|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kto ze mną zaczyna odchudzanie
Cytat:
ale na ćwiczenia znajduję czas i siłę nawet jeli nie ćwiczę dużo-czasem 20 minut na rowerku stacjonarnym to zawsze lepsze to niż nic a w pozostałe dni mam troszkę więcej czasu-więc czasem udaje mi się cwiczyć więcej dzi na przyklad zamierzam pojedzić na rowerku troszkę dłuzej a póki co robilam brzuszki
|
|
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Naughty ile jezdzisz na rowerku?
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
koło 20-40 minutek
zdarzało się też 60, a czasem 15 ![]() przeważnie w granicach 20
|
|
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
Ja gdy mam cos do czytania to smigam nawet ponad godzine, a jesli nie mam nic do czytania to smigam ponizej 30 minut
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak jeżdżę to sobie muzykę włšczam
( co w stylu Jenny LOpez )wtedy czas szybciej mija ![]() dzi mam zamiar pojedzić więcej ale zobaczymy jak to w praktyce będzie ![]() |
|
|
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
We wtorki i w czwartki mam od 8 do 17. Padnieta jest jak wracam do domu. Ale podobno nie powinno się ćwiczyc codziennie, tylko dać odpoczać mieśniom wiec ćwiczę w poniedziałki (czasem, bo mam tego dnia wf, wiec niekiedy nie jestem w stanie się po nim ruszać), środy, piątki i niedziele ![]() Powodzonka w ćwiczonkach !!
|
|
|
|
#667 |
|
Zadomowienie
|
Też bym bardzo chętnie popedałowała na rowerku. Niestety u mnie w domu takowy nie zmieściłby się, a na normalny jest troche za zimno
Szkoda, ze jest zima, bo chetnie pojezdzilabym na rolkach. Genialna sprawa-ech Teraz pozostaja łyżwy, ale z tym zawsze tyle korowodu. Postanawiam natomiast: ćwiczyć codziennie jogę, nadal robic brzuszki [potrzebuje jakichs nowych ćwiczeń, bo tradycyjne mnie nie męczą] i więcej, stanowczo więcej ćwiczyć. Na uczelnię chodzę na nogach, ale mam zajęcia 2 razy w tygodniu - plus jeden wyklad co 2 tygodnie taaak...
Can’t find the answers I’ve been crawling on my knees Looking for anything To keep me from drowning Promises have been turned to lies Can’t even be honest inside Now I’m running backward Watching my life wave me goodbye |
|
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
oj rolki
bardzo chciałabym się nauczyc na nich jedzić i to wietny sport na lato i wiosnę![]() a póki co skończyłam jedzić na rowerku -40 minutek
|
|
|
|
|
#669 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Wszystkim
24 listopada...od dzis biorę się za siebie!! W wakacje udalo mi sie utrzymac wage 62 kg przy wzroscie ok 174 cm. A wczoraj weszlam na wage i sie przestraszylam 68, a to przez siedzaca prace ktora mam od wrzesnia;( I jak tu stosowac diete jak sie w domku jest o 19;( wiec koniec slodyczy, koniec chlebka itp Od dzis owoce, chleb wasa, i po 19 nic nie jem, tylko cwiczenia. Latem czesto na rolkach jezdzilam i to swietny sport na nogi, bo wlasnie z nimi mam problem hihi, a teraz pozostaje mi rowerek stacjonarny. Licze na was i i podtrzymujcie mnie na duchu bym wytrwala i powrocila do wagi marzy mi sie 59...ale ech to jakies pol roku nie jedzenia chyba Jak macie jakis dobry sposob jak zrzucic zbedny tluszczyk z ud i miec piekne posladki dajcie znac Trzymam za was tez kciuki!! DAMY RADE Bede pisala o tym czy wytrwalam czy nie POZDRO Ciekawa dieta tez sie przydalaby buzka
|
|
|
#670 |
|
Raczkowanie
|
Mnie wczoraj udało się poćwiczyć i nie zjeść nic słodkiego
![]() Dzisiaj będę po 19:00 w domu, ale mam nadzieję, że będę miała siłę chociaż poł godzinki się poruszać ![]() Powodzenia dla wszystkich odchudzających się i przede wszystkim wytrwałości i silnej woli!
|
|
|
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
Tak sobie przeczytalam wypowiedzi wszystkich dziewczyn i mam niezla motywacje do tego by zrzucić te zbędne kg
) naughty18 czy rowerek przynosi zadawalajace efekty w miare szybko?? tzn po dwoch tyg cos widac?? I podziwiam Cie ze dajesz rade tak z godzinke jezdzic bo mi zawsze nudno Zuczka zaczynamy prawie tak samo diete( ja jeden dzien pozniej ) ale obie damy rade, wiec pilnujemy sie obie pozdrowionka
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja nie jeżdżę godzinki dziennie chcialabym tyle ale mam jeszcze naukę(ostatnia klasa liceum) zwykle udaje mi się koło 20-30 minut ![]() dzi planuję godzinę, może więcej jak mi się uda i do tego dzi brzuszki ![]() i skakanka 20 minut ![]() jak jeżdżę na rowerku to leci muzyka i tak jako czas wtedy szybciej płynie ![]() ![]() efekty sš-ale nie wiem czym spowodowane, bo dużo zmian wprowadzilam i waga spadla kolo 4 kilo w każdym bšd razie widzę, że ciało jest ładniejsze jędrniejsze dzięki jeżdżeniu ![]() a ja prócz rowerka , brzuszków nie jem słodyczy, bialego pieczywa, mietany, mleka powyżej 2% nie piję, piję herbatę czerwonš i zielonš nie jem ziemniaków gdy ma się ochotę na słodycze można zjesc kilka daktyli suszonych (ale kilka czyli 5 przez dzien a nie 30 ) moim zdaniem przypominajš w smaku krówki, ale może ja jaka dziwna jestem hehe
|
|
|
|
|
|
#673 |
|
Zadomowienie
|
Ej, fajnie, ze zaczynacie teraz. Dobrze wiedzieć, ze osoby, które tez dopiero zaczynają.
Wczoraj napisałam sobie mały plan godzinowy. Nie lubie zadnych sztywnych terminów, ale to akurat pomoże utrzymać dyscyplinę Jedzenie posiłków o określonych porach powinno pomóc trzymac sie diety Hope so!
Can’t find the answers I’ve been crawling on my knees Looking for anything To keep me from drowning Promises have been turned to lies Can’t even be honest inside Now I’m running backward Watching my life wave me goodbye |
|
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
Mucia
ja zamierzam troszkę zmodyfikowac swoje ćwiczenia czyli rowerek godzinę dziennie ale nie wiem czy to mi się uda- problemem nie jest to, ze to zbyt ciężko mi idzie, tylko brak czasu ![]() czasem udaje mi się godzinę jedzic, ale to w dni w które mam więcej czasu, a jak wracam czasem po 15 do domu po szkole to ledwo daję radę 30 jedzić bo jestem zmęczona![]() przeczytaj sobie wštek na fitnessie "walka z sadełkiem i dużym brzuszkiem" dziewczyny tam niele mobilizujš (obiecalam im dzi, ze rowerek godzinka, 150 brzuszków i 20 skakanka więc musze się wywišzać )![]()
|
|
|
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)najlepiej 4-5 niewielkich posiłków dziennie ![]() też sobie obiecalam jeć o regularnych porach, może przez 2 dni tak mi się udało ale nie dłużej ehh![]() pisz jak Ci idzie jedzenie posilków o okrelonych porach dla mnie to trudne ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
udało mi się 60 na rowerku pojedzić
jeszcze dzi zostały mi brzuszki i skakanka ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#677 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie najgorzej jest bez słodyczy, bo straszny łasuch jestem
![]() Trzymam kciuki za wszystkie, a przede wszystim za te, co też zaczynają ![]() Zaraz idę poćwiczyc! Pozdrawiam |
|
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jedz kilka dzienne ![]() ale nie można ich za dużo ![]() albo jakie inne suszone owoce lub normalne owoce ![]() tak będzie lepiej, bo przynajmniej nie rzucisz się na batoniki
|
|
|
|
|
|
#679 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki za radę
Ja właśnie staram się mieć zawsze jakiegoś owoca albo jogurt pod ręką, żeby się poratować w chwili zwątpienia
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#680 |
|
Raczkowanie
|
No i piąty dzień dietki
Najgorzej bylo wczoraj,gdy wszyscy przy kawie jedli pyszne ciasto;( skusiłam sie na kawalek, ale dzis to obiecalam sobie odpracowac jezdzac 30 min na rowerku, wiem powinnam godzinke ale czasu nie ma za duzo a jeszcze brzuszki, cwiczenia na nogi itd: ))) Mam zamiar dlugo tak wytrzymac i mam nadzieje ze za miesiac juz beda jakies widoczne efekty mojej pracy: ) damy rade wszystkie. ![]()
|
|
|
#681 |
|
Zadomowienie
|
U mnie 6-sty dzień. Na razie zaliczam same upadki i zadnych wzlotów
Ale sie staram dalej. Wychodze zawsze z zalozenia, ze pierwszy tydzien to przygotowanie. Trzeba ograniczac jedzenie, eliminowac zle nawyki etc.Ale "co nagle to po diable" Dla organizmu drastyczna zmiana moze sie okazac niezbyt korzystna. Terapie szokowe z reguly nie sa dobre i koncza sie roznie. Ja co prawda nie stosuje drastycznych zmian, ale sie psychicznie nastawiam na pewne rzeczy ![]() A w ogole to popatrzylam na moja wage [zanotowana] na poczatku wrzesnia - i wiecie co? Od tamtej pory, nie stosujac specjanie diety - po prostu odzywiajac sie normalnie - schudlam 3 kg. Wiem ze to malo, ale diety nie stosowalam. To moze z dieta pojdzie szybciej??
|
|
|
|
#682 |
|
Wtajemniczenie
|
Na pewno mao mai z dietka pójdzie szybciej.Dla tych,które się odchudzają i dla tych ,które utrzymuja wagę(czyli dla mnie)
|
|
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze.... kilka stron watku ktory mi bardzo pomogl (czyli tego) przeczytalam i wrocily wspomnienia sprzed poczatku odchudzania i pierwszych krokow do sukcesu
![]() moze odkopiemy watek ?
|
|
|
|
|
#684 |
|
Przyczajenie
|
chetnie:p moze ja sie wreszcie za siebie wezme
|
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
super
wątek odnowiony jeszcze serdeczne pozdrowienia dla malalki
|
|
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam jeszcze watek "walka z sadelkiem i duzym brzuszkiem"
|
|
|
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
przekopalam od poczatku ten watek i moje poczatki na nim i sie pogubilam ile kilo stracilam
zaluje tez, ze na poczatku nie patrzylam jakie mam wymiary, bo teraz mam srednie porownanie ![]() mam nadzieje, ze watek 'ozyje'
|
|
|
|
|
#688 |
|
Raczkowanie
|
przylaczam sie do tego zeby ozyl , od dzis zaczelam
![]() dieta + codziennie rower 30 min i 30 moin cwiczen na brzuch + czerwona herbata 5 razy dziennie sie zobaczy :-D
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jezdze kolo godzinki na rowerku tez pije czerwoną herbatke i stosuje dietke (od pazdziernika jakos ) |
|
|
|
|
|
#690 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Jak dobrze ze naughty18 odnalazłaś ten wątek, bo jak zobaczyłam że w listopadzie diete robiłam to aż się roześmiałam...bo potem przyszły święta...pyszności itd itp A teraz poważnie się zabrałam za siebie, jestem dziś na 4 dniu SB i mam nadzieję że tu również znajdę wsparcie pozdrawiam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

ale na ćwiczenia znajduję czas i siłę
nawet jeli nie ćwiczę dużo-czasem 20 minut na rowerku stacjonarnym to zawsze lepsze to niż nic 

Teraz pozostaja łyżwy, ale z tym zawsze tyle korowodu.
taaak...

chcialabym tyle ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)