|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D
Cytat:
Nouvelle, ja wychodzę z założenia, że dwie panny się ubiorą tak samo -jedna wygląda jak dziwka a druga wygląda fajnie. Ja uważam, że nie będziesz siała postrachu na ulicy, bo jest wg mnie ok i możesz wyjść. Tylko może się zapnij, bo jak wyszłam na balkon to tak mi świsło, że aż mam dreszcze:| |
|
|
|
|
|
#663 |
|
Konto usunięte
|
Ale ja się na razie nigdzie nei wybieram, tak mnie naszło na przejrzenie się w lustrze
Ticzer, speszaly for ju
|
|
|
|
|
#664 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
grunt to pewność siebie![]() nooo, z uśmiechem jest super!
|
|
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Nouvelle, ja tu nie widzę nic złego. Jesteś młodą dziewczyną i masz prawo ubierać się jak chcesz. Mi się Twój look podoba bardzo i powiem Ci, że śliczna z Ciebie dziewczyna i masz piękny uśmiech
Także nic się nie bój i nie zwracaj uwagi na jakieś wścibskie lampucery
|
|
|
|
|
#666 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40402098]dokładnie! cyc do przodu i jest git
[/QUOTE]Najważniejsza jest pewność siebie ![]() Patrzcie na to
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#668 | |
|
Konto usunięte
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40402060]nie ma co się krępować. ja się krępowałam i wiecznie chodziłam w swetrach i spodniach i mąż mnie zaczął uczyć nosić sukienki i spódnice. a teraz tylko kiecki mam w szafie i spodnie to tylko jak już mega zima.... i dobrze, niech się patrzą. mi nie przeszkadza. ładna jestem to się patrzą
grunt to pewność siebie![]() nooo, z uśmiechem jest super! [/QUOTE]No właśnie ja chyba też tak zaczynam myśleć powoli. Przecież nie mam 60 lat żebym musiała habit nosić, nie? Za 20 lat z cyckami do pępka i bębnem po trzech porodach nie będę już chyba taka fajna Cytat:
Aż się zarumieniłam---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Ejjj, widziałam to już kiedyś, ale ciągle mnie to rozwala |
|
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już od dawna powinnaś tak myśleć ![]() Nie ma się co rumienić, bo taka prawda
|
|
|
|
|
|
#670 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh tylko ubierz coś jasnego na górę, białą bluzkę czy cuś jaśniejszego bo tak to jest zderzenie dwóch mocnych kolorów. ew. jasniejszą torebkę czy chustkę i jaki z ciebie pasztet:P osz ty głupia ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- no i już inaczej! no tamta mina faktycznie grobowa...ja mam czerwony sweter i w nim nie chodze bo też mi się wydaje że wszyscy na niego zwracają uwagę....ale jak masz się źle czuć to nie ma sensu w niej chodzić choćby była najpiękniejsza. takie moje zdanie. ale do jasniejszych rzeczy wygladałaby świetnie, do dżinsów i jasnej bluzki, do jaśniejszej sukienki..... wydaje mi się że czarny bardzo podkreśla jej kolor.
|
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty chyba dziwki nie widziałaś ja jestem matką, a mimo to latem chodzę w krótkich spodenkach, w krótkich spódnicach, bo mam co pokazaćdom ogarnięty, zakupy z teściową zrobiłyśmy na cały tydzień, teraz obiad i jadę do rodziców |
|
|
|
|
|
#673 |
|
Konto usunięte
|
ja już ponad 3 h sprzątam...tak mnie wzięło:|
|
|
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
nouvelle - bardzo fajnie wyglądasz! I z uśmiechem o niebo lepiej
![]() Mieliśmy awarię prądu..o 13 dopiero włączyli ![]() Poczytałam notatki, zrobiłam pranie i ogarnęłam w łazience..żeby tylko się nie uczyć W ogóle brzuch mnie boli jak na @ choć do niego daleko i miałam dziś niemiłą akcję w wc No ale nie będę się dzielić wrażeniami
|
|
#675 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Nouvelle, nie ta sama dziewczyna z uśmiechem
![]() ![]() ![]() Slicznie, naprawdę!! Uśmiechaj się dużo laska! A ja dzis w dzięń spałam 3 godziny. Wstałam a tu mąż obiad robi. Fryteczki, karkóweczka i brokuły z sosem holenderskim
|
|
#677 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja idę jednak do sphinxa ze znajomymi, na urodziny kumpeli i już wiem, co zjem : grillowany filet z łososia 180g, podawany na delikatnym szpinaku w sosie śmietanowo-czosnkowym
|
|
|
|
|
|
#678 |
|
Konto usunięte
|
Byłam z przyjaciółką na zakupach i przed wyjściem tak mówię do współlokatora, że mi kasy szkoda, więc chyba tylko krem sobie kupię, a ten do mnie: "Jaki krem, byś flaszkę na wieczór zapewniła"
Kremu nie kupiłam, tylko lakier znowuEdytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2013-04-20 o 17:46 |
|
|
|
|
#679 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale i tak zakładam raz na jakiś czas... zwykle po prysznicu, zanim się ubiorę, latam po pokoju nago albo w bieliźnie Nouvelle, fajnie wyglądasz I kurtka spoko ![]() Ja też... To dopiero za tydzień, a ja już spuchnięta, znów bolą piersi (po pół roku przerwy od tego), czuję się rozdrażniona i słaba ![]() Cytat:
ja idę jednak do sphinxa ze znajomymi, na urodziny kumpeli i już wiem, co zjem : grillowany filet z łososia 180g, podawany na delikatnym szpinaku w sosie śmietanowo-czosnkowym [/QUOTE]Szczęściary ![]() Ja wróciłam późno i na obiadokolację zrobiłam szybko chińszczyznę z ryżem... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Padam ![]() Wstałam wcześnie, na uczelni do 16.30, jak wróciłam do domu, to Tż był w środku sprzątania u nas, więc zrobiłam obiad. Pozmywałam i już się zrobiła 19 ![]() Sprawdziłam co u Was słychać, a teraz lecę do Tż i chyba obejrzymy The Voice ![]() Edit. Behind, połamania pióra na jutrzejszym egzaminie, wrócisz z piątką
Edytowane przez 201611220859 Czas edycji: 2013-04-20 o 19:31 |
|||
|
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki sun
![]() Potem lecę z siostrą na zakupy
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
ja niedawno wróciłam od rodziców a teraz relaks z mężem
|
|
|
|
|
#682 |
|
Konto usunięte
|
Ej, nie myślcie o mnie źle, ale już jedno 0,5 wypiliśmy, czekam aż przyniesie nam drugie. Jakiś boks mamy oglądać, ale ja się nie znam na boksie, ale nie myślcie o mnie źle. Znaczy się jutro pewnie nie będę pamiętała, że to w ogóle napisałam, ale jutro podobno on zaplanował jakiś romantyczny dzień, ale nie chce mi powiedzieć co mamy robić. No nie myślcie źle, jestem młoda chyba
|
|
|
|
|
#683 |
|
Konto usunięte
|
nouvelle - jak tam twoja wódka o oryginalnym smaku?
![]() My byliśmy w Sphinxie, potem wypożyczalni i oglądamy Skyfall. Z deczka nudne to Objadłam się jak świna choć zamówiłam tylko tego łososia! Natomiast w domu wciągnęłam ciut czipsów, ciastko... Przedokresowy głód się włączył A do tego jeszcze popijam likier orzechowy![]() Po filmie spanko, ale to jeszcze z godzinkę. |
|
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D
Hej dziewczyny.
Sorry,ze tak mało sie odzywam,ale piszę z tel,laptopa nadal nie mam naprawionego... Sprobuje jutro to załatwić ![]() Cytat:
E tam! Korzystaj z życia!
|
|
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#686 |
|
Konto usunięte
|
minął rok!
ależ ten czas szybko mija... prezentów nie ma, ale jest zaproszenia małża na obiad. wróci z pracy i lecim przyodzieje szpilki i kieckę, niech każdy podziwia żonkę mojego męża (nouvelle - ucz się )
|
|
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40413545]minął rok!
ależ ten czas szybko mija... prezentów nie ma, ale jest zaproszenia małża na obiad. wróci z pracy i lecim przyodzieje szpilki i kieckę, niech każdy podziwia żonkę mojego męża (nouvelle - ucz się )[/QUOTE]No to Tuśko wszystkiego dobrego ci życzę na kolejne lata bądź dobra dla męża i zbieraj po nim skarpetki, a mąż niech cię rozpala do czerwoności jeszcze długie długie lata
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40413545]minął rok!
ależ ten czas szybko mija... prezentów nie ma, ale jest zaproszenia małża na obiad. wróci z pracy i lecim przyodzieje szpilki i kieckę, niech każdy podziwia żonkę mojego męża (nouvelle - ucz się )[/QUOTE]no kochana, papierowa rocznica to coś świętujcie i oby każdy następny rok był dla was jeszcze lepszy |
|
|
|
|
#689 |
|
Konto usunięte
|
kurde, muszę wreszcie wyczaić jakąś robotę, bo...tyję na potęgę:| nie miałam takiego brzucha jeszcze dwa mce temu ;(
Whenee - zbieram nie tylko skarpetki, ale też i majtki! taka dobra żoneczka jestem mąż dba o to, aby mi się nie nudziło... klauduśka - pewnie, papierowa to kurcze jak złote gody! choć do sierpnia nie jest tak daleko...wasza też nadchodzi!
|
|
|
|
|
#690 |
|
Konto usunięte
|
Żyję. Wstałam, Nic mi nie jest
Jem śniadanie i spróbuję się pouczyć.Tusia!!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

Także nic się nie bój i nie zwracaj uwagi na jakieś wścibskie lampucery
Aż się zarumieniłam
Już od dawna powinnaś tak myśleć

No ale nie będę się dzielić wrażeniami
Kremu nie kupiłam, tylko lakier znowu

Objadłam się jak świna choć zamówiłam tylko tego łososia! Natomiast w domu wciągnęłam ciut czipsów, ciastko... Przedokresowy głód się włączył