Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-04, 17:50   #661
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Pokażesz?

"Django" super bardzo mi się podobał ten film

Też się wybieram na "Drogówkę", ma dobre opinie. W ogóle lubię filmy Smarzowskiego, choć nie są to obrazy, do których chce się wracać

Migotka, byłaś na "Les Miserables"?
Nie byłam, ogladałam tydzień wcześniej w sieci.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 17:51   #662
caarolaaa
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Dziękuję za pomoc w sprawie torebki waham się między 4 i 6 , ta "niby" Celine jest na pewno bardziej klasyczna, będzie pasowała też do eleganckich zestawów, a z drugiej strony ta z ćwiekami jest bardziej sportowa, a taki styl też lubię no nic, muszę jeszcze troche pomyśleć

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Wreszcie wracam do żywych, dziś miałam ostatni egzamin, wszystko już zaliczone, wpisy otrzymane...
W nagrodę kupiłam sobie dwie chusty, w Mohito i Mango, parę pierdółek w Parfois i skórzane botki w Zarze, w sprawie których chciałabym się Was poradzić...

są wg Was klasyczne i ponadczasowe?
mi sie one kompletnie nie podobają nie lubię butów przypominających kowbojki bo nie potrafiłabym ich z niczym zestawić
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 17:54   #663
julia404
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Kari_ Pokaż wiadomość
Tak na All... mieli takie zimowe i jesienne kolory do grudnia chyba... a potem jak się pytałam to napisali mi że najprawdopodobniej znóe będą mieli ten model od wiosny - czyli strzelam że tak od ok. marca
Jak chcesz podeślę ci nazwę użytkownika na PW
Mogę też prosić?

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Kochane, chcę kupić sobie jakąś torebkę, znalazłam kilka, ale nie mam problem z wyborem bo chyba żadna aż tak mnie nie zachwyca, a nic lepszego nie znalazłam. Pomożecie ?

czwarta jest piękna i chyba pójdę w ślady dziewczyn i też sobie taką jasna sprawię po torebce będzie się rozpoznawac na ulicach

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Dziewczyny, moja ekscytacja dziś nie zna granic, więc wetnę Wam się w rozmowę o torebkach i pochwalę się, że w końcu podjęłam (dobrą) decyzję i cięłam swoje długie włosy niemal 30 cm

Piękne włosy, i bardzo dobrze wyglądają w takiej długości

Cytat:
Wreszcie wracam do żywych, dziś miałam ostatni egzamin, wszystko już zaliczone, wpisy otrzymane...
W nagrodę kupiłam sobie dwie chusty, w Mohito i Mango, parę pierdółek w Parfois i skórzane botki w Zarze, w sprawie których chciałabym się Was poradzić...

nie do końca klasyczne, ale powiedziałabym, że ponadczasowe-kowbojki zawsze do czegoś można założyć i się będą ładnie prezentować
julia404 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 17:59   #664
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Ja też szukam i jedyne modele które mi się spodobały w rozsądnej cenie to te z japan style Nic nigdzie mi się nie podoba
Ładne te torebki

Znacie jakieś strony ze skórzanymi torebkami w dobrej cenie? Czyli tak do 300zł?
Cytat:
Dziewczyny, moja ekscytacja dziś nie zna granic, więc wetnę Wam się w rozmowę o torebkach i pochwalę się, że w końcu podjęłam (dobrą) decyzję i cięłam swoje długie włosy niemal 30 cm
Ale Ci ładnie Gratuluje odwagi, ja gdy ścięłam jednorazowo 20cm to po tygodniu za nimi tęskniłam...
Cytat:
Bardzo ładne, przypominają mi buty Isabel Marant.
Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Nie byłam, ogladałam tydzień wcześniej w sieci.
Ja jutro idę z mamą, już się nie mogę doczekać. Kocham Hugh Jackmana
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 18:12   #665
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Witam Ale lecicie z wątkiem. Ciężko Was nadrobić.
Śliczna ta torebka Korsa. Marzy mi się taka tylko czarna. Ogólnie z kupnem torebek mam problem, bo mierzę 153cm i większość modeli mnie przytłacza. A jak mają odpowiednią wielkość, to cena jest za wysoka. I weź tu człowieku kup sobie torebkę.
Też muszę się wybrać na Drogówkę. Ewentualnie obejrzę w necie. Ciekawie się zapowiada.
BłękitneNiebo, koniecznie załóż bloga. Uwielbiam czytać Twoje posty. Dużo wnoszą do tego tematu. Lubię też twój podpis
ale fajnie chociaż domyślam się, że możesz mieć problem z ubraniami i butami

Cytat:
Jeżeli Tobie się podobają i uważasz, że będą pasowały do większości elementów Twojej garderoby to oczywiście zostaw Mi się średnio podobają "kowbojskie" botki, ale przecież to Twoja decyzja Chętnie za to zobaczyłabym pierdółki z Parfois
Cytat:
Napisane przez zekori Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Django podobno jest świetne, wszyscy już to chyba widzieli, tylko nie ja .

Botki są świetne. Może nie do końca klasyczne, ale mi się bardzo podobają. Fajnie będą wyglądały do spódnic, albo do bardzo przylegających rurek. Dużo za nie zapłaciłaś?
Cytat:
mi sie one kompletnie nie podobają nie lubię butów przypominających kowbojki bo nie potrafiłabym ich z niczym zestawić
Cytat:
Napisane przez julia404 Pokaż wiadomość
nie do końca klasyczne, ale powiedziałabym, że ponadczasowe-kowbojki zawsze do czegoś można założyć i się będą ładnie prezentować
Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Bardzo ładne, przypominają mi buty Isabel Marant.
Dziekuję za opinie
kosztowały 129zł dlatego wzięłam, żeby przemyśleć w domu. Mnie się podobają, noszę tylko spodnie rurki więc powinny pasować

Za ciemno na fotografowanie tych pierdółek, ale nie są to klasyczne rzeczy

Też muszę wybrać się do kina, ze 100 lat nie byłam
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 18:24   #666
iwona200
Zakorzenienie

Co do Django, film dobry (jestem fanką Tarantino i jednak inne jego filmy są moim zdaniem lepsze), ale soundtrack genialny Mogłabym słuchać i słuchać

Co do ombre, też miałam i po ścięciu o niebo lepiej, suchość końcówek zniknęła, ale ombre delikatnie zostało na końcóweczkach i ten efekt bardzo mi się podoba.

Z Kaliny polecam Balsam na kwiatowym propolisie (duża butla, bardzo wydajna), a poza Kaliną Balsam regenerujący z żeń - szeniem Seboradin: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra-wersja.html
Ostatnio kupiłam sobie olej lniany - CUDO Kupowałam w Tesco za ok. 16 zł mała butelka, ale do włosów wystarczy na ho ho
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 18:33   #667
Olcia
Zakorzenienie

Zapomniałam jeszcze napisać, a może którejś z poznanianek się spodobają - na Półwiejskiej w Mango było sporo botków z załącznika, 119zł z 399 skórzane
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 73619253_02.jpg (21,4 KB, 13 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 18:35   #668
justytynka
Zadomowienie

Pochwalę się łupami z wyprzedaży Skończyłam sesję i teraz mam więcej czasu na wizaż i zakupy. Dzisiaj mam zamiar poczekać na jakąś dorzutkę w PullandBear online
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-02-02 11.37.03.jpg (92,7 KB, 256 załadowań)
Stary 2013-02-04, 18:37   #669
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Co do Django, film dobry (jestem fanką Tarantino i jednak inne jego filmy są moim zdaniem lepsze), ale soundtrack genialny Mogłabym słuchać i słuchać

Co do ombre, też miałam i po ścięciu o niebo lepiej, suchość końcówek zniknęła, ale ombre delikatnie zostało na końcóweczkach i ten efekt bardzo mi się podoba.

Z Kaliny polecam Balsam na kwiatowym propolisie (duża butla, bardzo wydajna), a poza Kaliną Balsam regenerujący z żeń - szeniem Seboradin: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra-wersja.html
Ostatnio kupiłam sobie olej lniany - CUDO Kupowałam w Tesco za ok. 16 zł mała butelka, ale do włosów wystarczy na ho ho
Ja też uwielbiam filmy Quentina
Django jest super, ale zdecydowanie bardziej zachwycił mnie film Bękarty Wojny.
W obu Christoph Waltz zagrał genialnie.

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 18:39   #670
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ja też uwielbiam filmy Quentina
Django jest super, ale zdecydowanie bardziej zachwycił mnie film Bękarty Wojny.
W obu Christoph Waltz zagrał genialnie.
świetny
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 18:57   #671
alove
Raczkowanie

carpaibex, ślicznie wyglądasz, włosy faktycznie wydają się zdrowe i mocne a tak na marginesie - skąd baskinka? wygląda prześlicznie!
alove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 18:57   #672
Dominicana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Pokażesz?
Pewnie. Jutro po pracy postaram się cyknąc zdjęcia

Ja chciałabym się wybrać do kina na Django, ale ostatnio albo ja jestem w pracy albo TŻ.
Ciężkie życie pracującego studenta

Dziewczyny ja chyba oszalałam bo siedzę i wyszukuję letnie ciuchy i buty.
Mrozy za oknem a mi się sanadałki marzą
Dominicana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 19:00   #673
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alove Pokaż wiadomość
carpaibex, ślicznie wyglądasz, włosy faktycznie wydają się zdrowe i mocne a tak na marginesie - skąd baskinka? wygląda prześlicznie!
Dziś kupiłam w Reserved (59,90 zł, nowa kolekcja chyba)
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 19:18   #674
zekori
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Uwielbiam Tarantino . Samo Pulp Fiction oglądałam jakieś 10 razy.
zekori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 19:33   #675
naciulatko
Zakorzenienie

Hej, melduję się po sesji. Dzisiaj zaliczyłam egzamin z literatury Młodej Polski na 4 i zaczynam ferie Po każdym zdanym egzaminie kupuję sobie coś w nagrodę, ot taki zwyczaj, dzisiaj padło na piękną białą koszulę z Reserved

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
http://www.michaelkors.com/p/MICHAEL...ditorial=false co Wy na to? Muszę ją mieć!! Od dłuższego czasu szukam jakichś propozycji "nudowych" lub beżowych torebek na wiosnę i lato, i w koncu znalazła....jak zobaczycie gdzieś w sprzedaży, dajcie znać!
Piękna

Cytat:
Napisane przez Adele Marie Pokaż wiadomość
Myślę, że to dobry pomysł. Przyznam w tajemnicy , że kilka Twoich postów na temat kosmetyków mam zapisanych w folderze z inspiracjami.
Może masz w swoim otoczeniu informatyka, którego mogłabyś zapytać o metody zabezpieczenia bloga? Podobno nikt już w sieci nie jest anonimowy, ale może są jakieś sposoby na zminimalizowanie ryzyka rozpoznania.

Dziewczyny, jutro mam ciężki dzień w pracy. Stresuję się strasznie bo czeka mnie wystąpienie przed dyrekcją. Nastrój mi się zmienia z minuty na minutę, raz myślę "ja im pokażę", a za chwilę "zrobię swoje i ucieknę" . Trzymajcie kciuki, proszę.
W ramach odstresowania byłam dzisiaj na krótkich zakupach. Pół godziny zajęło mi kupienie dwóch par szpilek (Zara i Reserved) i szala w ptaszki.
Mam te same szpilki z Zary, tylko, że czarne. Jestem w nich zakochana

Cytat:
blekitne_niebo - uważam, że blog to dobry pomysł tym bardziej, że tematyka ma być związana z naszym wątkiem, a ostatnio coraz mniej jest blogów ubranych niż przebranych. Trzymam za Ciebie kciuki

Kochane, chcę kupić sobie jakąś torebkę, znalazłam kilka, ale nie mam problem z wyborem bo chyba żadna aż tak mnie nie zachwyca, a nic lepszego nie znalazłam. Pomożecie ?
4. Też szukam czarnej klasycznej torebki. Dzisiaj oglądałam jedną w Zarze. Na stronie internetowej zrobiła na mnie wrażenie, a na żywo już niekoniecznie. Zdjęcie w załączniku.

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Ja też szukam i jedyne modele które mi się spodobały w rozsądnej cenie to te z japan style Nic nigdzie mi się nie podoba
Druga piękna! Mogłabyś podać link?

Cytat:
Piękne włosy!

Cytat:

Carbaibex
, zmiana zdecydowanie na plus ja też już dawno przestałam zapuszczać na siłę, grunt to zadbane włosy, końcówki

Adele Marie, zakupy super takich szpilek nigdy dość
Też oglądałam dzisiaj te buty w Zarze, ale za bardzo kojarzą mi się z kowbojskim stylem, więc się nie zdecydowałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8386104040_1_1_3.jpg (15,0 KB, 27 załadowań)
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 19:33   #676
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś kupiłam w Reserved (59,90 zł, nowa kolekcja chyba)
Bardzo ładnie prezentuje się, co ona ma w składzie? Reserved kojarzy mi się głównie z poliestrem
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 19:34   #677
Maqua
Zakorzenienie

Udało mi się dziś kliknąć różową koszulę. Ma ją już któraś z Was albo oglądała?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg koszuza.jpg (15,5 KB, 24 załadowań)
Stary 2013-02-04, 19:37   #678
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie prezentuje się, co ona ma w składzie? Reserved kojarzy mi się głównie z poliestrem
Tak, to poliester Mi się to akurat podoba, bo bawełniane się strasznie szybko mechacą.
Stary 2013-02-04, 19:38   #679
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Nie zwracałam
Zerknę jeszcze do H&Mu u siebie w mieście. Skoro mówisz, że mają kilka typów tych t-shirtów to może u mnie będą lepsze

Lady ja polecam żel ha Dodaję do kremów do twarzy, nakładam na wlosy i bardzo sobie chwalę
Cytat:
Napisane przez sratatatka Pokaż wiadomość
Serum flavo-C - przeboski kosmetyk, trochę zajmuje jego ukręcenie (albo ja taka powolna jestem ). Mam cerę tłustą, teraz pomału się normalizuje; dzięki serum pozbyłam się podskórnej "kaszki", skóra jest nawilżona, jędrna i ma wyrównany kolor - nie pamiętam kiedy ostatnio miałam skórę w tak dobrym stanie. Poza serum staram się używać kosmetyków naturalnych (czarne mydło, mydło aleppo, olejek arganowy). Polecam spróbować
Cytat:
Śliczne buty

Bazę kremową ZSK, z nią możesz szybko i łatwo mieć wszystko Pisałam o niej na blogu.

Tonik z kwasami

2 i 4
Dziękuję za sugestie Na pewno skorzystam

Cytat:
Świetna decyzja

Tak piszecie o tym Django, że chyba zamiast pójść jutro na Gangster Squad wybiorę się na to. Co ten wizaż robi z człowiekiem.
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 19:43   #680
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Pięknie , słuszna decyzja. Też uważam, że nie warto hodować długich włosów tylko dla zasady. Często wyglądają bardzo źle, przytłaczająco, końcówki "sianowate". Krótsze lepiej się układają, a przy niskim wzrośnie nie obciążają sylwetki.
Stary 2013-02-04, 19:50   #681
carpaibex
Zakorzenienie

Dokładnie, bardzo długie włosy przy niewiele ponad 160cm optycznie potrafią bardzo przytłoczyć.
Stary 2013-02-04, 19:52   #682
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Udało mi się dziś kliknąć różową koszulę. Ma ją już któraś z Was albo oglądała?
O, pojawiły się też jestem ciekawa jak będzie z jakością.
Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Hej, melduję się po sesji. Dzisiaj zaliczyłam egzamin z literatury Młodej Polski na 4 i zaczynam ferie Po każdym zdanym egzaminie kupuję sobie coś w nagrodę, ot taki zwyczaj, dzisiaj padło na piękną białą koszulę z Reserved

Piękna

Mam te same szpilki z Zary, tylko, że czarne. Jestem w nich zakochana

4. Też szukam czarnej klasycznej torebki. Dzisiaj oglądałam jedną w Zarze. Na stronie internetowej zrobiła na mnie wrażenie, a na żywo już niekoniecznie. Zdjęcie w załączniku.

Piękne włosy!

Też oglądałam dzisiaj te buty w Zarze, ale za bardzo kojarzą mi się z kowbojskim stylem, więc się nie zdecydowałam
Gratulacje należy nam się odpoczynek po tych sesyjnych bojach :P
a mnie te botki się coraz bardziej podobają, raczej zostaną ze mną
Stary 2013-02-04, 19:54   #683
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Kończę pierwsze opakowanie jantara i już jestem zachwycona- mnóstwo małych włosków i duużo zmniejszone wypadanie, bo ostatnio przy odkurzaniu naszła mnie refleksja, jakim cudem z tą ilością kłaków na dywanie jeszcze łysa nie jestem

W jantarze siła
Co więcej zauważyłam, że mam po nim dłużej świeże włosy.

Dzisiaj przywlokłam z rossmanna krem do rąk do skóry suchej i podrażnionej z ziaja i paska serum + peeling do stóp z Perfekta.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 19:55   #684
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, to poliester Mi się to akurat podoba, bo bawełniane się strasznie szybko mechacą.
Dziękuję, brak mechacenia to jest na pewno ogromna zaleta w dzisiejszych czasach Przejdę się przymierzyć ale i tak już kupiłam 2 baskinki
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 20:05   #685
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/trimili-japan-styl...984304468.html
proszę

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 20:34   #686
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
blekitne_niebo - uważam, że blog to dobry pomysł tym bardziej, że tematyka ma być związana z naszym wątkiem, a ostatnio coraz mniej jest blogów ubranych niż przebranych. Trzymam za Ciebie kciuki

4
Stary 2013-02-04, 20:46   #687
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
O, pojawiły się też jestem ciekawa jak będzie z jakością.
Tak, udało mi się kliknąć xs i s. Chciałabym jeszcze niebieską.
Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Dzisiaj przywlokłam z rossmanna krem do rąk do skóry suchej i podrażnionej z ziaja i paska serum + peeling do stóp z Perfekta.
A ja krem pod oczy AA za 8zł!
Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość
Dziękuję, brak mechacenia to jest na pewno ogromna zaleta w dzisiejszych czasach Przejdę się przymierzyć ale i tak już kupiłam 2 baskinki
Ja mam szerokie biodra i szczerze mówiąc boję się baskinek... Jeszcze nigdy żadnej nie mierzyłam

Edytowane przez Maqua
Czas edycji: 2013-02-04 o 20:47
Stary 2013-02-04, 20:46   #688
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Dziewczyny co powiecie na te buty? Wzięłam dla przyjaciółki, ale ona już je sobie kupiła i nie wiem czy zostawić czy oddać Cena to tylko 59,90zł.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg butkizara1.jpg (56,9 KB, 141 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg butkizara2.jpg (53,5 KB, 133 załadowań)
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 20:49   #689
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość
Pochwalę się łupami z wyprzedaży Skończyłam sesję i teraz mam więcej czasu na wizaż i zakupy. Dzisiaj mam zamiar poczekać na jakąś dorzutkę w PullandBear online
Cytat:
Dziewczyny świetnie wyglądacie
carpaibex słuszna decyzja
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 20:51   #690
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Dziewczyny co powiecie na te buty? Wzięłam dla przyjaciółki, ale ona już je sobie kupiła i nie wiem czy zostawić czy oddać Cena to tylko 59,90zł.
Bardzo brzydkie...

Chciałabym Wam jeszcze przypomnieć, że można już odbierać kremy L'Occitane, ja już swoje mam.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości