![]() |
#661 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
![]() A dzisiaj zaczynam 7 tydzień ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=M_aria;42636740]
Byłam dziś zapisać się do gina i mam wizytę 9.09, będę wtedy w 7t1d Wiola Ja też miałam ciążę bezzarodkową, a zabieg miałam 24 czerwca, od tego czasu miałam jedną @ i też bardzo się denerwuje czy będzie dobrze [COLOR="Silver"] cześć maria ja miałam zabieg 25 czerwca niestety dopiero w 11 tygodni , tez miałam jedna @ i udało sie zajśc w ciąże , ja mam wizyte na 10.09 , a kiedy miałas om ja 26 lipca . Musi byc dobże z naszymi maleństwami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
i od 30 lipca nie masz @ ?? to raczej już powinnaś mieć. Zawsze masz nieregularne?
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
długa historia ale zawsze miałam nieregularne później lekarz stwierdził że może policystyczne jajniki bo dużo pęcherzyków było i dał mi bromargon na uregulowanie ale fatalnie się czułam więc odstawilam zaczęłam brać magnez i od 2 cykli regularne były a teraz obsuwa znowu.. ![]() liczyłam że się udało a tu niestety ![]() miałam przeprowadzke może to zmęczenie nie wiem.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Caly czerwiec smok byl tak bardzo w uzyciu, ze czasem byla tylko przerwa miedzy posilkami i piciem... Mial mala traume w maju wiec podejzewam, ze to od tego ![]() ![]() Wiec ktoregos ranka kiedy maly jadl sniadanie oderwalam smoczek od tej nasatki i pokazuje malemu, tlumaczac, ze smoczek sie zepsol i juz nie ma smoczka. Synek sie przejal ale bez histerii i placzu, tylko musialam mu zostawic ta nasatke, to sobie ja czasem wezmie i ponosi ale do buzi juz nie wklada i ogolnie o smoczku zapomnial bardzo szybko ![]() ![]() ![]() Co do spania to my mamy cudowne dziecko, ktore przesypia kazda noc u siebie w lozeczku od 9 miesiaca zycia, bez budzenia sie. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kiedy zaszlam w ciaze w grudniu - to byl totalny przypadek, nieplanowany, z zaskoczenia - to gotowa nie bylam, choc zawsze wiedzialam, ze chce miec wiecej niz jedno dziecko. Teraz jest zupelnie inaczej, znow lykam kwas foliowy, jestem aktywna sportowo, choc przy mojej tarczycy moje nieszczesne kg trzymaja sie mnie jak pies kosci ![]() ![]() Dam sobie rade jak dalam przy moim Nino ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie spokoj i cisza - jeszcze zero objawow jakichkolwiek. Wiem, wiem - to za wczesnie ale tak bardzo chcialabym, zeby juz byl 14 wrzesnia... ![]()
![]() |
#667 |
Rozeznanie
|
Odp: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Ja mam 4 letnią córkę i też sie boke, że będzie zazdrosna, po za tym jak jej mówiłam że będzie miała rodzeństwo to ona wyklucza opcję brat
![]() Nie mogę dodzwonić się do mojego lekarza od kilku dni i jeszcze nie mam umowionej wizyry ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#668 |
Rozeznanie
|
Wiola
To wszystko mamy podobnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam ![]() Jej, ale jestem padnięta :O W pracy cały czas ledwo siedziałam, w samochodzie jak wracałam, to prawie zasnęłam, głowa mnie boli ze zmęczenia... zaraz idę w kimono... Nadrobiłam, ale nie cytuję... ale naczytałam się o owulacjach bez zarodka i teraz się boję... u mnie ostatnio też nawet ciałka żółtego nie było... Mam nadzieję, że żadnej z nas to nie dotyczy. Coś jeszcze chciałam napisać, ale już nie kontaktuję...
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Samo zasypianie mnie aż tak nie męczy , bardziej te nocne jedzenie, bo chciałabym aby już brzuszek w nocy mu odpoczywał. Vampirka a które to US miałaś na myśli?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jestem pewna ,że będzie mi pomagał ![]() ![]() dzień dobry mamuśki i cioteczki ![]()
![]() |
#673 |
Rozeznanie
|
Lolitka
To niewiele ![]() Tak ostatnio zaczynam o tym myśleć, a nawet Teżetowi wspominałam że dobrze by bylo wziąść ślub cywilny. Opłata jak piszesz jest niewielka ale obrączki to niezły wydatek, a nam pieniądze potrzebne teraz na co innego. Zobaczymy jak to będzie. Vampirka Teraz to mi raźniej ![]() Nie martw się będziesz miała piękny prezent urodzinowy w postaci pięknie bijacego serduszka |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie przyszłe mamy
![]() czy mogę się dopisać do Waszego grona? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- witam pewnie że możesz a który tydzień ? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Raczkowanie
|
Dopiero 5-ty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Rozeznanie
|
![]()
Wiola
Teraz to mnie straszysz. Nie mam żadnych objawów, cycki mam normalne, nie mam mdłości, nie jestem senna, ba nie mogę zasnąć, może troszkę zabili mnie brzuch ale z pewnością nie tak jak w poprzedniej ciąży. Wtedy o dziwo choć ciąża nie była prawidłowa czułam ją bardziej niż teraz, byłam senna, piersi się dużo powiększyły i podbrzusze miałam twarde gdy teraz mam miękkie. Dziwne to wszystko. A u Ciebie jak było z objawami wtedy, a jak jest teraz? ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Mari Witaj ![]() Napisz coś o sobie |
![]() ![]() |
![]() |
#678 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedy OM i ewentualny termin?? Cytat:
![]() W pierwszej ciąży od początku byłam bardzo senna, często chodziłam siku (to zostało mi do końca ciąży), mdliło mnie (bez wymiotów) jak jechałam samochodem, autobusem ale tylko jakieś 2-3 tygodnie.Czasem pobolewał brzuch. I z objawów to tylko tyle. A teraz jak na razie żadnych objawów, czasem pobolą cycki i kręci mi się w głowie. I koniec mam nadzieję że tak zostanie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Rozeznanie
|
Nikii
Właśnie! Jedyne co mam i miałam to czeste sikanie ![]() Wiem że każda ciąża jest inna, ale i tak się denerwuje po tym co przeszłam. Byle tylko był już poniedziałek To strasznie głupie ale byłabym spokojniejsza gdybym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Maria rozumiem Cię , ja też się trochę stresuję , a gdzie tam wizyta 3.10.
Mnie pociesza trochę to że w pierwszej też nie miałam jako tako objawów. |
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiecie, że w pierwszą ciążę też znosiłam dużo gorzej. Teraz to w zasadzie czasami pobolewa mnie podbrzusze i dzisiaj zauważyłam, że piersi mi się zrobiły takie pełne i trochę żyłek wyszło. I w zasadzie to wszystko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MARTUSIAAA21 mój mały z 03.11 więc mała różnia ![]() Fajnie, teraz jeszcze mało mamusiek to nadążąm, a w "szczycie" jak będzie po kilkanaście str dziennie podejrzewam, że odpadne... ![]() witam nową mame ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Raczkowanie
|
Odp: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
która czytała greya ? wszystkie części ?
ja czułam niedosyt i dostałam teraz namiętność po zmierzchu ![]() ![]() a to co napisaliście nadrobie rano ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Z cyklu "co przyszły ojciec wiedzieć powinien":
Cytat:
![]() I przy okazji z pamiętnika przyszłej matki: Obudziłam się o 6.30 głodna jak wilk, z chęcią na 3-daniowy obiad ![]()
![]() |
#685 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Podoba mi się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Tysiąc wspaniałych słońc - Khaled Hosseini 2. Dosięgnąć nieba - Richard Rayner 3. A gdyby to była prawda - Marc Levy Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Dzisiaj się nawet wyspałam ![]() ![]() Wiecie co jak na razie nie czuję się jakbym w ciąży była ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |
Rozeznanie
|
Na 11 październik
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() A swoje wesele mamy dopiero sierpien 2014 to juz z Maluszkiem na swiecie ![]() Jeszcze dzis w pracy wytrzymac i weekend!!! Jak to u Was jest z libidem? U mnie fatalnie...na sama mysl o seksie mam mdlosci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o no to mamy rówieśników ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Właśnie dzwonili ze szkoły żę mój Kubuś chory i idzie do domu. Kurcze musi sam być, bo nikogo nie ma... Trochę się denerwuje bo ma gorączkę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.