Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20. - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-24, 13:35   #661
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

czesc

anya_85 witaj, trzymam kciuki,

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Obcielismy Sebe maszynkaale bylo krzyku

Bika brawa dla Emilki,
ladny prezencik

stokrotka po raz kolejny powiem, ładny wozek
piękny brzuszek,

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
rzucam truchawami
ja chętnie się poczestuje, uwielbiam truskawki,

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
jeszcze nie, chociaż pracowaliśmy nad tym, próbuję tz namówić na Łukasza i jak dobrze pójdzie to może tak zostanie
mi się nie podoba ale w końcu to nie mi się ma podobać
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 13:39   #662
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Nastawiłam pranko, pomyłam po obiadku i sobie na chwilę odpocznę póki mały śpi

Wpadnę wieczorem żeby Was poczytać

i zrobiłam sobie "odchudzającą tabelkę" mam nadzieję że wkońcu będę na jakieś diecie dłużej niż dwa dni
Stary 2013-06-24, 13:51   #663
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Nastawiłam pranko, pomyłam po obiadku i sobie na chwilę odpocznę póki mały śpi

Wpadnę wieczorem żeby Was poczytać

i zrobiłam sobie "odchudzającą tabelkę" mam nadzieję że wkońcu będę na jakieś diecie dłużej niż dwa dni

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

zmykam po dziewczynki i do domciu

pa
Stary 2013-06-24, 14:44   #664
Debrah
Zakorzenienie

Tomalinko : woow, ale emocje!
Butter: trzymam kciuki za Ciebie!
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 14:46   #665
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Tomalinko : woow, ale emocje!
Butter: trzymam kciuki za Ciebie!
Debrah, cześć, co u Ciebie? Jak Mała?I jak sesja?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 14:51   #666
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Debrah, cześć, co u Ciebie? Jak Mała?I jak sesja?
Sesja przede mną, dopiero początki zaliczeń, z egzaminami będę się męczyć w 2 połowie lipca (fajowo cnie?;/).

Mała rośnie, jest coraz bardziej kontaktowa - powoli zaczęłyśmy dietę rozszerzać - bo - niestety NIE ruszy butelki ( z niczym - jak na uczelnię jadę to odciągnięte mleko zostawiałam - wcześniej żaden problem, teraz nie ma szans) taki mały cycusioholik. Więc miałam jazdę typu wracam co 4 godziny do domu a potem jadę spowrotem..

Ale jest taka kochana, że szok - od wczoraj ma faze taką, że ja jej buzi daję w polik a ona uśmiech na całą twarz <3
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0245.jpg (36,6 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0226.jpg (28,2 KB, 24 załadowań)
Stary 2013-06-24, 14:54   #667
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, że ktoś tam u góry nie daje za wygraną
odpuści

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Od dzisiaj już nie chodzę do pracy ostatecznie. Dziś udało mi się posprzątać łazienkę i jeszcze pranie wstawić, teraz kurze. A tak w ogóle to jakoś leniwie.. dziwnie się z tym czuję

No a mi zostało 10 dni do tp..... także rozpoczynam oficjalnie odliczanie.
że co... ?? Ty do tej pory do pracy chodziłaś?
właśnie jaki macierzyński wybierasz?

Hej!
Mam sprawę i prośbę - w k.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 14:57   #668
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Sesja przede mną, dopiero początki zaliczeń, z egzaminami będę się męczyć w 2 połowie lipca (fajowo cnie?;/).

Mała rośnie, jest coraz bardziej kontaktowa - powoli zaczęłyśmy dietę rozszerzać - bo - niestety NIE ruszy butelki ( z niczym - jak na uczelnię jadę to odciągnięte mleko zostawiałam - wcześniej żaden problem, teraz nie ma szans) taki mały cycusioholik. Więc miałam jazdę typu wracam co 4 godziny do domu a potem jadę spowrotem..

Ale jest taka kochana, że szok - od wczoraj ma faze taką, że ja jej buzi daję w polik a ona uśmiech na całą twarz <3
No jest przecudna, właśnie widziałam na fb Laleczka

To powodzenia w sesji, mi zostały 2 egz. Z czego masz?

Hania

Stary 2013-06-24, 15:05   #669
Debrah
Zakorzenienie

pychopatologia, psychometria;/, psychologia pozytywna, osobowość, diagnoza psychologiczna, Podstawy seksuologii, neuropsychologia..
Stary 2013-06-24, 15:40   #670
gochaa_p
Zakorzenienie

TOMLINKA la l, no to czekamy !!!

ANYA witaj

Cytat:

Wojtek był takim cycochem Ewa odstawila sie sama z dnia na dzień, karmi e j a cycem tylko w nocy w dzien MM, podajemy juz gluten, i jeden słoiczek dziennie, raz warzywka, drugi dzień owoce.

Ewcia też lubi ca lusy

Widziałąm foty na fb - słitaśne
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 15:52   #671
Debrah
Zakorzenienie

Właśnie - Gosia - są jakieś wytyczne - ile dziecko musi mieć mlecznych posiłków w danym miesiącu??

Bo nie wiem czy obecnie ma mieć 1 posiłek niepiersiowy, czy może mieć dwa itp itd..

Obecnie jemy między 12- 13 słoiczek - na razie 2 składnikowe, po jednej nowości wprowadzam, słiczek dzielony na 3 dni (dopiero początek rozszerzania). Ale zamówiłam kaszkę jaglaną Holle - do rozrabiania z moim mlekiem. I nie wiem jak jej podawać?
Albo jak dojdą zupki - to deserku już nie daję? Czy daję? i kaszkę też?
Nie wiem
Stary 2013-06-24, 16:12   #672
metkaa
Zakorzenienie

Debrah fajna dziewczynka z Twojej córci
Stary 2013-06-24, 16:33   #673
kaska87
Zakorzenienie

Metka a Kropek jeszcze nie ujawnił płci?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 17:34   #674
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Witajcie po weekendzie.
Jestem tak zmęczona, wręcz wyczerpana, że ledwo siedze przy biurku...
Całą sobotę sprzątałam i malowałam sama swój garaż. Wczoraj cały dzień w rozjazdach, urodziny babci, urodziny chrześniaka męża, rozwoziliśmy ludzi z poprawin znajomych i do domu jak zawsze wróciliśmy po 23... Mocno ostatnio odczuwam zmęczenie, ale z drugiej strony nie pamiętam już kiedy wróciłam po pracy do domu i spokojnie sobie usiadłam...

Cytat:
Cześć...
Powiem szczerze, jestem zmęczona po weekendzie
Przyznaję, że byłabym zdziwiona, gdybyś napisała, że wypoczęłaś

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Cześć
Hej

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
i zwizualizuj sobie taka sytuacje "lezysz sobie na trawce, slonko grzeje, witaterek wieje a tu wszedzie dookola truskawy sie smieja...wystarczy wyciagnac reke"

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
mozesz
Dziękuję

Cytat:
dzięki co do koloru wyboru nie miałam bo wózek jest używany, ale mi się w miarę podoba
Tzn. kolor ładny, tylko nasłuchałam się już, że muszki pięknie ciągną do niego latem - dlatego go sobie z głowy wybiłam No i ja jestem dziwna, bo chcę czarny

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Aaby

Cytat:
jeszcze nie, chociaż pracowaliśmy nad tym, próbuję tz namówić na Łukasza i jak dobrze pójdzie to może tak zostanie
Mnie się nie podoba, ale to Wam ma się podobać (dobrze, że mój mąż tego nie czyta )

Cytat:
No a mi zostało 10 dni do tp..... także rozpoczynam oficjalnie odliczanie.

I Ty cały czas pracowałaś?!
Daj znać, jak po wizycie

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 18:03   #675
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie - Gosia - są jakieś wytyczne - ile dziecko musi mieć mlecznych posiłków w danym miesiącu??

Bo nie wiem czy obecnie ma mieć 1 posiłek niepiersiowy, czy może mieć dwa itp itd..

Obecnie jemy między 12- 13 słoiczek - na razie 2 składnikowe, po jednej nowości wprowadzam, słiczek dzielony na 3 dni (dopiero początek rozszerzania). Ale zamówiłam kaszkę jaglaną Holle - do rozrabiania z moim mlekiem. I nie wiem jak jej podawać?
Albo jak dojdą zupki - to deserku już nie daję? Czy daję? i kaszkę też?
Nie wiem
też nie wiem, dzialam intuicyjnie. na razie jeden słoiczek dziennie, jak sko nczy pół roku zaczne dawać dwa ( zupke i deserek). kaszek nie wprowadzałam jeszcze.
ja to wogóle w karmieniu mm jestem nowicjusz i nie wiem czy dobre ilości zjada czy nie :/
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 18:22   #676
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
pychopatologia, psychometria;/, psychologia pozytywna, osobowość, diagnoza psychologiczna, Podstawy seksuologii, neuropsychologia..
Uuuu..to sporo tego masz!
Mi została neuropsychologia i zaburzenia rodziny.
Nie miałam takiego przedmiotu, jak psychologia pozytywna...
Ty kiedy wybierasz specjalność? Na jaką się zdecydowałaś?

Cytat:
Przyznaję, że byłabym zdziwiona, gdybyś napisała, że wypoczęłaś
No ja też ale ciągle marzę, że jednak kiedyś odpocznę
Ale na pewno nie dziś, baaa...nawet nie w tym tygodniu

Hania

Stary 2013-06-24, 18:30   #677
Debrah
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część

Cytat:
Uuuu..to sporo tego masz!
Mi została neuropsychologia i zaburzenia rodziny.
Nie miałam takiego przedmiotu, jak psychologia pozytywna...
Ty kiedy wybierasz specjalność? Na jaką się zdecydowałaś?

No ja też ale ciągle marzę, że jednak kiedyś odpocznę
Ale na pewno nie dziś, baaa...nawet nie w tym tygodniu
Zdeklarowac się musiałam już ; wybrałam kliniczno-sądową, ale u nas startowały tylko 2.

Rusza na 3 roku.

Czytałam że trochę sie zdolowalas sesją: nie ty jedna.. przez to że mała butli niet to musiałam ominąć sporo wykładów..i nie wiem jak sie wygrzebię teraz...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-24, 18:35   #678
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! -

Cytat:
Zdeklarowac się musiałam już ; wybrałam kliniczno-sądową, ale u nas startowały tylko 2.

Rusza na 3 roku.

Czytałam że trochę sie zdolowalas sesją: nie ty jedna.. przez to że mała butli niet to musiałam ominąć sporo wykładów..i nie wiem jak sie wygrzebię teraz...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
O ja zawsze marzyłam o sądowej i klinicznej. U nas nie ma sądowej, więc robię kliniczną można było wybrać jeszcze społeczną albo biznesu. Ale to mnie w ogóle nie pociąga.
Co do sesji, to tak,zdołowałam się Jeszcze nie puściło - ogólnie mam jakis słabszy okres ostatnio.. ale mam nadzieję, że się wygrzebię.
A Ty możesz potrzebujesz jakieś materiały? Może coś by Ci się przydało? Mogę Ci coś podesłać

Hania

Stary 2013-06-24, 18:55   #679
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! -

Hej!

Tesknil ktoś?

Przepraszam , ze Was tak ostatnio zaniedbałam

Mialam dużo zalatwien przed urodzinami , dopinanie wszystkiego na ostatni guzik no ale ... najwazniesze ... Impreza urodzinowa była cudna Goscie i pogoda dopisala , tort i jedzenie smakowalo Domino był wniebowzięty caly czas usmiechniety Dostal super prezenty ( rower od chrzestego , duże autko które można ciagnac lub pchac , dwa takie same samochodziki na których może się odpychać , osmiarnice , pociąg ( uwielbia go! ) tor z pociągami , zestaw małego budowniczego ( wali młotkiem po wszystkim ) dvd do samochodu + telefon , pampersy i kase Domino z wrazenia nie chciał isc na drzemke popoludniowa dopiero jak maz się z nim autem przejechal to zasnal na .. 30min

Goscie zachwyceni dekoracjami na koniec pozbierali sobie na pamiatke ramki ze zdjęciami Domino Było naprawdę super Już się nie mogę doczekać drugich urodzin

Wczoraj byliśmy na sesji zdjęciowej Już się nie mogę doczekać efektow pracy zwłaszcza zdjęć z tortem.

A dzisiaj mielismy wizyte na roczek. Wszystkie pięknie Pani doktor ( nie było naszego pediatry ) zachwyona jak Domino ladnie chodzi , pokazuje paluszkiem , zaczepia, super się rozwiaj. Szczepienie nawet nie tak zle plakal tylko przy wkluciu na badaniu krwi tez był mega dzielny

No to tyle chyba u mnie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-24, 19:10   #680
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

powodzenia na egzaminach
Sliczna coreczka

Cytat:
O ja zawsze marzyłam o sądowej i klinicznej. U nas nie ma sądowej, więc robię kliniczną można było wybrać jeszcze społeczną albo biznesu. Ale to mnie w ogóle nie pociąga.
Co do sesji, to tak,zdołowałam się Jeszcze nie puściło - ogólnie mam jakis słabszy okres ostatnio.. ale mam nadzieję, że się wygrzebię.
A Ty możesz potrzebujesz jakieś materiały? Może coś by Ci się przydało? Mogę Ci coś podesłać

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Hej!

Tesknil ktoś?

Przepraszam , ze Was tak ostatnio zaniedbałam

Mialam dużo zalatwien przed urodzinami , dopinanie wszystkiego na ostatni guzik no ale ... najwazniesze ... Impreza urodzinowa była cudna Goscie i pogoda dopisala , tort i jedzenie smakowalo Domino był wniebowzięty caly czas usmiechniety Dostal super prezenty ( rower od chrzestego , duże autko które można ciagnac lub pchac , dwa takie same samochodziki na których może się odpychać , osmiarnice , pociąg ( uwielbia go! ) tor z pociągami , zestaw małego budowniczego ( wali młotkiem po wszystkim ) dvd do samochodu + telefon , pampersy i kase Domino z wrazenia nie chciał isc na drzemke popoludniowa dopiero jak maz się z nim autem przejechal to zasnal na .. 30min

Goscie zachwyceni dekoracjami na koniec pozbierali sobie na pamiatke ramki ze zdjęciami Domino Było naprawdę super Już się nie mogę doczekać drugich urodzin

Wczoraj byliśmy na sesji zdjęciowej Już się nie mogę doczekać efektow pracy zwłaszcza zdjęć z tortem.

A dzisiaj mielismy wizyte na roczek. Wszystkie pięknie Pani doktor ( nie było naszego pediatry ) zachwyona jak Domino ladnie chodzi , pokazuje paluszkiem , zaczepia, super się rozwiaj. Szczepienie nawet nie tak zle plakal tylko przy wkluciu na badaniu krwi tez był mega dzielny

No to tyle chyba u mnie
super, ze urodzinki udane i prezenty tez
za wizyte u lekarza
Stary 2013-06-24, 19:13   #681
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Metka a Kropek jeszcze nie ujawnił płci?
no jeszcze nie
jak dobrze pojdzie to bedziemy wiedziec 26 lipca

zaaaabcia super ze imprezka sie udala
Stary 2013-06-24, 19:16   #682
ButterBear
Zakorzenienie

Żabciu, fajnie, że impreza udana! Pokażesz jakieś fotki?

Hania

Stary 2013-06-24, 19:23   #683
metkaa
Zakorzenienie

Butter szykuje sie do Twojej babki ziemniaczanej czytam juz ktorys raz przepis, w czwartek chyba zrobie
Stary 2013-06-24, 19:40   #684
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:

Śliczna ta Twoja mała Do schrupania

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
że co... ?? Ty do tej pory do pracy chodziłaś?
właśnie jaki macierzyński wybierasz?
No właśnie jeszcze nie wiem co z tym macierzyńskim... jeszcze nie zdecydowałam co i jak

Cytat:
I Ty cały czas pracowałaś?!
Daj znać, jak po wizycie
A teraz się jakoś dziwnie czuję w domu.. ale to może nawet dobrze, bo trochę ogarnę mieszkanko, trochę odpocznę. Mam kilka książek do poczytania więc przez te kilka dni chyba się nie będę nudzić

Żabciu fajnie, że urodzinki się udały

No jestem po wizycie. Trochę się dzisiaj zirytowałam, bo mój lekarz zapomniał o wymazie na paciorkowca. I gdybym dziś się o to nie dopytała to w ogóle by o tym nie pomyślał. I tak jest późno, bo na wyniki będę czekać do piątku. No zobaczymy Lekarz powiedział, że widocznie mam pęcherz płodowy nieszczelny i stąd te sączenie cały czas. Ale to są niewielkie ilości i nie zagraża maleństwu. Mam tylko mierzyć tempereturę codziennie, bo jest ryzyko infekcji i muszę pilnować czy jakiś stan zapalny się nie pojawi. Poza tym to szyjka zamknięta i na razie nic się nie zapowiada. Jak się nic nie wydarzy to 8 lipca do szpitala na wywołanie. Najważniejsze, że juz nie będę miała kolejnej wizyty
Stary 2013-06-24, 19:58   #685
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczna ta Twoja mała Do schrupania

No właśnie jeszcze nie wiem co z tym macierzyńskim... jeszcze nie zdecydowałam co i jak

A teraz się jakoś dziwnie czuję w domu.. ale to może nawet dobrze, bo trochę ogarnę mieszkanko, trochę odpocznę. Mam kilka książek do poczytania więc przez te kilka dni chyba się nie będę nudzić

No jestem po wizycie. Trochę się dzisiaj zirytowałam, bo mój lekarz zapomniał o wymazie na paciorkowca. I gdybym dziś się o to nie dopytała to w ogóle by o tym nie pomyślał. I tak jest późno, bo na wyniki będę czekać do piątku. No zobaczymy Lekarz powiedział, że widocznie mam pęcherz płodowy nieszczelny i stąd te sączenie cały czas. Ale to są niewielkie ilości i nie zagraża maleństwu. Mam tylko mierzyć tempereturę codziennie, bo jest ryzyko infekcji i muszę pilnować czy jakiś stan zapalny się nie pojawi. Poza tym to szyjka zamknięta i na razie nic się nie zapowiada. Jak się nic nie wydarzy to 8 lipca do szpitala na wywołanie. Najważniejsze, że juz nie będę miała kolejnej wizyty
Powiem ci coś : już niedługo NIGDY nie będziesz się nudzić
więc może..nie rób teraz zbyt dużo

Ale nie dołuję - bo ja jestem na maksa podjarana byciem mamą i wyobraźcie sobie, że zero baby bluesa póki co. Czasami jestem tylko mega zmęczona, ale dzieciowy uśmiech nr 5 i od razu akumulatorki naładowane na full. Mali ludzie są cudowni <3.
Stary 2013-06-24, 20:37   #686
Malensstfo
Zakorzenienie

Hej dziewczynki...

Piszę szybko, jestem wykończona..ale przenieśliśmy się!
Dzisiaj złożyliśmy drugie łóżeczko, więc dziewczyny śpią już osobno!

Niestety takie zamieszanie było, bo w sumie w 3 pokojach była roszada, że mamy taki p.i.e.r.d.o.l.n.i.k. że chyba do końca roku tego nie ograniemy
A tak serio, to mam nadzieję, że do końca tygodnia wszystko już ogarniemy na tip-top
Bo na dniu z dziewczynami niestety nic nie sprzątne, marudne są nadal

Plus jest taki, że jedzą już marchewkę z ziemniakiem i nic się nie dzieje. Asia nadal ma delikatnie wyczuwalne coś koło łokcia, ale jestem prawie pewna, że jedzenie nic do tego nie miało...jutro wrócę do kleiku i zobaczymy...

Z góry przepraszam, ale nadrabiałam na szybko...

Stokrotko
chyba masz taki sam wózek jak my, tylko pojedynczą wersję?
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 21:01   #687
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Kotku ooo to niezły cwaniak z niego był,ale miał sposoby
Natalko zdrówka
Blonde też mi się wydaje, że to dobry pomysł. oo rozporowe fajna rzecz, a jak z trwałością? Nie odczepiały się?
stokrotko fajna bryka.
Tomalinko już tylko 10 dni?? wow....
Maleństwo czyli na kleik było to uczulenie?
Zabcia super, że impreza udana.

Maja obudziła się o 2 w nocy, maż poszedł do niej i się zaczęło. Zaczeła skakać, piszczeć, rzucać się mu w ramiona i krzyczeć tata. Normalnie szał
Mąz w szoku, jak ona się zmieniła. Ze urysła i w ogóle mega kumata jest. Dziś np wrócili ze spaceru i on do niej "odłóż buty na miejsce" i ona idzie i odkłada je na półkę. podaj klocek, lalę, książkę" i ona idzie do drugiego pokoju i to przynosi.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-24, 21:06   #688
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Maleństwo czyli na kleik było to uczulenie?
Madziu jutro dam im znów kleik i zobaczymy, ale mam wrażenie, że to nic nie ma wspólnego z jedzeniem....

Według mnie to może mieć związek z tym, że zaczęła chodzić w krótkim rękawku, może kocyk albo inna rzecz? Nie wiem, zobaczymy jak dalej będzie..i to też nie wiadomo jakie uczulenie, może podrażnienie...

Ty też się tak cieszyłaś jak Maja?
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 21:08   #689
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

super, ze urodzinki udane i prezenty tez
za wizyte u lekarza

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

zaaaabcia super ze imprezka sie udala

Cytat:
Żabciu, fajnie, że impreza udana! Pokażesz jakieś fotki?

tak postaram się dzisiaj wrzucić album jak wroce z zumby

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Zabcia super, że impreza udana.

Maja obudziła się o 2 w nocy, maż poszedł do niej i się zaczęło. Zaczeła skakać, piszczeć, rzucać się mu w ramiona i krzyczeć tata. Normalnie szał
Mąz w szoku, jak ona się zmieniła. Ze urysła i w ogóle mega kumata jest. Dziś np wrócili ze spaceru i on do niej "odłóż buty na miejsce" i ona idzie i odkłada je na półkę. podaj klocek, lalę, książkę" i ona idzie do drugiego pokoju i to przynosi.

Super, to Maja już spi u siebie?

Domino tez taki rozumny jest , szok jak dzieciaki szybko się ucza. Ostatnio mowie żeby wyrzucil pieluszke a ten do kosza biegnie taki dumny

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 21:13   #690
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zabcia a miałam dawno temu nagrać filmik jak mały chodzi też miał etap chodzenia jak zombie? U mnie Maja jak biegnie wyrzucić coś do śmieci to często sobie wymianę robi i chce coś w zamian ze śmietnika wyjąć
Tak, Maja już śpi u siebie, a Dominik też czy jeszcz z wami w sypialni>

Maleństwo tak ale tego co robiła Maja to się nie spodziewaliśmy.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości