Br您owow這se - ploty i inne g逝poty, a czasem jakie farbowanie ;) cz窷 VII - Strona 23 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Uroda > Piel璕nacja w這s闚 i fryzury

Notka

Piel璕nacja w這s闚 i fryzury Podyskutuj o piel璕nacji w這s闚 kr璚onych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd modne fryzury: ci璚ia, koloryzacje, fryzury na 郵ub, wesele, Komuni, Sylwestra.

Odpowiedz

Narz璠zia
Stary 2014-05-30, 21:04   #661
Beata.
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 9 097
GG do Beata.
Dot.: Br您owow這se - ploty i inne g逝poty, a czasem jakie farbowanie ;) cz窷 VII

Ja akurat farbuje dzis CT Plus 44/07 z mixtonem niebieskim
Niestety nasza rodzima joanna nie sprawdzila sie u mnie, kolor ladny, farba przyjemna w uzytkowaniu ale niestety cos mniew niej uczula. Glowa swedziala mnie masakrycznie przez tydzien. Takie wrazenia zapewniala mi do tej pory tylko Color& Soin
Smutno mi , ale coz trzeba zachodnie koncerny wspierac
Chyba ze znacie jeszcze jakies polskie profeski ? Bo chyba cos poleca造scie ale zapomnialam

Beata. jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-05-30, 21:19   #662
MorganLeFay
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 780
GG do MorganLeFay

Cytat:
Napisane przez Kachula82 Poka wiadomo嗆
Dla mnie ma ona ciemny naturalny tutaj... chyba
Dziewczyno dobrze by這by zobaczy Twoje w這sy. Bo doradzi ci mog Matrix 5A ale to jak smo豉 mi wysz豉 na poziomie 6 wi璚 na twojej 4 b璠zie juz w og鏊e czerni. Nie my郵a豉 aby nada swoim w這som tylko refleks闚? Je郵i nie chcesz bawi si profesjonalnie to saszetki?
Tu np mam saszetk Marion aksamitny br您 k豉dziona i tak na ciemn podstaw:

Za陰cznik 5697240

Tu u innej dziewczyny:

http://img844.imageshack.us/img844/5319/62137429.jpg

ale tak moje z fleszem:

Za陰cznik 5697243

Og鏊nie jak pisa豉m kupuj帷 farb ton w ton kupuj zestaw. Jak dla mnie tylko z odpowiednim utleniaczem nie zrobisz sobie na w這sach po prostu efektu jak po farbie z amoniakiem (czyli chcemy aby farba si wymy豉 z czasem). Polecam Ci Matrixa Color Sync co jak 6A lub 6V Bo pi徠ka (no ale z trwa貫j SoColor) wysz豉 mi tak:
http://zwyczajnienic.blogspot.com/20...-wosowa_6.html
Na 篡wo smo豉 ale wymy這 si do pi瘯nego br您u, z tym 瞠 farbowa豉m na poziom 6 a nie jak u ciebie na 4. Przy Color Sync bierz zestaw i ja bra豉m oxy 2,7% przy trwa貫j farbie bra豉m 6%.
Ci篹ko Ci co doradzi nie widz帷 Twoich w這s闚 dok豉dnie.

Hej! Ja te ju widz efekty s這鎍a na w這sach a blond w og鏊e nie lubi wakacji. Szukam jakiego spray ochronnego na w這sy i ci庵le nic nie znalaz豉m. Teraz mo瞠 zainwestuj w jak捷 odzywk w sprayu nawil瘸j帷.
Te mam takie wra瞠nie, do tego blond chyba zawsze jest bardziej nara穎ny na wysuszanie od s這鎍a ale dzi ogarn窸am temat czyli moja ulubiona czerwona kuracja loreala, potem plukanka delii a na to serum marion termoochrona (m鎩 silikonowy KWC) i w這sy jak nowe Zamierzam te poolejowa troch w najbli窺zym czasie. Wogole to nie幢e mam jasne w這sy bez plukanki... pierwszy raz mi si teraz zmyla do ko鎍a i by造 tak jasne 瞠 a ZA (jak dla mnie). Po plukance poekna popielata 9ka wstawie jakie fotki jak b璠 mie chwil.
MorganLeFay jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-05-30, 21:50   #663
mcromance
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 284

Cytat:
Napisane przez rumpleteazer Poka wiadomo嗆
No, nareszcie co si dzieje. Goldika kombinuje, Mcromance my郵i...
Mcromance przesz這 my郵enie, bo mi si nie chce kombinowa na dzie dzisiejszy

Cytat:
Napisane przez Beata. Poka wiadomo嗆
Chyba ze znacie jeszcze jakies polskie profeski ? Bo chyba cos poleca造scie ale zapomnialam
To chyba Chantal Prosalon by, ale mog si myli.

Siemka Morgan, fajno 瞠 篡jesz i masz si dobrze

Nie udzielam 瘸dnych porad przez PW, prosz nie pisa.
mcromance jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-05-30, 21:59   #664
goldika
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 14 974

i ja sie otrzasnelam. zostaje przy CT 7/71. ni widac przy niej odrostu, wlosy sa lsniace. wiec po co kombinowac

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Morgan witaj w Polsce zazdroszcze wakacji. wlosy 'naprawisz'. tez zawsze wracalam z masakra z Egiptu jak blondynka bylam.
goldika jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-05-30, 22:25   #665
rumpleteazer
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 622

Cytat:
Napisane przez goldika Poka wiadomo嗆
i ja sie otrzasnelam. zostaje przy CT 7/71. ni widac przy niej odrostu, wlosy sa lsniace. wiec po co kombinowac
No to szybko odpu軼i造軼ie My郵a豉m, 瞠 b璠zie chocia tydzie kombinowania.
Stary 2014-05-30, 22:32   #666
MorganLeFay
Wtajemniczenie

GG do MorganLeFay

Cytat:
Napisane przez mcromance Poka wiadomo嗆
Mcromance przesz這 my郵enie, bo mi si nie chce kombinowa na dzie dzisiejszy

To chyba Chantal Prosalon by, ale mog si myli.

Siemka Morgan, fajno 瞠 篡jesz i masz si dobrze
Helo
Tak chantal jest w豉郾ie polski, przynajmniej tak mi si te kojarzy.
Zazdroszcz Ci tego stanu umys逝 wlosowego 瞠 Ci si nie chce kombinowa. Przynajmniej masz zdrowsze w這sy Ale og鏊nie to chcesz w ko鎍u zej嗆 kiedy ten loziom ni瞠j?
Cytat:

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Morgan witaj w Polsce zazdroszcze wakacji. wlosy 'naprawisz'. tez zawsze wracalam z masakra z Egiptu jak blondynka bylam.
Heej niestety blond strzeba troch podrasowa silikonami
One tak fatalnie wygl康a造 ju pod koniec wyjazdu (sianowaty suchy kurczak, plus t逝sty 逝pie. ..) 瞠 oznajmilam T 瞠 po powrocie obcinam si na ch這paka i farbuje na br您
Stary 2014-05-30, 22:58   #667
goldika
Zakorzenienie

dobra, zeby nie bylo zbyt pieknie waham sie miedzy 7/71 a 7/1 z CT widziala, ktoras z Was na zywo probnik?

Morgan moment i wlosy wroca do siebie Ty masz bana na brazy poki co.
Stary 2014-05-31, 00:27   #668
Weronisia
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 6 714

Mina polecam Wella Color Tauch. Jest bez amoniaku i si splukuje podobnie jak Casting.

Morgan witaj po urlopie Mo瞠 zapodaj jaka fotk.

Beata i jak Ci wysz造 w這sy?

Goldika.... uwielbiam ci za twoje zmienne pomys造

Ja farbowalam wczoraj. Powoli wylazi豉 rudzica, wi璚 musia豉m j ukry
Min窸y r闚no 2 tygodnie i tym razem nie robi豉m Kolestonem tylko CT. Zmieszalam 7/1 z 6/0 i mixtonem niebieskim i oczywi軼ie piej z zachwytu

Wys豉ne z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Weronisia jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-05-31, 06:55   #669
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Weronisia Poka wiadomo嗆
Mina polecam Wella Color Tauch. Jest bez amoniaku i si splukuje podobnie jak Casting.

Beata i jak Ci wysz造 w這sy?

Goldika.... uwielbiam ci za twoje zmienne pomys造

Min窸y r闚no 2 tygodnie i tym razem nie robi豉m Kolestonem tylko CT. Zmieszalam 7/1 z 6/0 i mixtonem niebieskim i oczywi軼ie piej z zachwytu

badz moja inspiracja i daj fotke 7/1 mnie kusi ale czy noe zrobi mi glona na zoltych plamach? mam jesz ze mixton fioletowo-niebieski.

---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:18 ----------

mam jeszcze taki pomysl. mam koleston 7/0 i mysle czy go polozyc z fioletowym mixem dla wygaszenia zolci i na to CT 7/1. co myslicie? kolestona bym kladla z pominieciem odrostow na wodzie 3%.

w ogole przegladalam rosyjskie fora i oni czesto klada kolestona i illumine na wodzid 1.9%.

Weronisiu szczegolnie na Twoja rade licze bo masz w praktyce opanowane takie operacje na kolestonie i CT
Stary 2014-05-31, 08:49   #670
Mina1991
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 180
Question Dot.: Br您owow這se - ploty i inne g逝poty, a czasem jakie farbowanie ;) cz窷 VII

Dziewczyny,

Przepraszam Was, ale jestem taka niezdecydowana zawsze.
Teraz my郵 jaki kolor bardziej przypomni ten ze zdj璚ia.
Czy Matrix np.6A lub 6V czy mo瞠 Wella Touch co z /71
Mina1991 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-05-31, 17:31   #671
MorganLeFay
Wtajemniczenie

GG do MorganLeFay

Cytat:
dobra, zeby nie bylo zbyt pieknie waham sie miedzy 7/71 a 7/1 z CT widziala, ktoras z Was na zywo probnik?

Morgan moment i wlosy wroca do siebie Ty masz bana na brazy poki co.
Mi si podoba CT 7.71. Zreszt farby z 7k po przecinku zwykle 豉dnie wychodz, tak czekoladowo
Cytat:
Napisane przez Weronisia Poka wiadomo嗆

Dwa tygodnie... Weronisia a jak du篡 Ty masz ten odrost jak farbujesz ? Ile mm? Po 2 tyg. to nic nie wida
Zdj璚ia mi wysz造 w sumie nieszczeg鏊ne, ale wrzuc par. Wida jakie mam kud造 wyz這cone
Za陰czone zdj璚ia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (43,0 KB, 20 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (47,7 KB, 36 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (55,8 KB, 7 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (65,0 KB, 22 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (51,3 KB, 23 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (49,2 KB, 23 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (35,1 KB, 11 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (40,2 KB, 18 za豉dowa)
Stary 2014-05-31, 18:52   #672
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MorganLeFay Poka wiadomo嗆
Helo
Zazdroszcz Ci tego stanu umys逝 wlosowego 瞠 Ci si nie chce kombinowa. Przynajmniej masz zdrowsze w這sy Ale og鏊nie to chcesz w ko鎍u zej嗆 kiedy ten loziom ni瞠j?
Wiesz co, teraz to ja serio nic nie my郵 poza tym jak nie zwariowa patrz帷 na t krzywic
A je郵i zostan przy CT to pewnie uda mi si sam farb mo瞠 zej嗆, ewentualnie robi jak捷 delikatn k徙iel rozja郾iaj帷, ale to nie teraz, bo musz odhodowa w這sy

Stary 2014-05-31, 19:12   #673
MorganLeFay
Wtajemniczenie

GG do MorganLeFay

Cytat:
Wiesz co, teraz to ja serio nic nie my郵 poza tym jak nie zwariowa patrz帷 na t krzywic
A je郵i zostan przy CT to pewnie uda mi si sam farb mo瞠 zej嗆, ewentualnie robi jak捷 delikatn k徙iel rozja郾iaj帷, ale to nie teraz, bo musz odhodowa w這sy
ㄠcz si z Tob w b鏊u dot krzywicy moje s krzywo pocieniowane wi璚 teraz jak odrosly wyginaj si jeszcze bardziej Jak widzisz na zdj璚iach wi您a豉m je w akcie desperacji w dwa kucyki nie mog si doczeka jak urosn i podetn je na prosto. Tobie chyba zostaje to samo skoro nie chcesz ju teraz nic z d逝go軼i schodzi.
Stary 2014-05-31, 20:07   #674
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
ㄠcz si z Tob w b鏊u dot krzywicy moje s krzywo pocieniowane wi璚 teraz jak odrosly wyginaj si jeszcze bardziej Jak widzisz na zdj璚iach wi您a豉m je w akcie desperacji w dwa kucyki nie mog si doczeka jak urosn i podetn je na prosto. Tobie chyba zostaje to samo skoro nie chcesz ju teraz nic z d逝go軼i schodzi.
Ano, 陰cz si z tob w b鏊u Ja nie chcia豉m kurde 軼ina d逝go軼i, tylko lekko podega穎wa to co mi odros這. Ale mnie nie zrozumia豉 wida
C騜, dobrze, 瞠 w這sy odrastaj.

P.S. ja to nawet w 2 kucyki z豉pa nic nie mog bo do貫m wy豉zi

Stary 2014-05-31, 20:32   #675
MorganLeFay
Wtajemniczenie

GG do MorganLeFay

Cytat:
Ano, 陰cz si z tob w b鏊u Ja nie chcia豉m kurde 軼ina d逝go軼i, tylko lekko podega穎wa to co mi odros這. Ale mnie nie zrozumia豉 wida
C騜, dobrze, 瞠 w這sy odrastaj.

P.S. ja to nawet w 2 kucyki z豉pa nic nie mog bo do貫m wy豉zi
W豉郾ie tak pami皻am, 瞠 mia豉 Ci wycieniowac 瞠by Ci si lepiej uklada造. Dziwne 瞠 si nie zrozumialyscie, przecie nie pierwszy raz Ci obcinala.
Mi si taka d逝go嗆 podoba jak masz ale ja nie mog mie w這s闚 kt鏎ych si nie da zwi您a. Nie wkurza Ci chocia瘺y jak wiatr zawieje i w這sy lataj na wszystkie strony? ju nie m闚i帷 o tym 瞠 jak 獞icz to lec na twarz
Stary 2014-05-31, 21:26   #676
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
W豉郾ie tak pami皻am, 瞠 mia豉 Ci wycieniowac 瞠by Ci si lepiej uklada造. Dziwne 瞠 si nie zrozumialyscie, przecie nie pierwszy raz Ci obcinala.
Mi si taka d逝go嗆 podoba jak masz ale ja nie mog mie w這s闚 kt鏎ych si nie da zwi您a. Nie wkurza Ci chocia瘺y jak wiatr zawieje i w這sy lataj na wszystkie strony? ju nie m闚i帷 o tym 瞠 jak 獞icz to lec na twarz
Pokaza豉m jej t fotk:
9a856690424d10f28b389596e6117231.jpg

Nie wiem jak ona to mog豉 opacznie zrozumie Ale c騜, sta這 si to si nie odstanie, a ja nie mog豉m w po這wie wsta, jak ju mi jedn stron obciacha豉...

Stary 2014-05-31, 22:08   #677
Weronisia
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 6 714

Morgan ja po 2 tygodniach mam odrost prawie niewidoczny, ale nawet je郵i to jest ze 3mm, to na przedzia趾u razem jest ju 6 mm a przy jasnym blondzie niestety bardzo mi to przeszkadza. Ale tym razem r騜nica w kolorach by豉 zno郾a, mog豉m wytrzyma d逝瞠j. Ale farbowalam nie z powodu odrostu, a z powodu rudzicy, kt鏎a wy豉zi po ok. 2 tygodniach. Gdyby nie ta rudo嗆, to jeszcze bym nie farbowala.

Morgan fotki pi瘯ne A w這sy blond. Nie widz 鄴速ego Ale ogl康am z telefonu. P騧niej popatrz na kompie

Goldika fot nie wklejam, bo kolor mam od dawna ten sam. Moim kolorem si nie sugeruj, bo ja mam poziom 6, a nak豉dam 7/1 tylko dlatego, 瞠 nie chc 瞠by mi kolor sciemnial, a jedynie chc go od鈍ie篡 i pozby si rudosci.
Tobie na ja郾iejszych w這sach wyjdzie du穎 ja郾iej.

Co do twojego pomys逝, to Koleston 7/0 z mixtonem wyjdzie na pewno fajnie. Ale czemu chcesz go robi z 3% ? Na tej wodzie wyjdzie du穎 ciemniej, a na dodatek nie b璠zie si mocno trzyma, a to oznacza, 瞠 mo瞠 si brzydko wymy na jaki niechciany ciep造 odcie.
No i jaki jest sens kladzenia na to 7/1? Ju 7/0 z mixtonem powinien wyj嗆 ch這dno. Po co go jeszcze raz zakrywa farb?

Skoro teraz m闚isz, 瞠 kolor odrostu i reszty prawie si nie r騜ni, to ja bym nie kombinowala, tylko na這篡豉 ten kolor co mia豉 ostatnio, chyba 7/71?
Albo jak si boisz rudzenia/z這cenia, to na堯 7/0 z mixtonem albo 7/1 z mixtonem.

Teraz tylko pytanie jak widoczne s te twoje plamy? Bo je郵i je wida, to ja osobi軼ie polozylabym Koleston 7/0 z mixtonem. A je郵i plamy s ledwo widoczne, a ty chcesz mniejsze oxy, to zr鏏 CT.

Edytowane przez Weronisia
Czas edycji: 2014-05-31 o 22:13
Weronisia jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-06-01, 09:19   #678
Kachula82
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 573

Cytat:
Te mam takie wra瞠nie, do tego blond chyba zawsze jest bardziej nara穎ny na wysuszanie od s這鎍a ale dzi ogarn窸am temat czyli moja ulubiona czerwona kuracja loreala, potem plukanka delii a na to serum marion termoochrona (m鎩 silikonowy KWC) i w這sy jak nowe Zamierzam te poolejowa troch w najbli窺zym czasie. Wogole to nie幢e mam jasne w這sy bez plukanki... pierwszy raz mi si teraz zmyla do ko鎍a i by造 tak jasne 瞠 a ZA (jak dla mnie). Po plukance poekna popielata 9ka wstawie jakie fotki jak b璠 mie chwil.
Musz ten Marion kupi

Cytat:

Najgorzej to kombinowa bo kurde potem si ko鎍zy z niewiadomo czym na g這wie. Ja tam lubi s這鎍e przy blondzie. Normalnie platyna si robi, tylko kurde 鄴速a

Cytat:
Napisane przez rumpleteazer Poka wiadomo嗆
No to szybko odpu軼i造軼ie My郵a豉m, 瞠 b璠zie chocia tydzie kombinowania.
Ja te wesz豉m poczyta r騜ne dywagacje a tu prosto, szybko i na temat

Cytat:
Helo

Heej niestety blond strzeba troch podrasowa silikonami
One tak fatalnie wygl康a造 ju pod koniec wyjazdu (sianowaty suchy kurczak, plus t逝sty 逝pie. ..) 瞠 oznajmilam T 瞠 po powrocie obcinam si na ch這paka i farbuje na br您
ja ci dam!

Cytat:
Mi si podoba CT 7.71. Zreszt farby z 7k po przecinku zwykle 豉dnie wychodz, tak czekoladowo

Dwa tygodnie... Weronisia a jak du篡 Ty masz ten odrost jak farbujesz ? Ile mm? Po 2 tyg. to nic nie wida
Zdj璚ia mi wysz造 w sumie nieszczeg鏊ne, ale wrzuc par. Wida jakie mam kud造 wyz這cone
Gdzie ty z這to widzisz? Pi瘯ny blond. Lepszy od mojego... I te dwa kucyki

Cytat:
Ja te nie mog si doczeka aby wyr闚na. Ale musz jeszcze sporo urosn望.

LASKI znalaz豉m idelane fryzjerki! Ko這 mnie jest nowy salon z Alfaparfem a laski cuda z w這s闚 robi i mog si nawet zmie軼i w 200z. Efekty ich farbowania ombre s jak u Guy Tanga Chyba na ombre si nawr鏂. W poniedzia貫k id pyta o moje kude趾i

Aby mi si tak chcia這 jak mi si nie chce...

Kachula82 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-06-01, 21:26   #679
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
LASKI znalaz豉m idelane fryzjerki! Ko這 mnie jest nowy salon z Alfaparfem a laski cuda z w這s闚 robi i mog si nawet zmie軼i w 200z. Efekty ich farbowania ombre s jak u Guy Tanga Chyba na ombre si nawr鏂. W poniedzia貫k id pyta o moje kude趾i
Spoko loko, ciesz si, ze masz tak mo磧iwo嗆 Oby si da這, skoro chcesz TERAZ ombre

Stary 2014-06-01, 22:01   #680
goldika
Zakorzenienie

Laski spooooko, nie bedzie tal szybko i latwo teraz mysle nad czyms ze zlotem. bo odkad mam ten cieply refleks slysze same komplememty ze wygladam w tym kolorze ladnie i swiezo. i mysle czy na lato nie strzelic 7/73? Z CT wiec nie boje sie kombinowania bo i tak wyplucze sie.
kyslalam nawet o 8/73 bo i tak nie rozjasni mi wlosow. a ta 7 jednak mi sporo przyciemniala.
Stary 2014-06-01, 22:12   #681
mcromance
Zakorzenienie

A pr鏏uj sobie z t 8 mo瞠 Goldika

Stary 2014-06-01, 22:25   #682
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko loko, ciesz si, ze masz tak mo磧iwo嗆 Oby si da這, skoro chcesz TERAZ ombre
Nie, nie ombre to chyba nie. Ale zachwyci豉 mnie ta poprawka:

ombre.jpg

Og鏊nie zastanawia mnie co mi powiedz odno郾ie w這s闚 i tego co by zrobili. No i czy cena b璠zie taka jak w cenniku czy wy窺za

Cytat:
Laski spooooko, nie bedzie tal szybko i latwo teraz mysle nad czyms ze zlotem. bo odkad mam ten cieply refleks slysze same komplememty ze wygladam w tym kolorze ladnie i swiezo. i mysle czy na lato nie strzelic 7/73? Z CT wiec nie boje sie kombinowania bo i tak wyplucze sie.
kyslalam nawet o 8/73 bo i tak nie rozjasni mi wlosow. a ta 7 jednak mi sporo przyciemniala.
Ja chyba bym spr鏏owa豉 8,73... Na lato ja郾iej jest fajniej,

Edytowane przez Kachula82
Czas edycji: 2014-06-01 o 22:29
Stary 2014-06-01, 23:08   #683
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie ombre to chyba nie. Ale zachwyci豉 mnie ta poprawka:

Za陰cznik 5699281

Og鏊nie zastanawia mnie co mi powiedz odno郾ie w這s闚 i tego co by zrobili. No i czy cena b璠zie taka jak w cenniku czy wy窺za
To ich? Zarzu linka, poogl康am inne jak s

Stary 2014-06-02, 08:46   #684
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
To ich? Zarzu linka, poogl康am inne jak s
Reszta fot to stylizacje do zdj耩 artystycznych (bo ci篹ko to nazwa fryzurami). Mnie te w這sy po ombre normalnie przekona造 aby na cennik zajrze i podejd i wypytam. Jeszcze takie znalaz豉m: Jednak ombre i proste w這sy nie bardzo...

ombre1.jpg

braz1.jpg

Stary 2014-06-02, 09:18   #685
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Reszta fot to stylizacje do zdj耩 artystycznych (bo ci篹ko to nazwa fryzurami). Mnie te w這sy po ombre normalnie przekona造 aby na cennik zajrze i podejd i wypytam. Jeszcze takie znalaz豉m: Jednak ombre i proste w這sy nie bardzo...

Za陰cznik 5699399

Za陰cznik 5699400
ombre nieee... zreszt musia豉by g鏎 sobie przyciemni, a tyle walczysz o blond!

a ja si waham teraz mi璠zy 8/3 a 8/73 pewnie przez p馧 roku si nie zdecyduj.
Stary 2014-06-02, 09:33   #686
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
ombre nieee... zreszt musia豉by g鏎 sobie przyciemni, a tyle walczysz o blond!

a ja si waham teraz mi璠zy 8/3 a 8/73 pewnie przez p馧 roku si nie zdecyduj.
Nie, ombre nie Chce byc blondynk w pe軟i. Ale my郵 nad odcieniem. Boje si, 瞠 w za jasnym sztuczna b璠e ale znowu w ciemniejszym ja si 幢e czu豉m...

Stary 2014-06-02, 10:01   #687
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, ombre nie Chce byc blondynk w pe軟i. Ale my郵 nad odcieniem. Boje si, 瞠 w za jasnym sztuczna b璠e ale znowu w ciemniejszym ja si 幢e czu豉m...
dobry fryzjer wyczaruje jasny blond ktory bedzie naturalny

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2014-06-02, 12:02   #688
Kachula82
Zakorzenienie

Dobra laski. Oficjalnie mam ju tzw sra...nie z nerw闚 Zapisa豉m si do fryzjera. Tego nowego. Laska kumata i przede wszystkim wyrozumia豉 do tego co ja tam prawi豉m i kiedy si krzywi豉m. Spyta豉 co i jak by這 robione z w這sami i na wie嗆 o profesjonalnym rozja郾iaczu Joanny przewr鏂i豉 oczami i patrzy豉 na te moje biedne kude造. Spyta豉 czy chce farb, czy baleja瞠m i uspokoi豉 moje nerwy, bo rozja郾iacz maj z tych super hiper nowych, czyli bezamoniakowy i mo積a go wali z bardzo niskim st篹eniem utleniacza
Tu mi odrosty, tu wyr闚nanie i tralalala b璠zie git. Troch mam nerwa, bo ona chce ciut ociepli mi ko鎍e (te zielonawe) i co ju o ci璚iu m闚i豉 ale ja jej g這w na nie. No zobaczymy. Og鏊nie ta laska, do kt鏎ej chcia豉m i嗆, ma wype軟iony grafik a do ko鎍a miesi帷a prawie! Ta mia豉 wolne i tu moje gdybania dlaczego, albo jest z豉 albo baby wal tylko do tej polecanej i znanej Og鏊nie obluka豉m salon i towar jaki maj i w這sy nawet myj szamponami jak za 50z a nie sklepow Barw No salon ca造 w Alfaparf a nie w Joannie czy innym czym. Powiedzia豉, 瞠 chyba b璠zie baleja (narzeka豉m na wra磧iw sk鏎 g這wy) i bardzo drobniutki. Jak popatrzy豉 na m鎩 poprzedni, to zrozumia豉 czemu wysz豉m po nim niezadowolona. Sama przyzna豉, 瞠 pasma by造 za grube i nier闚no. No chyba zna si na rzeczy.
Zobaczymy jutro. To m鎩 prezent urodzinowy (kurcze m捫 jeszcze nie wie...) i lasce te tak powiedzia豉m, wi璚 chyba musi zrobi dobrze
Ale si nabazgra豉m Mam nadziej, 瞠 co zrozumia造軼ie bo pisz na szybko

Stary 2014-06-02, 12:06   #689
goldika
Zakorzenienie

Kachula jutro ju b璠ziesz farbowana?

篡cz Ci z ca貫go serca 瞠by wysz豉 zadowolona ale osobi軼ie nie wierz w cudowne gadanie fryzjerek mi w salonie Loreala te pi瘯nie opowiada豉 (pasemka jak robi豉m), zostawi豉m 200z i 瘸這wa豉m bo wysz這 kiepsko. A te wszystko na Lorealu robione.
Stary 2014-06-02, 12:26   #690
mcromance
Zakorzenienie

Kachula, b璠 kciuki trzyma 瞠by wysz這 bosko

Odpowiedz

Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚 i fryzury

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2022-11-20 00:40:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.