Dla przysz造ch, obecnych i przesz造ch Kursantek - cz. IX - Strona 23 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ci motoryzacja? Do陰cz do forum Auto Marianna, podziel si swoj pasj i wiedz.

Odpowiedz

Narz璠zia
Stary 2013-12-03, 22:26   #661
cooone
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 068
Dot.: Dla przysz造ch, obecnych i przesz造ch Kursantek - cz. IX

Witam wszystkie kursantki Mam pytanie do dziewczyn kt鏎e ju mia造 jakie podej軼ia do praktyki. Jak radzicie sobie ze stresem? Mam egzamin w czwartek i ju zaczynam si nie幢e denerwowa. Chyba si tam przekr璚
prawdziwie i spontanicznie...
Gutek

cooone jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-12-03, 22:34   #662
PPP90
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 33 582

Cytat:
Napisane przez cooone Poka wiadomo嗆
Witam wszystkie kursantki Mam pytanie do dziewczyn kt鏎e ju mia造 jakie podej軼ia do praktyki. Jak radzicie sobie ze stresem? Mam egzamin w czwartek i ju zaczynam si nie幢e denerwowa. Chyba si tam przekr璚
polecam pi melise je郵i jeste pewna swoich umiej皻no軼i, umiesz je寮zi to dlaczego mia豉by nie zda? tak trzeba sobie t逝maczy ja jeszcze sobie m闚i豉m 瞠 to nie koniec 鈍iata jak nie zdam. Luzik

Wielbicielka Labrador闚
10.09.2013r. -Jestem Kierowc
PPP90 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-12-04, 09:32   #663
usmiechprzezlzy
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 307

Hej! Chcia豉m Wam napisa o czym, co bardzo pomog這 mi podczas jazd i w zdaniu egzaminu. Mo瞠 kt鏎ej to si przypada. Mam na my郵i monolog - m闚ienie do siebie. Komentowa豉m szczeg馧owo sytuacje na drodze oraz to co musz zrobi. Na pocz徠ku dziwnie czu豉m si, gdy m闚i豉m do siebie, ale pomog這 mi to jecha ostro積iej, dok豉dnie obserwowa sytuacje na drodze i zachowa spok鎩.
Bardzo to polecam!

Cytat:
Mnie bardzo pomog這 to, o czym wspomnia豉m w tym po軼ie wy瞠j. Pokaza這 mi to, 瞠 sobie radz, wi璚 czemu mam nie zda egzaminu. Na egzamin radz i嗆, gdy jeste鄉y pewne, 瞠 jeste鄉y 鈍ietnie przygotowane, a nie z my郵 "mo瞠 si uda". Warto te wizualizowa sobie to, 瞠 zda造鄉y egzamin. Dzie przed tym stresuj帷ym wydarzeniem wypi豉m melis, tak samo zrobi豉m rano. Radz wsta odpowiednio wcze郾ie, 瞠by na spokojnie si uszykowa, zje嗆 co lekkiego (u mnie by這 to bardzo trudne, bo ze stresu nie mam ochoty na jedzenie). Egzamin mia豉m na 10:00 i wzi窸am sobie jazd bezpo鈔ednio przed nim. U mnie to by strza w 10! Zacz窸am jazd o 7:50 (mieszkam 30 km od Wordu), rozrusza豉m si w aucie. Pomog這 mi to, 瞠 porozmawia豉m z instruktorem, po鄉iali鄉y si, poprosi豉m go, by w陰czy przyjemn muzyk. To mnie bardzo zrelaksowa這. Mia豉m te mo磧iwo嗆 po獞iczy parkowanie i 逝k. Posz這 mi dobrze i to r闚nie pozytywnie wp造n窸o na m鎩 nastr鎩. Do WORDU wesz豉m ok. 9:50, wi璚 nie czeka豉m d逝go w poczekalni. Ju wcze郾iej u鈍iadomi豉m sobie, 瞠 egzaminator to te cz這wiek, ma swoje wady i nie mam czego si ba. Gdy mnie wyczytali i podszed do mnie egzaminator to serdecznie si u鄉iechn窸am.
I jeszcze co: radz nie bra 瘸dnych 鈔odk闚 uspokajaj帷ych - raz wzi窸am i ca豉 si trz瘰豉m, beznadziejnie si czu豉m, oczywi軼ie egzamin zako鎍zy si wynikiem negatywnym.

Edytowane przez usmiechprzezlzy
Czas edycji: 2013-12-04 o 09:43
usmiechprzezlzy jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-12-04, 12:05   #664
teenage_girl
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 65

Cytat:
Napisane przez PPP90 Poka wiadomo嗆
ju na pierwszej je寮zie g鏎ka, 逝k? szybko ja te na pierwszej mojej je寮zie nie mia豉m wielkich problem闚 z ruszaniem, skr璚aniem itp. odno郾ie przekraczania pr璠ko軼i to radze uczy sie je寮zi przepisowo od razu w eLce to piku potem trzeba ju sie pilnowa
to trzymam kciuki aby szybko sie uda這 zda
No jako tak szybko ta g鏎ka ale z drugiej strony dobrze
Pierwsza jazda na placu by豉 wi璚 w por闚naniu z miastem to piku.
Jedynie p騧niej musia豉m wraca z 15km do domu, najpierw obwodnic a p騧niej przez miasto kawa貫k.
Co do pr璠ko軼i- by豉m tak zestresowana, niepewna, 瞠 robi豉m jedynie to co instruktor m闚i- sprz璕這 i zmieniamy bieg, sprz璕這 i wrzucamy 5
My郵, 瞠 na nast瘼nej je寮zie (ju po mie軼ie) b璠 bardziej si z tym pilnowa豉

A jeszcze tak si zastanawiam... Wczoraj jak ustawia豉m fotel to 瞠by do ko鎍a dosi璕n望 do sprz璕豉 musia豉m nie幢e go przysun望 (ach, te 153cm xd). Natomiast przez to kolanami troch dotyka豉m do deski pod kierownic i czasami mia豉m wra瞠nie, 瞠 ma這 miejsca r璚e maj...
I co z tym robi? Nie zwraca na to uwagi czy odsun望 fotel?
Stary 2013-12-04, 12:12   #665
madzia2306
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 20 068

a mo瞠sz regulowa kierownic? mo瞠 wystarczy j podnie嗆

10.10.2009r-ZAR犴ZENI

JAKO 烙NA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podej軼iem
madzia2306 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-12-04, 12:20   #666
teenage_girl
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 65

Wszystko wyregulowa豉m tak, 瞠by by這 ok...
Stary 2013-12-04, 15:46   #667
cooone
Zakorzenienie

Dzi瘯uj za odpowiedzi
Jestem pewna swoich umiej皻no軼i, wiem, 瞠 mog to zda. Moja instruktorka m闚i, 瞠 je盥輳 bardzo dobrze i nie mam si czego ba.
Wypij wieczorem melis i jako jutro postaram si trzyma nerwy na wodzy. Jak si nie uda, to przynajmniej nast瘼nym razem b璠 wiedzia豉 czego si spodziewa
Gutek

Edytowane przez cooone
Czas edycji: 2013-12-04 o 15:47
Stary 2013-12-04, 17:56   #668
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teenage_girl Poka wiadomo嗆
No jako tak szybko ta g鏎ka ale z drugiej strony dobrze
Pierwsza jazda na placu by豉 wi璚 w por闚naniu z miastem to piku.
Jedynie p騧niej musia豉m wraca z 15km do domu, najpierw obwodnic a p騧niej przez miasto kawa貫k.
Co do pr璠ko軼i- by豉m tak zestresowana, niepewna, 瞠 robi豉m jedynie to co instruktor m闚i- sprz璕這 i zmieniamy bieg, sprz璕這 i wrzucamy 5
My郵, 瞠 na nast瘼nej je寮zie (ju po mie軼ie) b璠 bardziej si z tym pilnowa豉

A jeszcze tak si zastanawiam... Wczoraj jak ustawia豉m fotel to 瞠by do ko鎍a dosi璕n望 do sprz璕豉 musia豉m nie幢e go przysun望 (ach, te 153cm xd). Natomiast przez to kolanami troch dotyka豉m do deski pod kierownic i czasami mia豉m wra瞠nie, 瞠 ma這 miejsca r璚e maj...
I co z tym robi? Nie zwraca na to uwagi czy odsun望 fotel?
mo瞠 zapytaj instruktora jak ustawi odpowiednio? mo瞠 fotel masz za wysoko?

Wielbicielka Labrador闚
Stary 2013-12-04, 19:41   #669
usmiechprzezlzy
Raczkowanie

Cytat:
Dzi瘯uj za odpowiedzi
Jestem pewna swoich umiej皻no軼i, wiem, 瞠 mog to zda. Moja instruktorka m闚i, 瞠 je盥輳 bardzo dobrze i nie mam si czego ba.
Wypij wieczorem melis i jako jutro postaram si trzyma nerwy na wodzy. Jak si nie uda, to przynajmniej nast瘼nym razem b璠 wiedzia豉 czego si spodziewa
砰cz powodzenia! I pami皻aj, 瞠 egzaminator to te tylko cz這wiek a nie jaki potw鏎. :P
Stary 2013-12-06, 17:22   #670
cooone
Zakorzenienie

Dzie dobry wszystkim
Nie da豉m rady psychicznie w czwartek. Nerwy tak mnie sparali穎wa造, 瞠 obla豉m na... 逝ku Nigdy w 篡ciu nie zrobi豉m tego 幢e, niestety w wczoraj raz nie zmie軼i豉m si w linii, a za drugim mi zdech. Nie mog豉m w to uwierzy, strasznie by豉m na siebie w軼iek豉, 瞠 emocje wzi窸y nade mn g鏎. Od razu posz豉m si zapisa na egzamin i akurat dzisiaj by wolny termin. Wieczorem 瘸這wa豉m tego bardzo, 瞠 tak si po酥ieszy豉m.
Jednak raz si 篡je, chwyci豉m byka za rogi i pojawiam si tutaj z wynikiem pozytywnym z egzaminu praktycznego
Jestem najszcz窷liwszym cz這wiekiem na ziemi, nadal nie mog w to uwierzy. Jedyne co mog poradzi dziewczynom, kt鏎e maj to przed sob, to nie dajcie si zwariowa i koniecznie postarajcie si opanowa nerwy. Mnie to wczoraj zgubi這, ale dzisiaj wzi窸am si w gar嗆 i nawet egzaminator s逝瘺ista nie wyprowadzi mnie z r闚nowagi.
砰cz wszystkim z ca貫go serca powodzenia
Jutro b璠zie dok豉dnie 2 miesi帷e jak rozpocz窸am kurs, po prostu to jakie szale雟two
Gutek

Edytowane przez cooone
Czas edycji: 2013-12-06 o 17:35
Stary 2013-12-06, 19:46   #671
Agrh
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 721

ja mia豉m niedawno egzamin wewn皻rzny praktyczny i obla豉m... i jeszcze mi powiedzia, 瞠 nie nadaj si na kierowc mia豉m te zapisa si na wewn皻rzn teori i mi to wypomnia, bo powiedzia , 瞠 to on zapisuje , ja tego nie wiedzia豉m... a on do mnie, 瞠 mog豉m i嗆 je寮zi do tego kto mi tak powiedzia ju mnie wkuuuuuuuuur...wia chyba si z nim nie dogadam.poza tym nic si nie oddzywa i je寮zi non stop te same trasy... ja ju sama nie wiem co robi wykupi dodatkowe godziny i za kasa pojdzie w b這to? ehhh narazie zapisa豉m si na wewn皻rzny teoria.
Agrh jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-12-06, 23:15   #672
usmiechprzezlzy
Raczkowanie

cooone, gratuluj! To wspaniale! Ja mia豉m egzamin dwa tygodnie temu i do dzisiaj jest mi trudno uwierzy, 瞠 zda豉m. Nie wiem, czy Ty te tak masz, ale czuj ogromn wdzi璚zno嗆 dla instruktora, wszystkim go polecam i chyba ju zawsze b璠 go z u鄉iechem na twarzy wspomina!

Agrh, a jak oceniasz swoje instruktora? Czy dobrze t逝maczy? Je郵i nie, to mo瞠 warto go zmieni. I pami皻aj o tym, 瞠 dla wi瘯szo軼i os鏏 30 podstawowych godzin to za ma這.
Stary 2013-12-07, 01:22   #673
cooone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agrh Poka wiadomo嗆
ja mia豉m niedawno egzamin wewn皻rzny praktyczny i obla豉m... i jeszcze mi powiedzia, 瞠 nie nadaj si na kierowc mia豉m te zapisa si na wewn皻rzn teori i mi to wypomnia, bo powiedzia , 瞠 to on zapisuje , ja tego nie wiedzia豉m... a on do mnie, 瞠 mog豉m i嗆 je寮zi do tego kto mi tak powiedzia ju mnie wkuuuuuuuuur...wia chyba si z nim nie dogadam.poza tym nic si nie oddzywa i je寮zi non stop te same trasy... ja ju sama nie wiem co robi wykupi dodatkowe godziny i za kasa pojdzie w b這to? ehhh narazie zapisa豉m si na wewn皻rzny teoria.
Przemy郵 mo瞠 zmian instruktora

Cytat:
Napisane przez usmiechprzezlzy Poka wiadomo嗆
cooone, gratuluj! To wspaniale! Ja mia豉m egzamin dwa tygodnie temu i do dzisiaj jest mi trudno uwierzy, 瞠 zda豉m. Nie wiem, czy Ty te tak masz, ale czuj ogromn wdzi璚zno嗆 dla instruktora, wszystkim go polecam i chyba ju zawsze b璠 go z u鄉iechem na twarzy wspomina!
Dzi瘯uj Fakt, niesamowite uczucie, ale nigdy ju nie chcia豉bym tego powt鏎zy. Co do instruktora, a raczej mojej instruktorki Jestem jej niesamowicie wdzi璚zna, jest rewelacyjnym nauczycielem i 鈍ietnym cz這wiekiem. Za cierpliwo嗆, opanowanie i za to, 瞠 zaszczepi豉 we mnie pewno嗆 siebie. Pozwoli豉 mi uwierzy, 瞠 naprawd si do tego nadaj. Sp璠zi造鄉y razem bardzo mi這 te trzydzie軼i godzin i szczerze m闚i帷 przykro mi, 瞠 to ju koniec i prawdopodobnie wi璚ej si nie zobaczymy
Gutek

Stary 2013-12-07, 12:47   #674
201607111632
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 9 280

Zdecydowa豉m si odnowi moj przygod z prawkiem, ale przerazi豉m si, gdy przeczyta豉m to na forum http://www.forum.prawojazdy.com.pl/v...hp?f=2&t=35022 ...
jestem w podobnej sytuacji, tyle, 瞠 moja stara szko豉 jeszcze chyba istnieje. My郵a豉m, 瞠 wystarczy i嗆 do starostwa wypisa wniosek o przes豉nie dokument闚 do Zordu, ale teraz to si za豉ma豉m. Czy kto by w takiej sytuacji ?
201607111632 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-12-07, 15:34   #675
usmiechprzezlzy
Raczkowanie

Cytat:

Dzi瘯uj Fakt, niesamowite uczucie, ale nigdy ju nie chcia豉bym tego powt鏎zy. Co do instruktora, a raczej mojej instruktorki Jestem jej niesamowicie wdzi璚zna, jest rewelacyjnym nauczycielem i 鈍ietnym cz這wiekiem. Za cierpliwo嗆, opanowanie i za to, 瞠 zaszczepi豉 we mnie pewno嗆 siebie. Pozwoli豉 mi uwierzy, 瞠 naprawd si do tego nadaj. Sp璠zi造鄉y razem bardzo mi這 te trzydzie軼i godzin i szczerze m闚i帷 przykro mi, 瞠 to ju koniec i prawdopodobnie wi璚ej si nie zobaczymy
Ja te mam co takiego, 瞠 t瘰kni troch za instruktorem, jest 鈍ietnym nauczycielem i cz這wiekiem.

Cytat:
Napisane przez amelsss Poka wiadomo嗆
Zdecydowa豉m si odnowi moj przygod z prawkiem, ale przerazi豉m si, gdy przeczyta豉m to na forum http://www.forum.prawojazdy.com.pl/v...hp?f=2&t=35022 ...
jestem w podobnej sytuacji, tyle, 瞠 moja stara szko豉 jeszcze chyba istnieje. My郵a豉m, 瞠 wystarczy i嗆 do starostwa wypisa wniosek o przes豉nie dokument闚 do Zordu, ale teraz to si za豉ma豉m. Czy kto by w takiej sytuacji ?
A co konkretnie Ci za豉ma這? Przeczyta豉m ten w徠ek i nie wydaje mi si to takie straszne.
Stary 2013-12-07, 16:54   #676
201607111632
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 9 280

Tzn nie wiem, czy je郵i ja mam uko鎍zony kurs i mia豉m par egzamin闚, to te powinnam zg這si si do starego OSK? To ostatnie, na to mam ochot, bior帷 pod uwag niemi貫 wspomnienia.
201607111632 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-12-07, 17:16   #677
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Poka wiadomo嗆
Tzn nie wiem, czy je郵i ja mam uko鎍zony kurs i mia豉m par egzamin闚, to te powinnam zg這si si do starego OSK? To ostatnie, na to mam ochot, bior帷 pod uwag niemi貫 wspomnienia.
rozumiem 瞠 masz ju za鈍iadczenie o uko鎍zeniu kursu skoro mia豉 ju jakie egzaminy? to nie jest nic strasznego. Idziesz do Urz璠u/Starostwa i sk豉dasz podanie o przes豉nie tych dokument闚 do WORD i za jaki czas nie wiem ile tydzie? mo瞠sz sie i嗆 ju zapisa na egzamin.
a w linku kto napisa 瞠 nie ma nawet za鈍iadczenia... te nic strasznego o ile nic potem nie przepada.

Gratuluje wszystkim kt鏎e zda造

Wielbicielka Labrador闚
Stary 2013-12-12, 07:22   #678
Scio
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 12 985
GG do Scio

Ja pierwszy egzamin obla豉m przez stres. By豉m tak zdenerwowana, 瞠 na 逝ku przy cofaniu w odwrotn stron skr璚i豉m kierownice Za drugim posz豉m z podej軼iem: umiem je寮zi, pojad najlepiej jak umiem i co ma by to b璠zie i zda豉m.

Agrh zmie instruktora. Ja po這we kursy je寮zi豉m z jednym spoko, a drug z innym (bo ka盥y ma sw鎩 samoch鏚 inny) i ten drugi by beznadziejny, nic si nieodzywa co robi 幢e, g逝pie docinki i m璚z帷a cisza, ale wyje寮zi豉m z nim to o osta這. Jazdy dodatkowe wykupi豉m sobie w zupe軟ie innej szkole i instruktor rewelacja, przez 6 godzin nauczy豉m si wi璚ej ni u tamtego. Zaszczepi we mnie poczucie pewno軼i siebie (to bardzo wa積e).

Amelss m鎩 TZ robi kurs w 2007 roku. W tym poszed do starostwa i pkk za豉twi od r瘯i. Je郵i podchodzi豉 kiedy do egzaminu to papiery powinny by w starostwie.

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ----------

Ja pierwszy egzamin obla豉m przez stres. By豉m tak zdenerwowana, 瞠 na 逝ku przy cofaniu w odwrotn stron skr璚i豉m kierownice Za drugim posz豉m z podej軼iem: umiem je寮zi, pojad najlepiej jak umiem i co ma by to b璠zie i zda豉m.

Agrh zmie instruktora. Ja po這we kursy je寮zi豉m z jednym spoko, a drug z innym (bo ka盥y ma sw鎩 samoch鏚 inny) i ten drugi by beznadziejny, nic si nieodzywa co robi 幢e, g逝pie docinki i m璚z帷a cisza, ale wyje寮zi豉m z nim to o osta這. Jazdy dodatkowe wykupi豉m sobie w zupe軟ie innej szkole i instruktor rewelacja, przez 6 godzin nauczy豉m si wi璚ej ni u tamtego. Zaszczepi we mnie poczucie pewno軼i siebie (to bardzo wa積e).

Amelss m鎩 TZ robi kurs w 2007 roku. W tym poszed do starostwa i pkk za豉twi od r瘯i. Je郵i podchodzi豉 kiedy do egzaminu to papiery powinny by w starostwie.

W Gagatkowym 鈍iecie Mamo, po豉mig堯wkujemy? - Logico primo
Agatka jest ju z nami
Scio jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-03-18, 17:26   #679
pendraiw
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 719

ojojoj co tu taka cisza
Stary 2014-03-19, 09:40   #680
eevciaa
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 478
Dot.: Dla przysz造ch, obecnych i przesz造ch Kursantek - cz窷 IX"

Tez wlasnie sie dziwie ze tu tak dlugo nikt nie pisze.

Ja wczoraj mialam pierwsze 3h z instruktorem po przerwie od sierpnia (oblany praktyczny na miescie). Jak narazie nie jestem zadowolona bo ciagle zdarzaja sie mi glupie bledy ale mam nadzieje ze bedzie lepiej. W piatek mam teoretyczny a w kolejnym tygodniu praktyczny mam nadzieje

Wys豉ne z mojego LG-P875 przy u篡ciu Tapatalka
04.04.14- praktyka: plac + miasto +

eevciaa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-03-19, 10:02   #681
justka89
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 20 140
GG do justka89

Ja czekam na jesie a u mnie otworz fili Wordu i wracam do prawka. B璠 mia豉 ok 15mies przerwy od je盥瞠nia.
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisz帷 z telefonu nie mam opcji cytowania. Je瞠li przekr璚 jaki nick to przepraszam.
justka89 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-03-19, 12:06   #682
madzia2306
Zakorzenienie

u mnie po staremu, teraz min窸y dwa lata od zdania egzaminu,je盥輳 du穎 i o dziwo p鏦i co bez 瘸dnej kolizji

10.10.2009r-ZAR犴ZENI

JAKO 烙NA

Stary 2014-03-19, 14:09   #683
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 7 510

U mnie te ok, nied逝go 1,5 roku z prawkiem. Nic si z貫go nie dzia這

Jestem na etapie ogroomnej irytacji, kt鏎 uzewn皻rzniam jak jad a dotyczy ona oczywi軼ie tego jak je盥膨 inni...
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-03-28, 00:28   #684
goszzi
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 19 715

hej

jako 瞠 powracam do jazd (zacz窸am w pa寮zierniku, przerwa豉m i teraz wracam) i obieca豉m sobie doprowadzi to wreszcie do ko鎍a, to potrzebuj odrobiny wsparcia
niestety jestem typem cz這wieka, kt鏎y strasznie si zniech璚a, kiedy co mu nie idzie i nie czuje si w czym pewnie. wyje寮zi豉m 4 godziny, wi璚 malutko, ale przyjemnie je寮zi這 mi si po wiejskich dr騜kach... czar prysn掖, kiedy znalaz豉m si na ruchliwej ulicy i dwa razy auto mi zgas這 i przekona豉m si, jak ci篹ko idzie mi hamowanie

jazdy mam jutro, w豉軼iwie ju dzi o 9, pewnie nie b璠 mog豉 zasn望 ze stresu, ale show must go on

"Jak pokonasz samego siebie,
to ju ci nikt nie stanie na drodze."
goszzi jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-03-28, 06:59   #685
justka89
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 20 140
GG do justka89

goszi nie stresuj si tak tymi jazdami. To ma by, powiedzmy przyjemno嗆, stres to dopiero na egzamin powinien dopa嗆. Ja swoje jazdy wspominam jako mi陰 przygod pomimo, 瞠 robi豉m takie g逝pie b喚dy. Nie my郵 zbytnio, 瞠 masz problem z ruszeniem jak zga郾ie czy hamowaniem. Dopiero si uczysz, instruktor Ci pomo瞠 jak nie dasz rady. Napisz jak posz造 Ci dzisiaj jazdy.
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisz帷 z telefonu nie mam opcji cytowania. Je瞠li przekr璚 jaki nick to przepraszam.
justka89 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-03-28, 07:08   #686
201611241302
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 3 242

Ja jazdami sie nie stresowalam. Nie warto.
Prawdziwy stres, to byly dla mnie egzaminy.
Oprocz ostatniego w srode, ktory zdalam. Wiec polecam na spokojnie chodzic na jazdy, skupiac sie i do przodu

Wys豉ne z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201611241302 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-03-28, 08:19   #687
goszzi
Zakorzenienie

Zazdroszcz Wam, 瞠 si nie stresowa造軼ie, mam nadzieje, 瞠 ja te przestan Jak ju siadam za kierownic to nie jest tak 幢e, ale przed jestem pe軟a obaw

Stary 2014-03-28, 09:01   #688
madzia2306
Zakorzenienie

goszzi nie stresuj si jazdami naprawd nie ma czym, egzamin to jest stres dopiero... nie martw si hamowaniem ja na pocz徠ku tak hamowa豉m 瞠 instruktor l康owa na szybie :-P g這wa do g鏎y nie zniech璚aj si tylko 獞icz, i nie stresuj si jak auto zga郾ie ci np na 鈍iat豉ch, uczysz si i to normalne 瞠 to auto czasem ci zga郾ie, powodzenia w jazdach i na egzaminie, to naprawd da si zda tylko trzeba wierzy w siebie i swoje umiej皻no軼i

10.10.2009r-ZAR犴ZENI

JAKO 烙NA

Stary 2014-03-28, 11:31   #689
goszzi
Zakorzenienie

jestem z powrotem, by這 super! nadal ci篹ko mi ogarn望 tyle rzeczy na raz, no i najgorsze - odpalanie ale by這 przyjemnie, fajnie mi si je寮zi這

Stary 2014-03-28, 13:08   #690
madzia2306
Zakorzenienie

a c騜 jest okropnego w odpalaniu? jakim samochodem je寮zisz?

10.10.2009r-ZAR犴ZENI

JAKO 烙NA

Odpowiedz

Nowe w徠ki na forum Auto Marianna

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2017-07-14 14:37:09

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.