![]() |
#661 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kwietniowa Panna Młoda
Cytat:
![]() A nie dasz rady na ten próbny makijaż umówić się w tygodniu, nie w weekend? Czy musisz na niego dojechać? Ja mam trochę inaczej z makijażem. Jestem zdecydowana, że zrobię go sama (miałam już makijaż robiony przez specjalistę i zupełnie mi się nie podobał), ale żeby mieć "spokojne" sukienie, umówiłam się na próbny. Nie spodoba mi się, to powiem: a nie mowiłam! A jak mi się spodoba, to też będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiekszosc spraw zalatwiamy wiec na odleglosc, albo w maratonach weekendowych... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
No to sie dolanczam do 29kwietniowiczek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Raczkowanie
|
Czesc.Ja sie rowniez dolacze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Wtajemniczenie
|
no to witamy dwie nowe kolezanki!
teraz musicie sie dziewczyny pochwalic wszytskim co dotychczas zalatwilyscie, bo jak przejrzycie nasz watek, to my tu juz od miesiecy zdajemy sobie relacje i wklejamy zdjecia. czekamy! zacznijcie moze od sukienek... pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Raczkowanie
|
Ok,chwalic sie obiecuje
![]() ![]() ![]() Sukienka sie caly czas tworzy u krawcowej,wiec na razie zadnych fotek nie ma bo jeszcze nie widac calego efektu.Z wczorajszej przymiarki najbardziej podobal mi sie welon ![]() ![]() ![]() Na szczescie wszystkie papierkowe sprawy juz pozalatwiane,zaproszenia rozwiezione, czekamy teraz na potwierdzenia. I tak to jest,kolorowy zawrot glowy ![]() Pozdrowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() witam was dziewczyny, fajnie że do nas dołaczyłyście ![]() ![]() wiecie co - ja chyba jako jedyna na tym forum mam ślub o 12.00 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Raczkowanie
|
Aha,takie ataki smiechu to normalne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Wtajemniczenie
|
a ja nie mialam atakow placzu ani nie mam atakow smiechu.......
jak na razie, o dziwo, totalne opanowanie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Raczkowanie
|
hi,hi ... tez nie mialam takich atakow,do czasu....
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Zadomowienie
|
A ja rycze od soboty prawie non stop
![]() ![]() Dziewczyny miałam mieszkać "na swoim" a będe niestety mieszkac na razie u teściów ![]() ![]() Boję sie tego niesamowicie - całe moje zycie obróci sie o 180 stopni, jedna z sióstr TŻ serdecznie nienawidzi mnie jak i drugiej przyszłej bratowej - obraża nas mówiąc jakby o innych wiemy że to o nas, jak wchodzi to traktuje mnie jak powietrze, ta druga bratowa to pyskata jest i sie niczym nie przejmuje ale ona mieszka u siebie ojjjjj ciężki przede mna czas
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Trzecia rzecz -GŁOWA DO GÓRY |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymaj sie!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, a jak tam wasze suknie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczynki!!! Wreszcie udało mi się uruchomić komputer (nie działał internet) i poczytać co tam u Was. U mnie też sporo spraw juz załatwionych i nie mogę doczekać się końca. W poniedziałek byłam na próbnej fryzurce w przyszłym tygodniu mam mieć makijaż. Wczoraj ustaliłam wygląd bukietu dla mnie i świadkowej (będzie mieć podobny, tylko z bordowymi akcentami pasującymi do jej sukni). Spowiedź pierwsza zaliczona, ale nie możemy się zmobilizować do tych wizyt w poradni (jeszcze dwie). Tańczymy sobie 2 razy w tygodniu na indywidualnych kursach. Alkohol w domu nęci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Raczkowanie
|
cześć Jolu - zleciało, zleciało, a teraz to dopiero zleci
![]() Za to moja kiecka właściwie gotowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Raczkowanie
|
Sasanka-zazdroszcze Ci ze juz masz gotowa sukienke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A spraw do załatwienia itak mam jeszcze sporo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Wtajemniczenie
|
a propos sukienki, to ja mam dzis przymiarke. zobacze wiec moje cudo.
oprocz tego mamy zamiar isc wieczorem do spowiedzi - trzymajcie kciuki! wczoraj kupilam ponczochy, ale stwierdzilam, ze sa chyba za ciemne i bede musiala kupic jasniejsze. na razie tyle. pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Raczkowanie
|
Papryczko a jaki kolor ponczoch wybralas?Ja chcialam takie naturalne,ale moja krawcowa doradza mi jakies perlowo-cos tam (zapytam jeszcze raz i zapisze),bo mowi ze mam troche tiulu w sukience i bedzie sie ladnie zgrywalo,jak mi gzies nozka wypsnie sie spod sukienki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Zadomowienie
|
Niestety musze zamieszkac u Teściów mimo że tego nie chcę, myślałam żeby zostac miesiąc czy dwa jeszcze w Poznaniu ale to osobno od TŻ więc taka opcja odpada (TŻ i jego rodzice mówia kategoryczne NIE), moi rodzice się nie wtrącają. Staram się być dzielna a TŻ cały czas mówi że bedzie dobrze choć sobie tego po prostu nie wyobrażam
Ze spraw przyjemnych dziś odbieram gotową sukienkę, no chyba że cos trzeba będzie poprawić, pani krawcowa jednak jest przekonana ze sie dzis uda (jak na razie byłam na jednej przymiarce), w końcu kobieta ma praktyke. Ide sie posmażyć na solarium no i zafunduję sobie maniciure - tak na poprawę humorku ![]()
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Raczkowanie
|
one_shot może uda Wam się jednak z tym mieszkankiem załatwić tak, ze będziecie mogli tam pomieszkać najpierw wynajmując, a jak się sprawy unormują to kupicie. A nawet jak będziecie musieli zamieszkać u teściów, to pamiętaj, że najważniejsze powinno być to, że jesteście razem i że jesteście już MAŁŻEŃSTWEM! Może nie będzie tak tragicznie z teściami, a nawet jak będzie Ci źle to pamiętaj, że to tylko sytuacja chwilowa. Życzę powodzenia z całego serca i trzymam kciuki, żeby się wszystko pomyslnie ułożyło
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#684 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Raczkowanie
|
ja tez przymierzalam cieliste i byly duzo za ciemne, a ze mam biala sukienke to chyba zdecyduje sie na te perlowo-jakies (skleroza ze mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Raczkowanie
|
jakie to pocieszające, że mam pończochy zakupione i w dodatku trafione
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak Twoje dodatki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Raczkowanie
|
Ja też długo szukałam biżuterii zanim się zdecydowałam i są z kryształkami bezbarwnymi, ślicznie się świecą, a pani kwiaciarka powiedziała, że oplecie mi bukiet taką cieniutką wstążeczką (gruba srebrna nitka) też z kryształkami. A co do pończoch, to jeszcze nie mam, ale pewnie będą białe z wzorkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, pierwsza spowiedz zaliczona!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Wtajemniczenie
|
a tak w ogole, to moj suwaczek zwariowal! pokazuje, ze do mojego slubu pozostalo piec dni!
![]() mam nadzieje, ze to jakis zart primaaprilisowy... no chyba ze przespalam ponad trzy tygodnie!?... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.