|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 27
Cytat:
Może pogada z fryzjerką żeby poleciła jakiś specyfik.. nie znam się na włosach po trwałej nie wiem co można stosować.. albo jakiś suplement żeby je wzmocnić od środka
|
|
|
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stosuje zawsze odzywkę i maskę tyle mi poleciła ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- no i mam chrapkę na tą placente
|
|
|
|
|
#663 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poka ![]() btw ja też kupiłam ten słoik z landrynkami na słodki stół |
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam chrapkę na placentę... ale mam jeszcze wcierkę z Klorane a obiecałam sobie, że nie zdubluję produktów
Jak ją skończę to już będę po ślubie :P
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
jest taka choroba jak fobia pracowa?
bo ja to mam...tak bym z jednej strony chciała swoją kasę i tak szukam, patrzę na ogłoszenia, jak już mi się uda pokonać strach i wgrać cv w maila i nacisnąć wyślij jest sukces a jak dzwoni czasami nr nieznany udaję, że w ogóle to się nie dzieje, albo "to pewnie bank albo moja sieć komórkowa"...ja się panicznie boję iść do pracy, nie wyobrażam sobie tego...na wstępie jestem pewna, że sobie nie poradzę bo przecież mi nikt nie powie co mam robić a sama nie ogarnę tego. Nic tylko się zabić
|
|
|
|
#667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma chyba sprawdzonego sposobu na pokonanie obaw, trzeba próbować, walczyć o siebie. Mnie zmotywowała chęć usamodzielnienia się, życia na własny rachunek. Jeśli uświadomisz sobie, że MUSISZ na siebie zarobić, to po prostu zaczniesz to robić ![]() Nie bój się, bądź pewna siebie (albo przynajmniej udawaj ) i śmiało realizuj wyznaczone cele! Trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#668 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
![]() Aktualnie miesiąc nie pojawiłam się w swojej,bo mam dość i chyba nie zamierzam wracać.
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
Ex.. nie mam zdjecia bo zostawilam w pracy.. :P bo jechałam w pt do GK po pracy do banku i do housa (kupilam spodnie) i do apteki.. w domu byłam na 20 :P więc nie chciało mi się tego zabierać
ale no to takie :P ale takie białe całe :P
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- ex jak szłam na ten jeden dzień do kwiaciarni to miałam ochotę zawrócić. Portki mi się trzęsły. a najbardziej to chyba boje się takiej z prawdziwego zdarzenia rozmowy kwalifikacyjnej |
|
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam prawie to samo.... pracuje ale najchetniej rzucilabym ja z dnia na dzien. Tak za nia nie przepadam
ale niestety pieniazki sa potrzebne.Mariuszowa zgadzam sie z dziewczynami ze suknia ladna ale bez szalu. Moze dodatkami by sie cos zrobilo ale nie wiem znajdziesz ta jedyna jeszcze
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
ja mialam to samo, dopoki nie sprobowalam.. naprawde nic strasznego, nikt od razu Was nie rzuci i nei powie:radz se sama. Jesli praca w sklepie to musza Wam pokazac jak sie co obsluguje itp, bo nikt nie chce byc stratny:P zazwyczaj jest czas na przyswojenie rzeczy, nie ma sie co bac, po prostu trzeba zaryzykowac - mowie ja- najwiekszy chojrak na slasku:P
|
|
|
|
#673 | |||
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny serio tak macie z pracą? :P
Tzn ok.. ja tam miałam jakieś 2 lata temu jak na studiach szukałam pracy, chciałam już konkretną pracę ale to było neimożliwe.. i te wstępne rozmowy kwalifikacyjne z moim prawie zerowym angielskim mnie dobijały i w pewnym momencie wolałam nie odbierać telefonów xD ale później pracowałam w tej kawiarni i płakać mi się chciało jak odchodziłam, ale moje kolana niestety już tam się nie nadawały :P teraz jak miesiąc odbierałam same telefony o prace to mnie to cieszyło i rozmowy kwalifikacyjne tez to jest takie fajne dla mnie że mogłabym częściej na takie chodzić ![]() teraz minęły 3 tygodnie mojej pracy i jestem zauroczona i jestem przeszczęśliwa i chce mi się pracować Więc jestem odmieńcem>? :P Za to powinnam pójść do sklepu a mi się nie chce ;p |
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
ale pewnie i tak nie kupie mnie przeraża wysyłanie cv bo nie mam co w nie wpisywac. jedynie to ta praca w piasecznie. i praktyki studenckie których w gruncie rzeczy nie miałam taki jak Pan Bóg przykazał no ale papier jest. Angielski poziom zerowy Excel poziom zerowy. wiec do czego ja się nadaje? |
|
|
|
#676 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mnie tam stresowała każda najmniejsza rzecz, mieli biurko z przyborami szkolnymi w pokoju wychowawców gdzie najczęściej siedziała kierowniczka i tam zacinał się klucz w szufladzie i jak ją próbowałam przez minutę otworzyć miałam wrażenie, że ona na mnie patrzy wzrokiem "idź dziecko wreszcie stąd bo mi przeszkadzasz, nawet nie umiesz otworzyć szuflady"... ja jestem pierdzielniętą perfekcjonistką i jak mi coś nie wyjdzie to jest tragedia, dla mnie samej...nie wiem co ja mam robić...nie mam noża na gardle ale też mi się bardzo nudzi samej w domu i popadnę chyba w paranoję...Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
poza tym to u mnie dzis szykuje się spontaniczny grill będzie alko i super
![]() oby tylko za dużo nie wypić xD |
|
|
|
#678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też uwielbiam swoją pracę, pasjonuje mnie i każdego dnia uczę się czegoś nowego (taka branża, ze ciągły rozwój i pogłębianie wiedzy jest konieczne). Bywają gorsze dni, kiedy ktoś mnie zdenerwuje (ubolewam nad podejściem klinetów, którzy często są ignorantami, do sprzedawców lub osób świadczących wszelkie usługi), no i ciężko jest spędzać 10-12 godzin dziennie w pracy w weekendy, ale nie ma róży bez kolców. Bardzo lubię swoją pracę i w tym momencie nie zamieniłabym jej na inną. |
|
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przejmowalabym sie takimi rzeczami na waszym miejscu. Wiekszosc pracodawcow pisze ogloszenia z wymaganiami troche na wyrost bo jak sie.znajdzie ktos taki to fajnie ale jak nie to tez sie nic nie stanie. Ja jak szlam do swojej pracy to nie wiedzialam nic o exelu o programie dla przychodni stomatologicznych a tym bardziej! O samej stomatologii. Pracuje w rejestracji wiec musze wiedziec wszystko zeby ludziom cos odpowiedziec na ich pytania, a jak zaczynalam nie wiedzialam co to jest leczenie kanalowe
czlowiek jest w stanie qszystkiego sie nauczyc i wszystko przyswoic Daciw rade
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy grill wypali bo zaczyna grzmieć
![]() moze przejdzie dalej. albo pójdziemy na tarasik ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i od razu wbija jeszcze niżej w ziemię, że mam ochotę uciekać jak tylko pomyślę
|
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc, idziecie jak burza, nowy watek i tyle zapisane
Znacie jakies sposoby na wyleczenie zapalenia pęcherza? Nabawilam sie niestety. Biore Urointima , pije duzo, siedze z termoforem na brzuchu a tak boli ; (((( Co do pracy to tez bym na razie nie zamienila na inną, wiec jest nas kilka
|
#683 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn np u mnie angielski w każdej sytuacji już na pierwszym etapie, pierwszej rozmowy telefonicznej sprawdzali ![]() Ale ta praca którą dostałam.. to jest dział HR, rekrutacja, agencja pracy tymczasowej.. tutaj jest tyle kruczków! nie znam wgl kodeksu prawa pracy, na początku o wszystko musiałam się pytać- a to naprawdę papierologia, zasady narzucone odgórnie, jest mnóstwo tych informacji, pewnie połowy z nich nadal nie znam :P ale po 3 tygodniach mogę swobodnie już rozmawiać z ludźmi, przekazywać im informacje i brzmię już profesjonalnie ![]() Tak samo jak w wymaganiach często piszą ile trzeba mieć doświadczenia w zawodzie.. czasami nawet jeśli piszą 3 lata,a masz tylko rok doświadczenia i jesteś dobry, widzą że jesteś świetnym kandydatem, to dlaczego nie Kurde, TŻ napisał że czeka na busa.. wymyśliłam żebyśmy skoczyli do housa obczaić kurtki na TŻta bo jego jesienno wiosenna jest juz na wymarciu, a w housie jest jeszcze ten rabat 40 % do jutra na zakupy.. więc tak na szybko musze się zebrać hehe
|
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma bardziej magicznych slow od "przepraszam pracuje tutaj od tygodnia i jeszcze nie wszystko wiem. Pojde zapytac szefa/szefowa/lekarza i dam odpowiedz. Nie chce wprowadzac w blad" to.dziala jak zaklecie. Ludzie od razu zmieniaja nastawienie. Kazdy sie w swoim.zyciu uczyl. Oni tez nie byli w swojej pracy od poczatku alfa i omega. Do.tej pory (a pracuje tam ponad 4 lata) ludzie potrafia zadac pytanie ktore zwala mnie z nog i po prostu mowie im o tym ze nie slyszalam o czyms takim i pojde zapytac. I jest ok
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
Musze jutro kupic bo dzisiaj nie mam takiej mozliwosci.
|
#687 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedy na początku mojej pracy w obecnym miejscu klient przychodził i pytał o rzecz, o której nie miałam pojęcia, mówiłam wprost, że dopiero się uczę i wdrażam w temat. Każdy kiedyś zaczynał, nie przejmuj się, ten się nie myli, kto nic nie robi
|
|
|
|
|
#688 |
|
|
miałam jechać z koleżanką do leroy merlin i
wylicza jej każdą złotówkę, nic w domu nie robi, jest chamski i opryskliwy... palant!
|
|
|
|
#689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś nawet komuś coś źle powiedziałam :P i nawet w biurze później mówili że spoko, mogłam tego nie wiedzieć i jest git, przecież się uczę :P Cytat:
![]() Polecam ja, borykająca się z zapaleniami pęcherze średnio raz na 2 miesiące od 3 lat :P dziewczyny tu potwierdzą że ja zawsze piwo pijam ![]() A termofor z jednej strony ulży w bólu i na skurcze a z drugiej.. to też jest taki paradoks.. pod wpływem ciepła bakterie się mnożą szybciej.. |
||
|
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy grilla w garażu wiec moze sobie deszczyk padac ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- żegnam się . paaaa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

Może pogada z fryzjerką żeby poleciła jakiś specyfik.. nie znam się na włosach po trwałej
nie wiem co można stosować.. albo jakiś suplement żeby je wzmocnić od środka

poka 
i chyba nie zamierzam wracać.

ale mnie tam stresowała każda najmniejsza rzecz, mieli biurko z przyborami szkolnymi w pokoju wychowawców gdzie najczęściej siedziała kierowniczka i tam zacinał się klucz w szufladzie i jak ją próbowałam przez minutę otworzyć miałam wrażenie, że ona na mnie patrzy wzrokiem "idź dziecko wreszcie stąd bo mi przeszkadzasz, nawet nie umiesz otworzyć szuflady"... ja jestem pierdzielniętą perfekcjonistką i jak mi coś nie wyjdzie to jest tragedia, dla mnie samej...nie wiem co ja mam robić...nie mam noża na gardle ale też mi się bardzo nudzi samej w domu i popadnę chyba w paranoję...

wylicza jej każdą złotówkę, nic w domu nie robi, jest chamski i opryskliwy... palant!