![]() |
#661 | |
Zadomowienie
|
Dot.: LOST 2(jesli nie oglądałaś/łeś->NIE WCHODŹ!!!)
Cytat:
Na pewno mowila o Ciemnym Terytorium . Pozatym ona mieszka w zupelnie innej czesci wyspy i nie zapuszcza sie w tamte rejony. Bardziej martwi mnie ze wyspa zostala pozbawiona roznych atrakcji typu szepty , misie polarne czy ciemne dymy, systemy alarmowe w ciemnym terytorium itp . ![]() A pozatym byle do srody , no do czwartku ... ![]()
![]() |
![]() |
#662 |
Zadomowienie
|
ale gluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uupia koncowka
jak jeszcze odcinki w miare ciekawe, ale widac ze naciagane ze łohoho to sam koniec pobil qtfa wszystko o golowe no zawiodlam sie :/ czekalam na niewiadomo co, obejrzalam w koncu bez napisow, bo nie wytrzymalam, eh eh nie spelnilo moich oczekiwan i tych zapowiedzi rezysera
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Tż wczoraj obejrzal a ja dzisiaj
![]() ![]() ![]() boje sie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
obejrzałam ostatni odcinek i...zawiodłam sie, jak dla mnie nie było tego "czegoś", niby nowe fakty, nowi ludzie, coś sie wyjaśniło ale myślałam że skończy sie z jakimś jajem druga seria
szczurek jednak rządzi, z Eko i Johnem nic nie wiadomo, no i ta dziewczyna Desmonda na koniec i ten niby instytut do wykrywania anomalii magnetycznych, a gdzie Sayid na tym statku?? szkoda że trzeba czekać.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#667 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mnie sie ten ostatni odcinek podobal, cos sie dzialo, nie byl mdly. Pewnie jestem osamotniona w odczuciach, ale tez nie spodziwalam sie, ze cos wyjasnia, bo musza sobie zostawic cos na nastepne serie. ![]() Szczurek bleee, nie znosze go. Za Eko tez plakac nie bede, ale Johna mi szkoda, mam nadzieje, ze przezyl. Podobalo mi sie w ostatniej scenie spojrzenie doktorka na Kate ![]() Sayid byl pare kilometrow od tego miejsca gdzie ich zlapali, bo jednak Michael zrobil ich na szaro i nie zaprowadzil tam gdzie byl oboz, tylko w inne miejsce.
![]() |
![]() |
#669 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do spojrzenia Jacka i Kate - pewnie dlatego tak na siebie spojrzeli, bo wiedzieli, ze gdzies tam jest Said. A Michaela nie lubie od momentu gdy zabil Ane i Libby. ![]() Kurcze tyle trzeba czekac na nowe odcinki ( nie wytrzymam do pazdzienika) !!!! ![]()
![]() |
![]() |
#670 |
Raczkowanie
|
aha a pamietacie ta stope co Jin, Sun i Said zobaczyli, tą co miala tylko 4 palce?? czy nie zdaje wam sie ze jest ona podobna do pomnika - giganta z rodos?? jedez z 7 cudow swiata???
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja pierwsza mysl tez taka byla. Druga mysl przyniosla przypomnienie, ze posag z Rodos byl prawdopodobnie odlany z brazu i do dzis nie przetrwal nawet jego maly kawaleczek, nie mowiac juz o stopie. A trzecia mysla bylo to, ze w LOSTach wszystko jest mozliwe ![]()
![]() |
![]() |
#672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no i w ta cala wyspe jest zamieszany ojciec tej panny Desmonta
![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z madarynką, mnie tez to mrugnięcie wyglądało na "porozumiewawcze"
![]() Tak do października możemy sobie wymyślać ![]()
![]() |
#674 |
Wtajemniczenie
|
to teraz ja sie wypowiem na temat ostatniego odcinka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co sadzicie o ptaku? heheh mi przypominal feniksa z Harrego Pottera
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 | |
Zadomowienie
|
i jeszcze taki news :
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Madarynko, ja sobie wieczorkiem też lubię jeszcze przemysleć film i przeanalizować co sie działo
![]() Też doszłam do wniosku, że Sayid nie jest głupi i wymyslił cos żeby obcych wykiwać. Ten ptak przypominał mi bardziej sowę, ale czy on naprawdę wołał imie Hurleya? bo mnie sie też wydawało, że tak. Kurcze, ja się nie załapie na żadną rolę w nowych Lostach, już najbardziej pasuje na ta kobiete ok 30 ![]() Szukaja przystojnego Latynosa? A po co? Mamy Sayida ![]()
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
A ja dopiero wczoraj zobaczyłam odcinek 21
![]() No nic,do końca tygodnia mam zamiar skończyć z drugim sezonem i czekac cierpliwie,na kolejną dawke Lostów ![]() Po wczorajszym odcinku jestem troszke zniesmaczona postawą wyspowiczów ![]() Nad Libby wszyscy lamentowali(swoją droga miałam do końca nadzieje,że da sobie rade i poznamy jej mroczne sekrety ![]() ![]() Sawyer ![]() Jack ![]() Kate ![]() Rozumiem,że czarny charakter był z niej,no ale,az tak źle z nią nie bylo. Bardzo ją lubiłam i bardzo mnie to zdenerowało ![]() Zassysam kolejne,żeby mieć już spokój ![]() Dziewczyny doinformujecie mnie-kiedy 3 sezon ? ![]() Nie chce szukac tego info między wierszami,bo jeszcze dowiem się nie tego co trzeba,przed obejzreniem tych końcowych docinków(aha i to właśnie-ile ich jest w 2 sezonie? 23? ![]() I tak swoją droga to na tych kamerach w bunkrze,musi chyba być zarejestrowane zabicie obu dziewczyn ![]() I nad czym niby płakała nasza Kasia kochana?? ![]() Nad kim? ![]() Michael spryciarz ![]() Ale do końca Libby trzymała go w napięciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oglądałam to mrugniecie i kiwnięcie z 10 razy i to nie było przypadkowe |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Zadomowienie
|
3 sezon ma byc na jesieni dopiero ;(
odcinkow jest 23 lub 24, zalezy na ktora wersje trafisz bo ostatni jest generalnie jeden, ale go podzielili na dwa tez na to z kamerami wpadlam, ze gdzies sie to musi zapisywac, no ale w ostatnim odcinku dowiesz sie ze to w sumie nie jest potrzebne ... nie mowie nic wiecej! heheh
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Zadomowienie
|
A ja jeszcze nie ogladalam "Live together , die alone Part 1,2" , chociaz te odcinki mam od piatku
![]() Ogladam dzis , juz nie moge sie doczekac ![]() Ale w sumie po co lapac kroliczka ,skoro tak przyjemnie sie go goni ... ![]() ![]()
![]() |
#683 |
Zadomowienie
|
A zauwazyliscie ze Libby to Elizabeth ???
Tak oto mamy przyczyne jej wyladowanie w psychiaryku ( chyba smierc meza ) Dla mnie wogole te odcinki zakoczyly sie niezrozumiale (pewnie tak mialo byc ) Chodzi mi glownie o to jaki sposob Pen dowiedziala sie o Desmodzie ? Pare kwestii sie wyjasnilo w ich miejsce pojawily sie kolejne ... A ja uznalam to porozumiewacze spojrzenie jako cos w rodzaju "Die together , live together" No po prostu spisalam ich na straty, nie widze zadnej szansy ratunku ze strony Saiyda czy Micheala. MIchael to zdrajca i raczej ucieknie jak najdalej , a Sayid ich nie znajdzie ![]() No ale bez Kate,Sawyera,Jacka serial duzo by stracil wiec pewnie Harley cos wykombinuje i poinformuje reszte jak wyglada sytuacja
![]() |
#684 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a w jaki sposob pen sie dowiedziala o desmondzie to tez nie wiem. doweimy sie we wrzesniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moim zdaniem Sayid ma łeb jak sklep i cos wymysli |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
ehh a ja musze do piatku czekac na te ostatnie odcinki
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też wierze w naszego Sayida kochanego, on już coś wymysli. ![]() Ana_ gabi, Pen przecież powiedziała, ze jak sie ma duzo pieniędzy to można wszystko. Pewnie wynajęła detektywów. ![]() Nie spisuj nikogo na straty, bo z tego co czytałam to oni jednak wystąpia w trzeciej części, doktor jest mdły,ale brakowałoby mi go w serialu, tak samo jak Kate i Sawyera.
![]() |
![]() |
#688 |
Wtajemniczenie
|
no dobra libby to zdrobnienie od elizabeth. ale kto to jest w ogole???? gdzie ona sie pojawila i o co chodzilo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Stracilam meza i pewnie sie zalamala ![]() Luba - nikt nie wspomnial tu o episodzie z Libby wiec pozwolilam sobie to zauwazyc . Dla osob z ktorymi ogladalam ten odcinek wcale nie bylo takie oczywiste ze to Libby. No a spojrzenie dla mnie wygladalo jak pozegnanie czy cos takiego. Mala doza tragizmu sie wkradla. No ale jasne ze nie usmierca trzech osob , ktore tyle wnosza do serialu .
![]() |
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrajca? hmm owszem mam mieszane uczucia ale czy nie zrobilabys wszytskiego aby odzyskac dziecko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.