O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-04, 18:56   #661
mysia1986
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV

Ruda, przykro mi Dołacze do Ciebie.. też miałam dzisiaj akcje z siostrą pod tytułem jaki z Zophiee znamy elegancko "na wieczne nieoddanie" No dzisiaj już nie wytrzymałam i zapytałam czy ja mam na czole napisane bankomat ?! O co chodzi?! Kur^wa mi też łatwo nie jest..

Rzygam jużpo dzisiejszym dniu, wiem, że jestem marudna i okropna bo sama ze sobą już wytrzymać nie mogę ale musze chociaż tuaj pomarudzić. Wkurzają mnie leserzy i nieroby któzy tylko czyhają aby podpiąć sie pod czyjąć prace i czerpać z tego korzysci - odrazu prostuje , że nie dotyczy to mojej siostry a pracy.. Jeszcze na odchodne po 18 powiedziałam co myśle do prezesa i reszty zarządu... Wiem, że chaotycznie to opisałam, ale musiałam sie wygadac Wróciłam do domu głodna, pusta lodówka, głowa mnie bolała.. do z wszystkim.

I tylko mó kochany tata sprawił mi wielką przyjemność Przyjechał niespodziewanie z prezentem. Powiedział, że wie , ze dużo ćwicze i napewno mi sie przydadzą. Kupił mi nike air maxy
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 19:11   #662
arletka1313
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV

ruda z sis się na pewno szybko pogodzisz

mysia tata kochany, mega kochany a w pracy dobrze że powiedziałaś!

yss l4 no żeby do pracy nie wrócić. poka łoże i szafke

Lena po kąpieli, leży w łóżeczku. czyszczenie nosa u mas to katastrofa, przez ogrzewanie ma tych kózek dużo, powyciagać nie można, ta sie drze, wyrywa, ech!
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 19:29   #663
89migotka
Zakorzenienie

Ruda przytulam, a z siostrą na pewno szybko się pogodzisz
Mysiu Ciebie też przytulam super, że tata sprawił taką przyjemność Wysłałam to co miałam wysłać
Yss pokazuj łoże
Kluska w żłobku z każdym dniem będzie lepiej

Dzisiaj nawet nie miałam jak w dzień napisać bo a to do szkoły, na zakupy, później mamie pomagałam szyć dywanik do łazienki tzn. ja cięłam włóczkę a mamuśka szyła, na kolację zachciało mi się skrzydełek a'la kfc i tak spędziłam w kuchni ponad godzinę

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 19:30   #664
kasiab91
Zakorzenienie

Mysia masz wspanialego tatusia <3

Ewciu oj obyscie sie z siostra szybko pogodzily

Arletko zazdroszcze staranek. Tak bym chciala znow... no ale nie mozemy teraz

Yss poka zakupy

Kluska super ze juz lepiej. Z kazdym dniem bedzie postep! Mysle o Was codziennie, i zastanawiam sie jak ja bym sie czula na Twoim miejscu

Stary mnie dzis w☠☠☠☠il ale juz lepiej jest. Cos mu sie zmienilo w plecach i lazi zgiety w pol to juz drugi raz. Za duzo pracy fizycznej. Potrzebuje dobrego masazu a moje rece sie do tego nie nadaja
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 19:57   #665
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Ja czekam az Mlody zasnie. Chce sie wykapac i wejsc na kompa. Tz ma byc chyba ok23ej.

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Fak zwylam sie na porodowce. Mlody chyba spi wiec ide sie kapac. Maz ma byc za jakies2h. A chce jeszcze forum nadrobic.
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 20:03   #666
Ziajka
Wtajemniczenie

Ewcia tż wraca @za szybki, do tego hormony i masz doła, kochana jutro będzie lepszy dzień bo obudzisz się w ramionach męża

Mysia ale tata kochany, wzruszyłam się, baaaardzo Cię kocha!

Kasiu strasznie długo kochana trzyma Cię choroba, martwię się. Pewnie przez przemęczenie, stresy, niedoleczenie. Dbaj o siebie!

Agabi Kuba sam sztućcami nie je. Daję mu do rączki łyżeczkę i nie chciał sam jeść, bo jak widzi jedzenie to go trzęsie i trzeba szybko podawać, przerwa w dostawie grozi buntem a tu wczoraj sam chwycił i do buźki. Nakładanie na łyżeczkę idzie ciężko, więc pomagałam. Ważne, że sam chciał, kroczek do przodu. Zawsze witaminki na łyżeczce je i potem się nią bawi. Sam rączką małe kawałki zjada, ale jak ma dużo to się bawi ale jak daję kilka lub jeden to zjada pięknie.

Kluska Hania Nasza dzielna Dziewczynka! Pięknie jej poszło

Arletko super! Cieszę się jużna samą myśl. Też bym chciała ale najpierw praca, bo na mnie etat nie czeka, a jak z obiegu wypadnę na tak długo to potem mogę już nie wskoczyć.

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

U mnie dziś takie piękne słońce pospacerowaliśmy, weszłam do mamy bo Barbara. Kuba dostał już mikołaja od prababci, takie fajne interaktw. autko z sorterem Po powrocie robiliśmy naleśniki. Mały pomocnik mieszał jajka ale radocha była

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Mili ja zaskoczyłam jak odpuściłam ale to nie takie łatwe. Trzymam za Was kciuki.
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 20:46   #667
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dziewczyny weszłam nadrobić ale wcześniej się dowiedziałam że mojej cioci brata syn zmarł dzisiaj po ciężkiej chorobie-miał tylko 33lata,2lata po ślubie,razem z żoną mięli dobrze opłacalną pracę,chcieli startować do in-vitro bo dzieci mieć nie mogli.Mięli wypadek,złamał rękę a że się nie zrastała musieli mu ją amputować i okazało się że ma mięsaka. Męczył się bardzo i dzisiaj zmarł-jestem totalnie rozbita i nawet powrót Męża mnie nie cieszy,niby obcy człowiek a jego śmierć tak bardzo mnie poruszyła-przecież był tylko 6at starszy ode mnie ...
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-12-04, 20:49   #668
Ziajka
Wtajemniczenie

Ewcia
Stary 2014-12-04, 21:16   #669
iza243
Zakorzenienie

Mysiy cudownego masz tate

Ruda to straszneprzykro mi

Ja po pracy pije browarka w busie.Dzis byl ciezki dzien.W dodatku mały bardzo za mna tesknił wołał mnie i szukał

Wysłane z mojego GT-S5830i

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 21:17   #670
89migotka
Zakorzenienie

Ewciu to tak samo jak ja byłam ostatnio na tym pogrzebie, niby tylko sąsiadka, ale tak mnie to rozbiło, że szok. Tylko 40 lat miała...

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 21:20   #671
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
I tylko mó kochany tata sprawił mi wielką przyjemność Przyjechał niespodziewanie z prezentem. Powiedział, że wie , ze dużo ćwicze i napewno mi sie przydadzą. Kupił mi nike air maxy
wow masz Mysiu przecudownych rodziców
co do sis to dobrze, że coś powiedziałaś. ja nie umiem...

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
Lena po kąpieli, leży w łóżeczku. czyszczenie nosa u mas to katastrofa, przez ogrzewanie ma tych kózek dużo, powyciagać nie można, ta sie drze, wyrywa, ech!
znam to

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Dzisiaj nawet nie miałam jak w dzień napisać bo a to do szkoły, na zakupy, później mamie pomagałam szyć dywanik do łazienki tzn. ja cięłam włóczkę a mamuśka szyła, na kolację zachciało mi się skrzydełek a'la kfc i tak spędziłam w kuchni ponad godzinę
podobno te z biedry są dobre no ale ja się nie znam
Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Stary mnie dzis w☠☠☠☠il ale juz lepiej jest. Cos mu sie zmienilo w plecach i lazi zgiety w pol to juz drugi raz. Za duzo pracy fizycznej. Potrzebuje dobrego masazu a moje rece sie do tego nie nadaja
kurcze a może mu na święta spraw dobrego fizjoterapeutę?
Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Agabi Kuba sam sztućcami nie je. Daję mu do rączki łyżeczkę i nie chciał sam jeść, bo jak widzi jedzenie to go trzęsie i trzeba szybko podawać, przerwa w dostawie grozi buntem a tu wczoraj sam chwycił i do buźki. Nakładanie na łyżeczkę idzie ciężko, więc pomagałam. Ważne, że sam chciał, kroczek do przodu. Zawsze witaminki na łyżeczce je i potem się nią bawi. Sam rączką małe kawałki zjada, ale jak ma dużo to się bawi ale jak daję kilka lub jeden to zjada pięknie.

U mnie dziś takie piękne słońce pospacerowaliśmy, weszłam do mamy bo Barbara. Kuba dostał już mikołaja od prababci, takie fajne interaktw. autko z sorterem Po powrocie robiliśmy naleśniki. Mały pomocnik mieszał jajka ale radocha była
ja się na razie boję dać łyżeczkę ręcyma robi lepszy roz.pie.rdziel a łyżką co by się działo
a Kubulek taki pocieszny jest
Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny weszłam nadrobić ale wcześniej się dowiedziałam że mojej cioci brata syn zmarł dzisiaj po ciężkiej chorobie-miał tylko 33lata,2lata po ślubie,razem z żoną mięli dobrze opłacalną pracę,chcieli startować do in-vitro bo dzieci mieć nie mogli.Mięli wypadek,złamał rękę a że się nie zrastała musieli mu ją amputować i okazało się że ma mięsaka. Męczył się bardzo i dzisiaj zmarł-jestem totalnie rozbita i nawet powrót Męża mnie nie cieszy,niby obcy człowiek a jego śmierć tak bardzo mnie poruszyła-przecież był tylko 6at starszy ode mnie ...
o matko przytulam mocno mnie też zawsze takie wieści dobijają, nawet jak kogoś nie znałam...

a teraz dwa cytaty bo czasu brak bo się Pyza ciągle budzi i boję się, że nie zdążę skończyć pisać. ale koment odnosi się do Was wszystkich
[QUOTE=Ziajka;49212498]
Cytat:
Kluska super ze juz lepiej. Z kazdym dniem bedzie postep! Mysle o Was codziennie, i zastanawiam sie jak ja bym sie czula na Twoim miejscu
rany co ja bym bez Was zrobiła...? jak mnie noszą emocję wchodzę tu i od razu mi lepiej. wtedy nie czuję się sama i wiem, że wszystkie trzymacie kciuki za ten cholerny żłobek i że jak jest tyyyle kciuków to musi pójść dobrze. po prostu musi!
chciałabym, żeby sytuacja do końca grudnia była już opanowana i żebym mogła w miarę spokojnie zacząć pracę. ja cię, to będzie stres. wracam 5.01.

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Ja po pracy pije browarka w busie.Dzis byl ciezki dzien.W dodatku mały bardzo za mna tesknił wołał mnie i szukał
powolutku Domiś przywyknie. a teść zadowolony, że może z nim posiedzieć?

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-04, 21:20   #672
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dziewczyny więc tak na szybko bo jestem do doopy.Z sis poszło o to że jej córka uderzyła Kostusia w głowę (ja nic nie mówiłam) a ona tak przylała tej małej że aż się we mnie zagotowało Później ją wpakowała do łazienki żeby tam się wypłakła a ja poszłam za nią i sis naszła mnie jak oglądałam jej czerwony ślad na doopci i zaczęła drzeć papę żebym się o swoje dziecko martwiła a że gó*niara jest w ciąży to za bardzo nie pyskowałam tylko jej powiedziałam że za mocno ją uderzyła i że przesadziła. Miałam chęć wyjść z Małym i je*nąć jej drzwiami ale przyjechałam ze starszą siostrą autem i musiałam tam jeszcze czekać,teraz jeszcze śmierć tego chłopaka i można mnie dzisiaj odtransportować w kosmos bo mam dość
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-12-04, 21:26   #673
_Kluska_
Zakorzenienie

mój Boże, Ewciu... ja rozumiem burzę hormonów, rozumiem twarde wychowanie ale to przesada serce by mi pękło chyba i jeszcze wypłakiwanie w łazience? o masakra.... myślę, że powinnaś poważną rozmowę z nią przeprowadzić. kiedyś poniesie skutki takiego traktowania swoich dzieci i jak Z dorośnie to tak samo będzie traktowała matkę.

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-12-04, 21:48   #674
iza243
Zakorzenienie

[QUOTE=_Kluska_;49213952]wow masz Mysiu przecudownych rodziców
co do sis to dobrze, że coś powiedziałaś. ja nie umiem...

znam to

podobno te z biedry są dobre no ale ja się nie znam

kurcze a może mu na święta spraw dobrego fizjoterapeutę?

ja się na razie boję dać łyżeczkę ręcyma robi lepszy roz.pie.rdziel a łyżką co by się działo
a Kubulek taki pocieszny jest

o matko przytulam mocno mnie też zawsze takie wieści dobijają, nawet jak kogoś nie znałam...

a teraz dwa cytaty bo czasu brak bo się Pyza ciągle budzi i boję się, że nie zdążę skończyć pisać. ale koment odnosi się do Was wszystkich
Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość

rany co ja bym bez Was zrobiła...? jak mnie noszą emocję wchodzę tu i od razu mi lepiej. wtedy nie czuję się sama i wiem, że wszystkie trzymacie kciuki za ten cholerny żłobek i że jak jest tyyyle kciuków to musi pójść dobrze. po prostu musi!
chciałabym, żeby sytuacja do końca grudnia była już opanowana i żebym mogła w miarę spokojnie zacząć pracę. ja cię, to będzie stres. wracam 5.01.

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

powolutku Domiś przywyknie. a teść zadowolony, że może z nim posiedzieć?
To straszne co piszeszJak mogla tak potraktowac ta dziewczynke?Nie rozumiem...

Cytat:
Dziewczyny więc tak na szybko bo jestem do doopy.Z sis poszło o to że jej córka uderzyła Kostusia w głowę (ja nic nie mówiłam) a ona tak przylała tej małej że aż się we mnie zagotowało Później ją wpakowała do łazienki żeby tam się wypłakła a ja poszłam za nią i sis naszła mnie jak oglądałam jej czerwony ślad na doopci i zaczęła drzeć papę żebym się o swoje dziecko martwiła a że gó*niara jest w ciąży to za bardzo nie pyskowałam tylko jej powiedziałam że za mocno ją uderzyła i że przesadziła. Miałam chęć wyjść z Małym i je*nąć jej drzwiami ale przyjechałam ze starszą siostrą autem i musiałam tam jeszcze czekać,teraz jeszcze śmierć tego chłopaka i można mnie dzisiaj odtransportować w kosmos bo mam dość

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Kluseczko tak teac zadowolony Domis go bardzo lubi

Stary 2014-12-04, 22:57   #675
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Yss jakie łoże? Opowiadaj więcej
Już od dawna szukaliśmy. Miało być takie z Ikeii ale nas nie przekonało. I wczoraj wściekła na TŻta poszłam se połazić po pewnym sklepie. Nawet nie wiedziałam, że tam łóżka są. Znalazłam takie fajne, że musiałam TŻta zawołać i się pogodzić. Wrzucam fotkę jakby co.

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
yss l4 no żeby do pracy nie wrócić. poka łoże i szafke
No ja to rozumiem. Ale czy L4 nie powinno przysługiwać kobiecie, której ciąża jest zagrożona i ma zalecenia od lekarza aby prowadzić oszczędny tryb życia??!! A nie po to aby siedzieć w domu na koszt innych pracujących i płacących podatki? Sorry Arletka, ale jeszcze w ciąży nie jesteś i nie wiesz jak przebiegnie a już zakładasz L4. I jak mają się czuć kobiety, które są w wieku rozrodczym i chcą pracować, ale pracodawca niechętnie daje pracę bo boi się, że taka zaraz zajdzie w ciąże i poleci na L4???!!! Tutaj na Islandii nauczyłam się, że żadna praca nie hańbi. Nie raz prezes firmy TŻ sprzątał po godzinach, bo sprzątaczka była chora. A kobiet pracują tu prawie do końca ciąży. Nie lubię wyciągania L4 na krzywą gębę i będę otwarcie o tym mówić. Możesz/możecie się za to na mnie obrażać. Ale będę głośno mówić co myślę.

Macie fotki łóżka, szafki, śnieg A w profilu pluszowa Basia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2014-12-04 22.18.42bg.jpg (103,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-12-04 16.08.39bg.jpg (55,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-12-04 22.18.57bg.jpg (107,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-12-03 14.40.29bg.jpg (86,4 KB, 9 załadowań)
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-04, 22:57   #676
agabiwro
Wtajemniczenie

Pisiule ( moge tak do Was mówić?)
Jaski paw x 4 byl jednorazowa akcja. Dzisiaj obiad byl ten sam tylko bez oleju (Kuzwa wszystko przez omega 3) i poszło elegancko.
Ziajka, powiedziałam Jasce ze Kubula je sam i ona tez próbowała. Razem trzymalysmy lyzeczke i ona próbowała trafiać. Kubuś mieszał jajka?"no ładny z niego kucharz.
Kluska, no widzisz jak ładnie idzie. Mysle ze jeszcze tydzień adaptacji i bedzie gitara.
Gianka, cos nie teges z Twoim lakierem. Ty wiesz ze ja w gorącej wodzie kapana, bo ja zawsze musze na ju mieć, polecialam po neonail. Kupiłam bazę+top i lakier na próbę. Wyszło ok. Do bazy nie mam nic. Lakier słabo krył ale kij z tym. Zmienilam po 2 tygodniach bo odrost byl widoczny i kolor mi sie znudzil. Zamówiłam tiftona bo czytałam sie ze bardzo fajny. Mam zastrzeżenia. Wydaje mi sie ze nie gra z baza neo. Jakies te paznokcie mało trwałe. Teraz moze zamówie inne kolory z innej firmy. Jak bedzie dalej taka lipa to kupie bazę gellash czy jakoś tak.
Arletko, pamiętaj ze po cc następny poród dopiero po minimum 2 latach. Poczekajcie do roczku Lenki i wtedy wystartuje. Twój organizm jeszcze nie doszedł do siebie. Moja ginka mówiła ze kobieta po sn dochodzi do siebie 6 miechow a po cc rok. Także Kochana nie zrozum mnie źle ale jeszcze daj sobie chwilę czasu. No a tak poza tym to sie cieszę ze chcecie sue starać. Będziemy mialy emocje. Ja juz mówię stop. Wygląda na to ze Jaska bedzie jedyną jedynaczka na wątku.
Ruda, cholera jaki paskudny dzien. Ściskał Cie Kochana mocno. Siostra za ostro podeszła, moze sie Kostkiem zdenerwowała. Dobrze ze mąż przyjeżdża.
Mysiu, Twój tato jest niesamowity. Matko, jaj in Cie kocha. Sis dobrze powiedzialas, Tobie nikt bie daje zapuerdzielasz ciężko
Oczy ni sie zamykają. Miałam jeszcze cos napisać ale to juz rano.dobranoc

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 23:16   #677
_Kluska_
Zakorzenienie

Agabi kochanie Hanka też będzie jedynaczką jeśli nie znajdę odpowiedniego reproduktora na rodzeństwo.

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Kurcze może sobie na święta sprawię shelaca. To baza lakier i top potrzebne, tak? Te żelowe mnie nie przekonują a hybrydy owszem. Chociaż nakupiłam sobie lakierow i mam co używać ale nie malowalam ani razu...

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Aha a co do "pisiuli" to ja nic z pis-em wspólnego nie mam i nieznoszę ich ale dla Ciebie wszystko

Iza super że teść zadowolony, to ważne bardzo

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Yss nie widzę zdjęć na komp sprawdzę jutro

Tymczasem dobranoc

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-12-05, 06:16   #678
Gianna M
Zakorzenienie

Dzien dobry

Jestescie szalone tyle pisac!!!

---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Yss super zakupy!!! Fajnie ze sie urzadzacie i antygwalt

Aga ja juz napisalam do estetiqa bo wczesniej bylam bardzo zadolona no i okazalo sie ze mam juz stare lakiery musze wymienic bo za dlugo byly nieuzywane i otwarte. A biedna Jaska ze tak sie zbeltala:/ ja dodaje oliwe z oliwek mala lyzeczke na cala zupke.a gotuje na dwa dni.

Arletko o matko kochana gratuluje wam ze tak szybko podjeliscie decyzje!!!bedziemy znow przezywac♡ a z shellaca to no baza top i kolor moze oni maja razem baze i top w jednym? Bo nie pamietam.

Mysia wspolczuje raportowania mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej

Mili jak tam tz?lepiej cos? Jak w robocie?

Kluska o jaki przelom w zlobku wow! Brawo!!! Z dnia na dzien bedzie lepiej!

Ewcia przykro z powodu tego pana mlody czlowiek a sis no coz ja uwazam ze trzeba najpierw oddech zlapac sama nie wiem co bedzie u mnie ale chyba nie jestem za klapsem bo co to zmieni? Ja nigdy nie dostalam od mamy ani zadne moje rodzenstwo zawsze mama tlumaczyla i uczyla i rozumiem twoje oburzenie no i to wyplaknie cos okropnego ja miekka dupa jestem zreszta juz wiecie.

Zophee mam nadzieje ze cos u was do przodu idzie w zwiazku z firma rodzinna.

Migotko jak sie czujesz? Odczuwasz jakies efekty dzialanie tabsow?

Iza Dominis teskni tak jak ty wiem jak to ciezko ale fajnie ze dopoludnie razem spedzacie a w przyszlym tyg wiecej czasu chyba po pierwszej zmienie bedziecie miec na nacieszenie sie soba

Hmmm i zapomnialamm co jeszcze komu:/

---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

Aga moja ginka mowi ze od ciecia do ciecia musi minac rok. Wiec juz spokojnie mozna startowac a jeszcze podobno w przeciagu 5lat od ciecia kolejny porod jest cc chyba ze chcesz probowac naturalnie to podpisujesz w szpitalu oswiadczenie.

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 07:01   #679
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Już od dawna szukaliśmy. Miało być takie z Ikeii ale nas nie przekonało. I wczoraj wściekła na TŻta poszłam se połazić po pewnym sklepie. Nawet nie wiedziałam, że tam łóżka są. Znalazłam takie fajne, że musiałam TŻta zawołać i się pogodzić. Wrzucam fotkę jakby co.

No ja to rozumiem. Ale czy L4 nie powinno przysługiwać kobiecie, której ciąża jest zagrożona i ma zalecenia od lekarza aby prowadzić oszczędny tryb życia??!! A nie po to aby siedzieć w domu na koszt innych pracujących i płacących podatki? Sorry Arletka, ale jeszcze w ciąży nie jesteś i nie wiesz jak przebiegnie a już zakładasz L4. I jak mają się czuć kobiety, które są w wieku rozrodczym i chcą pracować, ale pracodawca niechętnie daje pracę bo boi się, że taka zaraz zajdzie w ciąże i poleci na L4???!!! Tutaj na Islandii nauczyłam się, że żadna praca nie hańbi. Nie raz prezes firmy TŻ sprzątał po godzinach, bo sprzątaczka była chora. A kobiet pracują tu prawie do końca ciąży. Nie lubię wyciągania L4 na krzywą gębę i będę otwarcie o tym mówić. Możesz/możecie się za to na mnie obrażać. Ale będę głośno mówić co myślę.

Macie fotki łóżka, szafki, śnieg A w profilu pluszowa Basia
Dziś nocka lepsza

Ale i tak jestem dalej taka zmęczona.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-05, 07:06   #680
MiliTu
Wtajemniczenie

Dzień dobry !

RudaEwcia25 przykro mi zawsze to jest przykre jak młoda osoba odchodzi. A z siostrą szybko się pogodzisz. Ciesz się teraz mężem

Gianna M ooo kochana, ja mu wtedy taką dawkę leków zaaplikowałam, żeby chłopina mi nie padł, że musiał wyzdrowieć Już jest ok. A w pracy bez zmian . Nie wiem nic, wczoraj szef nic się nie odzywał, dziś spróbuję go przyatakować co z umową moją.

mysia1986 wow ależ ten tato Cię kocha! Super, no mega po prostu ! Oby dziś dzień w pracy był lepszy.

yssmay super zakupy Ja muszę zacząć czytać co muszę kupić do mojej maszyny, którą Mikołaj mi przyniesie

iza243 widzisz, wszystko się układa, a następny tydzień będzie jeszcze lepszy bo popołudnia masz z Domim

Ziajka podobno tak jest najczęściej, jak już człowiek odpuszcza to ciach i jest fasolka No czas pokaże, jeszcze mam parę dni do @. Jak nie to działamy dalej

_Kluska_ a ten reproduktor się nie nadaje już ? :P zużyty ? Przepraszam.. .żarcik taki.

Coś komuś miałam jeszcze.... skleroza.

A my wczoraj u znajomych byliśmy na kawce i piwku. A po 23 odbieraliśmy moją siostrę z dworca (studentka na weekend przyjechała).
Dziś jest plan z nią zakupowy - tylko dla niej prezent jeszcze muszę kupić więc sobie wybierze. Katarzysko jakieś mi się zaczyna, ale zwalczę!
No i grunt , że to piątek!

Miłego dnia!
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 07:18   #681
iza243
Zakorzenienie

Ja mam weekend dopiero od jutra od 23

Stary 2014-12-05, 07:18   #682
mysia1986
Zakorzenienie

Cześć.

Jak na złość zmęczona byłam a zasnąć nie mogłam i tym sposobem poszłam spać po 1. Super. Kawę już obalam, bo bez tego ani rusz.

Iza, będą pewnie czasem gorszę dni Domisia, ale i tak dzielny jest! I Ty tak samo kochana!

Arletko, kochana drugi dzidziuś Ja kibicuje mocno mocno!!!

Kluseczko, doczytałam o żłobku. Czyli mamy postęp Będzie tylko lepiej

Ruda pamiętasz , ze już tu dawno ustaliłyśmy, że życie niej niesprawiedliwe ? Przytulam mocno, mam nadzieje, ze obecność tż trochę zrekompensuje zły humor

Mili, to miły wieczór wczoraj i siostra na weekend. Fajnie będzie

A co do mojego tatusia.. to nieskromnie powiem, ze to jest najlepszy człowiek jaki chodzi po tej ziemi
Marcel <3

Stary 2014-12-05, 07:19   #683
kasiab91
Zakorzenienie

Hej.

Mam dosc juz! Olka mi szalala wczoraj do polnocy prawie a jak zasnela to i tak pobudki co godzine. Stary jeczal bo a to przekrecic sie nie moze a to to a to tamto. Dzis juz o 7 pobudka. Jestem tak przeokropnie zmeczona ze to sie w glowie nie miesci. Dzis urodziny mojego chrzesniaka trzeba isc. A jutro uczelnia na 10 do 16. W niedziele tez

Przepraszam musialam.

Izka przyszly tydzien na pierwsza zmiane?

Gianka a gdzie ty wczoraj bylas?

Ewciu

Kluska

Ziajka Kubus fantastyczny

Agabi jak dla mnoe to Pisiunie moga byc I super ze z Jaska juz sppko.

Leze jeszcze w lozku. Dalam Olce dwa smoki i boedna zdezorientowana jest, chce wpychac obydwa naraz do dzioba. A ogolnoe to antysmoczkowa
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 07:19   #684
Gianna M
Zakorzenienie

Mili i ja od rana smarkam i kicham:/ w nocy mnie wypizgalo bo Tula mi koldre zabiera

Iza ciesze sie ze nocka lepsza

Kasia dobrze ze tz polamalo kara za to ze cie wkurza!

Mysia no twoi rodzice sa po prostu ♡

Mala ma takiego spid od rana ze ja juz nie wyrabiam i stoi przy czyms i reke wyciaga zeby jej poda a jak jej dam to drepta do mnie♡
Tz dzis w pracy do wieczora ale to dobrze bo wczoraj mnie tak wku.r.w.i.l ze sie nie odzywamy jak nie przeprosi to niech spiernicza na bambus!

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 07:36   #685
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.

Mam dosc juz! Olka mi szalala wczoraj do polnocy prawie a jak zasnela to i tak pobudki co godzine. Stary jeczal bo a to przekrecic sie nie moze a to to a to tamto. Dzis juz o 7 pobudka. Jestem tak przeokropnie zmeczona ze to sie w glowie nie miesci. Dzis urodziny mojego chrzesniaka trzeba isc. A jutro uczelnia na 10 do 16. W niedziele tez

Przepraszam musialam.

Izka przyszly tydzien na pierwsza zmiane?

Gianka a gdzie ty wczoraj bylas?

Ewciu

Kluska

Ziajka Kubus fantastyczny

Agabi jak dla mnoe to Pisiunie moga byc I super ze z Jaska juz sppko.

Leze jeszcze w lozku. Dalam Olce dwa smoki i boedna zdezorientowana jest, chce wpychac obydwa naraz do dzioba. A ogolnoe to antysmoczkowa

Tak w przyszłym tygodniu od 6-14,koło 15 bede w domu.

Stary 2014-12-05, 07:36   #686
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dziewczynki jaka zaesze gdy jest Maz Was zaniedbam. Wybaczcie. Co do pazurow shellack jest boski ale musi byc zestaw. Mi wytrzymuje nawet4tyg ale sie nudzi i zmieniam. Co do sis nie raz jej mowilam zeby sie opanowala ale zawsze slysze ze mam swoje dziecko i ona swoje.... Udanego dnia.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-12-05, 07:38   #687
Ziajka
Wtajemniczenie

Witam w klubie zakichanych
Noc ciężka, ząbki męczą , druga jedynka już ma kreskę, do tego podłapał katar i robi histerię przy czyszczeniu. Chyba pójdępo ten katarek, bo nie daję rady sama , a nie chcę, żeby go rozlożyło.
Piorę już firanki, idę po kawe. Dogodzę sobie na poprawę nastroju i zrobię z wanilią i cynamonem

Kasiu , współczuję, wszystko na raz , jeszcze teraz jak masz tyle do zrobienia. Trzymaj się kochana.

Agabi brawo dla Jaśki! Czasem dobrze zmotywować malucha

Yss fajne zdobycze

Mili grają na zwłokę w pracy ale może coś wymyślą dla Ciebie?

Gianka nie choruj. A co to tż podpadł? Pogodzicie się.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-05, 07:45   #688
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Ruda przykro mi z powodu siostry . Bedzie dobrze

Mysia ale tata niespodzianke Ci zrobil

yss prosimy o piekne wypracowanie na temat pogody i łóżka

Agabiedna Jaśminka (<3 jak ja kocham to imie pisac ) mam nadzieje ze dzis juz dobrze

Klusia oby Hani poszlo dzis o wiele lepiej niz wczoraj

cos kolus mialam jeszcze pisac ale nie wiem

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 07:50   #689
mysia1986
Zakorzenienie

A wiecie, ja w tym cyklu z ciekawości mierze sobie tempkę
Góry i doliny na tym wykresie
Marcel <3

Stary 2014-12-05, 08:05   #690
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
o smutna wiadomosc mam nadzieje ze dzis juz bedzie lepiej .przytulam

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości