Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-10, 20:35   #661
anne001
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Anika-

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Piszecie mi dziewczynki że urosły od ostatnich zdjęć?? Kurczę. Ja je chyba widzę inaczej niż wy...

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Amorcio-doczytałam o konsultacji 14 lutego, Gratuluję!! piękna data

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Przedpo- przypomniałam sobie, email od dr-a dobrze jest napisany, powiedział Ci w nim to co mi tzn. że masz nosić ten stanik wyznaczony czas, jak musisz go uprać to to zrób i na szybko wysusz a w tym czasie, na zmianę sportowiec. i koniecznie w ciągu dnia to zrób
Stary 2013-02-10, 20:35   #662
niezapominajka1987
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy Wasi lekarze umożliwiają zmianę rozmiaru w dzień operacji? Lub kilka dni wcześniej? ciągle się waham czy te 325 nie będą za małe..
Też się nad tym zastanawiam, musze jutro napisać meila do lekarza i go powiadomić, że chciałabym wieksze i czy by się je ewentualnie dało zalatwić
niezapominajka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 20:52   #663
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy Wasi lekarze umożliwiają zmianę rozmiaru w dzień operacji? Lub kilka dni wcześniej? ciągle się waham czy te 325 nie będą za małe..
ja zmieniałam rozmiar przed op. ale uzgodniłam to wcześniej z lekarzem i na tydz. przed zabiegiem jechałam dobrać rozmiar i zamówił takie jak ustaliliśmy na tej ostatniej wizycie. Z tego co dziewczynki piszą to niektórzy przygotowywują 2 rozmiary i decydują na stole. Dzwoń do swojej kliniki i dowiedz się co i jak.
Stary 2013-02-10, 21:19   #664
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki.

Długo mnie nie było i nie zapowiada się, bym mogła tu często zaglądać Dzieciaki mi chorują, ja jakoś się trzymam, ale chyba chwilowo. Ostatnio na nic nie mam czasu, ciągle w biegu. Wykończona jestem.

Ale pochwalę się wypowiedzią mojej mamy Pokazałam jej swoje cycki, a ona na to, że wyglądają lepiej niż naturalne i, że będę mogła chodzić bez biustonosza

Dobra lecę, bo małe się wścieka. Pa cycolinki (te nowe, te stare i te przyszłe)
Brakuje mi Twojego poczucia humoru i Twojej obecnosci

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

[QUOTE=Saba08;39155818]Kobietki nadrabiam zaległości, więc przepraszam za odniesienie do starego już postu

Nie każda wkładka Ja nie rodziłam a mam, tylko specjalny rodzaj[COLOR="Silver"]

A widzisz, nie wiedzialam, iz takie juz sa bo i temat mnie nie interesowal juz
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 21:22   #665
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Foamclene123 Pokaż wiadomość
Jak będzie łapki wyciągał to kucniesz i go przytulisz albo wezmiesz za reke i położycie się razem, będziecie oglądac razem filmy/czytac/rozmawiac. Przemęczysz się chwilę a potem to będzie potęgowało w przyszłości kiedy Maluszek będzie miał pewną siebie, szczęśliwą i spełnioną Mamusię. Oczywiście wiem, że powiększenie piersi nie zmienia świata ale BARDZO wpływa na postrzeganie samej siebie. A zadowolona Mama to szczęśliwe Dziecko.
o właśnie. Krzywdę sobie można zrobić w ... ułamek sekundy. Coś się szarpnie, szybko dźwignie i kłopot gotowy. Kłopot który może zmienić nasze życie na wiele msc

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Chodziło mi o to, że na otoczce skóra i tak jest ciemniejsza i nierówna, dlatego blizna się tak nie mocno nie wyróżnia. Po przyjrzeniu się oczywiście i tak ją widać. Jednak osobiście wolę mieć bliznę tam, niż pod piersią. Boję się, że jeżeli blizna będzie wypukła, czy tkliwa to pod piersią będzie to bardziej przeszkadzało.
Hmmm no to teraz już jestem pewna że nie bardzo wiesz o czym piszesz
Blizna jest widoczna głównie z powodu tego że nie ma w niej pigmentów a więc dlatego nie jest skórą bo nie ma jej cech ( w tym pigment )-> a więc jest JASNA, jaśniejsza od skóry (mowa o prawidłowej bliźnie , dojrzałe ciemne blizny są" chore", nieprawidłowe) . Dlatego na ciemnej otoczce blizna będzie bardziej widoczna niż na jasnej skórze To cięcie robi się na styku otoczki- tak by blizna zrobiła się na skórze nie na ciemnej otoczce.

Kolejna sprawa jeśli brzeg otoczki jest równy jak u młodej dziewczyny bliznę łatwiej ukryć na styku ze skórą. Jak otoczka jest nierówna - jej krawędź jest nierównomierna, skórą jest rozciągniętą równe cięcie blizny będzie od razu widoczne.
I kolejna sprawa- otoczka nie będzie miała regularnego brzegu zawsze-a blizna nie jest skórą i będzie się zachowywać inaczej . Z wiekiem takie cięcie wygląda coraz gorzej. Dodatkowo podczas karmienia piersią to cięcie zostanie rozbite mechanicznie przez ssaka Po karmieniu taka blizna będzie do poprawki.

Zagojona, nawet prawidłowa blizna może być wypukła- ale nie boli tkliwa blizna to chora blizna. Oj i dopiero na otoczce taka chora blizna by mogła doskwierać I do tego okaleczy wygląd całej piersi

Trzymasz się czegoś o czym nie masz pojęcia

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
A co do dzieci a właściwie dzwigania po op. Nie wolno i już. Jest przez lekarzy zalecany okres miesiąca kiedy to absolutnie należy unikać dzwigania ja mogłam do 3kg i kolejne 2 kiedy to mocno trzeba się ograniczać - pozwolił mi dr tak do 5 kg, ja miałam troszkę bardziej skomplikowany zabieg i może stąd takie obostrzenia ale mimo, że łatwo nie było to sumiennie tego przestrzegałam np. przed wyjściem z domu ważyłam torbę i niestety często musiałam ją odchudzać a prace mam taką, że sporo ze sobą dźwigam jeżdżąc do klientów. Wiadomo w życiu są różne sytuacje ale jak już decydujemy się na tak poważny zabieg to musimy zrobić wszystko by uniknąć komplikacji i dać sobie czas na wygojenie się wszystkiego również w środku, jednym się uda mimo, że coś tam dźwigają innym nie, a ja nie mogłabym sobie pozwolić na taki "luksus" jak ponowna operacja i korekta tego co popsułam dźwigając czy ćwicząc za wcześnie, więc skrupulatnie przestrzegałam zaleceń.
a no właśnie.

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

nie bylo mnie zaledwie 2 dni a juz tyle stron jakos nadrobilam ale nie do konca
dwa dni to duuuuuże zaległości. Ty pomyśl co Kaludeczka będzie miała po powrocie możemy o niej spokojnie poplotkować bo i tak tego nie znajdzie A Klaudeczka ma brzydkie uszy

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 21:24   #666
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Brakuje mi Twojego poczucia humoru i Twojej obecnosci

Kurczę, a ja myślałam, że zostałam zapomniana, spisana na straty, że nikt nie tęskni, nie pisze... Zatem, specjalnie dla Ciebie no i innych zainteresowanych opowiem mój sen...

Zaczęło się tak, że jacyś "lekarze" kupowali bądź porywali wszystkie szczupłe, ładne i cycate dziewczyny (które mogłyby zawrócić w głowie facetom). Robili to po to, by przeprowadzać na nich eksperymenty, które kończyły się niestety śmiercią. Ja zostałam przydzielona do grupy, która była poddawana wysokiemu napięciu. Było nas około 30 sztuk, ja szłam na śmierć jako ostatnia, i niestety widziałam, jak wszystkie umierały. Kiedy doszło do mnie, lekarz prowadzący został wywołany do innego pomieszczenia. Zostałam sama z pielęgniarką (jak łatwo się domyślić nie należała do grupy kobiet porywanych, bądź kupowanych), która okazało się miała dobre serduszko i chciała mi ulżyć w cierpieniu, aplikując lek powodujący omdlenie i szybszą śmierć. Niestety nie zadziałał. Skoro to nie pomogło, podcięła mi żyły, no bo wiadomo po utracie krwi traci się przytomność. Niestety okazało się to nieskuteczne (silna baba ze mnie, nawet we śnie). I tak siedziałam na kozetce, grzecznie czekając na lekarza i dopiero wtedy uświadomiłam sobie, że dopiero co zrobiłam cycki, schudłam, wyglądam tak jak zawsze chciałam i co, teraz nawet się tym nie nacieszę!? Chciałam uciec, ale wtedy otrzymałam ciasteczka z jakimś świństwem w środku, wiadomo w celu ogłuszenia. No i dopiero to zadziałało, a mi się uruchomił program ucieczka. Zemdlałam przed samym wyjściem, już mnie prawie mieli, ale jakaś inna babka, chyba elektryk (brzydka, gruba, i koszmarnie ubrana) porwała mnie z tego "szpitala" wsadziła do samochodu i odjechała.
Na koniec z paki spadły jej 3 jajka bomby, które trzymała w celu wysadzenia przybytku, z którego mnie zabrała.
Jak się obudziłam to miałąm pretensje do męża, o to, że mnie sprzedał, materialista jeden
Słuchajcie może chory sen, ale... nie bez ale, chory i już!

Edytowane przez Niezadowolencja
Czas edycji: 2013-02-10 o 21:28
Niezadowolencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 21:29   #667
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
dwa dni to duuuuuże zaległości. Ty pomyśl co Kaludeczka będzie miała po powrocie możemy o niej spokojnie poplotkować bo i tak tego nie znajdzie A Klaudeczka ma brzydkie uszy
Oj zebys wiedziala ze duze:d tyle czytania ze hohomowisz uszy a ja Ci w tajemnicy powiem jakie brzydkie ma piersi

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 21:34   #668
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Co tam bol przy zakladaniu czy wyjmowaniu wkladki wazna jest wygoda porzez te lata i wieksze bezpieczenstwo niz przy tabletkach, poza tym lepiej dla organizmu, tabletki bardziej szkodza, wieksze dawki hormownu (ja mam spirale bez hormonu), jak chce sie zaciazyc to lekarz wyjmie i juz gotowe....chyba, ze zaczna sie problemy jak w moim przypadku. No i wkladka jest dla tych juz po pierwszym porodzie
tak z ciekawosci wkladka jest tylko dla tych po porodzie??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 21:35   #669
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Oj zebys wiedziala ze duze:d tyle czytania ze hohomowisz uszy a ja Ci w tajemnicy powiem jakie brzydkie ma piersi

A ja jej wszystko powiem co tu piszecie! Naskarżę jej i się na Was obrazi!
Stary 2013-02-10, 21:40   #670
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Krystel13 Pokaż wiadomość

No to ja coś na przekór powyższym wypowiedziom:brz ydal:. 2 razy próbowałm zakładać spiralę, niestety po kilkunastu godzinach niesamowity ból brzucha, gorączka prawie 40 stopni i powrót do lekarza. Niestety mój organizm nie toleruje wkładki i nic nie można poradzić. Kilka lat ciągnęłam na tabletkach, potem 3 lata na plastrach a teraz wróciłam do tabsów, 28 tabletek, bez miesiączki i tez jest super i nigdy nie stosowałam dodatkowego zabezpieczenia.
Niestety, każdą metodę należy dobierać idywidualnie......
hm jak bez miesiaczki??jakie to tabsy yaz??

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Musze podziekowac wszystkim dziewczynom ktore pisaly o olejowaniu wlosow. Dziewczyny WIELKIE gdyby nie Wy to bym nie wiedziala jakie cuda moga zdzialac z wlosami oleje, jestem zachwycona stanem moich wlosow, po trzech mazianaich jest olbrzymia roznica
a jakich dokladnie uzywasz i jak czesto

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Byłam jest pięknie

Dziewczyny, czy Wy też miałyście takie problemy z włosami po op???
Ja już nie mogę. Wyglądam jak jakaś miotła. Włosy całej jakby mega przesuszone, a od skóry i tak do 7 c dalej, choćbym nie wiem jak długo płukała te włosy są jakby max przetłuszczone TUŻ PO MYCIU.
o tak ja tak mialam jeszcze z twarza

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Dziewczyny - robimy dla wszystkich przed listę pytań na konsultacje

Potem wrzuci się ją np do pierwszego posta i dziewczyny będą mogły korzystać. Wiem jaki się ma mętlik w głowie przed konsultacją, ja na pierwszej nie pytałam praktycznie o nic z wrażenia, na kolejnych już było lepiej

1. Jaki implant? (okrągły czy anatomiczny? szerokość, projekcja i pojemność)
2. Jak będzie umieszczony - pod gruczoł, pod mięsień, pod powięź?
3. Gdzie będzie cięcie (wokół otoczki, w fałdzie piersiowym, w dole pachowym?), jaka będzie jego długość?
4. Jakie są przeciwwskazania do operacji?
5. Jakie badania należy wykonać? Jaki jest ich termin ważności?
6. Jakie leki odstawić przed operacją?
7. Czy zawierana jest umowa przedoperacyjna?
8. Kto będzie operował - lekarz czy może asystent?
9. Jak długo po op.zostajemy w klinice?
10. Czy zapewniony jest stanik pooperacyjny? Czy jest on wliczony w cenę zabiegu? Ile go nosić po zabiegu?
11. Czy zalecany jest pas piersiowy? Jeśli tak - przez jaki okres?
12. Czy przy wyjściu dostaniemy wypis, jakieś zalecenia pooperacyjne?
13. Czy klinika ma możliwość wystawienia L4?
14. Czy otrzymamy gwarancję implantów? Czy musimy (w przypadku Mentorów) same ją wysłać do PadTech, czy robi to dr?
15. Kiedy zdjęcie szwów? Po jakim czasie na kontrolę?
16. Kiedy można wziąć prysznic, wykąpać się w wannie?
17. Czy po op. zażywać witaminę E?
18. Po jakim czasie można spać na boku? Po jakim na brzuchu?
19. Czy dr zaleca np chodzenie na basen, żeby mięśnie szybciej puściły, jeśli tak to po jakim czasie?
20. Czy należy zawiesić aktywność seksualną? Jeśli tak - to na jaki okres?
21. Co jest normalnym zjawiskiem po op. a co powinno zaniepokoić?
22. Czy masować piersi po op? Jeśli tak - po jakim czasie i w jaki sposób?
23. Jak dbać o blizny? Czy smarować maściami, czy może lepiej używać plastrów?
24. Kiedy można nosić stanik z fiszbinami?
25. Jacuzzi, sauna, opalanie, siłownia - po jakim czasie możliwe?
26. Jakie są możliwe powikłania, w jakim czasie mogą wystąpić, jak zminimalizować ryzyko ich wystąpienia

No to tyle ode mnie - jak macie jeszcze jakieś to podrzucajcie
Wiem, że na większość z pytań znajdziemy odpowiedzi grzebiąc gdzieś w necie ale w sumie każdy lekarz podchodzi inaczej, ja wolałam wszystko usłyszeć od doktorka na konsultacji
bardzo przydatna lista wlasnie jak to jest z sauna mi dr na razie zabronilakiedy mniej wiecej mozna??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 21:42   #671
Niezadowolencja
Raczkowanie

Słuchajcie czy Wy też tak macie? Ostanio poszłam z Tż na zakupy i nie wiedziałam o co kamon, bo ze 3 laski, jakieś młode siksy patrzyły się na mnie z taką zawiścią, złością i w ogóle z takim niemiłym czymś w oku, że nie wiedziałm, czy to na mnie. Oglądałam się za siebie, ale nikogo innego nie widziałam Powiedziałam to Tż - skwitował, że są zazdrosne i dał buziaka. Nigdy z czymś takim się nie spotkałam, ale było mi miło i jestem w stanie się do tego przyzwyczaić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-10, 21:45   #672
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Olivko uprzedzilas mnie Tak ma brzydkie bardzo brzydkie piersi

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
tak z ciekawosci wkladka jest tylko dla tych po porodzie??
W tym temacie Sabcia jest bardziej zorientowana

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
A ja jej wszystko powiem co tu piszecie! Naskarżę jej i się na Was obrazi!
Stary 2013-02-10, 21:49   #673
Niezadowolencja
Raczkowanie

Amorcio, grozisz mi? Ty zła babo!
Stary 2013-02-10, 21:50   #674
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=kasikkk87
[/COLOR]

a jakich dokladnie uzywasz i jak czesto[COLOR="Silver"]

http://www.helfy.pl/olejek-stymuluja...muje-wypadanie

Wedle zalecen na stronie
Stary 2013-02-10, 22:00   #675
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
A mały palec u nogi widziałaś oj ten to ma dopiero brzydki

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość

bardzo przydatna lista wlasnie jak to jest z sauna mi dr na razie zabronilakiedy mniej wiecej mozna??
Jak na razie? a pisałaś że już masz więcej nie przychodzić do kontroli
spytasz się jak będziesz wymianę robić za 20lat , tylko nie zapomnij nam powiedzieć kiedy można

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2013-02-10, 22:07   #676
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Jak na razie? a pisałaś że już masz więcej nie przychodzić do kontroli
spytasz się jak będziesz wymianę robić za 20lat , tylko nie zapomnij nam powiedzieć kiedy można

Myu to kazda sauna jest zabroniona? bo implant sie nagrzeje? Nie czytalam wczesniej bo nie chodzilam na saune ale powinnam wiedziec
Stary 2013-02-10, 22:21   #677
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Ty pomyśl co Kaludeczka będzie miała po powrocie możemy o niej spokojnie poplotkować bo i tak tego nie znajdzie A Klaudeczka ma brzydkie uszy
Cytat:
Cytat:
czekajcie bo się pogubiłam ma brzydkie piersi i duże uszy czy odwrotnie? A co z palcem? Jest dłuższy od wskazującego? Z tego co ja kojarzę to ona jakoś niesamowicie się utuczyła co najmnie 4 opony ma na brzuchu także ciężko stwierdzić jakie ma cycki bo ich nie widać i taka blada jakaś jakby z rok słońca niewidziała

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-02-10 o 22:24
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 22:24   #678
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Myu to kazda sauna jest zabroniona? bo implant sie nagrzeje? Nie czytalam wczesniej bo nie chodzilam na saune ale powinnam wiedziec
Powiem Ci, że teraz i ja jestem w kropce Bo skoro kasikk nie może jeszcze chodzić tzn że można dopiero jak się torebka przebuduje do końca. A więc nie po 6 msc a po roku (u młodych osób po 1,5 roku) !!
Wiem, że inni lekarze pozwalali wcześniej w myśl zasady" żeby pół roku nie przegrzewać operowanego miejsca " No ale teraz ja bym się trzymała wersji że rok nie można.

Stary 2013-02-10, 22:28   #679
celina777
Rozeznanie

Cytat:
czekajcie bo się pogubiłam ma brzydkie piersi i duże uszy czy odwrotnie? A co z palcem? Jest dłuższy od wskazującego? Z tego co ja kojarzę to ona jakoś niesamowicie się utuczyła co najmnie 4 opony ma na brzuchu także ciężko stwierdzić jakie ma cycki bo ich nie widać i taka blada jakaś jakby z rok słońca niewidziała
To jest wszystko NIC...poniewaz Ona ma celulit na calym ciele a w zagłębieniach wyrastają czarne ,grube włosy
Stary 2013-02-10, 22:28   #680
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Słuchajcie czy Wy też tak macie? Ostanio poszłam z Tż na zakupy i nie wiedziałam o co kamon, bo ze 3 laski, jakieś młode siksy patrzyły się na mnie z taką zawiścią, złością i w ogóle z takim niemiłym czymś w oku, że nie wiedziałm, czy to na mnie. Oglądałam się za siebie, ale nikogo innego nie widziałam Powiedziałam to Tż - skwitował, że są zazdrosne i dał buziaka. Nigdy z czymś takim się nie spotkałam, ale było mi miło i jestem w stanie się do tego przyzwyczaić
hmmm...ja tak nie mam na samych fajnych ludzi trafiam, sprzedawczynie w sklepie są miłe, ładnie się uśmiechają a z panią od biustonoszy - obca dziewczyna dla mnie tak się kiedyś przy kupowaniu zagadałyśmy, że godzine po zamknięciu sklepu opowiadała mi swoją historię... hmmm.... a może tak chcę widzieć ludzi?
Stary 2013-02-10, 22:31   #681
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
że cycki ma większe od palca wskazującego to pisała Olivka ale że blada ło matko , nie mów ja jeszcze słyszałam że ma włosy w pępku

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
To jest wszystko NIC...poniewaz Ona ma celulit na calym ciele a w zagłębieniach wyrastają czarne ,grube włosy
o widzisz , to jednak z tymi włosami to prawda

Stary 2013-02-10, 22:34   #682
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Powiem Ci, że teraz i ja jestem w kropce Bo skoro kasikk nie może jeszcze chodzić tzn że można dopiero jak się torebka przebuduje do końca. A więc nie po 6 msc a po roku (u młodych osób po 1,5 roku) !!
Wiem, że inni lekarze pozwalali wcześniej w myśl zasady" żeby pół roku nie przegrzewać operowanego miejsca " No ale teraz ja bym się trzymała wersji że rok nie można.
Czyli, ze mozna ale po roku...to na wypadek gdyby kiedys mi sie zachcialo...dziekuje
Stary 2013-02-10, 22:35   #683
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
no tak...a mówiłyśmy jej ćwicz, smaruj, nie jedz....echhhh i wszystko na marne...tak się zapuścić, trzeba będzie dziewczyne w obroty wziąć i do porządku doprowadzić , no bo jak tak można w wielkim świecie ludzi straszyć

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
że cycki ma większe od palca wskazującego to pisała Olivka ale że blada ło matko , nie mów ja jeszcze słyszałam że ma włosy w pępku

o widzisz , to jednak z tymi włosami to prawda
mam nadzieję, że nie będzie nam fot pokazywac

Dziewczyny popłakałam się ze śmiechu, nie sądziłam, że się tak przed snem uśmieję Klaudeczki nawet jak nie ma to nam poprawia nastrój To jest MOC

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-02-10 o 22:37
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-10, 22:37   #684
celina777
Rozeznanie

Cytat:
hmmm...ja tak nie mam na samych fajnych ludzi trafiam, sprzedawczynie w sklepie są miłe, ładnie się uśmiechają a z panią od biustonoszy - obca dziewczyna dla mnie tak się kiedyś przy kupowaniu zagadałyśmy, że godzine po zamknięciu sklepu opowiadała mi swoją historię... hmmm.... a może tak chcę widzieć ludzi?
Cos w tym jest bo ja tez na miłych ludzi trafiam a i taka staram sie byc jak czasem cos pojdzie nie po mojej mysli i pan nakrzyczy ,bo lod byl i auto stuknelo w jego auto na co nie bardzo milam wplyw to itak za pare dni zadzwonil ( potrzebowal jeszcze podpisu odemnie) i przeprosil za swoje zachowanie a ja dalej mila jestem...hehe
Miło jest milej
Stary 2013-02-10, 22:38   #685
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja w Sephora dostalam probki kremow Shiseido w malych tubkach, jak policzylam to wyszla mi wartosc ok 1400zl : Bylam bardzo szczesliwa....Belseno tez tak mam
Stary 2013-02-10, 22:43   #686
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli, ze mozna ale po roku...to na wypadek gdyby kiedys mi sie zachcialo...dziekuje
ja tylko tak myślę- nie dam za to głowy Bo skoro kasik jeszcze nie może teraz- to kiedy będzie mogła? dopiero po roku jak się torebka zbuduje. Następny termin zmian u Niej to jak będzie wymieniać- więc za 20 lat
Ja się nie pytałam i tematu nie zgłębiałam nigdy bo nie chodzę. Raz mi się w oczy rzuciło coś na temat sauny na podczerwień - to jedyne co czytałam. No i wiem tez że niektóre osoby chodzą- i im lekarze pozwolili.

Stary 2013-02-10, 22:49   #687
celina777
Rozeznanie

Teraz sie martwie zeby "taka" Klaudeczka mi sie nie przysnilaaaaa.....
Dobrej nocki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-10, 22:53   #688
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR] mam nadzieję, że nie będzie nam fot pokazywac
O matkoooo kiedy ona wraca , bo faktycznie lepiej wtedy tu nie zaglądać

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:

Dziewczyny popłakałam się ze śmiechu, nie sądziłam, że się tak przed snem uśmieję Klaudeczki nawet jak nie ma to nam poprawia nastrój To jest MOC
Oj to prawda nawet jak Jej nie ma to się nam michy cieszą, to jest MOC

Stary 2013-02-10, 23:02   #689
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
O matkoooo kiedy ona wraca , bo faktycznie lepiej wtedy tu nie zaglądać

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Oj to prawda nawet jak Jej nie ma to się nam michy cieszą, to jest MOC
Jeju ale ona musi miec czkawke i koniecznie musza ja piec uszy, łoł brzydkie uszy i do tego piekace

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Siedze i spisuje pytania na konsultacje. Moze mi pomozecie, moze znacie jakies wazne pytanie ktore nie zostaly spisane na tej stronie?
Stary 2013-02-10, 23:42   #690
kicia_nh
Zadomowienie

Wpadłam znowu Wam coś wystukać i poodpisywać, ale znowu mąż mnie goni Ledwo na priva odpisałam i już drze się na mnie. Kurcze spokojnie nawet nocą nie mogę przy kompie usiaść Miłej nocki Wam życzę Jutro może wpadnę, ale po pracy do Niemiec też jadę na zakupy i przed samą nocą wrócę Ahhh co za życie

Mya jutro postaram się zdjęcia cyknąc a teraz już muszę uciekać

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości