|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
zuy mod
|
Dot.: "kwintesencja wizażu" wątek rozrywkowy.
Bierzemy ślub kościelny, baba w poradni kazała prowadzić obserwację i uzupełnić kalendarz, ja biorę tabletki anty, dajcie gotowca!
![]() |
![]() |
#662 |
Konto usunięte
|
- To mój pokój, takie szafki, takie łóżko, na jaki kolor pomalować ściany?
- Wyrzuć te meble, do takich ścian będą pasować białe meble ![]() Jedź do Ikei Kup białe meble Kup szarą kanapę Kup dodatki w obojętnie jakim kolorze Mam nadzieję że pomogłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Konto usunięte
|
Co zrobić wlasnie sie poklocilismy, on mnie źle traktuje, bije nie szanuje, wyzywa
zasługujesz na więcej, zglos pobicia, zablokuj numer, wywal ze znajomych badz silna Dzieki za rade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
"pomylilłam wątek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
zuy mod
|
Kurcze z prośbą o gotowca nie mogę znaleźć, ale tu też jest dobrze https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=818971
![]() |
![]() |
#669 |
Konto usunięte
|
Co do chudniecia, to schudne chyba przypadkiem - ostatnio sila rzeczy obiadow nie jem, a caly dzien jestem na nogach... tydzien pracy, a ja juz w biodrach zgubiłam chyba ze 2 cm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 | |
Rozeznanie
|
Godzina 13:00 - Autorka zakłada wątek.
Godzina 18:00 - "O, widzę, że Autorka opuściła wątek, już się nie wypowiada"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Konto usunięte
|
Jestem na pierwszym roku studiow i mam dylemat co wybrać rodzina czy kariera?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 | |
Rozeznanie
|
Mam idealny związek i nie zawaham się go użyć jako argumentu na poparcie swojego zdania w dowolnie wybranym temacie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Przyczajenie
|
"Poszłam na nauki przedmałżeńskie i jestem wzburzona, bo mi zwrócili uwagę, że uprawiam seks przedmałżeński. Jak oni mogli?!!!!"
"Ale jak to nie masz GŁUPICH dwóch stówek do koperty? Jak miałam 5 lat to mi tyle dawali kieszonkowego! Ja bym się spaliła ze wstydu!" "Po urodzeniu dziecka, bez konsultacji z mężem rzuciłam pracę i siedzę w domu. Jestem pełnoetatową żoną, tj, sprzątam codziennie, codziennie odkurzam, codziennie myje okna, codziennie robie zakupy, codziennie itd. Mój mąż robi nadgodziny, żeby zarobić na nas 3, a jak wraca po 12h to idzie spac zamiast się ze mną poprzytulac i porozmawiać! Jak on tak może, leń, nie widzi, że ja tak haruje w domu?!!!" "Jesteśmy ze sobą X lat, X po ślubie. Wściekłam się na niego, bo się nie domyślił, że coś chciałam. - A powiedziałaś mu to? - Ale ja nie umiem mu tego powiedzieć! Wstydzę się!" "Poszłam z nim do miejsca, gdzie trzeba za siebie zapłacić, to nie była randka, ale to facet, więc powinien za mnie zapłacić. Ale nie zapłacił. Jak mógł mi to zrobic?! Niekulturalny burak!" "Jestem X lat z mężczyzną, który jest ideałem. Nic nam się nie dzieje, ale on nie chce ślubu, bo nie widzi potrzeby/nie wierzy w nie/byl żonaty i nie wyszło itd. Nigdy na ten temat nie rozmawialiśmy. - Jak nie chce ślubu to cie nie traktuje poważnie i pewnie cię zdradza!" "Mój TŻ śmiał wyjśc z domu beze mnie, poszedł gdzieś z kolegami. Ja nie mam bez niego życia, nie umiem się niczym zająć i się nudzę. Chcę go zostawić bo mnie nie szanuje i pewnie zdradza!" "A badałaś sobie hormony? A tarczycę?" "Na której randce iść do łóżka żeby nie wyjść na łatwą?" "Mój facet nie ma "ambicji", tzn ma własną firmę i hobby, ale nie ma prestiżowego wykształcenia. Chcę go zmusić żeby chociaz poprawił maturę, żebym mogła się chwalić moim znajomym-studentom." "Mój mąż jest chamem, bo zwrócił mi kulturalnym tonem uwagę, że troszkę przytyłam po ciazy ale i tak mnie kocha. Jak on tak może być ze mną szczery?! - Ile to jest troche? - No tak jakoś 20kg." "Ja moje dzieci będę izolować od technologii bo wyrosą na aspołeczne jak te dzisiejsze dzieci z tabletami! A najlepiej będę bojokotać informatykę w szkole bo po co im to!" "Nie wiem dlaczego teściowa mnie nie lubi, ja tylko nie toleruję jej nietolerancji na dostawanie prezentów." "Wesele jest dla gości i nie masz prawa wymagać niczego innego, jak śmiesz!" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Godzina 11:00 -' zastanawiam sie gdzie pojechac na wakacje w 2018' Godzina 11:15 - 'ktos?cos? Godzina 11:20 - 'no tak, jak sie nie jest starym wyjadaczem to nie ma co liczyc na pomoc, towarzystwo wzajemnej adoracji pffff, watek zamykam'
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 | |
Rozeznanie
|
"I po co my się tu produkujemy przez 20 stron wątku, skoro Autorka i tak postanowiła w SWOIM życiu postąpić według WŁASNEGO zdania, a nie według naszych rad?!"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Idealny związek:
"kłotnie tez byly ale to jak wszedzie" o ciąży: no i stało się...
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Zadomowienie
|
-kochalismy sie bez gumki ale mialam dni nieplodne
-skad wiesz? -no obliczylam w kalendarzyku internetowym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
-Moj misiu zrobil dzisiaj lososia na kolacja, prawda ze mam kochanego tzcika?
- Tz nie pomaga mi nic przy dziecku, jestem zarobiona caly dzien ale upieklam mu jeszcze w nocy ulubione ciasto. - Bylam po rozstaniu, traktowalam go jak kolege, nie chcialam nowego zwiazku, witam sie jako nowa tzowka.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 |
Zakorzeniona
|
- TŻ zrobił dzisiaj na obiad makaron z sosem z torebki, ale dał za dużo wody i sos był obrzydliwy, nie zjadłam.
- No wiesz, on się starał, a teraz się zniechęci i już nigdy niczego nie ugotuje!!! Mogłaś chociaż zjeść do końca!!! Ja zawsze chwalę mojego TŻ jak coś ugotuje, bo doceniam, że się starał! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#682 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
+ jestem w zwiazku na odleglosc od kilku miesiecy, on BARDZO chce byc ze mna... jest Arabem
Lol Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Oh, I jemu nie chodzi o paszport bo ma drogi zegarek & telefon Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk
![]() |
![]() |
#684 |
Konto usunięte
|
- jestem samotna (długi wątek...)
- no wiesz nie wiem jak można Ci pomóc, wyjdź do ludzi... i nagle połowa lasek pisze o swoich TŻ, tż kochany, na szczęście nie jestem sama, ja i mój Tż itd... poznaliśmy się ... czyli zamiast pomóc samotnej wszystkie wspominają swoje spotkania, randki itd... Ogólnie wszystkie wątki gdzie na szczycie piramidy stawia się bóstwo o nazwie TŻ! Niech żadna nie krytykuje mojego Tż!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 | |
Zadomowienie
|
- jestem bardzo chuda chociaż dużo jem, jak przytyć?!
- chciałabym mieć taki problem, powinnaś się cieszyć - mam małe piersi i kompleksy z tego powodu - ciesz się, przynajmniej nie będziesz miała zwisów na starość / małe nie opadną, lepsze takie niż obwiśnięte cyce! / mój TŻ mówi, że najlepsze takie co się w dłoni mieszczą hihi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Chce schudnac ale nie cwicze bo boje sie rozrostu miesni.
![]() |
#687 |
Konto usunięte
|
"Chcesz zwierzę z hodowli? Głupiaś? Nie kupuj, adoptuj ze schorniska !!!one111@!1!!one!1"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Konto usunięte
|
Mam (dowolna rasa psa lub kota), trafila nam sie okazja bo to byl ostatni z miotu, wiec za 300zl. Papiery nam nie potrzebne, nie bede z nim jezdzic na wystawy.
Wyslane z dziadowskiego telefonu, wybaczcie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
nyan nyan ^^
|
- mam yorka
- masz papiery? - nie - to nie masz yorka tylko psa w typie - to jest york koniec kropka!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
.
|
jestem w szczęśliwym związku milion lat, chcę zaręczyn, ale nie powiem o tym facetowi. jak się nie oświadczy w przeciągu miesiąca to zrywam!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.