|
|
#661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: dekoloryzacja
a ja polecam moją panią Asię do której chodzę od jakichś 3 lat. Jest świetna, super mi pofarbowała włosy na blond, wszyscy zachwalali. Za każdym razem przychodzę do niej z innym pomysłem, zazwyczaj jest to zdjęcie z internetu i zawsze wychodzę zadowolona. Jej salon jest na bartodziejach przy rynku w blaszaku na piętrze. Uwielbiam tą kobietę jest genialna.
|
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
a ceny ma wporzo? szukam kogos nowego na wiosne, kto nie wytrzesie mojej studenckiej kieszeni
)
|
|
#663 |
|
Raczkowanie
|
ja płace ok 30 zł za układanie i ok 100 za farbowanie
|
|
|
|
|
#664 | ||
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer - Bydgoszcz
Cytat:
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#665 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cześć, z tego co się orientuje to Żaneta pracuje teraz w Salonie Gabriel na ul. Gimnazjalnej 4 (koło LO 1) http://www.salonfryzjerski.bydgoszcz.eu/ ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
Korzystam z usług Tomka z salonu papaver i jestem bardzo zadowolona - strzyzenie z koloryzacja włosów krótkichkosztuje ok. 250 zł. Odnośnie koloryzacji: to jest coraz częściej spotykane, że salony zatrudniaja kolorystkę czyli osobę, która zajmuje się tylko koloryzacją i w tym kierunku się kształci. Ja uważam, że to jest bardzo duży atut, ze koloryzacją zajmuje się specjalista po szeregu szkoleniach i dodatkowo kolor opiniują dwie osoby: stylista i kolorysta. Kolorystka w Papaver jest znakomita, nigdy w zyciu nie miałam tak dobrze pofarbowanych włosów: pasmo po paśmie, centymetr po centymetrze - nakładanie farby trwało około 40 minut. Jestem też bardzo zadowolona z jakości kosmetyków - mam wrażliwą skórę i często kosmetyki mnie uczulają a Davines (na tej marce pracuja w Papaver) jest dla mnie doskonały: zero uczuleń i podrażnień no i świetna jakość. Kolor bardzo dobrze się przyjął (na drugi dzień 0 spłukanej farby z włosów) i co najważniejsze długo się utrzymuje (w tej chwili jestem 10 tygodni po farbowaniu i dopiero zaczyna być widać siwe włosy) i bardzo ładnie się wypukuje. Ja chodzę do Tomka Bronowickiego ale w salonie pracuje tez Michał i miałam okazję kilkakrotnie widzieć go przy pracy i oglądać efekty jego pracy i też jest bardzo dobry a chyba tańszy od Tomka. ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#666 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
mam pytanie co do salonu Hair coif w bydgoszczy w centum rondo czy ktos tam chodzi obecnie i do kogo najlepiej isc chce jakos fajnie wycieniowac wlosy do ramion i pofarbowac i juz od dluzszego czasu zaliczam same wtopy jak dobrze pofarbuje to zle obetnie itd moze ktos pomoze.
|
|
|
|
|
#667 |
|
Raczkowanie
|
witam, poszukuję sprawdzonego w dekoloryzacji fryzjera w Bydgoszczy. Kilka lat temu pofarbowałam włosy na średni brąz (palete) no i wyszedł czarny
|
|
|
|
|
#668 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktos chodzi do salonu figaro na szwederowie napiszcie jaki fryzjer jest tam najlepszy chodzi o strzyzenie i farbowanie.
|
|
|
|
|
#669 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja bym prosiła o pomoc w znalezieniu fryzjera w okolicach centrum lub osiedla leśnego. Mam dziwne włosy, połowa mi się kręci (z przodu), a z tyłu falują :/ Chcę je jakoś dobrze obciąć (może przy dobrym ścięciu całe mi się skręcą?), a do tego najchętniej jakiś zabieg regenerujący. Polecicie coś? Prosiłabym też o podanie ewentualnych cen.
PS: Stosowała któraś z Was zabieg 'HAIR SPA po zimie' w salonie Zaremba??? Warto?
|
|
#670 |
|
Przyczajenie
|
Witam
czy ktoś był w salonie Kamili Urbańskiej który mieści się w salonie Dermiki na ulicy Pod Blankami, czy ktoś tam farbował włosy , jakie wrażenie czy warto tam iść, proszę o odp. szukam dobrego fryzjera żeby dobrał mi odpowiedni kolor. ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- jeszcze jedno czy ktoś może coś powiedzieć o salonie Mrs Margaret ul Podwale w Bydgoszczy |
|
|
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
Edyta Sobota przeniosła się z Megi na Jezuicką 5. Na 2 piętro koło sklepu z porcelaną. Mam nadzieję, że w związku z tym nie podniesie zaraz cen, bo lokalizacja pewnie droższa.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
a był ktoś może w Galerii Fordon w salonie?
))
|
|
#673 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem.. w tym tygodniu tam byłam w CCC i patrzę, salonik.. było trochę klientów, więc nie pchałam się by ogarnąć cennik itd.. miałam nadzieję, że ktos tam może był
|
|
#675 |
|
Przyczajenie
|
Jak już jesteśmy przy Bydgoszczy, to polece Wam Boneo.pl maja tam mase zniżek na różne usługi w naszym mieście. Sama skorzystałam z sesji fotoodmładzania prawie 60% taniej. Pewnie niedługo pojawi się też jakaś oferta salonu fryzjerskiego.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#676 |
|
Przyczajenie
|
Polecaliście wiele salonów, ale mi chodzi o konkretny problem.
Czy jest w Bydgoszczy dobry salon który ma w swoich usługach farbowanie TRWAŁĄ farbą ZIELONĄ itp.?? Byłam już raz u fryzjera, ale niestety ta niby ;farba' zmyła się w połowie po 1 myciu! Może salonie fryzjerskim Kadus? Obiło mi się o uszy, że tam mogą mieć coś takigo... Pomóżcie. |
|
|
|
|
#677 |
|
Przyczajenie
|
Fryzjer - Bydgoszcz
Jakich fryzjerów polecacie w Bydgoszczy? Szukam takiego, który wycieniowałby dłuższe włosy i ściął grzywkę a przy tym skasował mniej niż 50zł.
|
|
|
|
|
#678 |
|
Przyczajenie
|
Pan Mikołaj to jakaś masakra!!! Odradzam, nikt mi w życiu tak nie zmasakrował włosów, musiałam iść do poprawki!!! Oczywiście już nie do niego! Po drugie w salonie syf strasznyyyyyyyy, ale to straaaaszny!!!!!!!!!!!! ODRADZAM!!!
Poza tym droogo!!!
|
|
|
|
|
#679 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Bydgoszczanki!!!-Odezwijcie się w sprawie dobrego fryzjera
Cytat:
![]() Kilka lat pracował w salonie p. Jacka Rybaciego z Konopnickiej. Fach ma w ręku, talent w sercu, ceny b. dobre. Mam dłuuugie włosy: ścięcie + balejaż + intensywna odbudowa włosa + ułożenie (pierwszy raz w życiu miałam fryzurę 2 dni!!) - 90zł (nie wiem jak Wy, ale ja poniżej 100zł ostatni raz zapłaciłam chyba w latach 90... ![]() Chłopak młodziutki, ale świetlaną przyszłość mu wróżę ![]() ---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ---------- Potwierdzam, chodziłam do tego salonu kiedyś bo Pani Aldona fajnie strzyże ALE drogo jak w Paryżu, a wkoło bałagan. Siedzi człowiek 3 godz, zostawia 300zł i nawet nikt szklanki wody nie zparoponuje.....i cały czas gadka o kotach i psach tylko. |
|
|
|
|
|
#680 |
|
Przyczajenie
|
ja bylam ostatnio w hair coif w galerii rondo.
poprawialam to co mi zepsula fryzjerka pare miesiecy wczesniej. obsluga - super, zaproponowali kawke, gazety, doradzili kolor. strzygl i farbowal mnie Pan Dawid i jestem super zadowolona. pierwszy raz w zyciu nie chce miec dlugich wlosow bo po ostatniej przygodzie mialam zapuszac. ale jestem mega zadowolona z koloru i ze strzyzenia. POLECAM
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#682 |
|
Przyczajenie
|
Od jakiegoś czasu poszukuję Pana Roberta Gotowskiego, (którego niejednokrotnie polecałyście) jednakże wszystkie podane namiary są nieaktualne. Wiecie może jak można się skontaktować z owym fryzjerem? Chciałabym coś zmienić, a moja „etatowa” fryzjerka niestety wyprowadziła się
, dlatego też szukam kogoś innego.
|
|
|
|
|
#683 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Anes11 moglabys dodac jakies namiary? bede w Bydgoszczy w najblizszych dniach, chcialabym zadzwonic i sie umowic. Z gory buziak juz ---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ---------- |
|
|
|
|
|
#684 |
|
Rozeznanie
|
Witam, mam pytanie odnośnie innej usługi
![]() Może polecić jakiegoś fryzjera, który potrafi ładnie upinać włosy? 4 razy byłam u różnych fryzjerów i zawsze miałam fryzurę jak starsza Pani z lat 80-tych.
|
|
#685 |
|
Raczkowanie
|
Szukam fryzjera potrafiącego dobrze obciąć włosy kręcone. Jeśli macie kogoś sprawdzonego proszę o namiary.
|
|
#686 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#687 |
|
Raczkowanie
|
Szukając informacji o salonie Atelier 28 Olafa Sobieralskiego trafiłam na to forum na którym, 5 LAT TEMU namiętnie rozprawiałam o bydgoskich salonach fryzjerskich, w szczególności o usługach Asi Zaremby
Od tamtego czasu zdążyłam porobić sobie na głowie takie cuda, że "włos się jeży" Najpierw postanowiłam sobie zrobić irokeza, w tym celu udałam się do Salonu na ul. Długiej "coifuree coś taaam", który mi tam totalnie spaprano Poszłam ratować głowę do Pani Grażyny w salonie na Błoniu ( w falowcu), jednak było niewiele lepiej i od tamtego czasu (przełom 2008/2007 roku) NIGDY WIECEJ NIE POSZŁAM DO FRYZJERA czując nienawiść nawet zaufanych przedstawicieli tego fachu. Salony, w których byłam z irokezem były przeze mnie wcześniej odwiedzane, nawet w tym wątku je polecałam - btw, wszytskie dziewczyny, które ucierpliały przez te fryzjerki za moją nomową serdecznie przepraszam!!!. W depresji postanowiłam zgolić się na łyso maszynką taty no i dziś tym sposobem mam włosy do tyłka :P (strasznie szybko mi rosną). Co dziwne dopiero od jakiegoś miesiąca zauważyłam, że strasznie poniszczyły mi się końcówki - i tak długo trzymały się na prawdę zdrowo. Natomiast odkąd zbojkotowałam chodzenie do fryzjerów no to nie mam żadnej fryzury więc włosy są wszędzie, najczęściej układają się w "przedziałek na dupę głowy rąbany siekierą" ( swoją drogą chyba ostatnio modny ), rosną jak się im podoba. Postanowiłam to zmienić bo wiem, że ten nieład mnie szpeci a mam mocne, gęste włosy i szkoda ja marnować na fryzurę typu "człowiek pierwotny" Ujęła mnie oferta, która pojawiła się na gruponie za strzyżenie+farbowanie+kur acja nawilażjąca za 69 zł w salonie Atelier 28 u Pana Olafa. Kupiłam ją od razu żeby się nie rozmyślić Dlatego mam do was pytanie, czy znacie ten Salon? Jakie są wasze opinie? To moja pierwsza wizyta u fryzjera od 2008 roku także jestem pełan obaw
|
|
#688 |
|
Przyczajenie
|
Olaf jest git, raczej krzywdy Ci nie zrobi, mi zrobił wsumie raz ale kazdy moze miec gorszy dzien
generalnie to fachowiec jego uczen jest wspanialy tez Robert chyba ma na imie? zdolniacha z wyobraznia ![]() Ja na razie zapuszczam wlosy po ostatniej masakrze, u Pana ch... Mikołaja Powodzenia!!!
|
|
|
|
|
#689 |
|
Raczkowanie
|
Quenya, byłaś już u Olafa Sobieralskiego? Jakie wrażenia?
|
|
#690 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny, czemu nikt nie może/ nie chce podać sposobu skontaktowania się z p. Gotowskim? Czy to dlatego, że i tak terminy są u niego długie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

jakies 2 miesiące temu pewna fryzjerka pokrzywdziła mnie strasznie podczas farbowania ( zamiast sredniego blondu- wyszedł dość ciemny brąz) . Załamka. Teraz kolor jest o wiele jaśniejszy- coś typu średniego brązu
) a w poprzednim salonie nie udzielaja informacji o konkurencji.

] 10 - 15 - 20 - hM - 30 - M

Poza tym droogo!!!

Najpierw postanowiłam sobie zrobić irokeza, w tym celu udałam się do Salonu na ul. Długiej "coifuree coś taaam", który mi tam totalnie spaprano
Poszłam ratować głowę do Pani Grażyny w salonie na Błoniu ( w falowcu), jednak było niewiele lepiej i od tamtego czasu (przełom 2008/2007 roku) NIGDY WIECEJ NIE POSZŁAM DO FRYZJERA czując nienawiść nawet zaufanych przedstawicieli tego fachu. Salony, w których byłam z irokezem były przeze mnie wcześniej odwiedzane, nawet w tym wątku je polecałam - btw, wszytskie dziewczyny, które ucierpliały przez te fryzjerki za moją nomową serdecznie przepraszam!!!. W depresji postanowiłam zgolić się na łyso maszynką taty