Nasz świat BDSM - cz. II - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-03, 14:06   #661
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Dzięki, Dziewczyny jeszcze parę godzin i padnę do łóżka z Tabcinem, może do rana pomoże. na razie mam gorączkę, trzęsie mnie i chyba nawet jakby A. zadzwonił to go przeproszę....

Pati, mnie się zdarzyło tylko parę razy, ale chyba bym wolała niż alko

kuruj się.
Cytat:
Napisane przez Intrygujacy26 Pokaż wiadomość
Do siego roku.

Myślałem ostatnio ze popsułem moja sunie :P. Mieliśmy kilka długich dni celibatu. A pozniej długi wielokrotny sex który skończył się na podłodze. Ona dostała dużych drgawek, miesnie w rękach naprawde mocno się zacisnęły, nie mogła nic powiedzieć, a oczy takie duże wpatrzone w sufit. Przez chwilę na prawdę myślałem ze zepsułem cos w niej, na szczescie po kilku minutach zaczęła się ruszac. Fajne uczucie doprowadzić kobietę do takiego stanu
życzę wam takiego jak najczęściej w tym roku

a słyszałyście kiedyś o jakims trwałym paraliżu po sexie? Czy nie ma się co ograniczac i martwic?
czad
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 16:44   #662
azbra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
ja jaram często
widze ze wiecej tu takich uprawiajacych ziololecznictwo

intrygujacy ja kiedys mialam drgawki po seksie ... ale wtedy duzo namieszalismy
azbra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 18:11   #663
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azbra Pokaż wiadomość
Ja pracuje jako tlumacz w takiej firmie gdzie sprzedaja ziarenka na plantacje. Hiszpania sie otwiera na Polskim rynku. Oczywiscie wszystko jest legalne
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 18:26   #664
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Intrygujacy26 Pokaż wiadomość
Do siego roku.

Myślałem ostatnio ze popsułem moja sunie :P. Mieliśmy kilka długich dni celibatu. A pozniej długi wielokrotny sex który skończył się na podłodze. Ona dostała dużych drgawek, miesnie w rękach naprawde mocno się zacisnęły, nie mogła nic powiedzieć, a oczy takie duże wpatrzone w sufit. Przez chwilę na prawdę myślałem ze zepsułem cos w niej, na szczescie po kilku minutach zaczęła się ruszac. Fajne uczucie doprowadzić kobietę do takiego stanu
życzę wam takiego jak najczęściej w tym roku

a słyszałyście kiedyś o jakims trwałym paraliżu po sexie? Czy nie ma się co ograniczac i martwic?

Ja tak miewam. Zwłaszcza po podduszaniu - tak jak opisałeś, albo na moment bezruch i kilka chwil/minut ciągłych drgawek całkiem bez kontaktu z rzeczywistością. Z tego co mówił mi lekarz - stanowczo powinieneś się w przyszłości dokładnie przyglądać co konkretnie wywołuje u niej taki efekt, może się okazać, że to po prostu meeega orgazm i nic groźnego, ale może to efekt np. naruszenie jakiegoś konkretnego mięśnia/ścięgna. Nie mniej - raczej nie powinno być wielkiego zagrożenia
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 19:27   #665
kikunga
Zadomowienie

Ja czasem mam lekkie drgawki gdy dochodzę a potem problemy z czuciem i ruszaniem nogami albo w ogóle mi się rozjeżdżają :P mój T. mnie musi ubierać.
Też bym się wystraszyła po czymś takim.
Stary 2014-01-03, 21:06   #666
Amy_y
Raczkowanie

O kurde, aż tak? Ja dzisiaj po którejś tam pozycji wstałam z łóżka do kolejnej i strasznie mi się trzęsły ręce i nogi, a nawet nie miałam orgazmu. Ogólnie sam seks sprawia mi nieziemską przyjemność, ale doszłam tylko raz kilka miesięcy temu, więc kto wie, może po orgazmie też by mnie tak sparaliżowało :P
Amy_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 22:11   #667
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kikunga Pokaż wiadomość
Ja czasem mam lekkie drgawki gdy dochodzę a potem problemy z czuciem i ruszaniem nogami albo w ogóle mi się rozjeżdżają :P mój T. mnie musi ubierać.
Też bym się wystraszyła po czymś takim.
Mam podobnie. Czasami nawet z niego zejsc nie moge tak mi slabo. Oczywiscie z przyjemnosci

Enviado desde mi iPhone :-*

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-03, 22:14   #668
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Ja tak miewam. Zwłaszcza po podduszaniu - tak jak opisałeś, albo na moment bezruch i kilka chwil/minut ciągłych drgawek całkiem bez kontaktu z rzeczywistością. Z tego co mówił mi lekarz - stanowczo powinieneś się w przyszłości dokładnie przyglądać co konkretnie wywołuje u niej taki efekt, może się okazać, że to po prostu meeega orgazm i nic groźnego, ale może to efekt np. naruszenie jakiegoś konkretnego mięśnia/ścięgna. Nie mniej - raczej nie powinno być wielkiego zagrożenia
Wspomniałaś o podduszaniu - wiadomo, że podczas silnego podniecenia seksualnego (nie mówiąc już o samym momencie orgazmu) wzrasta raptownie tętno i ciśnienie krwi, a podduszając ograniczasz dostęp tlenu - stąd możliwe drgawki jako objawy niedotlenienia oun. Bez podduszania orgazm jest oczywiście wyczerpujący, ale dla zdrowego organizmu nie powinien stanowić problemu. Nawet kilkanaście orgazmów w czasie jednej sesji (u multiorgazmicznych kobiet) wywoła z pewnością spore zmęczenie, ale nie paraliż. Też uważam, że zagrożenie nie powinno być większe niż przy forsownych ćwiczeniach i wysiłku fizycznym.
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 22:34   #669
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Wspomniałaś o podduszaniu - wiadomo, że podczas silnego podniecenia seksualnego (nie mówiąc już o samym momencie orgazmu) wzrasta raptownie tętno i ciśnienie krwi, a podduszając ograniczasz dostęp tlenu - stąd możliwe drgawki jako objawy niedotlenienia oun. Bez podduszania orgazm jest oczywiście wyczerpujący, ale dla zdrowego organizmu nie powinien stanowić problemu. Nawet kilkanaście orgazmów w czasie jednej sesji (u multiorgazmicznych kobiet) wywoła z pewnością spore zmęczenie, ale nie paraliż. Też uważam, że zagrożenie nie powinno być większe niż przy forsownych ćwiczeniach i wysiłku fizycznym.
Ehhh ja mam astmę to też niemal zawsze mam mega zawroty głowy po każdej zabawie/seksie
Co do kilkunastu orgazmów to nie wiem czy nie większą ilością zaczęłam ten rok było za☠☠☠iście a wydawało mi się,że po tym jak kumpelka wyszła po prostu walnę się spać,nie sposób odmówić facetowi który trzyma fiuta niczym kwiatka

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Ah no pochwalę się Wam...patrzę dziś tak fajnie wypiął dupę to klepnę i tak parę razy aż tarfiłam centranie w jądra aż Mu łzy pociekły.Moje zdolności nie mają granic
Stary 2014-01-03, 23:15   #670
paulinika
Zakorzenienie

Ufff czytam i az mnie zabolalo

Stary 2014-01-03, 23:28   #671
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Ufff czytam i az mnie zabolalo

haha potem tylko "zostaw" ale i tak pomasowałam i wylizałam.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-03, 23:59   #672
paulinika
Zakorzenienie

Ja jutro bede chodzic ale okrakiem podwójna penetracja byla.(wibrator w dupce ) juz mnie wszystko boli, wlosow mi powyrywal myslalam ze go zatluke jak zobaczylam ile na lozku. Oczywiscie kazdy stopien schodow musialam kleczec i calowac po penisie a schodow mam troche ok 30 no wkoncu rozruchalam nowy rok

Stary 2014-01-04, 07:33   #673
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Ja jutro bede chodzic ale okrakiem podwójna penetracja byla.(wibrator w dupce ) juz mnie wszystko boli, wlosow mi powyrywal myslalam ze go zatluke jak zobaczylam ile na lozku. Oczywiscie kazdy stopien schodow musialam kleczec i calowac po penisie a schodow mam troche ok 30 no wkoncu rozruchalam nowy rok

My schody mamy tylko na klatce schodowej w bloku :P
Oh jakby dziś tak sobie pojechali od Niego z domu,fajnie by było zostać z Nim sam na sam.
U mnie w domu nic a nic nie można bo by mi rodzeństwo szyby wytłukło w drzwiach chyba.
Chyba zostanę w domu pod pretekstem "nauki"
Stary 2014-01-04, 10:00   #674
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem wiem Wspominałam głównie o podduszaniu, czasem i w innych sytuacjach to się zdarza, tyle że nie aż tak regularnie. W każdym razie ciało bardzo intensywnie wymęczone, na dodatek poddane takim bodźcom jakie daje orgazm może złapać kurcz - ale raczej nie ma żadnej możliwości, by utrzymało się to dłużej.
Z dziwnych reakcji - kiedyś po orgazmie zdarzało mi się... dostawać czkawki;p i to np. przez godzinę;p ot skurcz, coś podrażniło przeponę i tyle
Stary 2014-01-04, 11:18   #675
slaaave13
Zadomowienie

Cytat:
właśnie się zdziwiłam, bo my też, a to dobrze, że Wy wszystkie/większość też, bo to zdrowe i fajne
zdecydowanie lepsze od alkoholu...

Cytat:

ahhhh kieedy my w końcu kupimy wibrator
mi też wczoraj powyrywał włosów. chociaż ma zakaz dobrze wie, że łysieje w tempie expres
my od 1 stycznia non stop konkretny seksik, wczoraj też było dłuugo i boosko i doszłam pochwowo i analnie i łechtaczkowo i jestem przezadowolona

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Wiem wiem Wspominałam głównie o podduszaniu, czasem i w innych sytuacjach to się zdarza, tyle że nie aż tak regularnie. W każdym razie ciało bardzo intensywnie wymęczone, na dodatek poddane takim bodźcom jakie daje orgazm może złapać kurcz - ale raczej nie ma żadnej możliwości, by utrzymało się to dłużej.
Z dziwnych reakcji - kiedyś po orgazmie zdarzało mi się... dostawać czkawki;p i to np. przez godzinę;p ot skurcz, coś podrażniło przeponę i tyle
Mnie czasem w biodrze skurcz łapie podczas seksu, a podczas orgazmu albo po często mnie trzęsie przez chwile i to dosyć intensywnie. Albo jak walnę po seksie twarzą w poduszkę to odczekać muszę chwile, żeby wstać, bo jak wstane od razu to kręciołek w głowie i nogi się uginają, że dojść do łazienki się nie da.

My mieliśmy wczoraj dłuuuugą sesję.
A dziś imprezujemy z Tż, ale osobno i strasznie mi to głowe zadręcza z każdej strony coraz nowsze gorsze myśli mnie nachodzą... Na początku związku tak mu ufałam, a po kilku sytuacjach kiedy wiem jak on potrafi się zachowywać nawet przy mnie w stosunku do innych dziewczyn po alko to mi się odechciewa... plus to ze wiekszosc imprez od jakiegoś października kończy sie awantura... oczywiscie gdy jestesmy osobno. tak go kocham, że jak sobie myślę że będzie tańczył (bo przecież to całkiem możliwe) z inną, to mi się już płakać chce.
musiałam się wygadać, sory za off.
Stary 2014-01-04, 11:33   #676
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość
A dziś imprezujemy z Tż, ale osobno i strasznie mi to głowe zadręcza z każdej strony coraz nowsze gorsze myśli mnie nachodzą... Na początku związku tak mu ufałam, a po kilku sytuacjach kiedy wiem jak on potrafi się zachowywać nawet przy mnie w stosunku do innych dziewczyn po alko to mi się odechciewa... plus to ze wiekszosc imprez od jakiegoś października kończy sie awantura... oczywiscie gdy jestesmy osobno. tak go kocham, że jak sobie myślę że będzie tańczył (bo przecież to całkiem możliwe) z inną, to mi się już płakać chce.
musiałam się wygadać, sory za off.
a nie mozesz olać i zachować się po raz 1 inaczej?

prawdziwa S. zna swoją wartość i nie poniża się okazywaniem zazdrości, bo wie, że jest najwspanialsza.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 11:43   #677
paulinika
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44422193]

prawdziwa S. zna swoją wartość i nie poniża się okazywaniem zazdrości, bo wie, że jest najwspanialsza.[/QUOTE]

Fajne zdanie. Zapisze sobie
Stary 2014-01-04, 11:45   #678
slaaave13
Zadomowienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44422193]a nie mozesz olać i zachować się po raz 1 inaczej?

prawdziwa S. zna swoją wartość i nie poniża się okazywaniem zazdrości, bo wie, że jest najwspanialsza.[/QUOTE]

zazwyczaj to olewałam. od kiedy on zaczął przesadzać w jedną stronę to ja zaczęłam w drugą. naprawiliśmy i tak dużo swoich błędów ale mam zachwiane poczucie tej wspaniałości.
za dużo zdrad widziałam od najmłodszych lat...
Stary 2014-01-04, 13:10   #679
azbra
Raczkowanie

Cytat:
Ja pracuje jako tlumacz w takiej firmie gdzie sprzedaja ziarenka na plantacje. Hiszpania sie otwiera na Polskim rynku. Oczywiscie wszystko jest legalne
łooo niezle

Cytat:
właśnie się zdziwiłam, bo my też, a to dobrze, że Wy wszystkie/większość też, bo to zdrowe i fajne
zdecydowanie lepsze od alkoholu...
tez tak mysle ... a alkohol powszechnie dostepny ...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-04, 13:12   #680
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
łooo niezle
Hurtownia do hurtowni sprzedaje Ja jestem tlumaczem wiec nawet nie widze produktu na oczy
Stary 2014-01-04, 13:57   #681
Amy_y
Raczkowanie

Dziewczyny, czy pamiętacie po jakim czasie od rozpoczęcia współżycia zaczął Was interesować ostrzejszy seks, BDSM itp?
Amy_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 15:10   #682
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amy_y Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy pamiętacie po jakim czasie od rozpoczęcia współżycia zaczął Was interesować ostrzejszy seks, BDSM itp?
Nas w zasadzie od zawsze interesowały takie rzeczy no i pierwszy seks też był ostry,jakoś nie podobało Nam się nigdy tak delikatnie itd.
Od pierwszych spotkań łapał mnie za włosy gdy się całowaliśmy i wiedział dobrze,że im mocniej szarpnie tym bardziej się nakręcam to też tak robił,potem nie wiem czemu gdy zobaczył moje cycki pierwszy raz to zaczął gryźć sutki a z czasem coraz mocniej,teraz mam ślady na nich jakby blizny.
Teraz nie jesteśmy jakoś bardzo hardcorowi ale zawsze pojawiają się takie elementy bdsm i bardzo Nam się to podoba,zaczęło się jakoś samo z siebie i tak dalej się toczy rozwijamy się nadal
Stary 2014-01-04, 15:26   #683
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Od zawsze
W każdym razie od początku nie było waniliowo, na dobrą sprawę nawet dziewictwo mój Pan wziął na siłę ;p acz poważniejsze, stricte bdsmowe działania pojawiły się jakoś półtora roku od rozpoczęcia współżycia.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-04, 19:02   #684
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Niech pomyślę... jakieś 7 lat...
Stary 2014-01-04, 19:12   #685
azbra
Raczkowanie

Cytat:
Hurtownia do hurtowni sprzedaje Ja jestem tlumaczem wiec nawet nie widze produktu na oczy
ale brzmi niezle

Amy_y tak powazniej 2 lata ... ale drobne elementy byly zawsze
Stary 2014-01-04, 19:22   #686
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10
Konto usunięte

U mnie chyba po roku.

Dziewczyny, ale mnie dzisiaj rozpiera energia!!! W końcu mam szansę spełnić jedno ze swoich marzeń - jeździć figurowo na łyżwach znalazłam babeczkę, która we Wrocławiu uczy elementów technicznych, zamówiłam profesjonalne łyżwy i zaczynam treningi w tym kierunku (zawodniczką nie zostanę, ale amatorką na jakimś tam poziomie ciągle mogę zostać).

My mieliśmy istną orgię na dzień przed sylwestrem Też po krzaczku A ostatnio TŻ poprosił mnie, żebym to ja go unieruchomiła, czyli zamiana miejsc, ale chyba się w tym nie czuję Nie było źle, ale jednak chyba mnie to nie kręci.
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 20:16   #687
Konto usunięte

Cytat:
zazwyczaj to olewałam. od kiedy on zaczął przesadzać w jedną stronę to ja zaczęłam w drugą. naprawiliśmy i tak dużo swoich błędów ale mam zachwiane poczucie tej wspaniałości.
za dużo zdrad widziałam od najmłodszych lat...
dlatego warto popracowac, mozesz tylko zyskac-swietny zwiazek, brak nerwow.
Cytat:
od zawsze.
Cytat:
Niech pomyślę... jakieś 7 lat...
toś ty nowicjusz, fiu fiu
Stary 2014-01-04, 20:33   #688
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Aneszna to raczej z racji wieku
Stary 2014-01-04, 20:39   #689
Konto usunięte

Cytat:
Aneszna to raczej z racji wieku
oj tam

co robicie?

Mój Pan leży obok i ogląda program o ślubach zerżnąl mnie dziś przy oknie 5 min przed wyjściem na francuski
Stary 2014-01-04, 20:57   #690
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Ja się nażarłam prochów,czytam Pokój straceń Deavera i co jakiś czas mierzę nowe okulary i szczerzę się do lustra

Uprzedzając ewentualne pytania, fota będzie jak dopadnę komputera i opanuję katar.

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości