![]() |
#661 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() T³uszcze s± bardzo wa¿ne! Ale ja siê o nie nie martwiê, bo uwielbiam orzechy ![]()
![]() |
#662 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 779
|
Cytat:
![]() To zostaje w g³owie... Ja schud³am ponad 20 kg i ludzie mnie nie poznaj±, ale ja dalej uwa¿am siê za jakiego¶ monstera i czujê siê wielka... ![]() Dlatego to nie ludzie przypn± Ci metkê grubej (to ¿aden problem ¿eby ich olaæ), tylko Tobie samej bêdzie trudno tê metkê odczepiæ w swojej g³owie i zmieniæ nastawienie do samej siebie, a to jest du¿o wa¿niejsze ni¿ opinia kogo¶ tam ![]()
![]() |
#663 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 051
|
Cytat:
![]() ![]()
by³o 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale orzechy przegryzam czerwon± papryk± ¿eby zabiæ smak orzechów ![]() no i jeszcze oliwa z oliwek... to mogê prze³kn±æ, bo w sa³atce nie czuæ ![]()
![]() |
#665 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czujê, ¿e dzisiaj ten w±tek mocno ruszy³! ![]() Dziêki dziewczyny, ¿e jeste¶cie! ![]() ![]() Btw. jeste¶my obserwowane: Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 21 (8 u¿ytkowników i 13 go¶ci) Melonade, bebemwls, 1992MaDziuLeK, nurek119, siabra, LadyDagaMilon, Chotykczka
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mia³am za³amanie. Tak jak Ci wspomnia³am. A teraz dosta³am pa³era. Nie mogê doczekaæ siê jutra, ¿eby gotowaæ zdrowy obiadek :P
by³o 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
Cytat:
![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#668 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cieszê siê, a jutro bêdê czekaæ na spowied¼ obiadow± ![]()
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
I mam nadziejê, ¿e jutro nie bêdzie tak fatalnej pogody jak dzi¶ i bêdê mog³a i¶æ na rower
![]() Dzi¶ zamieni³am æwiczenia i dorzuci³am do tych w po³udnie, jeszcze skakanie na skakance i trucht w miejscu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bêdziesz mia³a jêdrne cia³ko, zobaczysz ![]() ![]()
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zagorza³a przeciwniczka biegania, na chwilê obecn± nie wyobra¿am sobie dnia bez biegania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mo¿e na pocz±tek zacznê jakie¶ 5 min biegu, 30 sek marszu, 2 min biegu, 30 sek marszu etc ![]() ![]() Nawet niedawno robi³am trucht w miejscu i nawet siê nie zmêczy³am, choæ p³ynê³o ze mnie. Ale to dlatego, ¿e znów na burzê siê zanosi i jest piekielnie duszno. Uciekam, jeszcze trochê popracowaæ nad brzuchem i zrobiæ przysiady ![]() Buziaki ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
wsumie to chyba kazdy organizm reaguje inaczej wiec mam sie bac czy na spokojnie podejsc do tych kcal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie napisa³am tutaj ¿eby Ciê straszyæ ![]() Po prostu opisa³am swoje my¶lenie, które by³o bardzo podobne do Twojego. Nie chcê Ci nic narzucaæ, a raczej sk³aniam do przemy¶lenia ![]() Przestój (u mnie trwa³ ok. 2 miesiêcy) - jest najbardziej demotywuj±c± spraw± w odchudzaniu, po prostu siê odniechciewa czegokolwiek... Ja chcia³am siê ju¿ poddaæ i zaczê³am liczyæ ![]()
![]() |
#676 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
Cytat:
![]() |
#677 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja siê Wam nie po¿ali³am ![]() ![]() Teraz tylko my¶lê o tym, ¿eby kupiæ w³asny! Chocia¿ niebardzo mam teraz fundusze, ale bêdê siê staraæ, bo straszn± mam ochotê poje¼dziæ!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zwróæ uwagê, ¿e pierwsza linijka to BMR, a dopiero trzecia to zapotrzebowanie kaloryczne. Jak ma³o æwiczysz to odejmij 200-300kcal, jak du¿o æwiczysz (tzn. jak tam dasz wysok± aktywno¶æ) to odejmij 800-1000kcal od tego. Jak chcesz mieæ dostêp na komputerze i w telefonie/tablecie to zarejestruj siê na myfitnesspal.com , a jak Ci wystarczy na komputerze to na potreningu.pl ![]()
![]() |
#678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zawsze by³am t± "najwiêksz±". W pierwszej klasie gimnazjum wa¿y³am 57 kg (13/14 lat) , a teraz mam 22 lata i wa¿e niewiele wiêcej. Zdaj±c maturê mia³am 83 kg. A mam tylko 160 cm ![]() Mi to pozosta³o w g³owie i to w g³owie jest problem niestety... Nawet cyferki na wadze nie zmieniaj± mojego my¶lenia ![]()
![]() |
#679 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 117
|
Tabelka bmi trochê mnie za³ama³a. Nawet je¶li schudne to i tak bêdê mia³a nadwage ;(
Dziewczyny mam kryzys od wczoraj, napad obzarstwa i lenistwa. Nie wiem czy dsm dalej rade....
#680 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Bie¿nia jak najbardziej, ale na bie¿ni siê nudzi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#681 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
#682 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dasz radê! Ob¿arstwo by³o wczoraj... by³o - minê³o ![]() ![]() Kolejny dzieñ dobieg³ koñca, dlatego jutro wstajesz i spinasz po¶ladki i dzia³asz! A to co by³o przechodzi w niepamiêæ ![]() Ka¿demu zdarzaj± siê podkniêtcia, ale sztuk± jest siê nie poddaæ, wstaæ i d±¿yæ do upragnionego celu! Walczyæ z sam± sob± i s³abo¶ciami! ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() Najgorsze jest takie g³upie odchudzanie, bo zamiast siê cieszyæ ¿yciem to siê katujemy, a efekt tylko chwilowy... Mam nadziejê, ¿e teraz tego b³êdu prawie g³odówkowego ¿adna z nas nie pope³ni!
![]() |
#683 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() By³o minê³o, cz³owiek na b³êdach siê uczy, teraz jestem "bogatsza w wiedzê " o odchudzaniu i na pewno tego b³êdu nie powtórzê ![]()
![]() |
#684 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
wow, ale siê rozpisa³y¶cie... ja na tak pó¼ne pisanie mogê sobie pozwoliæ tylko w pi±tki lub soboty
![]() Melonade - faktycznie poda³am nie to co trzeba, a wiêc liczba kcl to 2652,33 du¿o strasznie, ale wpisa³am, ¿e æwiczê 3-5 razy w tygdniu wiêc mogê sobie odj±æ jakie¶ 100kcl. Dzi¶ mam na 6.oo wiêc mia³am chwilkê ¿eby was poczytaæ, ale teraz ju¿ uciekam! Ps. ¶niadanie - chleb z jajkiem, ogórkiem zielonym, szczypiorkiem i rzodkiewk±. |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
Nie nad±¿am za Wami! Widzê, ¿e s± tu osoby w ró¿nym wieku - nawet bardzo m³ode. Ja mam ju¿ troszkê lat i z w³asnego do¶wiadczenia mogê powiedzieæ, ¿e jedzenie bardzo ma³ych ilo¶ci rozregulowuje metabolizm. Mam za sob± tysi±ce diet - najlepiej mi siê chud³o prawie nic nie jedz±c. Teraz efekty s± takie, ¿e nic a nic nie mogê ruszyæ w dó³.
#686 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
Ja te¿ mam do³a, bo od 3 tygodni w miejscu jestem i nie wiem co mam zrobiæ. Staram siê znale¼æ bl±d. Poza jednym oczywistym - za ma³o ruchu. Jestem leniem patentowanym a w dodatku od 8 do 16 siedzê przy biurku. ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Dziewczynki podajcie jeszcze raz linki do stron gdzie mo¿na prowadziæ dzienniczki kaloryczne, forum jest tak ob³o¿one ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
![]() |
#687 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Witam Was w ten jesie... wiosenny poranek
![]() ![]() ![]() W ogóle wczoraj siê wykrzycza³am i jeszcze raz Wam dziêkujê <3 Aczkolwiek do koñca dnia chodzi³am i powtarza³am "103 kilo, 103 kilo, ty debilu, stoooo trzyyy kilooo" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Melonade za te stronki : http://potreningu.pl/kalkulatory/bmr, myfitnesspal i patent z woreczkiem strunowym, zostajesz moim personalnym bohaterem i honorowo przyznajê Ci order Technicznego U³atwiciela Chudniêcia <3 Zapiszê Twój nick z³otymi literami na drzwiach lodówki i zamiast wyjmowaæ z niej produkty zakazanê, bêdê codziennie ofiarowaæ Ci 15 przysiadów i 4 pompki ![]() Wam wszystkim gratulujê spadków i motywacji, jeste¶cie wszystkie, nowe i sta³e cz³onkinie, niesamowitymi kobietami.
![]() |
#688 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A robi³a¶ kiedy¶ co¶ takiego jak cheat day? To najprzyjemniejszy dzieñ w diecie ![]() ![]() Jednorazowa zmiana ilo¶ci kcal mo¿e podkrêciæ metabolizm ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
![]() A nie g³odowaæ... dieta to nie g³odówka ![]() Jak nie bêdziesz jad³a "ciekawych" rzeczy to d³ugo nie wytrzymasz... Pisa³a¶ co¶ o diecie jajecznej ![]() ![]() Twój problem jest ju¿ rozwi±zany. Teraz pozosta³o Ci tylko wprowadzenie zmian w diecie ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do ¶niadania to ile tego chleba zjad³a¶? Nie za ma³e to ¶niadanie? A gdzie zdrowe t³uszcze? ![]() Nie chce Ci zwracaæ uwagi... to tylko moje ma³e sugestie, których nie musisz w ogóle braæ pod uwagê ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]() Daj trochê tej energii ![]() ![]() Ja jak biegam ok. 6:30 rano to te¿ za gor±co nie ma, ale za to jaka ¶wie¿o¶æ w powietrzu... mmm ![]()
![]() |
#689 |
Raczkowanie
|
![]()
#690 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
1992MaDziuLeK
Tak pisa³am o diecie jajecznej, bo chcia³am siê co¶ wiêcej dowiedzieæ. Nie stosuje jej, staram siê je¶æ zdrowo i wszystko 5 razy dziennie. Chocia¿ ostatnio mam tyle stresów, ¿e niedobrze mi siê robi jak ju¿ patrzê na samo jedzenie. Najchêtniej uciek³abym gdzie¶ daleko od tych wszystkich problemów ![]()
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.