Czy puścić Misia do desantu? ;/ - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-06-15, 19:26   #661
pluto17-17
Zadomowienie

Dot.: Czy puścić Misia do desantu? ;/

ja już czekam na swojego misiaczka jak ja lubie tą chwile
na szczescie ja nie mam z nim żadnych kłopotów z tą sprawa alkoholu i całe szczęście ale bedzie piękny weekend ;-)
pluto17-17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-15, 21:59   #662
mika85
Raczkowanie

Ja tez czekam na mojego dziubalka, jeszcze tylko godzinka i mnie przytuli Już nie moge sie doczekac:P Zajrze tu dopiero w poniedzialek 3majcie ie cieplutko:P
mika85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-16, 19:02   #663
DsC
Zakorzenienie

zazdroszcze wam... chociaż mam go już przy sobie...
ale fajne są te chwile, kiedy po tylu dniach rozłąki możecie się znowu spotkać...
My się teraz widujemy codziennie, więc jest już normalnie....prawie tak jak kiedyś... tylko jego choroba nie pozwala nam się swobodnie wszystkim nacieszyć
Stary 2007-06-18, 17:03   #664
DsC
Zakorzenienie

spotkały sie 3 dziewuszki wojakow na watku hihi
Stary 2007-06-18, 17:05   #665
pluto17-17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DsC Pokaż wiadomość
zazdroszcze wam... chociaż mam go już przy sobie...
ale fajne są te chwile, kiedy po tylu dniach rozłąki możecie się znowu spotkać...
My się teraz widujemy codziennie, więc jest już normalnie....prawie tak jak kiedyś... tylko jego choroba nie pozwala nam się swobodnie wszystkim nacieszyć
już powróciłam po tych wspaniałych chwilach ale bylo super
a własnie jak tam twój ?? jak sie czuje?? to jest coś poważnego ??
w nastepny poniedziałek przyjedzie mój na urlop i to jeszcze na ile dni ;-) ;-) NA 22 !!!!!!!!!!!!!!! ALE SUPER !!!!!!!!!!
Stary 2007-06-18, 17:06   #666
pluto17-17
Zadomowienie

HEHEEH no w jednej chwili
Stary 2007-06-18, 17:09   #667
DsC
Zakorzenienie

no to Pluto fajnie masz ze tak czesto sie z nim widzisz!! i co planujecie gdzies sobie wyjechac jak bedzie na urlopie?
z moim to roznie bywa...raz lepiej raz gorzej...
jednak najgorsze jest to ze przed ta chorobe calymi dniami siedzimy w domu...a tu taka piekna pogoda...tylko jechac nad wode...a on nie chce
Stary 2007-06-18, 17:20   #668
pluto17-17
Zadomowienie

Cytat:
no to Pluto fajnie masz ze tak czesto sie z nim widzisz!! i co planujecie gdzies sobie wyjechac jak bedzie na urlopie?
z moim to roznie bywa...raz lepiej raz gorzej...
jednak najgorsze jest to ze przed ta chorobe calymi dniami siedzimy w domu...a tu taka piekna pogoda...tylko jechac nad wode...a on nie chce
ale dokładnie co mu jest ? on ma cos z sercem? nie dobrze :-(
coś na pewno wymyslimy i bedzie super mówie wam jak sie mój juzcieszy że wychodzi chuste już ma śliczna !!! ah ten mój wojak
Stary 2007-06-18, 17:30   #669
DsC
Zakorzenienie

nerwice niby ma. a ta wada serca nie jest grozna podobno!
wcale sie nie dziwie ze sie cieszy ja tez bym sie cieszyla wychodzac stamtad a jaka ma chuste?
Stary 2007-06-18, 21:53   #670
pluto17-17
Zadomowienie

Cytat:
nerwice niby ma. a ta wada serca nie jest grozna podobno!
wcale sie nie dziwie ze sie cieszy ja tez bym sie cieszyla wychodzac stamtad a jaka ma chuste?
moja babcia też ma nerwice serca no i tego sie nie da wyleczyc :-(
no sczescie jest w powietrzu taka wspaniała chwila
ma chuste w barwach jesieni czyli czerwono żółtą
taka babka jest namalowana w takiej bluzeczce przewiewnej z boku jest tygrys
herb legionowa no i myślenic - bo mój tam mieszka
jakiis tam symbol plutonu remontoewgo
no i najpiękniejsza cześć chusty to wielki napis SABINA heheh
bardzo mi sie podoba i ma do tego takie fajowskie pomponiki
za 36 dni cywil !!!!!
Stary 2007-06-18, 22:18   #671
mika85
Raczkowanie

ja tez juz wrocilam do szarej codziennosci:/ Moj na urlop przyjedzie dopiero w lipcu i chcemy wyskoczyc nad jeziorko bo pozniej ide do pracy wkoncu udalo mi sie cos sensownego znalezc Zobaczymy co z tego wyjdzie
Moj tż nie robi sobie chusty, stwierdzil ze za duzo kasy i mu poprostu szkoda, woli jechac nad jeziorko mna sie nacieszyc hehhehehhe pozdrawiam 3majcie sie:0
Stary 2007-06-19, 14:55   #672
pluto17-17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mika85 Pokaż wiadomość
ja tez juz wrocilam do szarej codziennosci:/ Moj na urlop przyjedzie dopiero w lipcu i chcemy wyskoczyc nad jeziorko bo pozniej ide do pracy wkoncu udalo mi sie cos sensownego znalezc Zobaczymy co z tego wyjdzie
Moj tż nie robi sobie chusty, stwierdzil ze za duzo kasy i mu poprostu szkoda, woli jechac nad jeziorko mna sie nacieszyc hehhehehhe pozdrawiam 3majcie sie:0
no kosztuje ta husta troche kasy no ale pamiatka jest zawiesi sobie na scianie w pokoju
jak jakis kolega wejdzie do niego do pokoju to bedzie zazdrościł ze mój juz po wojsku
wszyscy jego kupple sie odraczaja a jak mój szedł do wojska to sie z niego smiali
ciekawe jak sie beda czuli gdy zobaczą go z hustą już w cywilu współczuje
Stary 2007-06-19, 15:22   #673
DsC
Zakorzenienie

ten sie smieje kto sie smieje ostatni!! Twoj TZ wyjdzie a oni dostana wezwanie do woja i tu bedzie wtedy kupa smiechu :P z jego strony
Stary 2007-06-20, 21:08   #674
pluto17-17
Zadomowienie

Cytat:
ten sie smieje kto sie smieje ostatni!! Twoj TZ wyjdzie a oni dostana wezwanie do woja i tu bedzie wtedy kupa smiechu :P z jego strony
heh no wiem własnie wiecie co wam powiem ten czas od listopada tak szybko minął aż warto czekać .. tak nasz związek sie umocnił kocham go jeszcze bardziej
Stary 2007-06-20, 22:19   #675
DsC
Zakorzenienie

no Pluto to masz szczęśćie bo wiele związków przez wojsko się właśnie rozpadło..mamy przykład jednej dziewczyny, która pisała na poprzednich stronach
rozstania i tęsknota jednak umacniają związki...to fakt
ja dzisiaj z moim Misiem mam 13 miesięcy... strasznie szybko to leci!! W końcu spędziliśmy je razem )
Stary 2007-06-21, 08:33   #676
pluto17-17
Zadomowienie

Cytat:
no Pluto to masz szczęśćie bo wiele związków przez wojsko się właśnie rozpadło..mamy przykład jednej dziewczyny, która pisała na poprzednich stronach
rozstania i tęsknota jednak umacniają związki...to fakt
ja dzisiaj z moim Misiem mam 13 miesięcy... strasznie szybko to leci!! W końcu spędziliśmy je razem )
Tobie też sie poszczęściło
my nasze 21 miesięcy bedziemy miec 7 lipca no i wtedy mój juz bedzie na urlopie i wraszcie spędzimy rocznice razem dobrze że już jest prawie po tym wojsku
Stary 2007-06-21, 08:44   #677
DsC
Zakorzenienie

no dokładnie jak ja sobie pomyśle, że to byłby dopiero początek, że wyszedłby dopiero w pazdzierniku to jestem normalnie przerażona...a dzisiaj miałam taki okropny sen TŻ mnie zdradził i to na moich oczach w jego domu!!!.. Dżisas
Stary 2007-06-21, 18:06   #678
Sylwuś 88
Raczkowanie

GG do Sylwuś 88

czesc dziewuchy dawno mnie nie bylo
u mnie tak z moim tz moze byc jakos sie uklada ale powaznie bedziemy gadac jak on wroci
teraz czekam na wyniki matury i dorabiam sobie jako hostessa oraz postanowilam zadbac troche o siebie wiec chodze na silownie
moj tz konczy poligon 4 lipca i przyjezdza na urlop, czesto sie konaktujemy i normalnie ze soba rozmawiamy ja go wspieram a on mnie i nadal mam nadzieje ze bedziemy razem
nie wiem kiedy nastepnym razem sie odezwe bo nie mam ostatnio za duzo chwili na siedzenie przy kompie ale jak sie wszystko wyjasni to sie odezwe ale obiecuje ze postaram sie czesciej zagladac
pozdrawiam was wszystkie buziaki
Stary 2007-06-21, 20:44   #679
pluto17-17
Zadomowienie

dsc nie przejmuj sie snami mi tez sie takie głupoty czasem snią ze dramat a no sylwus odwiedzaj nas czesciej nobo bardzo dawno cie nie było ;-) mój tz to cały czas leży na łóżku nic kompletnie nie robią przygotowują sie do cywila który już za 33 dni
Stary 2007-06-21, 23:45   #680
mika85
Raczkowanie

No moj tż tez lezy na łóżku w nocy bo tak to caly czas na kuchni zasuwa. Już sie nie moge doczekac a najgorsze jest to ze jak tż wroci to ja zaczynam prace i bedziemy sie widziec dopiero po pracy czyli pod wieczor ale nie ma tego zalego co by na dobre nie wyszlo bede miala swoje pieniazki i bede je skrupulatnie odkladac na suknie slubna, My z tż bedziemy mieli 4 lata 30 listopada do tego czasu zapomni ze był we wojsku, MAm do Was pytanko czy wasi tż też tak strasznie przeklinaja??????? Bo moj to co drugie slowo to jest K*R*A, H**, itd....... Mam nadzieje ze jak wroci to sie bedzie hamowal i wkoncu przestanie..........
3 majcie sie, ja mam jeszcze 3 egzaminy;/;/;/
Stary 2007-06-22, 14:45   #681
pluto17-17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mika85 Pokaż wiadomość
No moj tż tez lezy na łóżku w nocy bo tak to caly czas na kuchni zasuwa. Już sie nie moge doczekac a najgorsze jest to ze jak tż wroci to ja zaczynam prace i bedziemy sie widziec dopiero po pracy czyli pod wieczor ale nie ma tego zalego co by na dobre nie wyszlo bede miala swoje pieniazki i bede je skrupulatnie odkladac na suknie slubna, My z tż bedziemy mieli 4 lata 30 listopada do tego czasu zapomni ze był we wojsku, MAm do Was pytanko czy wasi tż też tak strasznie przeklinaja??????? Bo moj to co drugie slowo to jest K*R*A, H**, itd....... Mam nadzieje ze jak wroci to sie bedzie hamowal i wkoncu przestanie..........
3 majcie sie, ja mam jeszcze 3 egzaminy;/;/;/
aq no zdaza sie mu i to teraz coraz czesciej ze przeklina , no ale ja sie nie dziwie bo jak sie oni tam zejdą wszyscy to niezłe przeklinanie jest no a jak oni tam siedza non stop to nie dziwne ze sie nauczyli i wprowadzili " łacine" do swoich wypowiedzi as co studiujesz???
Stary 2007-06-22, 19:16   #682
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty

hej dziewczyny 2 sierpnia zabierają mi Miśka do wojska jednostka w Dęblinie, ok. 90km od domu... boje sie, ze nie bedziemy sie spotykac, bo beda jakies komplikacje, ale mam tez nadzieje,ze bedzie dobrze, ze bedziemy sie czesto widywac,a te 9 miesiecy szybko minie i nie pozostawi na naszym zwiazku jakis ran i tego sie trzymam nie chce też, żeby mi sie tam rozpił lub zaczal przeklinac, ale moje Kochanie to mądre chłopie i chce tam korzystac z silowni, a nie monopolowego
strasznie bede za nim tesknic, bo na ogol widywalismy sie baaardzo czesto, a tu trrach takie cos
ale za to podjelam w koncu decyzje, ze robie prawko, bo nigdy sie nie moglam zdecydowac, a teraz moze mi sie przydac
teraz mamy zamiar na maxa korzystac z tych chwil, ktore nam pozostaly
Stary 2007-06-22, 22:43   #683
mika85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pluto17-17 Pokaż wiadomość
aq no zdaza sie mu i to teraz coraz czesciej ze przeklina , no ale ja sie nie dziwie bo jak sie oni tam zejdą wszyscy to niezłe przeklinanie jest no a jak oni tam siedza non stop to nie dziwne ze sie nauczyli i wprowadzili " łacine" do swoich wypowiedzi as co studiujesz???
Ja studiuje na zaocznych administracje samorzadowa na drugim roku jestem za rok obrona licencjatu a pozniej slub juz sie nie moge doczekac A wiecie co mi moj wojak powiedzial?? ze jak nie skoncze w terminie studiow to slubu nie bedzie a ja mu w zamian ze jak on zostanie na zawodowego to tez slubu nie bedzie i tak szantaz za szantaż ale mysle ze jakby doszlo co do czego to i tak zadne z nas bys sie do tego szantazu nie zastosowalo MOj tż przyjezdza na urlop 6 albo 7 lipca, ale tylko na ustawowe 10 dni, chyba ze jeszcze u dowodcy kuchni wygnebi jakas nagrodowke ale jak bedzie na urlopie to jedziemy nad jeziorki
POzdrawiam 3majcie sie cieplutko
Stary 2007-06-23, 14:08   #684
DsC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sugar_kitty Pokaż wiadomość
hej dziewczyny 2 sierpnia zabierają mi Miśka do wojska jednostka w Dęblinie, ok. 90km od domu... boje sie, ze nie bedziemy sie spotykac, bo beda jakies komplikacje, ale mam tez nadzieje,ze bedzie dobrze, ze bedziemy sie czesto widywac,a te 9 miesiecy szybko minie i nie pozostawi na naszym zwiazku jakis ran i tego sie trzymam nie chce też, żeby mi sie tam rozpił lub zaczal przeklinac, ale moje Kochanie to mądre chłopie i chce tam korzystac z silowni, a nie monopolowego
strasznie bede za nim tesknic, bo na ogol widywalismy sie baaardzo czesto, a tu trrach takie cos
ale za to podjelam w koncu decyzje, ze robie prawko, bo nigdy sie nie moglam zdecydowac, a teraz moze mi sie przydac
teraz mamy zamiar na maxa korzystac z tych chwil, ktore nam pozostaly
Współczuje...ale widze że daleko do domu nie będzie miał!! To dobrze
Też się bałam że nie będziemy się często z moim tż widywać, no i w moim przypadku to się sprawdziło :/ nie widziałam go po przysiędze trzy miesiące...ale jak widać opłacało się...teraz przynajmniej mam go na codzień Dobrze, że podjęłaś się jakiegoś zadania jak wyjedzie...Wtedy przynajmniej szybciej czas leci też zaczełam chodzić na prawko jak mój TŻ był w wojsku

Sylwuś najlepiej o takich problemach rozmawiać jak będziecie się widzieć...bo przez telefon się nie dogadacie!! Dlatego nienawidze z moim smsować i rozmawiać na gg :[ zbyt dużo komplikują !!

Co do przeklinania...nie zauważyłam żadnych zmian...nie nadużywa przekleństw...chyba że się przyjmnie chamuje w co wątpie! Początkowo leciało hasło : Wy*****e mam na to... chyba podstawa w wojsku :P
Stary 2007-06-23, 15:17   #685
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty

no pożyjemy i zobaczymy, jak czesto bedziemy mogli sie widywać... ale i tak wiem, ze bede straaasznie tęsknic ale damy rade, co nas nie zabije to nas wzmocni
Stary 2007-06-23, 18:14   #686
pluto17-17
Zadomowienie

heheh ja własnie zaczełam prawko dzis miałam swoja pierwsza jazde fajnie było
sugar_kitty mało was bedzie dzieliło i na pewni bedzie dobrze bo jak bedzie ta niedaleko od domu o będzie cesto raczej przyjeżdżał :P na pewno wytrzymacie ten czas skoro sie bardzo kochacie :P
Stary 2007-06-23, 19:45   #687
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty

ja dopiero 28 czerwca ide na pierwszą teorię takze jeszcze duuuzo przede mną
dzisiaj jedziemy na disco nareszcie okazja, zeby sobioe potanczyc
Stary 2007-06-23, 21:47   #688
DsC
Zakorzenienie

polecam wam dziewczyny watek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...172441&page=24
dla przyszłych kursantek
Sugar zazdroszcze Ci...ja to mojego TŻ chyba już nigdy na dyskoteke nie wyciągne...a jak jego nie wyciągne to i sama nie pójdę
ale korzystajcie póki jesteście jeszcze razem!! bo później będziecie marzyć tylko o tym żeby sobie razem posiedzieć, potańczyć, poleżeć itp...
Stary 2007-06-24, 09:34   #689
pluto17-17
Zadomowienie

Cytat:
polecam wam dziewczyny watek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...172441&page=24
dla przyszłych kursantek
Sugar zazdroszcze Ci...ja to mojego TŻ chyba już nigdy na dyskoteke nie wyciągne...a jak jego nie wyciągne to i sama nie pójdę
ale korzystajcie póki jesteście jeszcze razem!! bo później będziecie marzyć tylko o tym żeby sobie razem posiedzieć, potańczyć, poleżeć itp...
tam mój to lubi na dyskoteki chodzic jak przyjedzie to na pewno pójdziemy
sugar kożystaj teraz ile mozesz bo jak go nie bedzie to bedzie tak jak mówiła dsc jak ja nie nawidze tych chwil ......
Stary 2007-06-24, 13:45   #690
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty

hihi powiem wam,że tak w kit bylo... muza troszke denna jak dla mnie, a wokol tyle chamow, ze az sie niedobrze robilo... i chyba jednak wole spedzac wieczory z Miskiem przed kompem ogladajac film i zajadajac sie pizza
na nastepny weekend planujemy Shreka 3 w Cinema City
jak sobie dzisiaj rano z nim lezalam, to mi sie smutno zrobilo, ze idzie do tego wojska ale bede twarda, dam rade, bede tesknic, ale nie umre z tesknoty, bo nie bedzie mial do kogos wrocic
i moge byc z niego dumna- nie boi sie wojska i nie kombinuje tak jak co niektorzy

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości