Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Czy kolejną część robimy na odchowalni ??
tak 22 57,89%
nie 16 42,11%
Głosujący: 38. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-23, 20:19   #661
celin10
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11

Cytat:
Napisane przez vacuity Pokaż wiadomość
To jedziemy na tym samym wózku
dosiadam się do Was ciekawe która wcześniej wysiądzie ja byłam wczoraj u gina i synciu uspokoił się z pośpiechem na świat,za to mogę leżec cały dzień do góry brzuchem bez wyrzutów sumienia i nikt mi nie może powiedzieć ze nic nie robie
celin10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 20:22   #662
Sheperdess
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Kacperek
Uroczy

Lusso, śliczna Twoja księżniczka, taka malutka.

Cytat:
Napisane przez Muminek1991 Pokaż wiadomość
Pytanie do mamuś: Przez jaki czas używałyście pampersów 1, i ile mniej więcej zużyłyście sztuk ?
Mój Mały ma już prawie 4 tygodnie i 4600g i dalej używamy 1, jeszcze się mieści. Zużył około 200 sztuk , chyba.

Dzięki za rady w sprawie ucha, Amolu to ja tu raczej nie kupię.
Stary 2014-01-23, 20:27   #663
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez demonyianioly Pokaż wiadomość
Natomiast dowiedziałam się, że dany mam max tydzień ciążowania bo szyjki nie ma już praktycznie, głowa Mikołaja między nogami i tak chodzę nieświadoma. Pierwsze obliczenie z miesiączki miałam na 25 luty...
Torby spakowane, wózek - na Graco Symbio stanęło
Od jutra nadrabiam wątek. Oprócz wizyty u dziadka z okazji jego dnia nie mam nic do roboty... uff... chyba, że zacznę rodzić

A wózek fajny masz, tez mi się bardzo podoba ale mężowi kabelek od hamulca przy rączce się nie podobał
Stary 2014-01-23, 20:28   #664
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Muminek: My 1 używaliśmy krótko ze 2 tygodnie, a teraz cały czas na 2 jedziemy już. Mimo, że szkrab nie przekroczył 5kg, to 1 uciskały mu nóżki w udach i robiły brzydkie ślady.

Co do jedzenia ja dzisiaj przez cały dzień zjadłam 2 kromki na śniadanie i obiad złożony z dwóch pulpetów z sosem pomidorowym (zrobionym na rosole przedwczorajszym hehe) i ziemniaków. Przy karmieniu piersią to stanowczo za mało. Ale po prostu ZAPOMNIAŁAM, że muszę zjeść i jestem głodna. Dopiero jak Marcel zasnął i wyszłam spod prysznica to dopadł mnie głód tak straszny, że jadłam jakbym tydzień nie jadła.

Dziewczyny karmiąc piersią zdecydowanie dużo wiecej potrzebuję kalorii żeby maluch był odżywiony, a ja z natłoku obowiązków (dzisiaj posprzątałam łazienkę, zrobiłam pranie,ugotowałam obiad, spacer z maluchem - to dużo jak na mamę niemowlaka uwierzcie) zapominam kur....de jeść i mimo, że jestem głodna to ZAPOMINAM

Edytowane przez _Shiloh_
Czas edycji: 2014-01-23 o 20:29
_Shiloh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 20:58   #665
Muminek1991
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sheperdess Pokaż wiadomość
Mój Mały ma już prawie 4 tygodnie i 4600g i dalej używamy 1, jeszcze się mieści. Zużył około 200 sztuk , chyba.
Dziękuję za odpowiedź. Wiem oczywiście ,że u każdego malucha będzie inaczej, ale ja kupiłam puki co Pampki 2x25 szt., i jedna happy 42 szt.Zobaczymy co i jak się sprawdzi. I się zastanawiałam po prostu,czy mi na tydzień starczy, i czy potem jeszcze też będę 1 dokupowac czy juz raczej 2 W szpitalu nie potrzebuje swoich.

Cytat:
Heeej
USG mi nie zrobiła lekarka, jednaj się rozmyśliła. KTG prawidłowe jakieś skurcze się zapisały jednak kompletnie ich nie czuję. Natomiast dowiedziałam się, że dany mam max tydzień ciążowania bo szyjki nie ma już praktycznie, głowa Mikołaja między nogami i tak chodzę nieświadoma. Pierwsze obliczenie z miesiączki miałam na 25 luty...
Od jutra nadrabiam wątek. Oprócz wizyty u dziadka z okazji jego dnia nie mam nic do roboty... uff... chyba, że zacznę rodzić
hihi , czyli masz Mikusia dokładnie w kroczu już
A pro po czemu nie nalegałaś na usg ? Szkoda ,że nie zobaczyłaś synka.

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość
Muminek: My 1 używaliśmy krótko ze 2 tygodnie, a teraz cały czas na 2 jedziemy już. Mimo, że szkrab nie przekroczył 5kg, to 1 uciskały mu nóżki w udach i robiły brzydkie ślady.

Co do jedzenia ja dzisiaj przez cały dzień zjadłam 2 kromki na śniadanie i obiad złożony z dwóch pulpetów z sosem pomidorowym (zrobionym na rosole przedwczorajszym hehe) i ziemniaków. Przy karmieniu piersią to stanowczo za mało. Ale po prostu ZAPOMNIAŁAM, że muszę zjeść i jestem głodna. Dopiero jak Marcel zasnął i wyszłam spod prysznica to dopadł mnie głód tak straszny, że jadłam jakbym tydzień nie jadła.

Dziewczyny karmiąc piersią zdecydowanie dużo wiecej potrzebuję kalorii żeby maluch był odżywiony, a ja z natłoku obowiązków (dzisiaj posprzątałam łazienkę, zrobiłam pranie,ugotowałam obiad, spacer z maluchem - to dużo jak na mamę niemowlaka uwierzcie) zapominam kur....de jeść i mimo, że jestem głodna to ZAPOMINAM
Dziękuję za odpowiedź. Kurcze właśnie położna mi mówi na każdej wizycie ,żeby przy dziecku jeść nie zapominać bo przy natłoku obowiązków niestety bardzo łatwo o to.
I podziwiam cię bo dużo dzisiaj zrobiłaś, na prawdę. Ja się właśnie zastanawiam jak to poogarniam wszystko później .
02.03.2014- Benjaminek
Muminek1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 21:02   #666
selena85
Wtajemniczenie

Ojeżu dziecko mnie bije......

Wasze maluchy też Was tak obkładają bolesnymi kopniakami, rozpychaniem sie i kłującym we flaki wierceniem ???

Siedzę i się krzywię i stękam <boli>
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140129744753.html
selena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 21:05   #667
sharey
Raczkowanie

Gosia normalnie zazdroszczę Ci takiego porodu super,że tak dobrze poszło no i że zdążyłaś
a Kacperek cudowny

Lusso śliczne maleństwo, jeszcze raz gratulacje

Magnusia przez Ciebie pochłonęłam 2 domowe hot dogi

Dzisiaj myślałam, że chyba zaczynam rodzić Dostałam takiego bólu i kłucia w pochwie, że kroku nie umiałam zrobić i to tak parę godzin

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość

Wasze maluchy też Was tak obkładają bolesnymi kopniakami, rozpychaniem sie i kłującym we flaki wierceniem ???

Oj taaak zdecydowanie, a dziś to przechodzi swoje możliwości chyba postanowił zgłębić anatomię mamusi
sharey jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-23, 21:08   #668
perfuzja
Zakorzenienie

Gosia super, ze jesteście już w domu! No i zazdroszczę porodu!

U nas dzis cieżko Przez cały dzien Emil spał dwa razy po godzinie (w chuscie i na spacerze w wózku) plus kilka razy po 10-15 minut. Teraz co zasypia to budzi sie po chwili
Stary 2014-01-23, 21:10   #669
jin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość

Podziwiam, dla mnie luksusem przy noworodku był 3 minutowy prysznic i zjedzenie płatków na szybkiego.
jin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 21:10   #670
Kalina27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Jadąc do szpitala już zwijałam się z bólu,jak weszlismy to krzyczałam,że chcę ZZO. Połozna,że jasne,nie ma sprawy,tylko musi sprawdzić jak rozwarcie... i mówi,że ZZO nie będzie,bo rozwarcie już jest pełne. Bolało mnie naprawdę mocno,najgorsze te bóle krzyżowe. Najwygodniej było mi na klęcząco i tak rodziłam. Samo parcie to było jakieś 10 minut,więc szybko. Zdziwiłam się wagą malucha,że prawie 4 kg,no i że udało się bez naruszenie krocza. Które wcale nie boli,nic a nic. W ogóle czuję się nieźle,tyle że jestem zmęczona i marzę o tym,żeby się wyspać.
Kacper cudowny,ale ciagle chce być przy cycku,albo chociaż na rękach.
A z pokarmem u mnie na razie bieda,ale liczę że niebawem się rozkręci.
Eryk jak zobaczył Kacperka to piszczał ze szczęścia,a później chciał go nosić i focha walnął,że nie może
Wiki kochana starsza siostra

Gosia gratulacje tak błyskawicznego porodu! jak bedziesz miała chwilkę napisz dokładniej dlaczego było za późno na zzo? czy dlatego, że po odejsciu wód długo jeszcze zwlekałaś z wyjazdem do szpitala czy akcja porodowa tak szybko przebiegła, że po prostu nie zdążyłaś?
Poród bez nacięcia i popękania krocza to moje marzenie, zazdroszczę Ci bardzo!!! Kacperek śliczny pulpecik

Co do golenia się to ja też już od dawna działam po omacku, bez lusterka. Obawiam się, że mam tam szachownicę, ale nie dbam o to - najważniejsze żeby nie goliła mnie żadna pielęgniara.

A 29.01.2014
Kalina27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 21:20   #671
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vacuity Pokaż wiadomość
O 19 zjadłam kolację - pół brokuła polanego masełkiem i posiekanym czosnkiem. I tak sobie teraz myślę - kogo ja chciałam oszukać? Że niby najem się połówką brokuła? Już mi burczy w brzuchu
mam taj samo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-23, 21:21   #672
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jin Pokaż wiadomość
Podziwiam, dla mnie luksusem przy noworodku był 3 minutowy prysznic i zjedzenie płatków na szybkiego.
Ojej biedna, aż tak płakał Ci dzieciaczek?
_Shiloh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 21:22   #673
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poczatkujaca-dagmara Pokaż wiadomość
Sami organizujecie wyjazd czy z biura?Hotelik możesz podpowiedzieć? Sama sie czaje gdzie pojechć, zdecydowanie z takim maluchem wybiore cywilizowaną Europę
Hotel barcelo punta Umbria.
Organizujemy sobie sami ale sprawdziłam i tui oraz itaka maja to w swojej ofercie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
iwantyou99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 21:22   #674
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Heeej
USG mi nie zrobiła lekarka, jednaj się rozmyśliła. KTG prawidłowe jakieś skurcze się zapisały jednak kompletnie ich nie czuję. Natomiast dowiedziałam się, że dany mam max tydzień ciążowania bo szyjki nie ma już praktycznie, głowa Mikołaja między nogami i tak chodzę nieświadoma. Pierwsze obliczenie z miesiączki miałam na 25 luty...
o ja cie... nic nie czujesz? po takim info od lekarza to ja bym juz spokojnie nie zasnęła chyba do porodu
Stary 2014-01-23, 21:23   #675
jin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kalina27 Pokaż wiadomość
Gosia gratulacje tak błyskawicznego porodu! jak bedziesz miała chwilkę napisz dokładniej dlaczego było za późno na zzo? czy dlatego, że po odejsciu wód długo jeszcze zwlekałaś z wyjazdem do szpitala czy akcja porodowa tak szybko przebiegła, że po prostu nie zdążyłaś?
Poród bez nacięcia i popękania krocza to moje marzenie, zazdroszczę Ci bardzo!!! Kacperek śliczny pulpecik

Co do golenia się to ja też już od dawna działam po omacku, bez lusterka. Obawiam się, że mam tam szachownicę, ale nie dbam o to - najważniejsze żeby nie goliła mnie żadna pielęgniara.
Zzo daje się zazwyczaj przy 4 cm rozwarcia, a Gosia pisała że miała pełne rozwarcie jak dojechała do szpitala gdyby wtedy dali to nie czułaby partych.
jin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 21:24   #676
pilotka86
Rozeznanie

czesc

ja tak z doskoku moze nadrobie od rana... odciagam sie i probuje zajac czyms glowe ( wlasciwie od rana). jutro mam wizyte z corka u nefrologa w zwiazku z nieprawidlowoscia w nerce ktora wykryto w szpitalu, mam nadzieje ze bedzie wszystko fdobrze... od paru dni probuje nie wchodzic na neta zeby nie czytac o tym zeby nie kusilo.., ewentualnie wizaz i watek ale i=ciezko
jeszcze mala marudzi mleko cos nie leci - chyba jaqkis kryzys z tych nerwow
wybaczcie bledy pisze jedna reka

gosia porod ekspres brawo!
pilotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 21:33   #677
selena85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sharey Pokaż wiadomość
22:02 ----------[/SIZE]

Oj taaak zdecydowanie, a dziś to przechodzi swoje możliwości chyba postanowił zgłębić anatomię mamusi
Dobrze powiedziane.
Biedne nasze flaczki - obrywa im się niemiłosiernie....

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Jutro jest taka pięęęęęękna data! - 24.01.2014
Taka oryginalna i łatwa do zapamiętania <marzy>

To która ma chęć się skusić?
I urodzić w ten jakże przepiękny dziOnek?
Stary 2014-01-23, 21:37   #678
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
Ty to jesteś i tak mistrzem z tymi swoimi egzaminami itd.

Ja też powinnam dostac bana - ale na słodycze... :-]
Jem dzisiaj kupne pierniki w czekoladzie - zaglądam do paczki a tu tylko 3 szt zostały ..... :-]

p.s. Glukometr nie wiem (a raczej nie chcę wiedzieć) gdzie mam
Próbuję pognać tżta do tesco po popcorn i grześka, ale coś nie mogę go przekonać Nie kocha nasss!!!

Cytat:

Moja też mi dzisiaj niezłe przemeblowanie robi

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:

[/COLOR]Jutro jest taka pięęęęęękna data! - 24.01.2014
Taka oryginalna i łatwa do zapamiętania <marzy>

To która ma chęć się skusić?
I urodzić w ten jakże przepiękny dziOnek?
Faktycznie ładna data
Niestety ja póki co muszę podziękować - jeszcze nie mogę
Stary 2014-01-23, 21:46   #679
selena85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Akkma Pokaż wiadomość
Próbuję pognać tżta do tesco po popcorn i grześka, ale coś nie mogę go przekonać Nie kocha nasss!!!
hehehe wyrodny TŻ hehehe
Stary 2014-01-23, 21:47   #680
sharey
Raczkowanie

Cytat:

Powiedz tak jak ja mojemu, jak odmówił mi zupy cebulowej: Dziecku odmawiasz???? i dodałam, ze go myszy zeżrą w całości
sharey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 21:49   #681
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
hehehe wyrodny TŻ hehehe
Cytat:
Napisane przez sharey Pokaż wiadomość
Powiedz tak jak ja mojemu, jak odmówił mi zupy cebulowej: Dziecku odmawiasz???? i dodałam, ze go myszy zeżrą w całości
Właśnie wyciągnął z plecaka marsa, któego nie zjadł w pracy Ale co na to moja cukrzyca ???
Jeść, czy nie jeść ?
Stary 2014-01-23, 21:54   #682
Muminek1991
Rozeznanie

pilotka- Nie martw się i nie rozmyślaj, na jutrzejszej wizycie będzie na pewno wszystko w porządku.

Cytat:
A ja się mu wcale nie dziwie hihii

Jeśli mogę to będę was prosiła o kciuki, jutro o 9 mam ostatnie usg .
02.03.2014- Benjaminek
Muminek1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 21:56   #683
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez Lusso Pokaż wiadomość
wrzucam zdjęcia mojej księżniczki :P
http://www.mojalbum.com.pl/Album=SD6GEH3U
Śliczna!!

Cytat:
Napisane przez Roane Pokaż wiadomość
Bez kitu, jak zacznie się cebulą Kacperka dokarmiać to może być niewesoło

Weź nic nie mów,ja się serio stresuję tym jakie akcje mogą odchodzić

Cytat:
Napisane przez celin10 Pokaż wiadomość
Gosia akcja u ciebie expres 4 kg i bez naruszenia krocza...wow jakieś chyba gumowe je masz podziwiam...też bym chciała rodzić bez nacięcia itp.może się uda bo przy pierwszym porodzie musiała mnie naciąć i jakoś rana długo sie goiła i bolała

No właśnie ja myślę,że dużo nacięć może być niepotrzebnych,a oni robią je tak "standardowo"

Cytat:
Napisane przez Kalina27 Pokaż wiadomość

Wody mi nie odeszły,ale rozwarcie było pełne,więc dlatego było za późno.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-23, 21:59   #684
selena85
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie wyciągnął z plecaka marsa, któego nie zjadł w pracy Ale co na to moja cukrzyca ???
Jeść, czy nie jeść ?
Ja bym zjadła połowę. W Marsie są orzeszki (to prawie jak moje M&M`s które jem i cukier po nich jest spoko), więc może nie będzie źle.
Jak po godz będziesz miała cukier w okolicach 100, to walnij sobie drugą połowę
Stary 2014-01-23, 22:00   #685
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Muminek1991 Pokaż wiadomość

Jeśli mogę to będę was prosiła o kciuki, jutro o 9 mam ostatnie usg .
Zapewne o tej porze będę jeszcze spała więc kciuki potrzymam teraz na zaś

Właśnie koleżanka mi napisała smsa. Ekhm.. zacytuję ''co tam grubasie? Co robisz w sobotę po południu?''

nie muszę chyba pisać, że odmówiłam jej spotkania ? Pff.. no i co z tego, że jestem grubasem? Nie musi mi tego pisać :P

Edytowane przez Akkma
Czas edycji: 2014-01-23 o 22:08
Akkma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 22:01   #686
Kuapouszka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość

A wózek fajny masz, tez mi się bardzo podoba ale mężowi kabelek od hamulca przy rączce się nie podobał
Graco symbio był naszym pierwszym wyborem aż małżu Bugaboo dorwał
Ojoj dziewczynki ale pędzicie

Gosia maluszek przeuroczy
Lusso ślicznotka

Cytat:
Czy którejś z Was również w ostatnim czasie doskwiera nadzwyczaj mocne rozkojarzenie?

Bo zauważyłam, że nie mogę się na niczym skupić - jedno widzę, drugie myślę, trzecie robię.... masakra
Eeee od początku ciąży :/ przez prawie cały 7 miesiąc osiągnęłam dno i 4plus 2 to było 8 ;/ ( gdzie normalnie mnoże dwucyfrowe przez 3 cyfrowe w pamięci itd) nie wspominając o wypowiadaniu się

Dobrze ze przypomniałyście o jedzeniu w czasie karmienia, w normalnych warunkach zdarza mi sie zapomnieć , ciekawe jak będzie przy małej

Mam nadzieje ze dzisiaj usnę o bardziej przyzwoitej porze niż 2 i odbędzie się bez jakiś nieszczesnych bólów/ skurczów ? Ale wtedy to już was w ogóle nie dogonię
Kuapouszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 22:05   #687
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
Ja bym zjadła połowę. W Marsie są orzeszki (to prawie jak moje M&M`s które jem i cukier po nich jest spoko), więc może nie będzie źle.
Jak po godz będziesz miała cukier w okolicach 100, to walnij sobie drugą połowę
Raz już pożarłam marsa i z tego co pamiętam miałam coś koło 123 także bez tragedii :P Hmm.. chyba się skuszę, ale z drugiej strony już dzisiaj po obiedzie miałam 140 ;/
Stary 2014-01-23, 22:06   #688
patrycjja
Zadomowienie

Nie wiem czy widzislyscie, dzisiaj o 20:15 TAJECZKA urodziła. Lena przyszla na swiat sn, bez zzo. Wazy 2700 pisze z telefonu, wiec gdyby ktoras z Was mogla to "uwyraznic"
Stary 2014-01-23, 22:07   #689
Kalina27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jin Pokaż wiadomość
Zzo daje się zazwyczaj przy 4 cm rozwarcia, a Gosia pisała że miała pełne rozwarcie jak dojechała do szpitala gdyby wtedy dali to nie czułaby partych.
Wiem, wiem, że zzo podaje się najpóźniej przy 5 cm.
Mi chodziło o to dlaczego po przyjeździe do szpitala było już pełne rozwarcie, czy dlatego, że do ostatniej chwili Gosia czekała w domu, czy może po prostu wszystko poszło błyskawicznie, w końcu to trzeci poród.
Troche niejasno sie wypowiadam, wybaczcie - ale to dlatego, że przeterminowana ciąża już mi lekko uciska na mózg.

Idę lepiej spać, może w nocy urodzę.

A 29.01.2014
Kalina27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 22:11   #690
AgatkaL
Wtajemniczenie

Moja Maja też zaczęła szaleć. Jest już chyba naprawdę baaardzo nisko, bo czuję jak mi majdruje praktycznie biorąc w ci**ce i pachwinach, nie wspominając o nacisku na pęcherz i nerw w prawej nodze...

Ja od wczoraj strasznie panikuję, że nie poznam, że zaczną się skurcze, że nie zdążę do szpitala...a mąż dziś na noc w pracy i tym bardziej się boję być sama w nocy.

Dziś mi się zrobiło parę razy niedobrze...myślałam, że będę
Poczułam się jak na początku ciąży.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości