Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII) - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-09, 22:12   #661
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;50983445]Silver, widać masę roboty, nasze mieszkanie było w porównywalnym stanie Duże jest! ile metrów?[/QUOTE]

68 m
Dziś stawiali mi ściankę w pokoju. Pokoje ogromne i jeden przedzieliłam na pół. Będzie miała Daria pokój i dodatkowo sypialnia.
Stary 2015-04-09, 22:54   #662
pstryczek84
Zakorzenienie

kuplilismy ostatnio mlodemu stacjonarnie w hurtowni dzieciowej mate do zabawy. o taka dokladnie, "farmowa"-pierwszy rzad, przedostatnia
https://www.google.pl/search?q=mata+...w=1280&bih=885
REWELACJA!!!!! mlody nie schodzi z niej, ciagle chce sie bawic na niej, mnostwo pomyslow do zabawy, mam wrazenie ze to niekonczace sie zrodlo zabaw!!! no nie moge sie nachwalic. a mialam jej nie brac. kosztowala 49 zl, jest naprawde duza 100x120 bodajze, piekbe zywe kolorki, cudne ilustracje -nie jakies dziwologi. no boska poprostu!!! sa tez inne-miasto, las cos i dla diewczynek. jak wam sie rzuci w oczy to bierzcie bez zastanowienia, naprawde polecam!!!
o, znalazlam na all
http://allegro.pl/a5055-mata-materia...102801737.html
a tu inne:
http://allegro.pl/listing/listing.ph...1-default-0113

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2015-04-09 o 22:57
pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 23:15   #663
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
A liczylas moze ile was wyjdzie was cala lazienka lacznie ze scianka? Robicie z plyt k-g na stelazu czy z bloczkow? My robilismy z bloczkow z gazobetonu Ytong dokladnie i duzo roboty z tym ale ladnie sie trzyma
Kurcze zrobilabym nasza od nowa ale to chyba mega koszt nie? A to mieszkanie nie jest wlasnosciowe nasze...
My robimy z płyt na stelażu. Teraz Ci nie powiem ile nas to wyniosło bo nie pamiętam.Tż jeździł i kupował. Mam to zapisane
Stary 2015-04-10, 00:16   #664
treselle0
Zadomowienie

Silver ładnie Wam idzie
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 07:04   #665
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Pietraszko rzyga od 16 co chwile. Bez goraczki na szczescie. I na szczescie uwielbia gastrolit;] wlasnie zlopie butle, ufff

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
Lady zdroweczka! Coś mu zaszkodzilo czy jak?

Lenova dopadł Cie pewnie ten wirus który panuje. Objawia się wysoką gorączką i bólem gardła. ..u nas cześć rodziny święta przechorowala. .. zdrowia.

HOPE to pewnie zwykła alergia a co do piątek to Antonio nigdy sobie nie dał zajrzeć a na bilansie na pytanie czy mamy piątki mowie ze nie. Okazuje się ze mamy 3 piątki w całości i jedną w połowie

Mała dzięki za słowa otuchy-zastanawiam się jedynie czy ja juz zawsze kojarzyć się będę z polewaniem?

Silver foty obejrzę jak będę na kompie. . Mi tak chodziła po głowie jakaś zmiana w kuchni. ... pamiętacie? I będzie mała zmiana-i odswiezymy ściany ciut ciemniejszym kolorem i powiesimy dwie duże multiramki oraz cytaty na ścianie. .. oczywiście będzie to zrobione jak tz znajdzie czas.-może do końca roku da rade. ..:p
P. S. Piekę właśnie chleb-mmmmmmmm co za zapach się rozchodzi. ...którejś kromeczke? Jeden z żurawina i otrebami i siemieniem a drugi z siemieniem, slonecznikiem i otrebami.

P.s. od poniedziałku tz zaczyna pracę

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ----------

SILVER juz obejrzałam- kawał pracy wykonany. A na ściany płyty położyliście?? czyli nie meczyliście z żadnymi skrobaniami i równanimi scian?

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2015-04-10 o 06:45
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 07:11   #666
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość

Lenova dopadł Cie pewnie ten wirus który panuje. Objawia się wysoką gorączką i bólem gardła. ..u nas cześć rodziny święta przechorowala. .. zdrowia.

HOPE to pewnie zwykła alergia a co do piątek to Antonio nigdy sobie nie dał zajrzeć a na bilansie na pytanie czy mamy piątki mowie ze nie. Okazuje się ze mamy 3 piątki w całości i jedną w połowie

Mała dzięki za słowa otuchy-zastanawiam się jedynie czy ja juz zawsze kojarzyć się będę z polewaniem?

Silver foty obejrzę jak będę na kompie. . Mi tak chodziła po głowie jakaś zmiana w kuchni. ... pamiętacie? I będzie mała zmiana-i odswiezymy ściany ciut ciemniejszym kolorem i powiesimy dwie duże multiramki oraz cytaty na ścianie. .. oczywiście będzie to zrobione jak tz znajdzie czas.-może do końca roku da rade. ..:p
P. S. Piekę właśnie chleb-mmmmmmmm co za zapach się rozchodzi. ...którejś kromeczke? Jeden z żurawina i otrebami i siemieniem a drugi z siemieniem, slonecznikiem i otrebami.

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ----------

SILVER juz obejrzałam- kawał pracy wykonany. A na ściany płyty położyliście?? czyli nie meczyliście z żadnymi skrobaniami i równanimi scian?

Ja poprosze!! Nawet wiecej niz kromeczke!!
Co prawda mam super piekarnie niedaleko, ale dzis tak leje, ze tylko wyskoczymy do najblizszego sklepu. Oni robia prawdziwy chleb na zakwasie, uzywaja maki razowej, co jest rowniez niespotykane, a dodatkowo dosypuja ryzowej i ten chleb moze smialo konkurowac z dobrym pl pieczywem. W ogole cos czuje, ze tu bedziemy jesc i tyc, no moze tego drugiego da sie uniknac, bo mieszkamy na calkiem sporej gorze i trzeba na nia wejsc z poziomu morza.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 07:13   #667
Ewik86
Zakorzenienie

hej, czytam, ale nie pisze, bo u mnie w domu szpital- Domcia przeziebiona, ja tez, a Ale bidulke dopadlo zapalenie krtani. Jak ona biedna harczy to masakra. Dostala Pulmicort do inhalacji- zaplacilam za niego 86 zl

GOJKA Ty tez tyle placisz? Przykro mi z powodu tego co sie stalo, ale widze, ze sie dobrze trzymasz i tak trzymaj

Co do histerii, to mnie juz szlag trafia. O wszystko u nas jest placz i wszystko jest na nie. Serio, jak ten etap sie skonczy i bedzie troche lzej to chyba sie upije.

SILVER ciekawa jestem tych zdjec, ale to musze wejsc na kompa.

Przepraszam, ze tylko o sobie, ale z telefonu pisze co trwa i trwa.

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 07:45   #668
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Ja poprosze!! Nawet wiecej niz kromeczke!!
Co prawda mam super piekarnie niedaleko, ale dzis tak leje, ze tylko wyskoczymy do najblizszego sklepu. Oni robia prawdziwy chleb na zakwasie, uzywaja maki razowej, co jest rowniez niespotykane, a dodatkowo dosypuja ryzowej i ten chleb moze smialo konkurowac z dobrym pl pieczywem. W ogole cos czuje, ze tu bedziemy jesc i tyc, no moze tego drugiego da sie uniknac, bo mieszkamy na calkiem sporej gorze i trzeba na nia wejsc z poziomu morza.
Ostatnio na jednym kanale YT dowiedziałam się że zakwas jest zabroniony w Irlandii A co w nim "nielegalnego" że nie można?
Zdziwiło mnie to szczerze mówiąc.

A tak w ogóle to CZEŚĆ

Neti- najważniejsze że jesteś tu rozpoznawalna a to z czym się kojarzysz to już mniejsze zło
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 07:48   #669
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Meneq. ..proszę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1428644909368.jpg (96,4 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1428644926683.jpg (97,9 KB, 17 załadowań)

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2015-04-10, 08:01   #670
meneq
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Ostatnio na jednym kanale YT dowiedziałam się że zakwas jest zabroniony w Irlandii A co w nim "nielegalnego" że nie można?

Zdziwiło mnie to szczerze mówiąc.

A tak w ogóle to CZEŚĆ

Neti- najważniejsze że jesteś tu rozpoznawalna a to z czym się kojarzysz to już mniejsze zło

Oni tu nie znali takiej metody. Moze chodzi o proces fermentacji i substancje, ktore sie wydzielaja. Nie zapomne jak z kartonow z moimi rzeczami urzad celny zarekwirowal tampony, ale tylko jeden rodzaj, te co utrzymuja wlasciwa flore bakteryjna (nazwy nie pamietam, ob cos tam) z uwagi na zawartosc zabronionej substancji

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Cytat:
Meneq. ..proszę

Smakowicie wyglada, dzk!
Stary 2015-04-10, 08:20   #671
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Oni tu nie znali takiej metody. Moze chodzi o proces fermentacji i substancje, ktore sie wydzielaja. Nie zapomne jak z kartonow z moimi rzeczami urzad celny zarekwirowal tampony, ale tylko jeden rodzaj, te co utrzymuja wlasciwa flore bakteryjna (nazwy nie pamietam, ob cos tam) z uwagi na zawartosc zabronionej substancji

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Smakowicie wyglada, dzk!
O kurczę,nieźle Tampony stwarzające niebezpieczeństwo W sumie miałoby to sens o czym piszesz
Tylko dziwne bo w jednym kraju jest to uznawane za coś normalnego a w drugim za coś groźnego. Tak jak z marihuaną...
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 08:26   #672
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
hej, czytam, ale nie pisze, bo u mnie w domu szpital- Domcia przeziebiona, ja tez, a Ale bidulke dopadlo zapalenie krtani. Jak ona biedna harczy to masakra. Dostala Pulmicort do inhalacji- zaplacilam za niego 86 zl

GOJKA Ty tez tyle placisz? Przykro mi z powodu tego co sie stalo, ale widze, ze sie dobrze trzymasz i tak trzymaj

Co do histerii, to mnie juz szlag trafia. O wszystko u nas jest placz i wszystko jest na nie. Serio, jak ten etap sie skonczy i bedzie troche lzej to chyba sie upije.

SILVER ciekawa jestem tych zdjec, ale to musze wejsc na kompa.

Przepraszam, ze tylko o sobie, ale z telefonu pisze co trwa i trwa.
Za co place? Chodzi o pulmicort? Kochana ja go mam za pół darmo. Płacw coś ponad 20zl. 22 jeśli dobrze pamiętam. Ale my mamy stwierdzoną astmę i dlatego mamy taniej. W normalnej cenie kupowalam jakies 1.5 roku temu. Cos w granicach 80zl wlasnie. Pozniej zanim stwierdzono astme lekarze dawali nam na recepcie jakas znizke dla przewlekle chorujacych na nawracajace infekcje drog oddechowych. Czy cos takiego. Wtedy cos kolo 50zl chyba placilismy, ale dokladnie nie pamietam juz. Ostatmi pulmicort kupowalam hmm w listopadzie? Do dzis nieotwarty

Ide na kompa zobaczyc domek Silver
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 08:34   #673
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:

Silver foty obejrzę jak będę na kompie. . Mi tak chodziła po głowie jakaś zmiana w kuchni. ... pamiętacie? I będzie mała zmiana-i odswiezymy ściany ciut ciemniejszym kolorem i powiesimy dwie duże multiramki oraz cytaty na ścianie. .. oczywiście będzie to zrobione jak tz znajdzie czas.-może do końca roku da rade. ..

Na ściany daliśmy płyty. Ale najpierw zrywaliśmy stare tapety, gumolity. Wszystko koszmarnie śmierdziało. Ale tam jakiś menel mieszkał to co się dziwić. Wszystko co stare jest pozrywane. Jeszcze tylko okna wymienią i będzie super.

Hej. Ale ładna pogoda dziś wolne mam.

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2015-04-10 o 08:39
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 08:36   #674
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Meneq. ..proszę
Jakoże mamy daleko do siebie i zamin chlebek do mnie dotrze będzie już czarstwy to ja bym o przepis poprosiła. Smakowicie wygląda

Silver kawał dobrej roboty. I ile jaśniej się zrobiło
Stary 2015-04-10, 08:59   #675
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
Jakoże mamy daleko do siebie i zamin chlebek do mnie dotrze będzie już czarstwy to ja bym o przepis poprosiła. Smakowicie wygląda

Kochana jakbym priorytetem nadała to jutro go masz i gwarantuje Ci ze jeszcze dobre 4 dni będzie idealny
Słać. ..?

Stary 2015-04-10, 09:20   #676
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
O kurczę,nieźle Tampony stwarzające niebezpieczeństwo W sumie miałoby to sens o czym piszesz

Tylko dziwne bo w jednym kraju jest to uznawane za coś normalnego a w drugim za coś groźnego. Tak jak z marihuaną...

Co kraj to obyczaj ;-)

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:

Do mnie doszedl swiezy, to do Ciebie tym bardziej ;-)
Stary 2015-04-10, 10:12   #677
misiaeel
Wtajemniczenie

hej

Hania już dużo lepiej oczka nie łzawią i katar mniejszy

z tż się wkręciliśmy w serial House of cards i chodzę niewyspana

Lady
zdrówka!

Ifwka
ale masz talent!

neti tż w końcu w Polsce coś znalazł?

silver
ale Wam to super wyszło! kiedy planowana przeprowadzka?

szaja, little piona! Hania wczoraj tez była nie do wytrzymania na spacer 45 minut sie ubierałyśmy bo Ona zostaje w domu i będzie tanczyć

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 10:46   #678
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Meneq. ..proszę
Cytat:
Kochana jakbym priorytetem nadała to jutro go masz i gwarantuje Ci ze jeszcze dobre 4 dni będzie idealny
Słać. ..?
Hehe zadowole sie przepisem

No właśnieNeti tż ma miejscu zostaje?
Powiem Wam, że niby takie bezrobocie a mój tż nie może praconików do pracy znaleźć. Każdy by chciał siedzieć i zarabiać miliony. Dodam, że płaci dość dbrze, ale co z tego jak ma problem, żeby znaleźć kogoś kto będzie pracował..

Ifwka zainspirowałaś mnie i będę szyła tildowego kota U nas miłość do kotów kwitnie Trochę to potrwa, bo nie znalazłam wykroju, który by mi odpowiadał. Chyba, że źle szukam No i muszę jakieś fajne materiały wyszperać Dobrze, że tż nie chciało się wywieźć 2 worów ubrań to może coś tak odpowiedniego zajdę
No i napisz proszę cenę twoich cudeniek. jeśli mnie stać to zamawiam
Stary 2015-04-10, 10:59   #679
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Pietraszko rzyga od 16 co chwile. Bez goraczki na szczescie. I na szczescie uwielbia gastrolit;] wlasnie zlopie butle, ufff
Oj zdrówka duzo.
Coś nam się te dzieci pochorowały.
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Ja sie zastanawiam czy nie jechać jutro do lekarza. Dawid od jakiegos tygodnia ma na paluszkach u rak schodzaca skórę.. Kciuk i palec wskazujący. Myslalam ze to od pchania do buzi paluchow bo 5 się kluja ale kurde ostatecznie nie umiem określić czy pchal do buzi i się tak porobiło czy pcha bo skubie tą schodzaca skórę. Jeszcze po nocy u t. wysypalo go na całych nogach plus musialam szlaban na sok dać bo dziennie kubek i syn jest żółtek napaćkany.
BTW miała któraś tak? (Na zdjeciach ma posmarowane dlatego widac tylko zaczerwienienia)
Moja miała w tamtym roku takie. Ostatecznie skóra zeszła z całych rąk. Doszłam do tego że to uczulenie jakies albo nad wrażliwość na piasek bo wtedy strasznie w piasku się grzebała, nie oszczędzała rączek, nie używała łopatki tylko rękami wszytsko. Smarowałam, natłuszczałam i przeszło.
Cytat:
No to piona!
Przezylysmy dzis histerie zycia. W sumie nie wiem z jakiego powodu. Wycie, rzucanie sie, turlanie, kopanie drzwi, bicie wszystkiego co na drodze, wyginanie! Wygladala jak opetana . Kompletnie nie wiedzialam co zrobic, siedzialam i sie na nia gapilam, proby przytulenie/przytrzymania konczyly sie atakiem na mnie...
Matko, Dziewczyny współczuję, obym w złą godzinę nie powiedziała ale ja to takiej histerii jeszcze nigdy nie doświadczyłam.
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Chcecie zobaczyć jak wygląda nasze mieszkanko częściowo już zrobione? (Przypominam że była to rudera,ruina, jedna wielka masakra). Mogę nawet pokazać zdjęcia przed.
No foty oglądam
Cytat:
A tak wygląda teraz. Wydaje się ,że mało zrobione, ale duuużo, dużo , dużo pracy jest włożonej alby wyglądało to tak jak teraz
Ja akuyrat wiem ile to pracy bo całkeim niedawno robiliśy i łazienki i całe poddasze. Powiedz mi czy nowe okna też będzie mieć z takimi łukami czy zwykłe kwadraciaki?
Cytat:

Co za praca u Tż??
Zazdroszczę chlebka. Mama sie wyprowadziła to i mi nie piecze
Mam nadzieje że sie fotami po remoncie pochwalisz
Cytat:
Meneq. ..proszę
Mniammmmm
Cytat:
Słać. ..?
I z tydzień taki pewnie będzie dobry
Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
hej

Hania już dużo lepiej oczka nie łzawią i katar mniejszy

z tż się wkręciliśmy w serial House of cards i chodzę niewyspana

Lady zdrówka!

Ifwka ale masz talent!

neti tż w końcu w Polsce coś znalazł?

silver ale Wam to super wyszło! kiedy planowana przeprowadzka?

szaja, little piona! Hania wczoraj tez była nie do wytrzymania na spacer 45 minut sie ubierałyśmy bo Ona zostaje w domu i będzie tanczyć
Dobrzez że z Hanią lepiej.
No i dzięki za uznanie dla mojego "talentu"

Oli dalej zakatarzona. Wczoraj na pomoc wyciągnęłam katarek nawet, za pierwszym razem płacz, potem zrozumiała że "brzydkie kozy" wyciągamy, nawet o 23 odpaliliśmy bo spac nie mogła. Usnęła w końcu u mnie na rękach, chyba z godzinę przesiedziąłm trzymając ją na rękach ale w końcu się ocknęła i kazała do łóżeczka odłożyć i już przespała noc. W domu jej jednak nie trzymam bo w końcu tylko ten katar ma.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 11:06   #680
Ultra81
Rozeznanie

Misia - ja też House of Cards namiętnie oglądałam. Skończyłam 3. sezon w ubiegłym tygodniu
Fajnie, że Hani już lepiej!

Neti - gratki za pracę tz

Silver - kawał świetnej roboty odwaliliście! Pięknie będzie

Gojka - moja Młoda też kocha koty

A tak w ogóle to cześć Ścięłam się z rana z tz. Średnio między nami ostatnio, mało gadamy, a z doświadczenia wiem, że to nic dobrego nie wróży. "Ale nie uprzedzajmy faktów", jak to mówił Bogusław Wołoszański
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 11:10   #681
s i l v e r
Zakorzenienie

Ifwka, jeśli chodzi o okna to mieliśmy właśnie dużo sporów z konserwatotem. Niestety nie wygraliśmy z nim. Kamiennica jest zabytkowa i okna muszą być łukowe ( co z tego że każdy sąsiad ma inne ). Same okna wyjdą nas 5.700. To i tak tanio bo na promocję trafiliśmy. Normalnie musielibyśmy dać 9tys
Stary 2015-04-10, 11:16   #682
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Ifwka zainspirowałaś mnie i będę szyła tildowego kota U nas miłość do kotów kwitnie Trochę to potrwa, bo nie znalazłam wykroju, który by mi odpowiadał. Chyba, że źle szukam No i muszę jakieś fajne materiały wyszperać Dobrze, że tż nie chciało się wywieźć 2 worów ubrań to może coś tak odpowiedniego zajdę
Gojka od pół godziny odpisuje Ci priv i cały czas ktoś mnie odrywa. Ja szyłam jeszcze tildowe kroliki i mam misia wypchanego tylkomusze go do kupy złożyć. Tutaj w załączniku masz kota takiego jak ja mam wykrój. I ja własni tez dużo posiłkuję się "starymi ubraniami"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 102.jpg (16,7 KB, 11 załadowań)
19.02.2013 - Oliwka

Edytowane przez Ifwka
Czas edycji: 2015-04-10 o 11:52
Stary 2015-04-10, 11:19   #683
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe zadowole sie przepisem

No właśnieNeti tż ma miejscu zostaje?
Powiem Wam, że niby takie bezrobocie a mój tż nie może praconików do pracy znaleźć. Każdy by chciał siedzieć i zarabiać miliony. Dodam, że płaci dość dbrze, ale co z tego jak ma problem, żeby znaleźć kogoś kto będzie pracował..

to prawda z pracą. u mojego tż takie braki w pracownikach, że przyjmują jak leci;p nie ma komu robić. teraz jeszcze ich wykupił jakis kolos więc wszyscy trzęsą portkami;p tż kolejny raz mi proponuje, że wyszkoli mnie w programowaniu i pójdę tam robić
Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Misia - ja też House of Cards namiętnie oglądałam. Skończyłam 3. sezon w ubiegłym tygodniu
Fajnie, że Hani już lepiej!

Neti - gratki za pracę tz

Silver - kawał świetnej roboty odwaliliście! Pięknie będzie

Gojka - moja Młoda też kocha koty

A tak w ogóle to cześć Ścięłam się z rana z tz. Średnio między nami ostatnio, mało gadamy, a z doświadczenia wiem, że to nic dobrego nie wróży. "Ale nie uprzedzajmy faktów", jak to mówił Bogusław Wołoszański
aa ja jestem zła bo weszłam na filmweb i sobie spojlera zafundowałam ale serial genialny !

Wołoszański mi sie z ciążą kojarzy bo słuchałam po nocach jak spać nie mogłam

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2015-04-10, 11:29   #684
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
to prawda z pracą. u mojego tż takie braki w pracownikach, że przyjmują jak leci;p nie ma komu robić. teraz jeszcze ich wykupił jakis kolos więc wszyscy trzęsą portkami;p tż kolejny raz mi proponuje, że wyszkoli mnie w programowaniu i pójdę tam robić

aa ja jestem zła bo weszłam na filmweb i sobie spojlera zafundowałam ale serial genialny !

Wołoszański mi sie z ciążą kojarzy bo słuchałam po nocach jak spać nie mogłam
Lol a ja wczoraj przegladalam oferty i haha nie wyslalam ani jednego cv, nie mialam na co

Misia, a przyjeliby mnie bez studiow, doswiadczenia i jakichkolwiek podstaw w programowaniu? Za to checi duze

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 11:31   #685
Debrah
Zakorzenienie

Ifwka : lale są cudne!.. z powodzeniem mogłabyś dorabiać na tym
Kota nie widzę ? Może sama cos kupie od Ciebie, na prawdę super
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 11:34   #686
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Lol a ja wczoraj przegladalam oferty i haha nie wyslalam ani jednego cv, nie mialam na co

Misia, a przyjeliby mnie bez studiow, doswiadczenia i jakichkolwiek podstaw w programowaniu? Za to checi duze
najpierw idzie się na 3 miesięczne szkolenie bezpłatne. przyjmują raczej wszystkich, po szkoleniu oceniają Twoje możliwości i albo umowa albo nie ;p nie ma obowiązku być po informatyce czy kierunku z tym związanym ludzie idą na te szkolenia podczas studiów, potem zostają przyjeci na kawałek etatu. na priv mogę dac Ci ich stronę to sobie popatrzysz

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2015-04-10, 11:46   #687
litllesweetangel
Lurker ;)

Misia kuszace Ale moj tz by sie nie przeniosl :P Tak spojrzalam w jakim miescie mieszkasz i przypomnialy mi sie czasy jak chodzilam na mecze pilki noznej . Ahh ci mili chlopcy z LKSu

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 11:55   #688
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Ifwka, jeśli chodzi o okna to mieliśmy właśnie dużo sporów z konserwatotem. Niestety nie wygraliśmy z nim. Kamiennica jest zabytkowa i okna muszą być łukowe ( co z tego że każdy sąsiad ma inne ). Same okna wyjdą nas 5.700. To i tak tanio bo na promocję trafiliśmy. Normalnie musielibyśmy dać 9tys
Wiesz co te łukowate bardziej mi się podobają, domyślam się ze to koszt ale taki klimat jakiś mają...
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Ifwka : lale są cudne!.. z powodzeniem mogłabyś dorabiać na tym
Kota nie widzę ? Może sama cos kupie od Ciebie, na prawdę super
Debrah zapomniałam wrzucić, już uzupełaniłam, ale to tylko szablon, bo na razie jeszcze nie szyłam. Mam jeszcze dwie lale zaplanowane i jeszcze coś całkeim inną technika dla siostry jako prezent na śłub koleżanki.
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2015-04-10, 12:03   #689
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Meneq. ..proszę
Rzuć przepisami
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 12:16   #690
Debrah
Zakorzenienie

Nasze dzieci są w takim cudnym wieku teraz

Ami chodzi w letnim kombinezonie dzisiaj, bo " spodobało mi się to, wiesz mamusiu? lubię kapselki" (zapinanie i odpinanie ich)

Forma "mama" też już wychodzi u nas z użycia, jestem tylko mamusią <3 i do wszystkiego dodaje to swoje " wiesz mamusiu?"
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości