|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
czesc
anya_85 witaj, trzymam kciuki, ![]() Bika brawa dla Emilki, ladny prezencik ![]() stokrotka po raz kolejny powiem, ładny wozek ![]() piękny brzuszek, ja chętnie się poczestuje, uwielbiam truskawki, Cytat:
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Nastawiłam pranko, pomyłam po obiadku i sobie na chwilę odpocznę póki mały śpi
![]() Wpadnę wieczorem żeby Was poczytać ![]() i zrobiłam sobie "odchudzającą tabelkę" mam nadzieję że wkońcu będę na jakieś diecie dłużej niż dwa dni
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- zmykam po dziewczynki i do domciu ![]() pa
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
Tomalinko : woow, ale emocje!
Butter: trzymam kciuki za Ciebie!
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, cześć, co u Ciebie? Jak Mała?I jak sesja?
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Sesja przede mną, dopiero początki zaliczeń, z egzaminami będę się męczyć w 2 połowie lipca (fajowo cnie?;/).
Mała rośnie, jest coraz bardziej kontaktowa - powoli zaczęłyśmy dietę rozszerzać - bo - niestety NIE ruszy butelki ( z niczym - jak na uczelnię jadę to odciągnięte mleko zostawiałam - wcześniej żaden problem, teraz nie ma szans) taki mały cycusioholik. Więc miałam jazdę typu wracam co 4 godziny do domu a potem jadę spowrotem.. Ale jest taka kochana, że szok - od wczoraj ma faze taką, że ja jej buzi daję w polik a ona uśmiech na całą twarz <3 |
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
odpuści
![]() Cytat:
właśnie jaki macierzyński wybierasz? ![]() Hej! ![]() Mam sprawę i prośbę - w k. |
|
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Laleczka ![]() To powodzenia w sesji, mi zostały 2 egz. Z czego masz? |
|
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
pychopatologia, psychometria;/, psychologia pozytywna, osobowość, diagnoza psychologiczna, Podstawy seksuologii, neuropsychologia..
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
TOMLINKA la l, no to czekamy !!!
ANYA witaj Cytat:
Ewa odstawila sie sama z dnia na dzień, karmi e j a cycem tylko w nocy w dzien MM, podajemy juz gluten, i jeden słoiczek dziennie, raz warzywka, drugi dzień owoce.Ewcia też lubi ca lusy Widziałąm foty na fb - słitaśne
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie - Gosia - są jakieś wytyczne - ile dziecko musi mieć mlecznych posiłków w danym miesiącu??
Bo nie wiem czy obecnie ma mieć 1 posiłek niepiersiowy, czy może mieć dwa itp itd.. Obecnie jemy między 12- 13 słoiczek - na razie 2 składnikowe, po jednej nowości wprowadzam, słiczek dzielony na 3 dni (dopiero początek rozszerzania). Ale zamówiłam kaszkę jaglaną Holle - do rozrabiania z moim mlekiem. I nie wiem jak jej podawać? Albo jak dojdą zupki - to deserku już nie daję? Czy daję? i kaszkę też? Nie wiem |
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah fajna dziewczynka z Twojej córci
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Metka a Kropek jeszcze nie ujawnił płci?
|
#674 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyznaję, że byłabym zdziwiona, gdybyś napisała, że wypoczęłaś ![]() Hej Cytat:
![]() Dziękuję Cytat:
No i ja jestem dziwna, bo chcę czarny ![]() Cytat:
)Cytat:
![]() I Ty cały czas pracowałaś?! ![]() Daj znać, jak po wizycie
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to wogóle w karmieniu mm jestem nowicjusz i nie wiem czy dobre ilości zjada czy nie :/
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi została neuropsychologia Nie miałam takiego przedmiotu, jak psychologia pozytywna... Ty kiedy wybierasz specjalność? Na jaką się zdecydowałaś? No ja też ale ciągle marzę, że jednak kiedyś odpocznę ![]() Ale na pewno nie dziś, baaa...nawet nie w tym tygodniu
|
|
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część
Cytat:
Rusza na 3 roku. Czytałam że trochę sie zdolowalas sesją: nie ty jedna.. przez to że mała butli niet to musiałam ominąć sporo wykładów..i nie wiem jak sie wygrzebię teraz... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! -
Cytat:
można było wybrać jeszcze społeczną albo biznesu. Ale to mnie w ogóle nie pociąga.Co do sesji, to tak,zdołowałam się Jeszcze nie puściło - ogólnie mam jakis słabszy okres ostatnio.. ale mam nadzieję, że się wygrzebię.A Ty możesz potrzebujesz jakieś materiały? Może coś by Ci się przydało? Mogę Ci coś podesłać
|
|
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! -
Hej!
![]() ![]() Tesknil ktoś? Przepraszam , ze Was tak ostatnio zaniedbałam Mialam dużo zalatwien przed urodzinami , dopinanie wszystkiego na ostatni guzik no ale ... najwazniesze ... Impreza urodzinowa była cudna Goscie i pogoda dopisala , tort i jedzenie smakowalo Domino był wniebowzięty caly czas usmiechniety Domino z wrazenia nie chciał isc na drzemke popoludniowa dopiero jak maz się z nim autem przejechal to zasnal na .. 30min Goscie zachwyceni dekoracjami na koniec pozbierali sobie na pamiatke ramki ze zdjęciami Domino Było naprawdę super Już się nie mogę doczekać drugich urodzin ![]() Wczoraj byliśmy na sesji zdjęciowej A dzisiaj mielismy wizyte na roczek. Wszystkie pięknie Pani doktor ( nie było naszego pediatry ) zachwyona jak Domino ladnie chodzi , pokazuje paluszkiem , zaczepia, super się rozwiaj. Szczepienie nawet nie tak zle plakal tylko przy wkluciu na badaniu krwi tez był mega dzielny ![]() No to tyle chyba u mnie
|
|
#680 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia na egzaminach Sliczna coreczka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() za wizyte u lekarza
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
no jeszcze nie
![]() jak dobrze pojdzie to bedziemy wiedziec 26 lipca zaaaabcia super ze imprezka sie udala
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Żabciu, fajnie, że impreza udana! Pokażesz jakieś fotki?
|
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Butter szykuje sie do Twojej babki ziemniaczanej
czytam juz ktorys raz przepis, w czwartek chyba zrobie
|
|
#684 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Do schrupania![]() Cytat:
![]() Żabciu fajnie, że urodzinki się udały ![]() No jestem po wizycie. Trochę się dzisiaj zirytowałam, bo mój lekarz zapomniał o wymazie na paciorkowca. I gdybym dziś się o to nie dopytała to w ogóle by o tym nie pomyślał. I tak jest późno, bo na wyniki będę czekać do piątku. No zobaczymy Lekarz powiedział, że widocznie mam pęcherz płodowy nieszczelny i stąd te sączenie cały czas. Ale to są niewielkie ilości i nie zagraża maleństwu. Mam tylko mierzyć tempereturę codziennie, bo jest ryzyko infekcji i muszę pilnować czy jakiś stan zapalny się nie pojawi. Poza tym to szyjka zamknięta i na razie nic się nie zapowiada. Jak się nic nie wydarzy to 8 lipca do szpitala na wywołanie. Najważniejsze, że juz nie będę miała kolejnej wizyty
|
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() więc może..nie rób teraz zbyt dużo ![]() Ale nie dołuję - bo ja jestem na maksa podjarana byciem mamą i wyobraźcie sobie, że zero baby bluesa póki co. Czasami jestem tylko mega zmęczona, ale dzieciowy uśmiech nr 5 i od razu akumulatorki naładowane na full. Mali ludzie są cudowni <3. |
|
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki...
Piszę szybko, jestem wykończona..ale przenieśliśmy się! Dzisiaj złożyliśmy drugie łóżeczko, więc dziewczyny śpią już osobno! ![]() Niestety takie zamieszanie było, bo w sumie w 3 pokojach była roszada, że mamy taki p.i.e.r.d.o.l.n.i.k. że chyba do końca roku tego nie ograniemy A tak serio, to mam nadzieję, że do końca tygodnia wszystko już ogarniemy na tip-top ![]() Bo na dniu z dziewczynami niestety nic nie sprzątne, marudne są nadal Plus jest taki, że jedzą już marchewkę z ziemniakiem i nic się nie dzieje. Asia nadal ma delikatnie wyczuwalne coś koło łokcia, ale jestem prawie pewna, że jedzenie nic do tego nie miało...jutro wrócę do kleiku i zobaczymy... ![]() Z góry przepraszam, ale nadrabiałam na szybko... Stokrotko chyba masz taki sam wózek jak my, tylko pojedynczą wersję? ![]()
|
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kotku ooo to niezły cwaniak z niego był,ale miał sposoby ![]() Natalko zdrówka Blonde też mi się wydaje, że to dobry pomysł. oo rozporowe fajna rzecz, a jak z trwałością? Nie odczepiały się? stokrotko fajna bryka. Tomalinko już tylko 10 dni?? wow.... Maleństwo czyli na kleik było to uczulenie? Zabcia super, że impreza udana. Maja obudziła się o 2 w nocy, maż poszedł do niej i się zaczęło. Zaczeła skakać, piszczeć, rzucać się mu w ramiona i krzyczeć tata. Normalnie szał ![]() Mąz w szoku, jak ona się zmieniła. Ze urysła i w ogóle mega kumata jest. Dziś np wrócili ze spaceru i on do niej "odłóż buty na miejsce" i ona idzie i odkłada je na półkę. podaj klocek, lalę, książkę" i ona idzie do drugiego pokoju i to przynosi. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu jutro dam im znów kleik i zobaczymy, ale mam wrażenie, że to nic nie ma wspólnego z jedzeniem....
Według mnie to może mieć związek z tym, że zaczęła chodzić w krótkim rękawku, może kocyk albo inna rzecz? Nie wiem, zobaczymy jak dalej będzie..i to też nie wiadomo jakie uczulenie, może podrażnienie... ![]() Ty też się tak cieszyłaś jak Maja?
|
|
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Super, to Maja już spi u siebie? ![]() Domino tez taki rozumny jest , szok jak dzieciaki szybko się ucza. Ostatnio mowie żeby wyrzucil pieluszke a ten do kosza biegnie taki dumny
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia a miałam dawno temu nagrać filmik jak mały chodzi
też miał etap chodzenia jak zombie? U mnie Maja jak biegnie wyrzucić coś do śmieci to często sobie wymianę robi i chce coś w zamian ze śmietnika wyjąć Tak, Maja już śpi u siebie, a Dominik też czy jeszcz z wami w sypialni> Maleństwo tak ale tego co robiła Maja to się nie spodziewaliśmy.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

ale bylo krzyku

16.07.2012 - Kamil, nasze serce.