![]() |
#661 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Ja chyba nie zasne szybko ale wszystkim drzemającym dobrej nocki
#662 |
Zadomowienie
|
Duszona - ja się właśnie zastanawiam: próbować spać, czy coś sobie włączyć do oglądania... .
Dobranoc tym, które idą spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Wtajemniczenie
|
Ja oglądam agenci ncis na tvn
#664 |
Zadomowienie
|
Ja chyba zbieram się spać. Ciekawe, czy zasnę. Mały łobuzuje w brzuchu - będzie "sową" w mamusię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Wtajemniczenie
|
Moja właśnie zasnęła po 2 godzinach kopania więc i ja idę spać.
#666 |
Zakorzenienie
|
Melduje oko otwarte... Ale tylko jedno
![]()
#667 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Dziś mamy z Ziemkiem ostatni dzień 30 tygodnia (czyli 30+0)
![]() Gratuluję udanych wizyt! Świetnie, że młodzież nam tak ładnie rośnie. hope ![]() Wczoraj mieliśmy wizytę pary architektów odnośnie naszej rozbudowy. Babka na mnie zrobiła piorunujące wrażenie - wparowała mi do domu w takim staroświeckim futrze, białym w jakieś czarne paski. Nie mogłam się skupić na rozmowie, bo przez pierwsze pół się zastanawiałam czy ona ma po prostu takie perfumy czy to ta słynna naftalina tak jedzie, a przez drugie pół walczyłam ze sobą, żeby przestać myśleć o naftalinie i innych sposobach na mole ![]() W ogóle to jesteście inspiracją do jedzenia. Przygotowałam sobie słupki z kilku marchewek jako przekąskę na cały dzień. Zaczęłam jej jeść nadrabiając Wasze wczorajsze rozmowy i teraz patrzę tylko na smętną pustą miseczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam wszystkie mamusie ![]() ![]() Moja mała dzidzia coś mało aktywna dziś i wczoraj...hallloooo, nieśśśpij, zwiedzaj mamine narządyyy.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Rozeznanie
|
hej
Wczoraj byłam jednak zmęczona bardziej niż myślałam...zasnęłam z laptopem na kolanach ![]() ale jak już się obudziłam koło 4 to w żaden sposób nie szło zasnąć... więc od 4 sprzątnęłam łazienkę, poprasowałam furę ubranek i już się piorą następne ![]() Tż popatrzył na mnie tylko jak na kosmitke i pojechał do pracy.. ![]() Olcia mój też ma jakieś ciche dni ![]() Odowska wyobraziłam sobie te Panią ![]() Edytowane przez d_a_r_i_a Czas edycji: 2014-12-03 o 07:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
Jej śnieg? Nieee... U nas na szczęście ma być pod koniec grudnia ponoć...
![]() Odowska wooow no to pani architekt pierwsza klasa ![]() Ja też powinnam się podnieść i zrobić sobie śniadanko... Mąż dopiero z psem idzie. Dziś jego pobudka i budzik w telefonie grał od 6... Dobre ma tempo, co nie? Ale ucieszyłam się, że przed swoją zamkowa impreza wjedzie do domu po garnitur ![]() ![]() ![]() Daria wooow ![]() ![]() ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-12-03 o 07:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Konto usunięte
|
Hej hej - wczoraj w nocy TZ przywiózł ubranka od znajomych - mam już wszytsko tylko czapke z polarku dokupie i skarpetki
w jakiej temperaturze mam to prać? prasować na najbardziej gorącym? jak upiore to zrobie zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Zadomowienie
|
d_a_r_i_a pracowicie dzień rozpoczęłaś
![]() ![]() Ja też dziś pół nocy nie przespałam, ale to dlatego, że o 19:00 byłam już padalcem, więc o 1:00 byłam wyspana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Konto usunięte
|
Odowska a oni z polecenia byli?
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Jeszcze jedno pytanie. Pod pajaca zakłada się body? Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Wtajemniczenie
|
Gratulacje za udane wizyty
![]() Madzia ja jestem spokojna bo mi już 4 razy mówili że dziewczynka. Ale już słyszałam kilka przypadków. Nie zmartwiła bym się bardzo ![]() ![]() ![]() Agata ale zachcianka fiu fiu wszystko zakazane ![]() ![]() Marchewka super te staniki ja mam sis w uk ale ja mam dużą różnicę w piersiach muszę mieć usztywniany ![]() ![]() Ja miałam dokładnie tak samo ze studiami, Tż mnie namawiał i już nawet myślałam że pójdę ale sama nie wiedziałam na co a iść żeby tylko coś było to bez sensu. Kolejne spotkanie się szykuje fajnie ![]() ![]() Migotka a po mimo tylu dobrych rzeczy przez PN wiele kobiet płaci za cc ![]() ![]() Odwolska coś mi tu pachnie pseudo fachowcami, ja bym się od nich trzymała z dala :P Daria od rana szalejesz ![]() Aga mój Tż gdyby mógł też by miał takie tempo. Dziś rano stwierdziłam że gdybym jego przysięgi nie widziała nigdy bym nie uwierzyła że ktoś taki jak on mógł być w wojsku. Ciągle mu zimno a przecież w wojsku zaprawy raniutko w mórz w dresikach, wstają rano i na baczność muszą stać, codzienne golenie, nie nie to nie pasuje do mojego Tż. Albo ma uraz i dlatego tak mu się odmieniło ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Mlebi to chyba zależy od tego jaka jest temperatura i jaki pajac, bo ja miałam takie że nie zakładałam nic pod spód ale ja rodziłam w kwietniu i było ciepło. Piorę w 40' a prasuję prawie na maxa ![]() Dzień dobry ![]() Ale mnie brzucho bolał w nocy. Aga myślałam o Tobie jak nie mogłaś bąkola puścić ostatnio. 3 razy się obudziłam, 2 razy na siku wstawałam i jeszcze Zuzia miała koszmar. Jestem rozjechana ![]() I znowu zaczynam mieć mdłości do południa. Bella pokazuje 49 dni do porodu ![]()
#675 |
Konto usunięte
|
Tylko 49
Jak już blisko Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja.w nocy co chwile się budzilam w tym raz na siku i raz na opiernicz psa bo chciał do córki łóżka się wpierdzielic. Potem cały czas się budzilam by wstać o 6.30i wreszcie mloda do szkoły zaprowadzić.
Udało się.szlam na piechotę i niestety dostałam skurczu w drzwiach szkoły. Wracając do domu chciałam iść wolno. Yak z 2km/h ale sie nie dalo.dałeś ciągnął jak głupi.po 2zobaczyl jeszcze jakiś obiekt z buldogow i chciał się na niego rzucić.prawie biegłam za tym moim psem. Rozmawiałam jeszcze z mężem to mówi żeby szarpnac to przestanie ciągnąć.taaa na metr drogi to działa.pierdziele i dzis idę kupić kolczatke. Trochę mi żal ale inaczej sobie z moim psem do wysokości kolana nie poradzę.juz nawet mężowi mówiłam ze jeszcze trochę i do teściów go dam do porodu bo sobie nie radze juz z nim.tylko ze tam siedział y na dworzu a mi by było żal ze mu dupcia marznie. Teraz siedzi mi kundlisko miedzy nogami i patrzy wzrokiem kota z Shreka. Wstawiłam juz pranie bo z 2tyg. Nie pralam naszego koloru i mloda mi dzis mówi ze ostatnie gacie ma.super ze mnie matka ze się za to dopiero biorę. Teraz idę jeszcze z 1,5h pospać a potem bede działać w tematach ogarnięcia domu. Strasznie mi się dzisiaj pic chce.chyba juz 6szklanke pine i ciagle suszy
#677 |
Rozeznanie
|
Ja tez piore na 40.
49??? Wooow to tuz tuz! |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mlebi, ja pralam ciuszki w temp. 60st a prasowalam na maksa i na parze.. ![]() Inco, maladT, proponuje wiec czwartek na spotkanie.. co Wy na to?? Teraz ide nakarmic koty i jeszcze do lozka bo tez sie nie wyspalam dzis...
![]() |
#679 |
Zadomowienie
|
Te parę architektów polecił nam geodeta. Teraz to nie mam zamiaru na łapu capu wybierać z kim będę współpracować, tylko się zastanawiam czy po prostu się nie uprzedziłam do nich już od wejścia przez to futro. Żadną aktywistką antyfutrową nie jestem, ale wiecie - jakbym już od progu wiedziała, że to nie mój gust. Jeszcze kilka takich rozmów pewnie odbędziemy z innymi biurami, zanim się zdecydujemy.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 |
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek
![]() Odowska no to fest architekci, najlepsi chyba w okolicy! Ja bym ich zmieniła! Daria ![]() ![]() Olcia śnieg ![]() U nas od kilku dni nawet słońca nie było ![]() Szaro, buro i ponuro ![]() Mlebi hmmm dobre pytanie z tym co się zakłada pod spód, hehe, ja też nie wiem! A pranie to myślę, że jak ciuszki po kmś to moźe być i 50 stopni nawet 60, ja tak prałam. A te nowe to wypiore w 40! |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
czwartek ok.ale najlepiej z rana bo o 13 muszę mala odebrać ze szkoły a z nią to juz nie spotkanie
#682 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja, zaczynam 33 tydzień
![]() Dzisiaj zaczynam pranie ciuszków, chociaż tak mnie głowa nawala, co chwile się budziłam i zasypiałam, to na siku z kilka razy, to kot sikał, robił 2, skakał na lampę, na klamkę w łazience ![]()
#683 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj zaliczyłam spanikowaną pobudkę u Rodziców.
Po 1. swędziały mnie przedramiona. Pierwsza myśl: cholestaza. Ale czemu przedramiona? Mama mi jednak powiedziała, że swędziałoby mnie wszystko i że to chyba uczulenie. Faktycznie, jak umyłam przedramiona - przeszło. Przedramiona były jedyną rzeczą, która miała kontakt z kołdrą, więc ją winię! Jadę dziś z Tata po moją kołderkę. Po 2. wpadłam w panikę, że dostałam opryszczkę. Nigdy jej wcześniej nie miałam, a zarazić też się nie bardzo miałam jak (nie jadłam "na mieście", nie całowałam nikogo prócz M. Ja już się przestałam nawet z ciotkami i wujkami witać w ten sposób, bo skąd mam wiedzieć, że zdrowi ![]() Także jak widzicie mam stresujący poranek ![]() Mala - no ja bym chyba psu kolczatkę dała. Bo jak się zrobi ślisko, a on Cię pociągnie, to może być nieszczęście. |
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Wtajemniczenie
|
Inco rzeczywiście stresujący poranek
![]() Z tymi ustami to też myślę, że to od kaloryferów i suchego powietrza. Nie martw się bedzie dobrze. A z mierzeniem cukrów to ja tam nie wiem, może i dobrze by Ci zrobiło, ale ja bym chyba jeszcze bardziej się stresowała :P że nie wiem ile mam :P |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Mlebi, ja pod pajaca zawsze dawalam body z krotkim i teraz tez bede zakladac... body z dlugim to do spiochow albo polspiochow..
![]() ![]() MaladT, moze byc przed poludniem.. mi nie przeszkadza.. mam nadzieje, ze dam rade sie ogarnac.. ![]()
![]() |
#686 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ha ha ha takie panie w futrach są fantastyczne kojarzą się mi z moją świętej pamięci babcią która takie futro ubierała jak szła w gości. Ja słyszałam dużo złego o desce barlineckiej, od męża brat ma w całym domu i przeklina jak cholera że przy dzieciakach się strasznie rysuje bo jest miękka, że niby teraz wolał by dać droższy panel.
![]() |
#687 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Rozeznanie
|
Nie wiem czy to naprawdę działa..ale za 3 dni pełnia księżyca i za równo ludzie jak i zwierzęta mogą być pobudzone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki w środowy poranek i życzę Wszystkim miłego dnia
![]() Ja się dzisiaj wizytuję u okulisty o 18.00 ciekawe co mi powie mam nadzieje że nie skończy się na opinii o cc ![]()
#690 |
Zadomowienie
|
Asia - mam nadzieję, że to od kaloryferów. W każdym razie teraz co 5 minut latam do lustra oglądać wargi. Nic jednak na nic nie widzę - całe błyszczą od pomadki Nivea, którą je potraktowałam. Za jakieś 5h pewnie przestanę panikować, jeśli będzie jak do tej pory
![]() Dziś mam SR i muszę iść sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.