Fryzjer - Bydgoszcz - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-02-20, 19:42   #661
paulabdg
Raczkowanie

Dot.: dekoloryzacja

a ja polecam moją panią Asię do której chodzę od jakichś 3 lat. Jest świetna, super mi pofarbowała włosy na blond, wszyscy zachwalali. Za każdym razem przychodzę do niej z innym pomysłem, zazwyczaj jest to zdjęcie z internetu i zawsze wychodzę zadowolona. Jej salon jest na bartodziejach przy rynku w blaszaku na piętrze. Uwielbiam tą kobietę jest genialna.
paulabdg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-20, 23:05   #662
lemonka
Zakorzenienie

a ceny ma wporzo? szukam kogos nowego na wiosne, kto nie wytrzesie mojej studenckiej kieszeni )

...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę

nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć
lemonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-24, 19:45   #663
paulabdg
Raczkowanie

ja płace ok 30 zł za układanie i ok 100 za farbowanie
paulabdg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-24, 23:12   #664
namonika1
Przyczajenie

Dot.: Fryzjer - Bydgoszcz

Cytat:
Napisane przez betty300 Pokaż wiadomość
Witam,
poszukuję kontakt do pana Roberta Gotowskiego. Podobno jest najlepszy w Bydgoszczy, ale w internecie nie można go znaleźć
Robert z tego co ostatnio widziałam jest na ulicy Długiej tylko nie pamiętam jaki nr

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Napisane przez allelek67 Pokaż wiadomość
Hej Potrzebuje waszej pomocy ! jakies 2 miesiące temu pewna fryzjerka pokrzywdziła mnie strasznie podczas farbowania ( zamiast sredniego blondu- wyszedł dość ciemny brąz) . Załamka. Teraz kolor jest o wiele jaśniejszy- coś typu średniego brązu Ale itak czuję się w nim fatalnie Czy ktoś wie, czy jakis fryzjer/ fryzjerka w Bydgoszczy bedzie w stanie zrobić mi z tego sredniego brązu blond ( niekoniecznie jasny) ale bez dekoloryzacji, która strasznie zniszczyłaby włosy?

Za wszelkie sugestie z góry dziękuje
Bez dekoloryzacji czy gęstych pasemek blond raczej się nie obędzie (jeżeli chcesz szybko dojść do jakiegoś blondu).Ewentualnie czekaj aż bardziej wypłowieją włosy i wtedy farbuj tylko odrost.Wszystko zależy na jakim poziomie chcesz osiągnąć kolor blond
namonika1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-27, 10:43   #665
msaccident
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez tenor Pokaż wiadomość
Czy ktos moze pomoc? W salonie u Pani Zaremby na ul.Gdanskiej w Bydgoszczy pracowala jeszcze w grudniu 2010 Pani Zaneta. Odeszla pewnie do innej pracy - czy ktos moglby napisac gdzie pracuje aktualnie? To moja fryzjerka ) a w poprzednim salonie nie udzielaja informacji o konkurencji.

Cześć,
z tego co się orientuje to Żaneta pracuje teraz w Salonie Gabriel na ul. Gimnazjalnej 4 (koło LO 1)
http://www.salonfryzjerski.bydgoszcz.eu/

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez anita33 Pokaż wiadomość
Witam , jestem pierwszy raz na tym forum pisemnie, ale bardzo czesto czytam Wasze opinie. Tez ciągle poszukuję dobrego fryzjera, byłam już chyba u prawie wszystkich w bydgoszczy. Do Tomka też sie chciałam wybrać, ale jak usłyszałam, że tnie od 90 do 150 zł. i nie farbuje a może tylko doradzić, jaki kolor by mi pasował, to podziękowałam. Pięknie strzyże Alicja z salonu Laura , ale niezbyt dobrze farbuje i nieraz ma focha ,że sama sobie ufarbowałaś. Nie każdy lubi fochy fryzjera, gdy chce się tam zrelaksowac. Jednak to mistrzyni cięcia-tnie na sucho ,więc po umyciu jest tak, jak widzisz się u niej w salonie.

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Aha, jeszcze nie byłam u p. Edyty Soboty , może ktoś u niej farbował włosy i ścinał. Czekam na opinie o niej, bo już mi czas poddać się tym zabiegom, a Mikołaj Drozdowski spaprał mi kolor ,Olaf za bardzo postrzępił. I jak tu dogodzić kobiecie, możenie fryzjer a fryzjerka będzie lepsza. Napiszcie o Edycie, proszę.

Korzystam z usług Tomka z salonu papaver i jestem bardzo zadowolona - strzyzenie z koloryzacja włosów krótkichkosztuje ok. 250 zł.

Odnośnie koloryzacji: to jest coraz częściej spotykane, że salony zatrudniaja kolorystkę czyli osobę, która zajmuje się tylko koloryzacją i w tym kierunku się kształci. Ja uważam, że to jest bardzo duży atut, ze koloryzacją zajmuje się specjalista po szeregu szkoleniach i dodatkowo kolor opiniują dwie osoby: stylista i kolorysta. Kolorystka w Papaver jest znakomita, nigdy w zyciu nie miałam tak dobrze pofarbowanych włosów: pasmo po paśmie, centymetr po centymetrze - nakładanie farby trwało około 40 minut. Jestem też bardzo zadowolona z jakości kosmetyków - mam wrażliwą skórę i często kosmetyki mnie uczulają a Davines (na tej marce pracuja w Papaver) jest dla mnie doskonały: zero uczuleń i podrażnień no i świetna jakość. Kolor bardzo dobrze się przyjął (na drugi dzień 0 spłukanej farby z włosów) i co najważniejsze długo się utrzymuje (w tej chwili jestem 10 tygodni po farbowaniu i dopiero zaczyna być widać siwe włosy) i bardzo ładnie się wypukuje.

Ja chodzę do Tomka Bronowickiego ale w salonie pracuje tez Michał i miałam okazję kilkakrotnie widzieć go przy pracy i oglądać efekty jego pracy i też jest bardzo dobry a chyba tańszy od Tomka.

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Napisane przez anes11 Pokaż wiadomość
Bywając w kilku salonach fryzjerskich przez ostatnie lata, przy okazji podcięć i innych zab. pielęgnacyjnych poruszałam temat zmiany mojego koloru na JASNY blond. Wszyscy zgodnie przyznawali, że nijak inaczej tylko najpierw zdjąć kolor, a potem nałożyć odpowiedni odcień blondu. Nie wiem jaki kolor wg Ciebie to ciemny blond??? Mój jest naprawdę CIEMNY (ale nie jestem szatynką).
Nie słyszałam jeszcze od żadnego fryzjera, że wystarczy w moim przypadku nałożyć kolor! Gdyby tak było nie podchodziłabym do tematu jak do przysłowiowego jeża. Jeśli znasz w/w mistrza w bydgoskim lub toruńskim salonie - poproszę, TEGO właśnie szukam w tym wątku - POLECENIA nie oceny zasadności mojego pytania.
spróbuj się wybrać na konsultację do Papaver - oni pracują na marce Davines to sa kosmetyki naturalne świetnej jakości i mają kilka świetnych produktów np. płyn do prostowania włosów na około 12 miesięcy (czyli przez 12 miesięcy nie prostujesz włosów). Może znajdą i coś dla ciebie. Dodatkowo koleżanka dekoloryzowała u nich włosy już dwukrotnie w ciągu krótkiego czasu (schodzi z bardzo ciemnych do natury) i dekoloryzacja wychodzi super a włosy nie są zniszczone - w każdym razie warto zadzwonić i podpytać co mogą zaoferować.
msaccident jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-28, 10:47   #666
dzusta2
Przyczajenie

Witam wszystkich
mam pytanie co do salonu Hair coif w bydgoszczy w centum rondo czy ktos tam chodzi obecnie i do kogo najlepiej isc chce jakos fajnie wycieniowac wlosy do ramion i pofarbowac i juz od dluzszego czasu zaliczam same wtopy jak dobrze pofarbuje to zle obetnie itd moze ktos pomoze.
dzusta2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-03, 04:14   #667
krysiuniunia
Raczkowanie

witam, poszukuję sprawdzonego w dekoloryzacji fryzjera w Bydgoszczy. Kilka lat temu pofarbowałam włosy na średni brąz (palete) no i wyszedł czarny później już farbowałam na kolor czekoladowy itp., czyli faktycznie brąz, ale teraz chciałabym moje pióra trochę rozjaśnić. Niestety, bez dekoloryzacji się nie obejdzie, ale nie chcę iść do pierwszego z brzegu fryzjera i mieć siano na głowie. dlatego prosiłabym o jakieś namiary na sprawdzonych fryzjerów
krysiuniunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-13, 23:20   #668
kasia1105
Przyczajenie

Czy ktos chodzi do salonu figaro na szwederowie napiszcie jaki fryzjer jest tam najlepszy chodzi o strzyzenie i farbowanie.
kasia1105 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-16, 14:44   #669
v-x-n
Wtajemniczenie

A ja bym prosiła o pomoc w znalezieniu fryzjera w okolicach centrum lub osiedla leśnego. Mam dziwne włosy, połowa mi się kręci (z przodu), a z tyłu falują :/ Chcę je jakoś dobrze obciąć (może przy dobrym ścięciu całe mi się skręcą?), a do tego najchętniej jakiś zabieg regenerujący. Polecicie coś? Prosiłabym też o podanie ewentualnych cen.

PS: Stosowała któraś z Was zabieg 'HAIR SPA po zimie' w salonie Zaremba??? Warto?
[ Biegam ] 10 - 15 - 20 - hM - 30 - M
v-x-n jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-17, 13:42   #670
gosik7
Przyczajenie

Witam
czy ktoś był w salonie Kamili Urbańskiej który mieści się w salonie Dermiki na ulicy Pod Blankami, czy ktoś tam farbował włosy , jakie wrażenie czy warto tam iść, proszę o odp. szukam dobrego fryzjera żeby dobrał mi odpowiedni kolor.

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

jeszcze jedno czy ktoś może coś powiedzieć o salonie Mrs Margaret ul Podwale w Bydgoszczy
gosik7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-18, 09:28   #671
Makarcia
Raczkowanie

Edyta Sobota przeniosła się z Megi na Jezuicką 5. Na 2 piętro koło sklepu z porcelaną. Mam nadzieję, że w związku z tym nie podniesie zaraz cen, bo lokalizacja pewnie droższa.

Makarcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-21, 23:41   #672
lemonka
Zakorzenienie

a był ktoś może w Galerii Fordon w salonie? ))

Stary 2011-03-25, 19:08   #673
MyDream166
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lemonka Pokaż wiadomość
a był ktoś może w Galerii Fordon w salonie? ))
A od kiedy jest tam fryzjer?
Ja polecam salon przy Kaszubskiej 11
MyDream166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-26, 12:18   #674
lemonka
Zakorzenienie

no nie wiem.. w tym tygodniu tam byłam w CCC i patrzę, salonik.. było trochę klientów, więc nie pchałam się by ogarnąć cennik itd.. miałam nadzieję, że ktos tam może był

Stary 2011-03-31, 13:21   #675
oxygane
Przyczajenie

Jak już jesteśmy przy Bydgoszczy, to polece Wam Boneo.pl maja tam mase zniżek na różne usługi w naszym mieście. Sama skorzystałam z sesji fotoodmładzania prawie 60% taniej. Pewnie niedługo pojawi się też jakaś oferta salonu fryzjerskiego.
oxygane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-23, 09:57   #676
Agata009
Przyczajenie

Polecaliście wiele salonów, ale mi chodzi o konkretny problem.
Czy jest w Bydgoszczy dobry salon który ma w swoich usługach farbowanie TRWAŁĄ farbą ZIELONĄ itp.??
Byłam już raz u fryzjera, ale niestety ta niby ;farba' zmyła się w połowie po 1 myciu! Wiemjednak, ze nawet te trwałe farby trzeba co jakiś czas odświeżać, ale nie tak szybko!
Może salonie fryzjerskim Kadus? Obiło mi się o uszy, że tam mogą mieć coś takigo...
Pomóżcie.
Agata009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-08, 17:06   #677
coffeewithsugar
Przyczajenie

Fryzjer - Bydgoszcz

Jakich fryzjerów polecacie w Bydgoszczy? Szukam takiego, który wycieniowałby dłuższe włosy i ściął grzywkę a przy tym skasował mniej niż 50zł.
coffeewithsugar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-13, 23:42   #678
magdolinska
Przyczajenie

Pan Mikołaj to jakaś masakra!!! Odradzam, nikt mi w życiu tak nie zmasakrował włosów, musiałam iść do poprawki!!! Oczywiście już nie do niego! Po drugie w salonie syf strasznyyyyyyyy, ale to straaaaszny!!!!!!!!!!!! ODRADZAM!!! Poza tym droogo!!!
magdolinska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-14, 06:37   #679
anes11
Przyczajenie

Dot.: Bydgoszczanki!!!-Odezwijcie się w sprawie dobrego fryzjera

Cytat:
Napisane przez blue_eyed_kitty Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny! A polecicie mi moze jakiegos fryzjera blizej centrum(Gdańska, Dworcowa, Stary rynek i okolice) Slicznie prosze
JA POLECAM!!! Moje nowe odkrycie w centrum Miasta. Fryzjer -stylista na Sienkiewicza (ale wejście od Chrobrego - na przeciwko kwiaciarni, uważać bo na Sienkiewicza jest więcej salonów). Fryzjer ma na imię Paweł, nie pomylicie z nikim innym bo to właściciel i na razie jedyna osoba w salonie
Kilka lat pracował w salonie p. Jacka Rybaciego z Konopnickiej. Fach ma w ręku, talent w sercu, ceny b. dobre.
Mam dłuuugie włosy: ścięcie + balejaż + intensywna odbudowa włosa + ułożenie (pierwszy raz w życiu miałam fryzurę 2 dni!!) - 90zł (nie wiem jak Wy, ale ja poniżej 100zł ostatni raz zapłaciłam chyba w latach 90...
Chłopak młodziutki, ale świetlaną przyszłość mu wróżę

---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ----------

Cytat:
Napisane przez magdolinska Pokaż wiadomość
Pan Mikołaj to jakaś masakra!!! Odradzam, nikt mi w życiu tak nie zmasakrował włosów, musiałam iść do poprawki!!! Oczywiście już nie do niego! Po drugie w salonie syf strasznyyyyyyyy, ale to straaaaszny!!!!!!!!!!!! ODRADZAM!!! Poza tym droogo!!!
Potwierdzam, chodziłam do tego salonu kiedyś bo Pani Aldona fajnie strzyże ALE drogo jak w Paryżu, a wkoło bałagan. Siedzi człowiek 3 godz, zostawia 300zł i nawet nikt szklanki wody nie zparoponuje.....i cały czas gadka o kotach i psach tylko.
anes11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-14, 10:45   #680
Szkapa2000
Przyczajenie

ja bylam ostatnio w hair coif w galerii rondo.
poprawialam to co mi zepsula fryzjerka pare miesiecy wczesniej.
obsluga - super, zaproponowali kawke, gazety, doradzili kolor.
strzygl i farbowal mnie Pan Dawid i jestem super zadowolona. pierwszy raz w zyciu nie chce miec dlugich wlosow bo po ostatniej przygodzie mialam zapuszac. ale jestem mega zadowolona z koloru i ze strzyzenia. POLECAM
Szkapa2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-15, 01:08   #681
magdolinska
Przyczajenie

Cytat:
JA POLECAM!!! Moje nowe odkrycie w centrum Miasta. Fryzjer -stylista na Sienkiewicza (ale wejście od Chrobrego - na przeciwko kwiaciarni, uważać bo na Sienkiewicza jest więcej salonów). Fryzjer ma na imię Paweł, nie pomylicie z nikim innym bo to właściciel i na razie jedyna osoba w salonie
Kilka lat pracował w salonie p. Jacka Rybaciego z Konopnickiej. Fach ma w ręku, talent w sercu, ceny b. dobre.
Mam dłuuugie włosy: ścięcie + balejaż + intensywna odbudowa włosa + ułożenie (pierwszy raz w życiu miałam fryzurę 2 dni!!) - 90zł (nie wiem jak Wy, ale ja poniżej 100zł ostatni raz zapłaciłam chyba w latach 90...

---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ----------

Potwierdzam, chodziłam do tego salonu kiedyś bo Pani Aldona fajnie strzyże ALE drogo jak w Paryżu, a wkoło bałagan. Siedzi człowiek 3 godz, zostawia 300zł i nawet nikt szklanki wody nie zparoponuje.....i cały czas gadka o kotach i psach tylko.
A chciałabys tam się czegoś napić?? bo ja nie, bałabym się zarazków. A Pani Aldona sama nie wygląda najlepiej i Pan Mikołaj też nie, a więc z czym do ludu, są za✂✂✂istą wizytówką salonu!!! Smierdzi petami, brud, syf i zero pojecia o fachu.... przestrzegam wszystkich, nie te czasy, żeby tam chodzić!! Nie za ta kase!
Stary 2011-05-21, 16:18   #682
Summer9
Przyczajenie

Od jakiegoś czasu poszukuję Pana Roberta Gotowskiego, (którego niejednokrotnie polecałyście) jednakże wszystkie podane namiary są nieaktualne. Wiecie może jak można się skontaktować z owym fryzjerem? Chciałabym coś zmienić, a moja „etatowa” fryzjerka niestety wyprowadziła się, dlatego też szukam kogoś innego.
Summer9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-14, 20:22   #683
Mare_001
Przyczajenie

Cytat:

Anes11 moglabys dodac jakies namiary? bede w Bydgoszczy w najblizszych dniach, chcialabym zadzwonic i sie umowic.
Z gory buziak juz

Mare_001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-16, 18:32   #684
czarna_orchidea21
Rozeznanie

Witam, mam pytanie odnośnie innej usługi

Może polecić jakiegoś fryzjera, który potrafi ładnie upinać włosy?
4 razy byłam u różnych fryzjerów i zawsze miałam fryzurę jak starsza Pani z lat 80-tych.

Zasnę cicho i w szklanej trumnie śmierci martwym pokocham już sercem...
czarna_orchidea21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-16, 23:13   #685
Rybka1
Raczkowanie

Szukam fryzjera potrafiącego dobrze obciąć włosy kręcone. Jeśli macie kogoś sprawdzonego proszę o namiary.
Mój cel-mieć dłuższe i bardziej skręcone loki.
Rybka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-08, 18:21   #686
KS1908
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez quenya Pokaż wiadomość
Witam!!! Odwiedziłam sporo bydgoskich salonów po pierwszym cięciu zawsze byłam zadowolona kiedy jednak poszłam 2 raz do tego samego fryzjera efekt nie był ten sam..ta prawidłowość sie powtarzała...czy w Bydgoszczy tzreba zmieniac fryzjerów jak rękawiczki? A moze ktos poleci mi stałego i dobrego?
Jedyny salon z którego byłam zawsze zadowolona to ten gdzie usługi pełni Pani Zaremba ale i tu niestety koszty rosną...ok 50 zł...za cięcie z myciem modelowaniem...
Zgadzam się z koleżanką, ja chodzę od pewnego czasu do salonu Agnieszki Zaremby, na Nakielskiej. Tam jest młodziutka,ale niesamowicie zdolna fryzjerka, pani Asia. Zawsze strzygłam się i czesałam i Agnieszki,jednak kiedy potrzebowałam to jej nie było. Poszłam do Asi, wyszłam bardzo zadowolona. I kasuje mniej niż Szefowa
KS1908 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-18, 20:21   #687
quenya
Raczkowanie

GG do quenya Send a message via Skype™ to quenya

Szukając informacji o salonie Atelier 28 Olafa Sobieralskiego trafiłam na to forum na którym, 5 LAT TEMU namiętnie rozprawiałam o bydgoskich salonach fryzjerskich, w szczególności o usługach Asi Zaremby Od tamtego czasu zdążyłam porobić sobie na głowie takie cuda, że "włos się jeży" Najpierw postanowiłam sobie zrobić irokeza, w tym celu udałam się do Salonu na ul. Długiej "coifuree coś taaam", który mi tam totalnie spaprano Poszłam ratować głowę do Pani Grażyny w salonie na Błoniu ( w falowcu), jednak było niewiele lepiej i od tamtego czasu (przełom 2008/2007 roku) NIGDY WIECEJ NIE POSZŁAM DO FRYZJERA czując nienawiść nawet zaufanych przedstawicieli tego fachu. Salony, w których byłam z irokezem były przeze mnie wcześniej odwiedzane, nawet w tym wątku je polecałam - btw, wszytskie dziewczyny, które ucierpliały przez te fryzjerki za moją nomową serdecznie przepraszam!!!. W depresji postanowiłam zgolić się na łyso maszynką taty no i dziś tym sposobem mam włosy do tyłka :P (strasznie szybko mi rosną). Co dziwne dopiero od jakiegoś miesiąca zauważyłam, że strasznie poniszczyły mi się końcówki - i tak długo trzymały się na prawdę zdrowo. Natomiast odkąd zbojkotowałam chodzenie do fryzjerów no to nie mam żadnej fryzury więc włosy są wszędzie, najczęściej układają się w "przedziałek na dupę głowy rąbany siekierą" ( swoją drogą chyba ostatnio modny), rosną jak się im podoba. Postanowiłam to zmienić bo wiem, że ten nieład mnie szpeci a mam mocne, gęste włosy i szkoda ja marnować na fryzurę typu "człowiek pierwotny" Ujęła mnie oferta, która pojawiła się na gruponie za strzyżenie+farbowanie+kur acja nawilażjąca za 69 zł w salonie Atelier 28 u Pana Olafa. Kupiłam ją od razu żeby się nie rozmyślić

Dlatego mam do was pytanie, czy znacie ten Salon? Jakie są wasze opinie? To moja pierwsza wizyta u fryzjera od 2008 roku także jestem pełan obaw

"Mężczyżni zazwyczaj pragną byc zawsze pierwszą miłością kobiety; kobiety mają subtelniejszy instynkt i wolą być zawsze ostatnia miłością mężczyzny..."
Oscar Wilde
quenya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-19, 00:43   #688
magdolinska
Przyczajenie

Olaf jest git, raczej krzywdy Ci nie zrobi, mi zrobił wsumie raz ale kazdy moze miec gorszy dzien generalnie to fachowiec jego uczen jest wspanialy tez Robert chyba ma na imie? zdolniacha z wyobraznia
Ja na razie zapuszczam wlosy po ostatniej masakrze, u Pana ch... Mikołaja Powodzenia!!!
Stary 2011-08-21, 01:11   #689
Rybka1
Raczkowanie

Quenya, byłaś już u Olafa Sobieralskiego? Jakie wrażenia?
Mój cel-mieć dłuższe i bardziej skręcone loki.
Rybka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-23, 13:29   #690
beata83
Przyczajenie

dziewczyny, czemu nikt nie może/ nie chce podać sposobu skontaktowania się z p. Gotowskim? Czy to dlatego, że i tak terminy są u niego długie?
beata83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości