Jesienne odchudzanie :) - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-10-08, 14:15   #661
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Dot.: Jesienne odchudzanie :)

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
mnie się już przejadły jogurty naturalne z owocami i błonnikiem ;P

wiesz, ja staram się balansować między zdrowym a niskokalorycznym. wafle ryżowe nie są super produktem, ale od czasu do czasu je kupuję, bo mają sporo mniej węgli i kalorii. tak samo piję colę zero - nie jest zdrowa, ale lepsze to niż normalna cola. i w sumie to są dwa takie mało zdrowe produkty, które jem ;0
No to chyba jestem szczęściarą, bo co do napojów (żadnych!) - nie mam z tym problemu Mogą dla mnie nie istnieć Nawet jak piję alkohol, to popijam wodą (ewentualnie wodą z cytryną) - zdarza się to bardzo rzadko, ale się zdarza

Wafle ryżowe lubię pełnoziarniste, ale wiem, że jak kupię to je zjem Nawet byłabym w stanie przy jednym posiedzeniu
Czasami się zastanawiam czy mój żołądek to nie jakaś studnia bez dna?

1992MaDziuLeK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-08, 15:43   #662
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1992MaDziuLeK Pokaż wiadomość
Czasami się zastanawiam czy mój żołądek to nie jakaś studnia bez dna?
ja też tak myślę czasami

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-08, 16:45   #663
201609102148
Konto usunięte

Dobra, wrzucam, co w tej ulotce od chleba jest, jak ktoś się lepiej zna, niech oceni

Skład: woda, białko pszenne, mąka sojowa, siemię lniane brązowe, nasiona słonecznika, śruta sojowa, sezam, siemię lniane żółte, mąka z pełnego przemiału pszenicy orkisz, błonnik jabłkowy, zakwas z pełnego przemiału pszenicy orkisz, otręby pszenne, drożdże, sól, ekstrakt słodu jęczmiennego; składniki pełnoziarniste 4,4%, nasiona 26%

Wartość odżywcza w 100g

258kcal

Tłuszcz 16,8g, w tym nienasycone 14,6g

Węglowodany 6,1g, w tym cukry 2,4g

Błonnik 11,8g

Białko 21,4g

Sól 1,25g

IG 33,5

No jest smaczny ten chleb, taki wilgotny i aż ciężki od ziaren. Niestety, masówka, a za kilogram wychodzi ok. 10zl (mało jem chleba generalnie, to mogę sobie pozwolić na taki wydatek :P)
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-08, 17:02   #664
88agnik
Rozeznanie

Świeży szpinak je się tak jak sałatę tzn. myjesz pod bieżącą wodą najlepiej kilka razy, chociaż te paczkowane z biedronki nie są prawie wcale opiaszczone to czasem wystarczy raz wrzucasz do miski, dodajesz co tam chcesz i masz sałatkę gotową
Farmakopea nie bardzo się znam,ale ale ma dużo błonnika U nas co dwa tygodnie jest jarmark staropolski i można kupić naprawdę dobry chlebek- niestety drogo, bo za jeden płacę 12zł- nie wiem ile waży. Zapytam przy następnym razem.
Co do tego co jemy to każdy ma inny organizm i jego powinien słuchać- ja wszystkie wasze rady głęboko przemyślam, bo wiadomo alfą i omegą nie jestem i sprawdzam co dla mnie dobre.
Stary 2014-10-08, 19:21   #665
Sachmet512
Raczkowanie

No dobra, pierwszy raz wstawię jadłospis
Śniadanie
Owsianka z wiórkami kokosowymi, cynamonem, cukrem waniliowym i dżemem wiśniowym.
II śniadanie
Kanapka z serem
Obiad
Zupa Forszmak
Podwieczorek
Arbuz
Kolacja
Zupa, ta sama co na obiad i 2kanapki z serem
Sachmet512 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-08, 20:44   #666
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość
ja też tak myślę czasami
Czyli jedno już wiem - nie jestem sama

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Farmakopea Pokaż wiadomość
Dobra, wrzucam, co w tej ulotce od chleba jest, jak ktoś się lepiej zna, niech oceni

Skład: woda, białko pszenne, mąka sojowa, siemię lniane brązowe, nasiona słonecznika, śruta sojowa, sezam, siemię lniane żółte, mąka z pełnego przemiału pszenicy orkisz, błonnik jabłkowy, zakwas z pełnego przemiału pszenicy orkisz, otręby pszenne, drożdże, sól, ekstrakt słodu jęczmiennego; składniki pełnoziarniste 4,4%, nasiona 26%

Wartość odżywcza w 100g

258kcal

Tłuszcz 16,8g, w tym nienasycone 14,6g

Węglowodany 6,1g, w tym cukry 2,4g

Błonnik 11,8g

Białko 21,4g

Sól 1,25g

IG 33,5

No jest smaczny ten chleb, taki wilgotny i aż ciężki od ziaren. Niestety, masówka, a za kilogram wychodzi ok. 10zl (mało jem chleba generalnie, to mogę sobie pozwolić na taki wydatek :P)

Eee no chleb fajny i bardzo zdrowy z tego co czytam

Dzisiaj po siłowni byłam w piekarni po pieczywo dla rodzinki na śniadanie i też widziałam taki chleb, więc to jest co raz bardziej popularne... ale na stanie nie mieli i nie kupiłam

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Sachmet512 Pokaż wiadomość
Śniadanie
Owsianka z wiórkami kokosowymi, cynamonem, cukrem waniliowym i dżemem wiśniowym.
II śniadanie
Kanapka z serem
Obiad
Zupa Forszmak
Podwieczorek
Arbuz
Kolacja
Dla mnie to taki trochę kijowy jadłospis mało wartościowe te Twoje posiłki
A co to za zupa, bo nie znam?

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez 88agnik Pokaż wiadomość
Świeży szpinak je się tak jak sałatę tzn. myjesz pod bieżącą wodą najlepiej kilka razy, chociaż te paczkowane z biedronki nie są prawie wcale opiaszczone to czasem wystarczy raz wrzucasz do miski, dodajesz co tam chcesz i masz sałatkę gotową
Ale super pomysł! Dziękuję Ci
Nigdy bym nie wpadła na takie coś, a tu takie proste danie - szybka sałatka np. na kolację ze szpinakiem

Stary 2014-10-08, 20:59   #667
Sachmet512
Raczkowanie

Cytat:

Dla mnie to taki trochę kijowy jadłospis mało wartościowe te Twoje posiłki
A co to za zupa, bo nie znam?
Wiedziałam, że się przyczepisz
Ta zupa to taki trochę śmietnik Jest w niej marchew, pietruszka, mięso, kiełbasa, boczek, ogórki kiszone i groszek, a do tego koncentrat pomidorowy- pychotka
Stary 2014-10-08, 21:04   #668
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiedziałam, że się przyczepisz
Ta zupa to taki trochę śmietnik Jest w niej marchew, pietruszka, mięso, kiełbasa, boczek, ogórki kiszone i groszek, a do tego koncentrat pomidorowy- pychotka
Ja się nie czepiam, a sugeruje zmiany Możesz olać moje komentarze, bo ja nie narzucam nikomu swojego zdania

Stary 2014-10-08, 21:49   #669
Sachmet512
Raczkowanie

Cytat:
Ja się nie czepiam, a sugeruje zmiany Możesz olać moje komentarze, bo ja nie narzucam nikomu swojego zdania
Spoko, bez nerwów. Wiedziałam, że się przyczepisz, bo wiem, że ten jadłospis jest daleki od ideału
Stary 2014-10-08, 23:58   #670
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Spoko, bez nerwów. Wiedziałam, że się przyczepisz, bo wiem, że ten jadłospis jest daleki od ideału
to w zasadzie w jakim celu wrzucasz te jadłospisy?

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-09, 04:07   #671
meganem
Raczkowanie

Cytat:
Czyli jedno już wiem - nie jestem sama
nie, nie jesteś, też często rezygnuję z kupienia czegoś, bo wiem, że mogę pochłonąć to za jednym zasiadem

https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=216083

E. Chodakowska :
Bikini x 22
Sukces x 19
Turbo wyzwanie x 27
Killer x 4
Metamorfoza x 3
Turbo spalanie x 5

Huragan Workout x 4
meganem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-09, 06:13   #672
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli jedno już wiem - nie jestem sama [COLOR="Silver"]
no nie
Czasami jest tak że zjem całą porcję ryżu z warzywami u chińczyka, a czasami tylko pół - weź traf z moim żołądkiem
Cytat:
Śniadanie
II śniadanie
Kanapka z serem
Obiad
Zupa Forszmak
Podwieczorek
Arbuz
Kolacja
No kolezanko, powiedz że masz siłę? Ćwiczyłaś coś? Bo ja myślę, że to o wiele za mało to co napisałaś ile to jest kcal? Niecałe 1000? Tu na wątku odchudzamy się ZDROWO!!! A niedobory witamin, przez takie jadłospisy , sa niezdrowe.

Mój jadłospis z wczoraj:
Śniadanie: sałatka z mocarellą i bazylią z kiloma kroplami olejku
Śniadanie II: ciasteczka (klient przywiózł - nie mogłam się powtsrzymać) i druga część tej sałatki
Obiad: Wątróbka z ziemniaczkami i buraczkami (mama nie może się odzwyczaić że mniej jem i znów dużo nałożyła )
Kolacja: placuszki z jabuszkiem

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
Stary 2014-10-09, 09:13   #673
Sachmet512
Raczkowanie

Cytat:
no nie
Czasami jest tak że zjem całą porcję ryżu z warzywami u chińczyka, a czasami tylko pół - weź traf z moim żołądkiem

No kolezanko, powiedz że masz siłę? Ćwiczyłaś coś? Bo ja myślę, że to o wiele za mało to co napisałaś ile to jest kcal? Niecałe 1000? Tu na wątku odchudzamy się ZDROWO!!! A niedobory witamin, przez takie jadłospisy , sa niezdrowe.

Mój jadłospis z wczoraj:
Śniadanie II: ciasteczka (klient przywiózł - nie mogłam się powtsrzymać) i druga część tej sałatki
Obiad: Wątróbka z ziemniaczkami i buraczkami (mama nie może się odzwyczaić że mniej jem i znów dużo nałożyła )
Mam siłę ale ćwiczę teraz tylko na W-Fie, bo później nie mam czasu. Nie wiem ile to kcal, nie liczę.
Stary 2014-10-09, 11:47   #674
88agnik
Rozeznanie

Moje dzisiejsze menu też nie jest zachwycające
Miałam od rana taki zabiegany dzień, z domu musiałam wyjść o 7,więc wcześniej w locie złapałam banana i activie dużą do picia. Wróciłam jakieś pół godzinki temu i z głodu prawie umarłam, więc na szybko zmiksowałam szpinak z sokiem jabłkowym i mang0 (w ogóle to jest moje odkrycie roku, tzn. kiedyś tam próbowałam mango, ale jakoś tak teraz do mnie przemówił z serca) do tego zjadłam plaster twarogu chudego co leżał w lodówce.
Od teraz obiecuję poprawę i na obiad zaserwuję łososia w folii z piekarnika z musztardą i koperkiem groszek z marchewką i kasza kuskus- mam dziś mało czasu na gotowanie dlatego ta kasza
Podwieczorek: kanapka z polędwicą sopocką i ogórkiem
A na kolację zrobie sobie sałatę z jogurtem zamiast śmietany

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Śniadanie
II śniadanie
Kanapka z serem
Obiad
Zupa Forszmak
Podwieczorek
Arbuz
Kolacja
Nie wiem czy zwróciłaś uwagę, że na kolację zjadłaś więcej niż na obiad to efekt kiepskiego podwieczorku. Jak chodziłam do szkoły to też tak miałam, że rano brak czasu, bo nie chce się wstać wcześniej w szkole ciężko o porządny posiłek, obiad po południu i wieczorek JEDZENIE na całego. Efekt taki, że jeszcze miesiąc temu miałam 3cyferki na wadze
Co Cię tak bardzo zajmuje, ze nie masz czasu na ćwiczenia? Dobrze, że chociaż zwolnienia z w-fu nie masz
Stary 2014-10-09, 12:06   #675
201609102148
Konto usunięte

Cytat:
Ale super pomysł! Dziękuję Ci
Nigdy bym nie wpadła na takie coś, a tu takie proste danie - szybka sałatka np. na kolację ze szpinakiem
Do świeżego szpinaku bardzo pasują orzechy, aromatyczne sery (kawałek rokpola do smaku jeszcze nikogo nie utuczył ) i pomarańcze lub truskawki. Robiłam kiedyś taką sałatkę, była wyborna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-09, 13:16   #676
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój jadłospis z wczoraj:
Kochana, ale Ty też maleńko jesz pomijając już nawet te ciasteczka, które pewnie podbiły Ci kaloryczność

Przynajmniej na śniadanie (koniecznie!)/w pierwszej połowie dnia dołożyłabym jakieś węgle złożone, żeby mieć energię na cały dzień...

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Do świeżego szpinaku bardzo pasują orzechy, aromatyczne sery (kawałek rokpola do smaku jeszcze nikogo nie utuczył ) i pomarańcze lub truskawki. Robiłam kiedyś taką sałatkę, była wyborna
Orzechów to ja za bardzo nie lubię (tak, jem, bo wiem, że mają zdrowe tłuszcze, ale jak mogę je zastąpić innym tłuszczem to wybieram na pewno inny )

Oooo i kupa kolejnych przepisów! Jutro jadę na zakupy i kupuję świeży szpinak Na pewno powoli wszystkiego wypróbuje

Też dzisiaj mam dzień poza domem i jedzenie w biegu :kwaśny: Może nie najgorzej, ale nie za dobrze... Później napiszę co i jak, bo znowu uciekam

Stary 2014-10-09, 16:58   #677
Sachmet512
Raczkowanie

Cytat:
Moje dzisiejsze menu też nie jest zachwycające
Miałam od rana taki zabiegany dzień, z domu musiałam wyjść o 7,więc wcześniej w locie złapałam banana i activie dużą do picia. Wróciłam jakieś pół godzinki temu i z głodu prawie umarłam, więc na szybko zmiksowałam szpinak z sokiem jabłkowym i mang0 (w ogóle to jest moje odkrycie roku, tzn. kiedyś tam próbowałam mango, ale jakoś tak teraz do mnie przemówił z serca) do tego zjadłam plaster twarogu chudego co leżał w lodówce.
Od teraz obiecuję poprawę i na obiad zaserwuję łososia w folii z piekarnika z musztardą i koperkiem groszek z marchewką i kasza kuskus- mam dziś mało czasu na gotowanie dlatego ta kasza
Podwieczorek: kanapka z polędwicą sopocką i ogórkiem
A na kolację zrobie sobie sałatę z jogurtem zamiast śmietany

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Nie wiem czy zwróciłaś uwagę, że na kolację zjadłaś więcej niż na obiad to efekt kiepskiego podwieczorku. Jak chodziłam do szkoły to też tak miałam, że rano brak czasu, bo nie chce się wstać wcześniej w szkole ciężko o porządny posiłek, obiad po południu i wieczorek JEDZENIE na całego. Efekt taki, że jeszcze miesiąc temu miałam 3cyferki na wadze
Co Cię tak bardzo zajmuje, ze nie masz czasu na ćwiczenia? Dobrze, że chociaż zwolnienia z w-fu nie masz
Tak, wiem. Mieszkam na wsi i muszę trochę pomóc w gospodarstwie, a poza tym mam dużo nauki...
Stary 2014-10-09, 18:16   #678
88agnik
Rozeznanie

Cytat:
Tak, wiem. Mieszkam na wsi i muszę trochę pomóc w gospodarstwie, a poza tym mam dużo nauki...
Kochana to Ty ćwiczysz i sama nawet nie wiesz jak Kiedyś- odległe lata świetlne jak byłam baaaardzo młoda i duuuuuużo szczuplejsza ti jeździłam do babci na wakacje na wieś też na gospodarstwo. Trzeba było wszystko przenosić, tu się schylić, tam skłonić i chodzenia co niemiara.
Więc właśnie może dlatego nie możesz schudnąć- nie wiem, nie pamiętam jak to dokładnie wygląda w liczbach u ciebie... Do sedna: być może Twój organizm ma załączony tryb oszczędny i jak odczytuje, że ma sporo wysiłku i mało energii w postaci kalorii to wszystko stara się zachować na zaś
Stary 2014-10-09, 18:45   #679
Sachmet512
Raczkowanie

Cytat:
Kochana to Ty ćwiczysz i sama nawet nie wiesz jak Kiedyś- odległe lata świetlne jak byłam baaaardzo młoda i duuuuuużo szczuplejsza ti jeździłam do babci na wakacje na wieś też na gospodarstwo. Trzeba było wszystko przenosić, tu się schylić, tam skłonić i chodzenia co niemiara.
Więc właśnie może dlatego nie możesz schudnąć- nie wiem, nie pamiętam jak to dokładnie wygląda w liczbach u ciebie... Do sedna: być może Twój organizm ma załączony tryb oszczędny i jak odczytuje, że ma sporo wysiłku i mało energii w postaci kalorii to wszystko stara się zachować na zaś
Wiem, że to też jest wysiłek, ale u mnie to normalne, dlatego nie wspominałam Dobrze rozumiem, że żeby schudnąć powinnam więcej jeść?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-09, 19:32   #680
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też mieszkam na wsi, też się uczę (studiuję), a na dodatek na głowie mam do ogarnięcia cały dom, bo wszystkie obowiązki należą do mnie Na dodatek mam 2 młodsze siostry (10 i 12 lat). I jeszcze znajdę czas na ćwiczenia Dla chcącego nic trudnego

Stary 2014-10-09, 20:45   #681
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, ale Ty też maleńko jesz pomijając już nawet te ciasteczka, które pewnie podbiły Ci kaloryczność

Przynajmniej na śniadanie (koniecznie!)/w pierwszej połowie dnia dołożyłabym jakieś węgle złożone, żeby mieć energię na cały dzień... [COLOR="Silver"]
tylko że moje ilosci są spore
a ciasteczek zjadłam pół pudełka takiego większego

Paulo Coelho
Stary 2014-10-09, 21:49   #682
Sachmet512
Raczkowanie

Jakie ćwiczenia polecacie na brzuch?
Stary 2014-10-09, 22:06   #683
201609102148
Konto usunięte

Dawno nie dodałam pełnego jadłospisu, więc na dobranoc:

Ś: Dwie kromki chleba białkowego z cienkim plasterkiem sera żółtego (kupuję mierzwiony, plasterki jak bibułki) i ogórkiem, jajko na twardo.

IIś: Kawałeczek ciasta kakaowego z orzechami (współlokatorka częstowała...) i filiżanka kawy z mlekiem

O: Ryż z warzywami (fasola, marchew, por, cebula, papryka), dwiema garściami kiełków (sojowych, ciecierzycy i fasoli) i sosem sojowym.

P: Mała puszka makreli z sosem pomidorowym

K: Chleb z masłem i szczyptą soli (naszła mnie straszna ochota na coś takiego jak byłam na zakupach i cały dzień za mną chodziła...) i papryka czerwona.
Stary 2014-10-10, 08:54   #684
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakie ćwiczenia polecacie na brzuch?
Zależy jaką masz kondycję, ale zacznij od jakiś prostych
W necie jest mnóstwo, a każdy ruch (sport) jest dobry

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Farmakopea całkiem fajny jadłospis

Ja dzisiaj mam zagoniony dzień, ale postaram się udzielać jak najczęściej Miłego dnia

Stary 2014-10-10, 09:40   #685
201609102148
Konto usunięte

Ej, chciałam coś zacząć w klubie, dyskusję czy coś... Ale nie mogę w ogóle znaleźć tego klubu przez tapatalk. orientuje się ktoś, jak wyszukiwać kluby przez Tel?
Stary 2014-10-10, 10:50   #686
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, chciałam coś zacząć w klubie, dyskusję czy coś... Ale nie mogę w ogóle znaleźć tego klubu przez tapatalk. orientuje się ktoś, jak wyszukiwać kluby przez Tel?
chyba niemożna, a w przeglądarce nie mozesz wejść?

Paulo Coelho
Stary 2014-10-10, 22:12   #687
201609102148
Konto usunięte

Cytat:
chyba niemożna, a w przeglądarce nie mozesz wejść?

Właśnie przez przeglądarkę nawet zalogować mi się trudno, bo ten telefon jest nienormalny.

No nic, jutro pokombinuję na tablecie (komputerku, wroooooć) jaką dyskusję proponujecie na start?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-11, 06:12   #688
meganem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
mnie się już przejadły jogurty naturalne z owocami i błonnikiem ;P

wiesz, ja staram się balansować między zdrowym a niskokalorycznym. wafle ryżowe nie są super produktem, ale od czasu do czasu je kupuję, bo mają sporo mniej węgli i kalorii. tak samo piję colę zero - nie jest zdrowa, ale lepsze to niż normalna cola. i w sumie to są dwa takie mało zdrowe produkty, które jem ;0
Wszystkim idzie się znudzić po pewnym czasie. Mnie kiedyś naszło na sałatę. Wcinałam codziennie na drugie śniadanie dwie bułki z samą sałatą. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że do takiej jednej schodziła mi cała główka. Teraz nie mogę na nią patrzeć

https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=216083

E. Chodakowska :
Bikini x 22
Sukces x 19
Turbo wyzwanie x 27
Killer x 4
Metamorfoza x 3
Turbo spalanie x 5

Huragan Workout x 4
meganem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-11, 20:10   #689
Sachmet512
Raczkowanie

Melduję się z wagą 64,9 kg
Stary 2014-10-12, 11:43   #690
Katalonkaaa
Zadomowienie

GG do Katalonkaaa

Przepraszam, że tak Was olewam ale nie mam kompletnie na nic czasu Ćwiczę i trzymam dietę, nie wymiękam, po prostu nie wchodzę za często na kompa i usunęłam tapatalk z telefonu żeby nie marnować czasu na siedzenie non stop na wizażu Ale nadrobiłam wszystko co u Was słychać
Katalonkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości