|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Ruda, przykro mi
![]() Rzygam jużpo dzisiejszym dniu, wiem, że jestem marudna i okropna bo sama ze sobą już wytrzymać nie mogę ale musze chociaż tuaj pomarudzić. Wkurzają mnie leserzy i nieroby któzy tylko czyhają aby podpiąć sie pod czyjąć prace i czerpać z tego korzysci - odrazu prostuje , że nie dotyczy to mojej siostry ![]() ![]() ![]() ![]() I tylko mó kochany tata sprawił mi wielką przyjemność ![]() ![]()
#662 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
ruda z sis się na pewno szybko pogodzisz
![]() mysia tata kochany, mega kochany ![]() ![]() yss l4 no żeby do pracy nie wrócić. poka łoże i szafke ![]() Lena po kąpieli, leży w łóżeczku. czyszczenie nosa u mas to katastrofa, przez ogrzewanie ma tych kózek dużo, powyciagać nie można, ta sie drze, wyrywa, ech!
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Ruda przytulam, a z siostrą na pewno szybko się pogodzisz
![]() Mysiu Ciebie też przytulam ![]() ![]() ![]() Yss pokazuj łoże ![]() Kluska w żłobku z każdym dniem będzie lepiej ![]() Dzisiaj nawet nie miałam jak w dzień napisać bo a to do szkoły, na zakupy, później mamie pomagałam szyć dywanik do łazienki tzn. ja cięłam włóczkę a mamuśka szyła, na kolację zachciało mi się skrzydełek a'la kfc i tak spędziłam w kuchni ponad godzinę
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
Mysia masz wspanialego tatusia <3
Ewciu oj obyscie sie z siostra szybko pogodzily ![]() Arletko zazdroszcze staranek. Tak bym chciala znow... no ale nie mozemy teraz ![]() Yss poka zakupy ![]() Kluska super ze juz lepiej. Z kazdym dniem bedzie postep! Mysle o Was codziennie, i zastanawiam sie jak ja bym sie czula na Twoim miejscu ![]() Stary mnie dzis w☠☠☠☠il ale juz lepiej jest. Cos mu sie zmienilo w plecach i lazi zgiety w pol to juz drugi raz. Za duzo pracy fizycznej. Potrzebuje dobrego masazu a moje rece sie do tego nie nadaja ![]()
#665 |
Zakorzenienie
|
Ja czekam az Mlody zasnie. Chce sie wykapac i wejsc na kompa. Tz ma byc chyba ok23ej.
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Fak zwylam sie na porodowce. Mlody chyba spi wiec ide sie kapac. Maz ma byc za jakies2h. A chce jeszcze forum nadrobic.
#666 |
Wtajemniczenie
|
Ewcia tż wraca
![]() ![]() ![]() Mysia ale tata kochany, wzruszyłam się, baaaardzo Cię kocha! Kasiu strasznie długo kochana trzyma Cię choroba, martwię się. Pewnie przez przemęczenie, stresy, niedoleczenie. Dbaj o siebie! Agabi Kuba sam sztućcami nie je. Daję mu do rączki łyżeczkę i nie chciał sam jeść, bo jak widzi jedzenie to go trzęsie i trzeba szybko podawać, przerwa w dostawie grozi buntem ![]() Kluska ![]() ![]() Arletko super! Cieszę się jużna samą myśl. Też bym chciała ale najpierw praca, bo na mnie etat nie czeka, a jak z obiegu wypadnę na tak długo to potem mogę już nie wskoczyć. ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- U mnie dziś takie piękne słońce ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Mili ja zaskoczyłam jak odpuściłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny weszłam nadrobić ale wcześniej się dowiedziałam że mojej cioci brata syn zmarł dzisiaj po ciężkiej chorobie-miał tylko 33lata,2lata po ślubie,razem z żoną mięli dobrze opłacalną pracę,chcieli startować do in-vitro bo dzieci mieć nie mogli.Mięli wypadek,złamał rękę a że się nie zrastała musieli mu ją amputować i okazało się że ma mięsaka. Męczył się bardzo i dzisiaj zmarł-jestem totalnie rozbita i nawet powrót Męża mnie nie cieszy,niby obcy człowiek a jego śmierć tak bardzo mnie poruszyła-przecież był tylko 6at starszy ode mnie ...
![]()
![]() |
#668 |
Wtajemniczenie
|
Ewcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Mysiy cudownego masz tate
![]() Ruda to straszne ![]() ![]() Ja po pracy pije browarka w busie.Dzis byl ciezki dzien.W dodatku mały bardzo za mna tesknił wołał mnie i szukał ![]() Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
Ewciu
![]() ![]()
![]() |
#671 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do sis to dobrze, że coś powiedziałaś. ja nie umiem... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a Kubulek taki pocieszny jest ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a teraz dwa cytaty bo czasu brak bo się Pyza ciągle budzi i boję się, że nie zdążę skończyć pisać. ale koment odnosi się do Was wszystkich ![]() [QUOTE=Ziajka;49212498] Kluska ![]() ![]() Cytat:
chciałabym, żeby sytuacja do końca grudnia była już opanowana i żebym mogła w miarę spokojnie zacząć pracę. ja cię, to będzie stres. wracam 5.01. ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny więc tak na szybko bo jestem do doopy.Z sis poszło o to że jej córka uderzyła Kostusia w głowę (ja nic nie mówiłam) a ona tak przylała tej małej że aż się we mnie zagotowało
![]() ![]()
#673 |
Zakorzenienie
|
mój Boże, Ewciu... ja rozumiem burzę hormonów, rozumiem twarde wychowanie ale to przesada
![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=_Kluska_;49213952]wow
![]() ![]() co do sis to dobrze, że coś powiedziałaś. ja nie umiem... znam to ![]() podobno te z biedry są dobre no ale ja się nie znam ![]() kurcze a może mu na święta spraw dobrego fizjoterapeutę? ja się na razie boję dać łyżeczkę ![]() ![]() a Kubulek taki pocieszny jest ![]() ![]() o matko ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz dwa cytaty bo czasu brak bo się Pyza ciągle budzi i boję się, że nie zdążę skończyć pisać. ale koment odnosi się do Was wszystkich ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z mojego GT-S5830i ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Kluseczko tak teac zadowolony Domis go bardzo lubi ![]() Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Wtajemniczenie
|
Już od dawna szukaliśmy. Miało być takie z Ikeii ale nas nie przekonało. I wczoraj wściekła na TŻta poszłam se połazić po pewnym sklepie. Nawet nie wiedziałam, że tam łóżka są. Znalazłam takie fajne, że musiałam TŻta zawołać i się pogodzić. Wrzucam fotkę jakby co.
No ja to rozumiem. Ale czy L4 nie powinno przysługiwać kobiecie, której ciąża jest zagrożona i ma zalecenia od lekarza aby prowadzić oszczędny tryb życia??!! A nie po to aby siedzieć w domu na koszt innych pracujących i płacących podatki? Sorry Arletka, ale jeszcze w ciąży nie jesteś i nie wiesz jak przebiegnie a już zakładasz L4. I jak mają się czuć kobiety, które są w wieku rozrodczym i chcą pracować, ale pracodawca niechętnie daje pracę bo boi się, że taka zaraz zajdzie w ciąże i poleci na L4???!!! Tutaj na Islandii nauczyłam się, że żadna praca nie hańbi. Nie raz prezes firmy TŻ sprzątał po godzinach, bo sprzątaczka była chora. A kobiet pracują tu prawie do końca ciąży. Nie lubię wyciągania L4 na krzywą gębę i będę otwarcie o tym mówić. Możesz/możecie się za to na mnie obrażać. Ale będę głośno mówić co myślę. Macie fotki łóżka, szafki, śnieg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Wtajemniczenie
|
Pisiule ( moge tak do Was mówić?)
Jaski paw x 4 byl jednorazowa akcja. Dzisiaj obiad byl ten sam tylko bez oleju (Kuzwa wszystko przez omega 3) i poszło elegancko. Ziajka, powiedziałam Jasce ze Kubula je sam i ona tez próbowała. Razem trzymalysmy lyzeczke i ona próbowała trafiać. Kubuś mieszał jajka?"no ładny z niego kucharz. Kluska, no widzisz jak ładnie idzie. Mysle ze jeszcze tydzień adaptacji i bedzie gitara. Gianka, cos nie teges z Twoim lakierem. Ty wiesz ze ja w gorącej wodzie kapana, bo ja zawsze musze na ju mieć, polecialam po neonail. Kupiłam bazę+top i lakier na próbę. Wyszło ok. Do bazy nie mam nic. Lakier słabo krył ale kij z tym. Zmienilam po 2 tygodniach bo odrost byl widoczny i kolor mi sie znudzil. Zamówiłam tiftona bo czytałam sie ze bardzo fajny. Mam zastrzeżenia. Wydaje mi sie ze nie gra z baza neo. Jakies te paznokcie mało trwałe. Teraz moze zamówie inne kolory z innej firmy. Jak bedzie dalej taka lipa to kupie bazę gellash czy jakoś tak. Arletko, pamiętaj ze po cc następny poród dopiero po minimum 2 latach. Poczekajcie do roczku Lenki i wtedy wystartuje. Twój organizm jeszcze nie doszedł do siebie. Moja ginka mówiła ze kobieta po sn dochodzi do siebie 6 miechow a po cc rok. Także Kochana nie zrozum mnie źle ale jeszcze daj sobie chwilę czasu. No a tak poza tym to sie cieszę ze chcecie sue starać. Będziemy mialy emocje. Ja juz mówię stop. Wygląda na to ze Jaska bedzie jedyną jedynaczka na wątku. Ruda, cholera jaki paskudny dzien. Ściskał Cie Kochana mocno. Siostra za ostro podeszła, moze sie Kostkiem zdenerwowała. Dobrze ze mąż przyjeżdża. Mysiu, Twój tato jest niesamowity. Matko, jaj in Cie kocha. Sis dobrze powiedzialas, Tobie nikt bie daje zapuerdzielasz ciężko Oczy ni sie zamykają. Miałam jeszcze cos napisać ale to juz rano.dobranoc
#677 |
Zakorzenienie
|
Agabi kochanie Hanka też będzie jedynaczką jeśli nie znajdę odpowiedniego reproduktora na rodzeństwo.
---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Kurcze może sobie na święta sprawię shelaca. To baza lakier i top potrzebne, tak? Te żelowe mnie nie przekonują a hybrydy owszem. Chociaż nakupiłam sobie lakierow i mam co używać ale nie malowalam ani razu... ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Aha a co do "pisiuli" to ja nic z pis-em wspólnego nie mam i nieznoszę ich ale dla Ciebie wszystko ![]() Iza super że teść zadowolony, to ważne bardzo ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Yss nie widzę zdjęć ![]() Tymczasem dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Jestescie szalone tyle pisac!!! ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- Yss super zakupy!!! Fajnie ze sie urzadzacie i antygwalt ![]() Aga ja juz napisalam do estetiqa bo wczesniej bylam bardzo zadolona no i okazalo sie ze mam juz stare lakiery musze wymienic bo za dlugo byly nieuzywane i otwarte. A biedna Jaska ze tak sie zbeltala:/ ja dodaje oliwe z oliwek mala lyzeczke na cala zupke.a gotuje na dwa dni. Arletko o matko kochana gratuluje wam ze tak szybko podjeliscie decyzje!!!bedziemy znow przezywac ![]() Mysia wspolczuje raportowania mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej ![]() Mili jak tam tz?lepiej cos? Jak w robocie? Kluska o jaki przelom w zlobku wow! Brawo!!! Z dnia na dzien bedzie lepiej! Ewcia przykro z powodu tego pana mlody czlowiek ![]() Zophee mam nadzieje ze cos u was do przodu idzie w zwiazku z firma rodzinna. Migotko jak sie czujesz? Odczuwasz jakies efekty dzialanie tabsow? Iza Dominis teskni tak jak ty wiem jak to ciezko ale fajnie ze dopoludnie razem spedzacie a w przyszlym tyg wiecej czasu chyba po pierwszej zmienie bedziecie miec na nacieszenie sie soba ![]() Hmmm i zapomnialamm co jeszcze komu:/ ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Aga moja ginka mowi ze od ciecia do ciecia musi minac rok. Wiec juz spokojnie mozna startowac a jeszcze podobno w przeciagu 5lat od ciecia kolejny porod jest cc chyba ze chcesz probowac naturalnie to podpisujesz w szpitalu oswiadczenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Ale i tak jestem dalej taka zmęczona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry !
![]() RudaEwcia25 przykro mi ![]() ![]() Gianna M ooo kochana, ja mu wtedy taką dawkę leków zaaplikowałam, żeby chłopina mi nie padł, że musiał wyzdrowieć ![]() mysia1986 wow ależ ten tato Cię kocha! Super, no mega po prostu ! Oby dziś dzień w pracy był lepszy. yssmay super zakupy ![]() ![]() iza243 widzisz, wszystko się układa, a następny tydzień będzie jeszcze lepszy bo popołudnia masz z Domim ![]() Ziajka podobno tak jest najczęściej, jak już człowiek odpuszcza to ciach i jest fasolka ![]() ![]() _Kluska_ a ten reproduktor się nie nadaje już ? :P zużyty ? ![]() Coś komuś miałam jeszcze.... skleroza. A my wczoraj u znajomych byliśmy na kawce i piwku. A po 23 odbieraliśmy moją siostrę z dworca (studentka na weekend przyjechała). Dziś jest plan z nią zakupowy - tylko dla niej prezent jeszcze muszę kupić więc sobie wybierze. Katarzysko jakieś mi się zaczyna, ale zwalczę! No i grunt , że to piątek! Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Ja mam weekend dopiero od jutra od 23
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Jak na złość zmęczona byłam a zasnąć nie mogłam i tym sposobem poszłam spać po 1. Super. Kawę już obalam, bo bez tego ani rusz. Iza, ![]() ![]() Arletko, kochana drugi dzidziuś ![]() ![]() Kluseczko, doczytałam o żłobku. Czyli mamy postęp ![]() ![]() Ruda ![]() ![]() Mili, to miły wieczór wczoraj i siostra na weekend. Fajnie będzie ![]() A co do mojego tatusia.. to nieskromnie powiem, ze to jest najlepszy człowiek jaki chodzi po tej ziemi ![]()
#683 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Mam dosc juz! Olka mi szalala wczoraj do polnocy prawie a jak zasnela to i tak pobudki co godzine. Stary jeczal bo a to przekrecic sie nie moze a to to a to tamto. Dzis juz o 7 pobudka. Jestem tak przeokropnie zmeczona ze to sie w glowie nie miesci. Dzis urodziny mojego chrzesniaka trzeba isc. A jutro uczelnia na 10 do 16. W niedziele tez ![]() Przepraszam musialam. Izka przyszly tydzien na pierwsza zmiane? Gianka a gdzie ty wczoraj bylas? Ewciu ![]() Kluska ![]() Ziajka Kubus fantastyczny ![]() Agabi jak dla mnoe to Pisiunie moga byc ![]() Leze jeszcze w lozku. Dalam Olce dwa smoki i boedna zdezorientowana jest, chce wpychac obydwa naraz do dzioba. A ogolnoe to antysmoczkowa ![]()
#684 |
Zakorzenienie
|
Mili i ja od rana smarkam i kicham:/ w nocy mnie wypizgalo bo Tula mi koldre zabiera
![]() Iza ciesze sie ze nocka lepsza ![]() Kasia dobrze ze tz polamalo kara za to ze cie wkurza! Mysia no twoi rodzice sa po prostu ♡ Mala ma takiego spid od rana ze ja juz nie wyrabiam i stoi przy czyms i reke wyciaga zeby jej poda a jak jej dam to drepta do mnie♡ Tz dzis w pracy do wieczora ale to dobrze bo wczoraj mnie tak wku.r.w.i.l ze sie nie odzywamy jak nie przeprosi to niech spiernicza na bambus! |
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak w przyszłym tygodniu od 6-14,koło 15 bede w domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jaka zaesze gdy jest Maz Was zaniedbam. Wybaczcie. Co do pazurow shellack jest boski ale musi byc zestaw. Mi wytrzymuje nawet4tyg ale sie nudzi i zmieniam. Co do sis nie raz jej mowilam zeby sie opanowala ale zawsze slysze ze mam swoje dziecko i ona swoje.... Udanego dnia.
#687 |
Wtajemniczenie
|
Witam w klubie zakichanych
![]() Noc ciężka, ząbki męczą , druga jedynka już ma kreskę, do tego podłapał katar i robi histerię przy czyszczeniu. Chyba pójdępo ten katarek, bo nie daję rady sama , a nie chcę, żeby go rozlożyło. Piorę już firanki, idę po kawe. Dogodzę sobie na poprawę nastroju i zrobię z wanilią i cynamonem ![]() Kasiu , współczuję, wszystko na raz , jeszcze teraz jak masz tyle do zrobienia. Trzymaj się kochana. Agabi brawo dla Jaśki! Czasem dobrze zmotywować malucha ![]() Yss fajne zdobycze ![]() Mili grają na zwłokę w pracy ale może coś wymyślą dla Ciebie? Gianka nie choruj. A co to tż podpadł? Pogodzicie się. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Ruda przykro mi z powodu siostry . Bedzie dobrze
Mysia ale tata niespodzianke Ci zrobil yss prosimy o piekne wypracowanie na temat pogody i łóżka Agabiedna Jaśminka (<3 jak ja kocham to imie pisac ) mam nadzieje ze dzis juz dobrze Klusia oby Hani poszlo dzis o wiele lepiej niz wczoraj cos kolus mialam jeszcze pisac ale nie wiem
#689 |
Zakorzenienie
|
A wiecie, ja w tym cyklu z ciekawości mierze sobie tempkę
Góry i doliny na tym wykresie ![]()
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.