|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zadomowienie
|
Powiem tylko, że byłam na poczcie i okazało się, że listonosz się pomylił i obie przesyłki były w odpowiedniej kwocie. Jak to trzeba wszystkiego pilnować
![]() A do Naturelle prezentem niespodzianką były... miski ![]() P.S. A byłam w stacjonarce, dostałam duplikat ulotki i bardzo się ucieszyłam, bo zatrudniono Panią tak w wieku na oko po 50tce. I to jest super rozwiązanie - wszystko wiedziała, nie robiła żadnych problemów i widać było, że cieszy się, że pracuje, a nie jak niektóre młode laski (bez urazy), które mają problem, że wstały do pracy. Skorzystałam z oferty 2w1 i wzięłam peeling do stóp, to wyszedł po niespełna 10 zł za jeden. Lusterko trochę kiczowate, ale ja ciągle gubię lusterka to się przyda. Edytowane przez AniaKW Czas edycji: 2014-01-09 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Rozeznanie
|
![]() Nie mogę wyjść z podziwu, ze w przypadku drogiej wody NpH nie robili problemu a o ten kawałek szmatki trzeba się tyle upominać. To fakt, ze YR ma podpisaną umowę z PP, płacą stały abonament niezależny od ilości miesięcznie wysyłanych paczek, więc zapewne opłaca im się "zapominać" bo wiele osób po prostu sobie daruje użeranie się z nimi, ale jako firma chełpiąca się "ekologicznością" powinna maksymalnie ograniczać zużycie papierowych kartonów. Śmiechu warte jest jak wysyłają brakujący kosmetyk w wielkich pudłach. Jeśli chodzi o nowe kody, to dostałam dzisiaj odpowiedź od YR na facebooku: "Dzień Dobry Tak mieliśmy problem z aplikacją, niezwłocznie to poprawimy i potwierdzimy w wiadomości że Twój kod na liście jest już na -35%" - pewnie naprawianie "błędu" zajmie im wystarczająco dużo czasu, żeby już nie można było skorzystać z żadnych przecen ![]()
"It's better to be hated for who I am, than be loved for who I am not" - Kurt Cobain Edytowane przez betist Czas edycji: 2014-01-09 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Podkłady z YR są dla mnie za ciężkie (miałam już ze 3) i wszystkie zostawiają efekt farby olejnej na twarzy. To jest oczywiście moje zdanie, myślę że warto samej wypróbować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zadomowienie
|
http://www.yves-rocher.pl/makijaz/co...dklad_matujacy - ja mam ten podkład, jestem zadowolona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zadomowienie
|
dostałam odpowiedź od BOK że doślą mi kosmetyczkę
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
a ja ponawiam pytanie: czy jeżeli zaproszę jako przyjaciółkę z oferty wysyłkowej tą samą osobę co już ma konto w YR ale podając inny adres domowy to przejdzie ten numer?
pisząc wprost: mój Tż ma już konto na YR na nasz adres domowy, ale czy jakbym zaprosiła go na adres jego rodziców to wyślą mi prezent? |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Raczkowanie
|
hej ja złozyłam zamowienie :
Id Nazwa produktu Ilość Wartość OS1388404475 3 produkty za 39 zł plus kosmetyczka w prezencie Maseczka z glinką marokańską do twarzy i włosów (68712): 1 szt. Tonik przywracający blask (72303): 1 szt. Mleczko do demakijażu Serum Végétal 3 (73433): 1 szt. 1 39.00 zł F32133 Krem na dzień odbudowujący kontur twarzy i szyi 1 PREZENT S2045 Prezent niespodzianka na powitanie 1 PREZENT Wartość produktów: 39.00 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "KROK1" / - % Wartość zamówienia: 39.00 zł i wiecie co w historii zamowień jest napis wstrzymano i co teraz ???? |
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#674 | |
F • R • I • E • N • D • S
|
Cytat:
Pisałam maila z reklamacją, od razu z potwierdzeniem zamówienia. Wieczorem dostałam odpowiedź, że paczka już jest przygotowana. Wczoraj wyslali kosmetyczkę.
"I wish there was a way to know you're in the good old days before you've actually left them" Edytowane przez Aniia91 Czas edycji: 2014-01-09 o 12:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Raczkowanie
|
Mialam nie skladac zamowienie ale skusila mnie woda ulatwiajaca rozczesywanie w promocji
![]() Id Nazwa produktu Ilość Wartość 22515 Woda ułatwiająca rozczesywanie włosów 2 24.90 zł 66837 Krem zwężający pory 1 15.50 zł F65293 Odżywcze mleczko do ciała 3 w 1 1 PREZENT FI0024 Prezent dla odbiorców newslettera 1 PREZENT Wartość produktów: 40.40 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 9.95 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "SOLD14" / - % Wartość zamówienia: 50.35 zł
Włosomaniaczka ![]() Edytowane przez reneee12 Czas edycji: 2014-01-09 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w YR w Manu i przy kasie są przecenione kosmetyki z serii świątecznej
![]() Żele malina i pistacja po 7,90, świeczka pomarańcza 14,90, żel z drobinkami 400ml 14,90 a żel kula pomaranczowa 11,90 (na te dwa się skusiłam), 20ml wody PN złota wanilia 14,90 a mini żel 5,9. Żele sebo przy mnie się skończyły:banghead: Dziękuję za opinie o peelingach ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Pollinaa Czas edycji: 2014-01-09 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Raczkowanie
|
Też skusiłam się na zamówienie z KROK 3 licząc na tusz!
Dziewczyny potwierdzcie proszę jak któraś z Was dostanie zamówienie czy dalej otrzymujecie tusz: Woda ułatwiająca rozczesywanie włosów 1 12.45 zł Szampon do włosów blond 2 19.80 zł Delikatny peeling oczyszczający 1 11.50 zł Krem na dzień odbudowujący kontur twarzy i szyi 1 PREZENT Zestaw na powitanie 1 PREZENT Wartość produktów: 43.75 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "KROK3" / - % Wartość zamówienia: 43.75 zł Czekam jeszcze na dwa zamówienia z początku stycznia, nie mam ich nawet w systemie :/ Czy któraś z Was też ma taką sytuację?: Krem nawilżająco-matujący na dzień 1 15.50 zł 3 produkty za 39 zł plus kosmetyczka w prezencie Maseczka z glinką marokańską do twarzy i włosów (68712): 1 szt. Mleczko do demakijażu Serum Végétal 3 (73433): 1 szt. Płukanka octowa z malin (A19428): 1 szt. 1 39.00 zł Krem na dzień odbudowujący kontur twarzy i szyi 1 PREZENT Prezent niespodzianka na powitanie 1 PREZENT Wartość produktów: 54.50 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "KROK1" / - % Wartość zamówienia: 54.50 zł Woda toaletowa Hoggar 2 109.00 zł Krem na dzień odbudowujący kontur twarzy i szyi 1 PREZENT Zestaw 4 dekoracyjnych pudełek 1 PREZENT Woda toaletowa L'eau 1 PREZENT Wartość produktów: 109.00 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "MLPJBLMG" / - % Wartość zamówienia: 109.00 zł
#679 |
Zadomowienie
|
Moja paczka i zdjęcie pudełka
oczywiście kosmetyczki brak ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie ma tego napisanego w pierwszym poście, ale kod SOLD14 ma darmową wysyłkę od 79 zł. ![]()
![]() |
#682 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() będą ją miały w niższej cenie. Te które jej nie mają, nadal będą miały toniki/mleczka Hydra lub Nutritiv lub 3 żele JDM w cenie 2. Sklepy same będą decydować co wystawią, w zależności od tego co mają na stanie. Chyba nić nie pomyliłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli składa się reklamację mailowo to trzeba wysłać potwierdzenie, jedynie telefonicznie nie ma takiej potrzeby bo kobitki mają wgląd w nasze zamówienia, ale to pewnie zależy od stopnia życzliwości operatorki a nie od przeszkolenia. P.S. Mój kod FB na 35% już działa, tzn. został zmieniony więc poszło im całkiem sprawnie. Czy ktoś generował dzisiaj ten kod? Bo jestem ciekawa czy naprawili już błąd czy dalej będą nas zmuszać do osobistego dopraszania się o właściwe.
"It's better to be hated for who I am, than be loved for who I am not" - Kurt Cobain Edytowane przez betist Czas edycji: 2014-01-09 o 14:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=betist;44510547]
![]() tak, jeszcze tego samego dnia tuż przed 20-stą dostałam informację o rozpatrzeniu reklamacji pozytywnie i następnego dnia paczka już została do wysłana, także jutro kosmetyczka do mnie dotrze |
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez profik Czas edycji: 2014-01-09 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- No tak. To dlatego, że z maila przekierowuje do sklepu na interii. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.