|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Szerokobiodrzaste Potwory i Spółka. Odsłona 3.
Yuki, weź się wreszcie otrząśnij z tej chmury pesymizmu, która Cię otacza, bo Cię kopnę!
|
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Maro,z pierwszym postem się postarałaś
|
|
|
#663 |
|
Kawoholiczka
|
Wróciłam z biegania, od razu samopoczucie +1000
Maro, dołączam się do zachwytów nad pierwszym postem! kiss of night, śliczna ta sukienka, a jaki rozmiar?
|
|
#664 | |||
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
bylo wtedy sporo sukienek karnawałowych. Swoją kupiłam w rezervacie. Była dla mnie śliczna. Szkoda, że teraz wygląda na mnie jak wór na ziemniory..Cytat:
moja potrądzikowa psychika nigdy mi na to nie pozwoli. Zwykle mam pełny makijaż składający się z podkładu,korektora,różu,p udru,kreski i tuszu. Oprócz tego mam opadające powieki, które są często zaczerwienione i widać na nich naczynia krwionośne. Po prostu bez makijażu wyglądam jak chora.Cytat:
teraz z koleżankami płaczemy ze śmiechu, bo babka która mnie uczy w szkole ma uczulenie na tego typu "krzywdę" i zawsze znajdzie niezły komentarz..[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;51594448]Yyy. Nie. Nie sądzę, aby komuś jeszcze podobał się ten pomysł. Któraś jeszcze chce? [/QUOTE] why not? mam wielką doope i dobrze mi z tym |
|||
|
|
|
|
#665 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba sobie żartujesz, jak drink to tylko z colą i na popitę też tylko cola, z niczym innym mi nie wchodzi. No chyba że wódka jest dobra, to wtedy może być cokolwiek. Ostatnio popijałam absolwenta sokiem i też było dobrze ![]() Cytat:
Dokładnie, mnóstwo facetów nie widzi delikatnego makijażu. Czasami nawet dziewczyny nie widzą hahaha Ostatnio gdzieś byłam z koleżankami i zaczął padać deszcz a ja "aaaa tapeta spłynie" a one "gdzie? Przecież ty nie masz makijażu" ![]() [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;51594448]Może Cię nie zapraszają nie dlatego, że nie pijesz, ale dlatego, że jesteś zrzęda? [/QUOTE]o, to to [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;51594703]Yuki, weź się wreszcie otrząśnij z tej chmury pesymizmu, która Cię otacza, bo Cię kopnę! [/QUOTE]Dokładnie ![]() Yuki, nikt Ci nie chce dokopać tylko pomóc - czasami ktoś musi nam powiedzieć coś niemiłego żeby dotarło. Jeżeli ze znajomymi jesteś tak samo ponura jak tutaj to może nie zapraszają Cię nie dlatego że nie pijesz tylko że marudzisz albo ogólnie jesteś mega pesymistycznie nastawiona do wszystkiego? Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
||
|
|
|
|
#666 | ||
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
Aż tak schudłaś? Jaki kolor tej sukienki? Bo z tego co zauważyłam to 3/4 sukienek na studniówce to albo czarna albo czerwona, ewentualnie biała.Cytat:
![]() Wracam do ćwiczeń i nie ma, że boli Do studniówki coraz mniej czasu, a ja schudłam tylko 4 kg od lutego
Edytowane przez Le_Souvenir Czas edycji: 2015-05-31 o 19:18 |
||
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#668 | |
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
Albo taką: http://data3.whicdn.com/images/56084851/original.jpg Lub taką: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...df52d25c1a.jpg
Edytowane przez Le_Souvenir Czas edycji: 2015-05-31 o 19:39 |
|
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzecia w sumie też by się nadała. Ogólnie bardzo ładne. |
|
|
|
|
|
#670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z pracy..padam
Też nie lubię Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Super pierwszy post! dziękuje za uwzględnienie także mnie
|
||
|
|
|
|
#671 | |
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
nie wiem, chyba aż ta schudłam moja była taka beżowa ze złotymi drobinkami w materiale, który był taki fajny, sztywny a dół rozkloszowany ![]() ja z krostkami męczę się co jakiś czas, ale już nie zwracam uwagi na to, że mam 5 krostek na twarzy w porównaniu do niegdyś wysypu na całej twarzy. Teraz jedynie muszę walczyć o gładkość. Czyli czeka mnie żarcie kwasami, mezoterapia mikroigłowa i mikrodermabrazja, nie mówiąc o oczyszczaniu manualnym, które zajmie chyba z 4h... |
|
|
|
|
|
#672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I MAM przyjaciół, którzy nie przepadają za alkohole, wszyscy mają takie same doświadczenia. Mam rozumieć, że wszyscy jesteśmy ponurzy. Nie wiem ile razy mam to jeszcze powtarzać, nie macie zielonego pojęcia jaka jestem na co dzień. Może powinnam zacząć zdawać dzienną relację ze wszystkiego co robię, jaki mam nastrój, żeby w końcu do was doszło jaka jestem. |
|
|
|
|
|
#673 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Yuki, ja też spotkałam na swojej drodze ludzi mijających się z rozumem, dla których upicie się na imprezie było sensem istnienia. I co z tego? Przechodzi się obok nich obojętnie i idzie dalej, bo nie warto sobie nimi zawracać głowy. Tacy ludzie są w mniejszości. Tylko wiesz co ja myślę? Ty jesteś taka "nie bo nie, dla zasady" i ludzie to wyczuwają. I pewnie nie zapraszają Cię nie dlatego, że nie pijesz, tylko dlatego, że roztaczasz wokół siebie aurę zniechęcenia i przygnębienia. Wszystko nie, wszystko złe, nikt mnie nie zechce bo to, bo śmo, zawsze już będę sama, drinka się z nikim nie napiję, bo się nie będę zniżać do maluczkich, życie towarzyskie się skończyło, bo na wszystko już za późno- takie wrażenie sprawiasz. Obudź się wreszcie, bo życie Ci przeleci między palcami. Cytat:
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Kurcze, ja dzisiaj byłam ze znajomymi w knajpce na piwie. Z tym, że ja zamówiłam sobie duże latte, dwie osoby piły soki, a reszta piwo. I jakoś nikt nie miał problemu, że nie piję alkoholu. Ludzie wiedzą, że bardzo rzadko piję alkohol, a wciąż mnie gdzieś zapraszają. Taki fenomen. Dziwne, nie?
|
|||
|
|
|
|
#674 |
|
Zadomowienie
|
No widzisz i tu kolejny raz okazuje to się, że rozumiesz tak jak ci wygodnie.
Dlaczego ciągle zwracasz się do mnie w kwestii alkoholu, skoro nie jestem jedyną osobą tu, która ma takie odczucia? ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;51597087] Kurcze, ja dzisiaj byłam ze znajomymi w knajpce na piwie. Z tym, że ja zamówiłam sobie duże latte, dwie osoby piły soki, a reszta piwo. I jakoś nikt nie miał problemu, że nie piję alkoholu. Ludzie wiedzą, że bardzo rzadko piję alkohol, a wciąż mnie gdzieś zapraszają. Taki fenomen. Dziwne, nie? [/QUOTE]No to zdziwisz się, bo ja mam przyjaciół, którzy też nie przepadają za alkoholem i jakoś wychodzimy gdzieś razem. Edytowane przez Yuki no hana Czas edycji: 2015-05-31 o 20:45 |
|
|
|
|
#675 |
|
Raczkowanie
|
Ja tam lubię piwerko albo dwa... Ewentualnie trzy
|
|
#676 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#677 |
|
Zadomowienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;51597359]
Nie wszyscy ludzie, których znam są moim przyjaciółmi, ty się ze wszystkim przyjaźnisz?Spoko Kochasz wyciągać zdania z kontekstu. Szkoda, że na moje pytanie już nie potrafisz odpowiedzieć. |
|
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tylko wyobrażam sobie wódkę z colą to mnie mdlić zaczyna.Ze swoich obserwacji potwierdzam. Czarne w szczególności przeważają. Ja osobiście miałam niebieską.
|
|
|
#679 |
|
Konto usunięte
|
Jakie pytanie? Dlaczego zwracam się do Ciebie odnośnie alkoholu? Widzisz, zarzucasz mi, że interpretuję jak mi się podoba, a sama robisz dokładnie to samo. Przecież jasno napisałam, że moim zdaniem to nie w alkoholu tkwi problem, tylko w Twoim podejściu do wszystkiego. Podejściu, które nam tu prezentujesz od wielu miesięcy i nic się nie zmienia.
A, i daje się odczuć, że reszta dziewczyn podchodzi do tematu picia i niepicia z większym dystansem niż Ty, więc nie widzę powodu, by wciągać je w dalszą dyskusję. |
|
|
|
|
#680 | |
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
Yuki, kochana... z tego co zdołałam wyciągnąć z tej rozmowy, to wydaje mi się, że Maro po prostu chce Ci pokazać, że ona też nie pije alkoholu i nie ma problemu z tym, żeby spotykać się ze znajomymi. Przecież to tak naprawdę nie alkohol się liczy a podejście do wielu kwestii, w tym do jego picia. Ja mogę nie pić alkoholu ale to nie znaczy, że mam unikać każdego kto go pije, nigdzie nie wychodzić i nie imprezować. Bawiłaś się kiedyś na trzeźwo? bo ja tak, wiele razy i było super nastawienie jest najważniejsze. Jak go nie zmienisz, to możesz się tak z Maro i Maro z Tobą droczyć do usysranej śmierci. Wiem, że są znajomości, szczególnie na studiach "do libacji" ale często są one płytkie, od kielicha do kielicha. Studia się kończą - życie dalej nie. Znajomości takie kończą się także. Może warto otworzyć się na ludzi od bardziej wartościowej strony, niż zastanawiać się, czy to aby przez abstynencje mam mało znajomych. ufff. ale nababrałam
|
|
|
|
|
|
#681 |
|
Zadomowienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;51597695]Jakie pytanie? Dlaczego zwracam się do Ciebie odnośnie alkoholu? Widzisz, zarzucasz mi, że interpretuję jak mi się podoba, a sama robisz dokładnie to samo. Przecież jasno napisałam, że moim zdaniem to nie w alkoholu tkwi problem, tylko w Twoim podejściu do wszystkiego. Podejściu, które nam tu prezentujesz od wielu miesięcy i nic się nie zmienia.[/QUOTE]
Taa, codziennie ci pisze, że mam kiepski dzień, ciekawych rzeczy się można dowiedzieć? A ja x razy pisałam, że nie masz pojęcia jaka jestem na co dzień i, że mam przyjaciół, którzy jakoś chcą ze mną spędzać czas. Kiedy to w końcu do ciebie dotrze, że czepianie się mnie jest idiotyczne? Skoro według ciebie ciągle mam takie same podejście, to po co to drążysz? Dałabyś sobie w końcu spokój i zajęła się kimś lub czymś innym. [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;51597695]A, i daje się odczuć, że reszta dziewczyn podchodzi do tematu picia i niepicia z większym dystansem niż Ty, więc nie widzę powodu, by wciągać je w dalszą dyskusję.[/QUOTE] No to masz błędne odczucia, mam gdzieś jeśli nie chcą mnie przez to, że nie lubię pić to ich problem, nie mój. Edytowane przez Yuki no hana Czas edycji: 2015-05-31 o 21:30 |
|
|
|
|
#682 |
|
Konto usunięte
|
EOT
|
|
|
|
|
#683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak bawiłam się na trzeźwo i o to mi chodzi, ci ludzie, o których mówiłam tego nie potrafią, rozumiesz? Dla nich każdy musi zaliczyć zgon, żeby to wszystko wspominać jako udany wieczór. Nie zastanawiam się nad tym, bo naprawdę mam co robić zamiast rozmyślać o tym, że gdybym piła więcej to bym miała więcej znajomych. To, po prostu jest to o czym mówię, strasznie to wszystko to wyolbrzymiacie. Nie mogę nic napisać, bo zaraz kończyć się to tym, że na pewno wszystkim płaczę, że jestem sama i w ogóle. A w rzeczywistości jest tak, że ktoś mi się wypłakuje w tej kwestii. Edytowane przez Yuki no hana Czas edycji: 2015-05-31 o 21:32 |
|
|
|
|
|
#684 |
|
Placuszek racuszek
|
w takim razie nie wiem w ogóle o czym była ta dyskusja i po co
wygląda na to, że problemu nie ma, albo jest wyssany z palca. Piwa?swoją drogą ja pomarudzę teraz, że mi ostatnio opadła samoocena dosyć gwałtownie i nie wiem czym jest to spowodowane
|
|
|
|
|
#685 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Agata, to jak chcesz, to podaj. Zaświecę Ci. ![]() W ogóle kto chce to niech od razu podaje i będzie z głowy. |
|
|
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
|
|
|
|
|
#687 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#688 | |
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
![]() Jaka ładna pogoda, jak ciepło! Gdyby nie kartkówka z WOSu to poszłabym pobiegać dzisiaj.
Edytowane przez Le_Souvenir Czas edycji: 2015-06-01 o 14:13 |
|
|
|
|
|
#689 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najpierw ułóż swoje życie, a potem zapytaj się czy ktoś chce słuchać twoich rad. ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#690 |
|
Konto usunięte
|
Dzieci moje drogie, wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

moja potrądzikowa psychika nigdy mi na to nie pozwoli. Zwykle mam pełny makijaż składający się z podkładu,korektora,różu,p udru,kreski i tuszu. Oprócz tego mam opadające powieki, które są często zaczerwienione i widać na nich naczynia krwionośne. Po prostu bez makijażu wyglądam jak chora.
Do studniówki coraz mniej czasu, a ja schudłam tylko 4 kg od lutego