![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI
Cytat:
![]()
![]() |
#662 | |
Wtajemniczenie
|
Może się znowu jakieś mamusie przedstawią
![]() Cytat:
![]() Agunia, Julkę to mój mąż ze mną oglądał i się potrafił obrazić jak sama oglądnęłam odcinek nie czekając na niego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() W poniedziałek na 2 lub 3 dni przyjeżdża do mnie mój chrześniak ze swoją siostrą. Do mnie to dużo powiedziane. Do Kubusia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozmowa w nastepny piatek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#667 |
Zadomowienie
|
Moje dziecko też jeszcze nie śpi (co pewnie nikogo nie zdziwi). Tyle dobrego, że od prawie godziny leży w łóżeczku i miętoli kota (pluszowego, rzecz jasna, nasz prawdziwy nie wchodzi w takie układy
![]() Czy jestem jedyną osobą, która nie czyta tych serwisów plotkowych? ![]() Z tym że u mnie to nie wynika z tego, że taka "głęboka" czy wysokoodbytowa jestem, tylko...: ...kiedyś spędzałam noc w przyjaciółki w Bytomiu. Nudziło nam się, kompletnie nie wiedziałyśmy, czym się zająć (poza sączeniem drinków). W końcu A. zaproponowała, że otworzymy sobie jakiegoś pudelka i poczytamy, co tam w świecie ciekawego. Okazało się, że ja nie kojarzę 90% postaci, jakie się przez te artykuły przewijają! ![]() Dlatego nigdy się w to nie wciągnęłam ![]() phdwao - czapka fajna, ale kot... bajeczny! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Zadomowienie
|
Eh szkoda że nie ma u Was tu ściągi, żeby w skrócie przeczytać co u której
![]() U mnie teraz komputer jest włączony jak dziecku plecki oklepuje, bo tylko wtedy z niego korzystam. Włączam jakąś piosenkę dla dzieci z teledyskiem żeby się patrzyła i nie wykręcała, kłade na kolankach i klepie... a tak to czasu mi na komputer szkoda. Od śmierci taty spędzam jeszcze więcej czasu u mamy i takim sposobem wizaż jest gdzieś na dalekim planie... Nas choroba nie ominęła, cała nasza rodzinka poległa, ale obeszło się bez leków, Sarze temperature zbijaliśmy kąpielami chłodniejszymi i przeszło. Został tylko kaszel, ale coraz bardziej ustepuje. Lekarz stwierdził że to tylko pozostałosci i 2 tygodnie jeszcze może pokasływać i że nic jej tam nie grzęcholi. Nam też został tylko kaszel. Sarunia jest z dnia na dzień coraz większa i cięższa... normalnie jak rano ją z łóżka podnosze to odnosze wrażenie że w nocy po kilogramie przybywa. Coś w tym jest bo moja pampusia waży 8200 i jest małym leniuchem ![]() Nadal jest bezzębna i nie idać na razie żadnych oznak żeby miały wychodzić w najbliższym czasie ![]() Noooo i widzę że moja córa dostała na jesień szatańska kurteczke z hallo kitty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję nowych ząbków i skończonych miesięcy
![]() Dep na szkole rodzenia dostałam smoczek i butelkę z firmy suvinex - taką małą przeźroczystą z jakimiś białymi rysuneczkami (taka sobie), ze smoczkiem 0+ . Małej nie podpasowało. Butelki i smoczki, które pokazywałaś przepiękne. Linka pisałaś, że mała już lubi kąpiele. To może teraz basen ![]() Muminek88 super wieści ![]() ![]() Modnisia86 super, że u Was rehabilitacja też przynosi efekty ![]() Wvictoria super sukienka ![]() Agunia ![]() Pisałyście o porodach. U mnie poród był lekki, nie wywoływany, wszystko poszło swoim torem, bez żadnych prochów. Ciążę znosiłam dobrze, nie stresowałam się, wszystko było super. Mała jest pogodnym dzieckiem, spokojnym, nie płacze. Jednak czy ciąża i poród miały na to jakiś wpływ? Nie wiem i nie bardzo jest jak to sprawdzić. Podczytywałam Was przez ostatnie 3 dni, mało pisząc. Pewnie miałam więcej do napisania, ale nie pamiętam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No, dość tego dobrego. Idę do wanny a później spać. Jestem padnięta i nie mam na nic siły. Dobrej nocy, dziewczęta ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Zadomowienie
|
mamcia tak u mnie doskonale orbitrek sprawdza sie jako wieszak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
A ja nawet nie mam miejsca na orbitrek
![]() ![]() Moja mała właśnie zasnęła ![]() Coś wesołego na wieczór: http://kwejk.pl/obrazek/1618315/il-padre.html |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
ha ha nie no ja mam motywacje bo jezeli wroce do pracy to nie mam szans na silownie a mialam taki plan...
wiec mysle ze zainwestuje w taki sprzet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Wszystkiego naj dla Poli ![]() Ciastek, moja też niechętnie je pokarmy stałe, mam nadzieję, że z czasem polubi, musi ![]() Co do oxy, to nie sądzę by samo podanie oxy miało jakiś wpływ na późniejsze zachowania dziecka. Tak samo wywoływanie porodu, ma chyba znikomy wpływ. Ale wierzę, że niedotlenienia w trakcie porodu, zaburzenia rytmu serca mogą mieć wpływ ![]() Co do długości trwania porodu, to zarówno przedłużający się poród jak i zbyt szybki poród nie są dobre. Ale nie mówmy o tym. Ja o swoim wolę nie pamiętać i ch.. z tym, ze był szybki ![]() Dep pokazuję buty ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2013-01-12 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
który link wkleić by miniaturka zdjęcia była w poście?
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Wtajemniczenie
|
Mandi hahaha dobre
![]() Linka sliczne buty!nie wygladaja panciowato ![]() Edytowane przez ooolllccciiiaaa Czas edycji: 2013-01-12 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mężczyźni nie plotkują. Oni tylko wymieniają poglądy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#680 | |||
Zakorzenienie
|
Hejka!
Przejrzałam tylko... Heh, wkurza mnie to bycie w tyle ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Depoison - ja też nie czytam serwisów plotkowych.
Dziecię ok. 23 spało, a teraz najwyraźniej nie zamierza. Chyba swędzą ją dziąsła. Wiktoria - fajnego masz chrześniaka. Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2013-01-13 o 00:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#682 | ||
Wtajemniczenie
|
czesc
tradycyjnie pobudka o 7. teraz siedzi i je opakowanie chusteczek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Dziecię późno poszło spać, a w nagrodę wcześnie wstaje ![]() W ogóle nie bierze pod uwagę, że mama musi mieć czas na wizaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Jestem w raju! Zasnęła o 22. 22.40 karmienie. Pobudka o 7.30 i to ze śpiewem na ustach - gadała do siebie w łóżeczku cała szczęśliwa
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- A tak w ogóle - dzieńdoberek. Nie pamiętam, żebym była tu tak wcześnie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
super Blue
![]() u nas odwrotnie ![]() Na szczęście teraz ma dobry nastrój ![]()
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heh, ktoś chyba gotuje obiadek, bo pachnie ![]() A moje maleństwo zasnęło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
hejo
#688 | |||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Cytat:
![]() a grę dostał na prezent od swojego brata, więc przy najbliższej możliwej okazji go ubiję za to ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
aaa to ja już nic nie mówię
![]() ![]()
#690 |
Zakorzenienie
|
Heja!
U nas noc jak noc, nic szałowego wte ani wewte. Jakoś mniejszą mam kontrolę nad wstawaniem, od kiedy głównie tż do małej wstaje, a ja się tylko przebudzam, ale zaraz zasypiam. Mała teraz drze się maamaaamaaaa i wali kromką w blat. Czekamy dziś na babcię i mamy wychodne z tż po południu, chyba pójdziemy do galerii ![]() Irmusia, wypady z grzecznym dzieckiem to przyjemność, nie dziwię się, że go zabieracie wszędzie. Ja też tak robiłam - teraz dziwię się sobie, bo targanie tego wózka i cała ta otoczka w pojedynkę nie należy do najfajniejszych, ale siedzenie w domu non stop również. Linka, fajne buty, wcale nie panciowate, coś TY! Też może pójdę dziś do TKmaxa poszperać, choć wolałabym zaatakować galerię krakowską, rzadko tam bywam, za dużo mnie tam kusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.