok. rok temu.. tylko że tam zmieniło się wszystko, od wyglądu do personelu i obecnie pracuje tam 4 stomatologów, którzy skończyli studia a ich doświadczenie miało może z rok.. tak przynajmniej wyglądają , choć pozory mylą..
Tak trafic na dobrego dentyste to duza sztuka ..
Swoja droga ryba zauwazylam ze jestes z Bytomia ? Mam tutaj bardzo duzo znajomych z Bytomia , i Radzionkowa Sama chodzilam tam kiedys do szkoly

KCIUKI DLA ANI

Edytowane przez Trele_Morele
Czas edycji: 2013-01-21 o 11:49
Stary 2013-01-21, 12:29   #670
shamanka7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ana985 Pokaż wiadomość
shamanka7 to ja idę po drugą , coby Ci towarzyszyć choc przez chwilkę
Ana985, to ja piję 3 jak coś

Może to za dużo, ale jakaś taka senna dziś jestem przy poniedziałku.

Ja będę próbować z tymi testami, zobaczymy co będzie. Oby się udało, a jak nie to do lekarza. Niby wszystkie badania mam zrobione i są ok, ale hormonów mi dziad nie sprawdził

Dziewczyny, ja jeszcze muszę się ten tydzień pomęczyć, bo mam jeszcze jeden egzamin, a później wracam już na stałe
shamanka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 13:18   #671
wadera4
Wtajemniczenie

Dziewczyny a jakbym zdecydowała się iść do gina to jakie kroki w pierwszej kolejności podejmie? jakieś badania? np. na hormony?

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-21, 13:52   #672
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez shamanka7 Pokaż wiadomość
Zamówiłam sobie testy owulacyjne na allegro, jeśli się nie uda z ich pomocą, to idę molestować swojego lekarza o jakieś badania.

Używała któraś z Was tych testów? Jakieś opinie o nich. Wiem jak używać, ale szukam jeszcze potwierdzenia, że są zaje*** ste
Ja też zamówiłam testy na allegro i w tym cyklu będę testowała, zobaczymy czy pomogą. Strasznie bym chciała żeby w końcu nam się udało.

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 13:58   #673
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny a jakbym zdecydowała się iść do gina to jakie kroki w pierwszej kolejności podejmie? jakieś badania? np. na hormony?
Zazwyczaj zlecają progesteron, testosteron, prolaktynę, FT3, Ft4, bo to często szwankuje

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 16:38   #674
Ania0783
Raczkowanie

Witam dziewczeta
Trele-Morele bez zlych mysli tutaj bo .... heheh będzie dobrze zobaczysz

Co do badań to ja do gina szlam z testosteronem i prolaktyną i badaniem nasienia tz i dodatkowo umówilam sie na początku powiedzmy dni płodnych żeby mi potwierdził owu - no i miałam monitoring.

Co do testów owu - to ja robiłam raz potwierdziły mi że mam owu ale przez trzy dni był pozytywny - u gina dowiedzialam sie że to nie feler testów tylko akurat mi w tamtym cyklu nie pękl pęcherzyk bo na monitoringu były dwa
Później już nie robiłam bo jeździlam do gina na monitoring no a poźniej później to już była cala zabawa z hsg i naszą służbą zdrowia.

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Teraz mam pierwszy cykl po hsg z owu po drożnej stronie, ale i tak czuje że z tego to będzie już tak sobie mysle czy czekac do kwietnia czy wcześniej isc do gina po kolejne instrukcje co do badań i wykluczania kolejnych przyczyn
Ania0783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 17:36   #675
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shamanka7 Pokaż wiadomość
U mnie niestety wcześniejszy okres :/ nie wiem dlaczego, zawsze mam jak w zegarku 27 dni, a teraz 23 dni.... Proszę więc o zmianę OM na liście.

Zamówiłam sobie testy owulacyjne na allegro, jeśli się nie uda z ich pomocą, to idę molestować swojego lekarza o jakieś badania.

Używała któraś z Was tych testów? Jakieś opinie o nich. Wiem jak używać, ale szukam jeszcze potwierdzenia, że są zaje*** ste

Ja dopijam właśnie drugą kawę
Szkoda że przyszła ale wcześniej zaczniecie kolejne starania
Ja testy zamówiłam ale jeszcze nie używałam więc nie pomogę
Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
a u mnie coś nie tak.. znaczy nie wiem, moja@ się spóźniła w tym miesiącu, a jak już była to była nie do zniesienia. Leżałam i z bólu płakałam, jakias dziwna była aż w końcu 3 dnia wyleciało coś ze mnie dziwnego jakaś kulka czy coś i myślałam że umrę, Zapisałam się do gin poszłam w ubiegłą środę i powiedział, że za późno by coś stwierdzić co to mogło być o_O ale jest wiele możliwości.. czyli w sumie nic nie wiem a oprócz tego w ubiegły poniedziałek stomatolog rozwaliła mi zęba tak że do dzisiaj mam wolne w pracy z racji stanu zapalnego... przez pierwsze 2 dni umierałam z bólu dosłownie a potem 3 dni nie widziaałam na jedno oko bo zaszło mi ropą. Antybiotyki i stan ustępuje.. co nie zmienia faktu, że od poniedziałku nie jem więcej niż 2 zupki chińskie/ z knorra/amino na dzień. Masakra, jak gotuje Mojemu jakieś potrawki z kurczaka, chili con corne albo tego typu dania to aż muszę wyjść z domu bo nie mogę się ogarnąc tak jestem głodna i spragniona moich ubulionych potraw.. a stan ten trwać ma jeszcze tydzień :O ehh.. cięzkie życie..

tak trochę ponarzekałam i jakoś mi lepiej ? hehe, nie miejcie mi za złe, że zrobiłam to tutaj..
Ważne że Ci lepiej od tego masz nas
Nie ciekawie wygląda opis ostatniej @ a jesteś pewna że to nie było coś nerkowego? Taki ból to mi się z kamieniami kojarzy
Cytat:
Napisane przez kOmorowska Pokaż wiadomość
Heh... a kOmorowska dalej @ nima :P
i niech nie będzie
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Nie dziekuje jescze raz Nie chce zapeszac ..
Dzis rano zrobilam kolejny test , taki zwykly , jak ten poprzedni na ktorym kreseczka byla blada i krecha juz prawie taka sama jak kontrolna . Ciagle nie trace nadzieji , ale ciagle mam stracha ze nie potrzebnie sie napalam Dzwonilam do szpitala przed chwileczka , kazali poczekac , zapoznaja sie z moja dokumentacja i oddzwonia ..
Co do dentysty to nawet o tym niemysle , musialabym sie wybrac jak najszybciej ale tak strasznie sie boje dentysty od zawsze , wszczegolnosci tutaj ..
I co oddzwonili? czemu na bete nie pojechałaś?
Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Witam w śnieżny poniedziałek U Nas od rana pada śnieg , a Ja na L4 do końca tygodnia jeden plus tego, że odpocznę, ale tak mnie meczy karat i kaszel, że ledwo funkcjonuję wszystko mnie boli
ale Cie rozłożyło
Niech mąż Twój kochany szybko przemieni się w doktora
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-21, 18:09   #676
patrycjja
Zadomowienie

czytać nie nadążam, tak żeście się rozszalały :P

justiii zdrowia taka pogoda, że człowiek pół-żywy chodzi. mnie na szczęście wszystkie cholery omijają (i oby tak zostało). tak, że leż i się kuruj.

trele informuj na bieżąco co tam nowego się dowiesz. trzymam kciuki żeby wszystko było po Twojej myśli

jeśli chodzi o badania- nie wiem jak to jest kiedy stara się od kilku cykli. ja właściwie zaczęłam drugi ( pierwszy był bo był- chciałam bardzo, ale nie "przykładałam się"). w ubiegły poniedziałek kiedy powiedziałam gin że chciałabym spojrzał w kalendarz i kazał mi się w środę stawić z testem owu w gabinecie. powiedział, że na razie będziemy tak próbować. i żeby nie przejmować się nieregularnymi cyklami, bo nie to jest teraz najważniejsze. cieszę się, że nie odesłał mnie z kwitkiem i nie kazał przyjść jak nie uda się za x cyklem

kurczę, pogoda taka, że tylko na sanki
Stary 2013-01-21, 19:11   #677
PPPatinka
Rozeznanie

Witam sie po pracy)

Dziewczyny ja uzywam testów owu i ciaziwych z all ale kasetowych te paskowe poprostu nie umiem robic ) wskazuja owu

Trele - Morele bedzie dobrze tylko nas informuj na bierzaco)

u mnie nadal brak @ wiec juz trochę mnie to wkurza moja siostra sie smieje ze te testy z all sa mylne ale ja sie juz nie ludze mam jeszcze jeden jak @ nie przyjdzie do piatku to zatestuje jesli wyjdzie negatyw a dalej nie bedzie@ to kupie z apteki i zobaczymy ) ale sie nie nakrecam )
PPPatinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 19:48   #678
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja do tego zestawu dołożyła bym estradiol. 13-14 dc
Stary 2013-01-21, 19:50   #679
outline
Raczkowanie

Witam wszystkie staraczki

I ja również rozpoczęłam starania w tym miesiącu, aktualnie czekam do piątku na @. Oczywiście nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam w sumie ze 3 testy...negatywnie wyszły - oczywiście zdecydowanie za wcześnie. Czuję się tak jakby się udało, choć nie wiem na ile to prawda, na ile się wkręcam...ale wczesniej takie rzeczy się ze mną nie działy...więc kto wie?

Mój pierwszy blogowy projekt Czyli jedzonko, ślub, kartki i cały ten bałagan...KLIK

...
outline jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-21, 19:58   #680
justiii87
Zakorzenienie

patrycjja- o tak na sanki Uwielbiam takie dziecinne zabawy, wspomnienia wracają wspaniałe dzieciństwo

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez outline Pokaż wiadomość
Witam wszystkie staraczki

I ja również rozpoczęłam starania w tym miesiącu, aktualnie czekam do piątku na @. Oczywiście nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam w sumie ze 3 testy...negatywnie wyszły - oczywiście zdecydowanie za wcześnie. Czuję się tak jakby się udało, choć nie wiem na ile to prawda, na ile się wkręcam...ale wczesniej takie rzeczy się ze mną nie działy...więc kto wie?
Witam
Oby Twoje przeczucia były trafione

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2013-01-21 o 19:56
Stary 2013-01-21, 20:02   #681
patrycjja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
patrycjja- o tak na sanki Uwielbiam takie dziecinne zabawy, wspomnienia wracają wspaniałe dzieciństwo
w tym roku jeszcze nie mieliśmy okazji, ale tamtej zimy zaopatrzyliśmy się w jabłuszka i ruszyliśmy do wąwozów. frajdy co nie miara a jak można się odprężyć
Stary 2013-01-21, 20:09   #682
outline
Raczkowanie

Mam taką nadzieję boli mnie podbrzusze i krzyż, odrzuciło mnie od papierosów, piję kawę z jednej łyżeczki a nie dwóch, 2 dni temu zaczęła mnie boleć lewa pierś, a TŻ stwierdził, że jest większa i bardziej twarda. Non stop bym spała i często chce mi się siku i cały czas mnie suszy jak na mega kacu mam nadzieję, że aż tylu objawów sobie nie wkręciłam

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
w tym roku jeszcze nie mieliśmy okazji, ale tamtej zimy zaopatrzyliśmy się w jabłuszka i ruszyliśmy do wąwozów. frajdy co nie miara a jak można się odprężyć
Jakie wąwozy? zauważyłam, że z Lbn jesteś ...ja też i na wąwozy to z psem chodzę

Mój pierwszy blogowy projekt Czyli jedzonko, ślub, kartki i cały ten bałagan...KLIK

...
Stary 2013-01-21, 20:18   #683
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Mam taką nadzieję boli mnie podbrzusze i krzyż, odrzuciło mnie od papierosów, piję kawę z jednej łyżeczki a nie dwóch, 2 dni temu zaczęła mnie boleć lewa pierś, a TŻ stwierdził, że jest większa i bardziej twarda. Non stop bym spała i często chce mi się siku i cały czas mnie suszy jak na mega kacu mam nadzieję, że aż tylu objawów sobie nie wkręciłam

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Jakie wąwozy? zauważyłam, że z Lbn jesteś ...ja też i na wąwozy to z psem chodzę
No objawy wyjątkowo ciążowe

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
No My też nie mieliśmy dawno okazji wyskoczyć na sanki Ostatnio byliśmy na kuligu w Zakopanym i była świetna zabawa Teraz przez chorobę na pewno się nie wybierzemy , a szkoda bo piękna śniegowa pierzynka jest
Stary 2013-01-21, 20:25   #684
patrycjja
Zadomowienie

Cytat:

najbliżej- ten przy lidlu na romantycznej i jest gdzie zaparkować tuż obok . tak żeby za daleko w mokrych ciuchach nie spacerować ale czaję się trochę na okolice dysa- ciecierzyna tam to dopiero strome zbocza

co do objawów- coś w tym jest ale nie nakręcaj się (taaa ) poczekaj na 2 krechy. niemniej trzymam kciuki prze-najmocniej
Stary 2013-01-21, 20:38   #685
outline
Raczkowanie

To o tym samym wąwozie myślimy Ja od Jana Sawy dochodzę z psem aż tam do wiaduktu, albo i do Nadbystrzyckej jak pogoda dopisuje

Ja się wcale nie nakręcam...grzecznie czekam do piątku na planowaną @

Także wsparcia szukam na wizażu

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Na jakim etapie starań jesteście? Niby przeglądałam ten wątek, ale ciężko wszystkie historie spamiętać...tak na jeden raz

...
Stary 2013-01-21, 20:54   #686
patrycjja
Zadomowienie

Cytat:
To o tym samym wąwozie myślimy Ja od Jana Sawy dochodzę z psem aż tam do wiaduktu, albo i do Nadbystrzyckej jak pogoda dopisuje

Ja się wcale nie nakręcam...grzecznie czekam do piątku na planowaną @

Także wsparcia szukam na wizażu

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Na jakim etapie starań jesteście? Niby przeglądałam ten wątek, ale ciężko wszystkie historie spamiętać...tak na jeden raz
to w piątek oczekujemy na dobre informacje

ja na jakim etapie ? we wrześniu poroniłam, 3 miesiące spokoju i od tamtego cyklu odstawiliśmy anty. niestety nie udało się (chociaż też miałam wszystkie objawi, a i @ przesunęła się o jakiś tydzień ). w ubiegły poniedziałek biegiem do lekarz: co jest i w tym cyklu już przy pomocy gina będziemy określać te najlepsze dni w środę pierwsze podejście- wizyta z samego rana zobaczymy jak to będzie
więc to tak w skrócie

co do wąwozów- proszę jaki ten Lublin mały ja wcale nie mieszkam tam w okolicach, ale jednak najbliżej. kiedyś była górka w parku ludowym, ale wszystko popsują :P

dobra, idę spać dziewczynki, bo mąż goni a jutro czeka mnie daaaleka delegacja. aż się boję ruszać w podróże w taką pogodę. DOBRANOC

Edytowane przez patrycjja
Czas edycji: 2013-01-21 o 20:58 Powód: dopis
patrycjja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 23:40   #687
Trele_Morele
Zakorzenienie

U mnie du**. Nie oddzwonili , jutro z samego bede wisiec na telefonie . Nie wiem czy zapomnieli czy zignorowali , jako kolejna rozchisteryzowana po poronieniu , ktorej sie wydaje ze pstrykla palcem i jest w ciazy
Nie wiem , jutro sie dowiem.. W razie czego na srode rano mam wizyte z lekarzem ogolnym i tam tez zrobie rozp****el

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-01-22, 07:07   #688
Linka07
Rozeznanie

Trele_Morele gratuluje i trzymam kciuki

Cytat:
Witam Outline i zastanawiam się czy na tak wczesnym etapie ciąży możliwe są takie objawy. Rozumiem że piersi mogą boleć, podbrzusze i krzyż też ale senność i tego typu rzeczy to raczej na dalszym etapie...

Dla mnie takie wszystkie nakręcania kończyły się zawsze rozczarowaniem, dlatego jestem sceptyczna do objawów. Tym bardziej, że jak kobieta nie stara się o ciążę to pewnie by tego nawet nie zauważyła. Teraz próbuje trochę psychicznie odseparować się od starań i w miarę nie nakręcąć, szukam sobie jakiegoś zajęcia, ale w pracy mam luzy ostatnio i nie odciąga to tak moich myśli. Tak czy inaczej życzę Ci żeby Twoje objawy były zapowiedzią ciąży
Linka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 07:52   #689
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Witam Serdecznie, czy mogłabym się do Was dołączyć? My staranie zaczęliśmy w zasadzie od wczoraj (tzn wczoraj padła decyzja, że zaczynamy się starać no i pierwsze staranie hihi), od jutra zaczynam stosować test owulacyjny.

Szczególne pozdrowienia dla Małgoś i Paradip z którymi znamy się z innego wątku

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 08:21   #690
ana985
Raczkowanie

Zrobiłam test i 1 kreska, niby wiedziałam,że nic nie będzie ale jednak iskierka nadzieji była a teraz musze czekać na tą wredną@, spoznioną już 9 dni....

Kawa
ana985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości