|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
BAN stały
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVIII
na pewno te w załączniku bo one są na wagę
|
|
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam kupić DD cream ladycode, a tu cena 12,99 (i na czytniku i na kasie ). Któraś z was pisała, że u niej po 4 zł.Kupiłam też dwa krzesła z technorattanu - dopiero w domu zobaczyłam, że oba są uszkodzone. Więc zaraz idą do zwrotu, eh Jedno ma rozwalony rattan na rączce, a drugie złuszczoną farbę na łączeniu metalowych elementów. W sklepie były zafoliowane to już nie chciałam ich rozpakowywać, a teraz widzę, że każdą rzecz trzeba dokładnie sprawdzić przed zakupem. Mam nadzieję, że przyjmą mi dzisiaj zwrot (dzisiaj kupione, przed chwila).
Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2014-07-07 o 16:49 |
|
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
tak, ok 1,70zł, posiadają syrop g-f
![]() Cytat:
![]() A w jakiej formie są te odświeżacze samochodowe bo nie wiem o których wspominasz? |
|
|
|
|
#664 |
|
Rozeznanie
|
Te deski to te "plastikowe" w 4 kolorach po 2,99?
o których piszecie. Hmmm może też pójdę z małym potem kupić bo faktycznie np. na położenie schabowych, pierogów czasami nie mam gdzie i może faktycznie czasami do krojenia.A z następnej zobaczę widelce, może też pucharki i pojemniki (może będą dobre na jedzonka małego). Edytowane przez 22nika27 Czas edycji: 2014-07-07 o 16:45 |
|
|
|
#665 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie mi nie pasuje bo obe sa ciezkie :p
---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Deski kolorowe sa tez do chleba. Pomaranczowa chyba byla
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam wziąć dwa odcienie tego DD Ladycode, nie wiedziałam który będzie dla mnie odpowiedni. Stwierdziłam, że wezmę 02 i 03. Zdziwiłam się, bo 02- natural był za 4zł, a 03 - light beige wchodził w normalnej cenie.
Nie robiłam dymu, ale kierowniczka sama zainteresowała się sprawą. Niestety miałam wybór, albo biorę w normalnej cenie, albo rezygnuję. Wzięłam ten tańszy i nie żałuję, jest idealny.
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również kupiłam blender. Jak przetestuję, to napiszę jak się sprawuje
|
|
|
|
#670 |
|
Be Strong. ☑️
|
a ja sobie kupiłam tulipanka
![]() reszta rzeczywiście nie bardzo, ale ten miły taki jak ![]() i Batiste jeden wzięłam na zapas ten różowy.. co prawda używam dla szatynek ale za 10zł żal nie kupić..
|
#671 |
|
BAN stały
|
a ja te słoiki ogladałam dzis i takie solidne sa i cieżkie to też..innych nie widziałam słoików
|
|
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Na bank mam 02 Natural za 4zł
|
#674 |
|
Pani Pech
|
|
|
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam w jednej z biedronek nawet większych, doslownie nic nie bylo :| ani przepisnikow, ani leginsow nic. Wzielam 2 zgrzewki picia tylko.
Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
|
#677 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#678 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Poszłam do B. i kupiłam skrzyp ze szczotką. Na tę chwilę szczotka jest dla mnie idealna, odważe się stwierdzić, że nawet lepsza od TT. Co prawda ząbki ma twardsze, ale mi to nie przeszkadza, wręcz cieszy. O wiele lepiej radzi sobie z rozczesywaniem moich włosów niż TT. Po Batiste zostało puste miejsce. Czy któraś z Was poleca szczoteczkę soniczną?
|
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A powiedz mi ile jeden taki ręcznik jeden kosztuje w tej przecenie?? Właaaśnie szukam w dobrej cenie
Edytowane przez Baas Czas edycji: 2014-07-07 o 18:47 |
|
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
ervisha
daj przepis na bagietki jakiś dobry [bo dorwałąm foremkę]ponadto wpadł zapas duzych groszków po 99gr i kukurydz po 1,99 :P 3pary meliskowych sandałków trampki dla młodego po 10 worki z pompką ale wyglądają na jakiś badziew po rozpakowaniu ;/ pojemniczek z łyżeczką [z tych przyprawników] batony twarogowe breloczek swiecacy do kluczy [wygrzebany spod obrusów] i odkrylam ze w małej biedrze więcej wyprzedazy było niż w dużej, którą odwiedziłąm w tamtym tyg
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2014-07-07 o 18:49 |
|
|
|
#681 |
|
Raczkowanie
|
co do szczoteczki sonicznej jest malutka i w ogole nie zgadzają się informacje z gazetki z tym co otrzymujemy po rozpakowaniu, nie ma 3 funkcji mycia, masażu, jest za to bateria, ogolnie polecam ale nie na codzień
|
|
|
|
#682 |
|
Konto usunięte
|
Ostatnio robię zakupy w pośpiechu. dziś kupiłam napój tymbark grejpfrut mangostan.
Sok z grejpfruta to uwaga 1 %, a z mangostanu 0,02 %. Za to jest tam 19 % zagęszczonego soku jabłkowego życzę właścicielom tej firmy, aby jak najszybciej upadła. Albo żeby w najlepszym razie pokręciło ich ![]() czy tak ciężko ustanowić jakieś prawo, aby soki/napoje jabłkowe nazywane były jabłkowymi, a nie grejpfrutowymi, tylko dla tego, ze zawierają 1 % jego soku? Faktycznie najmniejsze zakupy trzeba robić minimum godzinę, by przestudiować wszystkie składy Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 Czas edycji: 2014-07-07 o 19:11 |
|
|
|
#683 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() muszę poszukać w innej biedroneczce
|
|
#685 |
|
Be Strong. ☑️
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4719970 1]Ostatnio robię zakupy w pośpiechu. dziś kupiłam napój tymbark grejpfrut mangostan.
Sok z grajpfruta to uwaga 1 %, a z mangostanu 0,02 %. życzę właścicielom tej firmy, aby jak najszybciej upadła. Albo żeby w najlepszym razie pokręciło ich ![]() czy tak ciężko ustanowić jakieś prawo, aby soki jabłkowe nazywane były jabłkowymi, a nie grejpfrutowymi, tylko dla tego, ze zawierają 1 % jego soku? Faktycznie najmniejsze zakupy trzeba robić minimum godzinę, by przestudiować wszystkie składy przecież napój to nie to samo co sok jak jest napój to zazwyczaj składniki są w ilościach znikomych co innego w przypadku soku..
|
#686 |
|
Tinka Martinka
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4719970 1]Ostatnio robię zakupy w pośpiechu. dziś kupiłam napój tymbark grejpfrut mangostan.
Sok z grajpfruta to uwaga 1 %, a z mangostanu 0,02 %. życzę właścicielom tej firmy, aby jak najszybciej upadła. Albo żeby w najlepszym razie pokręciło ich ![]() czy tak ciężko ustanowić jakieś prawo, aby soki jabłkowe nazywane były jabłkowymi, a nie grejpfrutowymi, tylko dla tego, ze zawierają 1 % jego soku? Faktycznie najmniejsze zakupy trzeba robić minimum godzinę, by przestudiować wszystkie składy Ja kiedyś kupiłam Tymbark żurawina i żurawiny było oszałamiające 0,1%. Nigdy więcej! Czy jest w B. świeży szpinak? Byłam w 2 i nic
|
#687 |
|
Konto usunięte
|
No ok. Napój nie jest sokiem. Tylko jest napisane na opakowaniu grejpfrut (mój ulubiony smak).
Zazwyczaj napoje maja trochę zagęszczonego soku. I ten ma 19 % jabłkowego i 1 % grejpfruta. Więc powinno być napisane na kartonie napój jabłkowy. a tam ani takiej informacji, ani nawet jabłuszka narysowanego. Tak więc musimy czytać składy napisane maczkiem. ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Nie oczekiwałam, ze napój będzie miał 50 % soku zagęszczonego. Oczekiwałam, że sok z grejpfruta będzie miał największy udział, wśród soków użytych do produkcji tego napoju Oj ja naiwna.
Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 Czas edycji: 2014-07-07 o 19:12 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sob widziałam dziecięce ale były w normalne cenie 25zł dla 'dorosłych' nie widziałam wcale
|
|
|
#689 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w ogóle dziwię się że na 44 tysięczne miasto są tylko 2 biedronki za to byłam kiedyś w biedronce w Kostrzynie i tam jest istny raj - może dlatego, że tam jest główna siedziba Biedronki
|
|
|
|
|
#690 |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

(i na czytniku i na kasie
Jedno ma rozwalony rattan na rączce, a drugie złuszczoną farbę na łączeniu metalowych elementów. W sklepie były zafoliowane to już nie chciałam ich rozpakowywać, a teraz widzę, że każdą rzecz trzeba dokładnie sprawdzić przed zakupem. Mam nadzieję, że przyjmą mi dzisiaj zwrot (dzisiaj kupione, przed chwila).

o których piszecie. Hmmm może też pójdę z małym potem kupić bo faktycznie np. na położenie schabowych, pierogów czasami nie mam gdzie 

Nie robiłam dymu, ale kierowniczka sama zainteresowała się sprawą.
06.09.2014 

w ogóle dziwię się że na 44 tysięczne miasto są tylko 2 biedronki