|
|
#661 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Kogielmogiel ja wczoraj na śmierć się obraziłam na siostrę bo pod naszymi zdjęciami z wakacji napisała komentarz: "ciężarówka wygląda promiennie". Mój mąż się śmiał a ja oburzona mówiłam o tym cały wieczór. Słowo ciężarówka mnie potwornie denerwuje.
Oczywiście szybko mi przeszło
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa dajcie spokój, czasem już mi ręce opadają.
Mój mąż jest po prostu złotym czlowiekiem, jak patrzę na jego matkę, to mam podejrzenia, że został adoptowany
|
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu w domu
Kurcze nie wiem czemu ale jak jest tata to Ola jest mega nieznośna. Płacze ciągle, wymusza, ciągle na ręce i monia. A jak jestem z nią sama to jest spokój, cisza siedzi grzecznie bez monia i w ogóle Był wrzask jak wsadziłam ją pod prysznic bo chciała wanienkę ale powoli jej przypomniałam jak łaskocze i później sama sobie słuchawką polewała brzuszek i znowu myła gąbką
|
|
|
|
#664 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czkawka musiała mega wyglądać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no to zaniosłam razem z l4 ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#665 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#666 |
|
Rozeznanie
|
Mój mąż denerwuje się jak mówię, że wyglądam jak wieloryb
Ciągle mówi mi, że pięknie wyglądam. Kochany jest Chyba każda z nas ma chwilę, że się czuje duża i ciężka.---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Szczególnie jak stojąc ledwo widzisz swoje stopy
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale bardzo dużo rzeczy nie od nas zależny, czy mamy wpływ jak nam brzuch rośnie, czy jaki ma kształt no nie mamy. Mamy wpływ na to co się będzie działo po porodzie i wtedy trzeba się wziąć w garść i pokazać, że można wyglądać dobrze.
|
|
|
|
#669 |
|
Rozeznanie
|
Święta racja
Już nie mogę się doczekać powrotu do formy
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo to gratki dzisiejszych wizyt
niech do samego rozwiazania kazda z nas bedzie miala super wiesci z wizyt ![]() Ja dzis kwiatkow nie dostalam mimo ze okazja jest, bo dzis 2 rocznica cywilnego. Dobrze, ze chociaz zyczenia sobie zlozylismy bo w zeszlym roku przypomnialo nam sie tydzien pozniej :P Moj TZ bardzo duzo w domu pomaga pod warunkiem, ze w pracy ma luz ja absolutnie nie moge na niego zlego slowa powiedziec. On jest totalnym przeciwienstwem mojego ojca, ktory jak podejrzewam nie wie co to jest mop...Dziewczyny, nie przejmujcie sie tym co mowia inni, oni pewnie po prostu zazdroszcza :P moj TZ ostatnio tez wyskoczyl z "niezlym" haslem... Inkubator i za to w ucho dostal ode mnie :P ale wiem, ze to zarty byly ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie wszystko w tyłek idzie
brzucha mi w ogóle nie widać.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj z kolei wkurzenie,bo szefostwo mnie napastuje slownie,co chwile stiwerdzaja ze zwolnienia nie dostane i nie wiedza po co chce próbowac.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#673 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ostatnio pisalyscie o zapach krem z cukini jaki przepis polecacie
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() za tydzien wizyta u gin ![]() my jesteśmy w trakcie 22 tygodnia |
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dzieć zdrowy, duży, ponad 460g ma, wg jego wymiarów TP przesunął się na 29.12
I jest jakimś ekshibicjonistą, bo więcej razy pokazywał nam męskie przyrodzenie niż twarz. Zero współpracy
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-08-25 o 08:10 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Piotrusiowata ja Cie swietnie rozumiem, bo mysmy tez bardzo chcieli dziecko, staralismy moze troszke krocej, ale tez balam sie zrobic test. Dopiero po 5 dniach jak mi sie okres spoznial, mowie do TZ chyba cos jest na rzeczy, bo okresu nie mam. To tylko bylo, aaa poczekaj ostatnio tez Ci sie spoznial, ale ja sie uparlam. Jak juz go zrobilam, to TZ sprawdzal wynik. Ja sie balam,w sumie nie wiem czego. Czy tego, ze znowu sie nie udalo, czy ze bedziemy miec Maluszka.
---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Med wychodzi, ze podobnie mamy rodzic. ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Najwazniejsze, ze zdrowiuski jest
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#677 |
|
Rozeznanie
|
Baby ty masz ciężki klimat w pracy, współczuję.
Ja w poniedziałek mam wizytę i zobaczę dzidzię Już nie mogę się doczekać. Może w końcu się dowiemy co tam się ukrywa ![]() No i zostały mi ostatnie 4 dni w pracy i idę na l4 Na dodatek mój szef jest na urlopie i mamy luuuuuz
|
|
#678 |
|
Raczkowanie
|
Ewusia_marchew, medeline, gratki
Kasiulenkowo, gratki.
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
BABY, grupki, to przecież prawie słowne znęcanie...
MALWI, na to wychodzi
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
Med zaciskamy nogi i rodzimy w styczniu? :-P
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1 cebulę i 1 ząbek czosnku drobno pokroić, wrzucić do garnka, dodać 500g cukinii pokrojonej na kawałki, dolać 500g wody, wrzucić 1 kostkę warzywną (ja mam robioną, domową), 1 łyżeczkę soli, szczyptę pieprzu, gotować 15 minut, po tym czasie dodać 10g masła, 40g serka topionego i zmiksować. Ja do tego podałam grzanki z masłem czosnkowym (masło+czosnek+bazylia) i serem żółtym. |
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
MALWI, mi się nie uda chyba, skoro to taki smok
no i będę mieć cc, gin mówił że na 38tydz będzie mnie umawiać, więc pewnie wypadnie między 15 a 20 grudnia DOTKA, miałam wpisać ten sam przepis
|
|
#683 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Med jesli moge zapytac czemu cc? Ja pamietam ze znajoma tez miala cesarke, chcieli jej zrobic wczesniej, ale powiedziala, ze jesli dziecku nic nie zagraza, to czekaja, bo ona cos tam musiala poczekac. 2 tygodnie lezala w szpitalu, ale zrobili jej wtedy kiedy chciala.
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
MALWI, ze względów ortopedycznych
miałam 4 operacje na biodra (nietypowy przypadek dysplazji) w wieku nastoletnim (polegało to na polamaniu miednicy na kawalki i ułożeniu tych kawałków w ładną panewkę) , została mi 12cm śruba, mam trochę ograniczone odwodzenie i nie dałabym rady podczas porodu się rozkraczyć jak trzeba, mówiąc brzydko.Bo dziecku nie zagraża, tylko mi. W dodatku kwestia zrostow, bo blizny Mam akurat wzdłuż pachwin, czy przy takim wysiłku jak skurcze, wszystko byłoby ok zarówno z miejscem szycia jak i kostną strukturą która była łamana, łącznie z ustawieniem główki kości udowej
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-08-25 o 08:41 |
|
|
|
#686 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tez mam wizyte za tydzień i chcialabym poznac płeć, ciekawe czy sie uda Cytat:
|
|||
|
|
|
#687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak szukam szukam i Ciebie chyba nie ma na liscie mamusiek. A czemu to tak?
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa to juz rozumiem
najwazniejsze, zeby wszystko bylo ok
|
|
|
#689 |
|
Konto usunięte
|
Ciekawe czy jak mojego dzieciaczka pomierzy, to czy teoretycznie zmieni się termin w lewo czy w prawo
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko moze sie zmienic, ale jest to termin orientacyjny. To czy macica bedzie gotowa i kiedy to juz inna para butow.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

Kurcze nie wiem czemu ale jak jest tata to Ola jest mega nieznośna. Płacze ciągle, wymusza, ciągle na ręce i monia. A jak jestem z nią sama to jest spokój, cisza siedzi grzecznie bez monia i w ogóle

brzucha mi w ogóle nie widać.