|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O Jeżu, Jeżu - mały, kolczasty zwierzu! Część XIX ;)
Znów mnie od rana boli głowa, dwa ibupromy i zero ulgi
![]() ![]() leje u mnie od samego rana, mam cichą nadzieję, że odbije się to na mniejszym ruchu dziś w galerii, bo nie mam sił pracować na najwyższych obrotach ![]() Buty i kurtkę kupiłam na początku października, bo potrzebowałam coś na jesień bardziej. Na zimę jestem ubrana. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#662 | ||
Konto usunięte
|
hejka
![]() Cytat:
![]() ![]() też go lubię ![]() ja ostatnio budzę się w nocy i spać nie mogę ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;53464817]Hejo. Kupiłam buty na zimę: http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/348389 Miałam mieć moje workery z tamtego roku, ale namyśliło się im zamek popsuć.[/QUOTE] ja nie kupuję nic na tę zimę, wszystko mam, a buty całkiem ok ![]() Nou polecasz tą paletkę do konturwania z Wibo? jadę jutro z rana na rozmowę w sprawie pracy, a właściwie to na test z języka, zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Konto usunięte
|
Jeszcze jej nie używałam. Z tego co miziałam się na ręce to róż i rozświetlacz są mocno napigmentowane, bronzer słabiej. Wszystkie trzy są matowe, rozświetlacz jest mniej błyszczący niż ten ich słynny pojedynczy.
Byłyśmy na siłowni znowu, tyle kalorii spalone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Konto usunięte
|
To chyba ta sama paletka co ja kupiłam, ale jeszcze nie używałam. I ogólnie jakoś ostatnio mało kosmetyków kupuję, tylko zużywam co mam.
A to ja mam inną, bo u mnie bronzer, puder, rozświetlacz. |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Konto usunięte
|
hej
![]() Dodatkowo nie mogę spać od kilku dni i nie dostałam @. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Konto usunięte
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;53465968]To chyba ta sama paletka co ja kupiłam, ale jeszcze nie używałam. I ogólnie jakoś ostatnio mało kosmetyków kupuję, tylko zużywam co mam.
A to ja mam inną, bo u mnie bronzer, puder, rozświetlacz.[/QUOTE] To chyba inna, bo nie widziałam jej na zdjęciu, które wstawiałaś. Ja mam taką http://www.rossmann.pl/Produkt/Wibo-...9702,1650,5072 |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja na promocjach kupilam zel do brwi, tusz na zapas i dwie pomadki z revlona. Wiecej nie kupuje, szkoda mi kasy na kosmetyki. Z ciuchow potrzebuje troche bielizny dokupic i to bylby koniec, czas zaciskac pasa.
#668 |
Miss Pudernica
|
Ja też nie, mam kurtkę jesienną, w której teraz chodzę, jasną puchową i niebieski elegancki płaszczyk. Może za rok się skuszę na wełniany płaszcz. Za to kozaki kupiłam w marcu w Ryłko
na wyprzedaży i czekają w pudełku na mrozy. Muszę się za to wybrać po 2-3 sukienki do pracy, albo spodnie i eleganckie bluzki i żakiet. [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;53465924] jadę jutro z rana na rozmowę w sprawie pracy, a właściwie to na test z języka, zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Kciuki ![]() Dzisiaj trochę lepiej, ogrnęłam się i zamierzam pracować nad swoim pozytywnym nastawieniem. Udało mi się spełnić tyle marzeń, że mam nadzieję że w końcu spotkam kogoś z kim będę to dzielić i chodzić na spacery ![]()
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2015-11-15 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A co z tym twoim? Już nie jesteście razem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja kupiłam w końcu dużą torbę do pracy (poprzednia mi się mocno zniszczyła a czasem biorę wałówkę i ciężko mi się pomieścić w malej
![]() ![]() ![]()
#671 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja muszę dzisiaj albo we wtorek poćwiczyć ![]() ![]() [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;53465984]hej ![]() Dodatkowo nie mogę spać od kilku dni i nie dostałam @. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Konto usunięte
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;53466305]właśnie kończy mi się rozświetlacz (Wibo Daimond Illuminator- polecam!) i tak mnie trochę skusiłaś tą paletką
![]() ja muszę dzisiaj albo we wtorek poćwiczyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tego Diamond już prawie zużyłam, ale on jest dla mnie za bardzo błyszczący i drobinkowy, a ten nowy jest mniej świecący. Ale jaram się, bo w tej paletce The Balm, którą sobie zamówiłam będę mieć Mary-Lou ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Konto usunięte
|
Dorcia hej
![]() ![]() Nou ja go delikatnie dozuje i efekt jest super ![]() ![]() A slyszalam, ze ten rozswietlacz z Wibo jest porownywany do Mary-Lou ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Konto usunięte
|
Dorcia jeszcze pytasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Bo sporo mnie nie było, nie wiem ile nawet...
![]() Czasami Was podczytywałam, ale jakoś czułam niemoc(trochę nadal czuję) aby się do Was odezwać... Jak napisałam powyżej, nie umiałam się wbić do Was, do nowego watku. Wychodzę o 6,30 wracam koło 17, coś zjem, oglądam nowy serial <3 za którym przepadłam, jak trzeba coś do pracy zrobić to robię albo się podszkalam i tak cały tydzień mi leci... W pracy co chwilę dostaję nowe wyzwania, częściej wysyłają mnie w delegacje, bardzo mi się posoba. Bardzo. Coś się dzieje cały czas, raz tu, raz tam, ludzie słuchają moich pomysłów i czasami udaje się je wcielić w życie, co mnie bardzo motywuje. Jutro znów jadę na dwa dni a w piątek mama rozmowę z szefem, bo mam umowę do końca listopada. Mimo że wszysycy mnie zapewniają że nie ma bata że zostanę, to trochę się cykam... oprócz tego częściej ubieram się w sukienki i spódnice, i podoba mi się to. Dziwnym trafem odkryłam ż ejak ubiorę sukienkę czy spódnicę i rozpuszczę włosy to na przejściu dla pieszych jeśli kierowca jest płci brzydkiej- w 90% się zatrzymuje. To miłe. Mam jedną dziwną sytuację w pracy, ale to chyba w klubie Wam opowiem jeśli będziecie chciały. Poza tym, moje relacje z bratem prawie przestały istniej, po tym co on wyprawia, ale jesli bedziecie chciały posłuchać to też w klubie. Najsmutniejsza chwila osstaniego czasu - musieliśmy uśpić Ninję. MIał raka watroby i nerek i ledwo, ledwo ciągnął. Rodzice nei chcieli aby się męczył. Byłam na weselu ostatnio i nie było zbyt fajnie, ale o tym też jak coś w klubie. Skupiam się na pracy, która podoba mi się bardzo, być może czasami za dużo jej poświęcam czasu, ale co mam innego robić?Nie cytujcie proszę Brakowało mi Was ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Konto usunięte
|
Dorcia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 |
Konto usunięte
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;53467692]Dorcia hej
![]() ![]() Nou ja go delikatnie dozuje i efekt jest super ![]() ![]() A slyszalam, ze ten rozswietlacz z Wibo jest porownywany do Mary-Lou ![]() Tak, jest tylko mniej świecący ![]() Cześć. |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Hej Dorcia
![]()
#682 |
Zakorzenienie
|
Nou, anlynn
![]() ja zainwestowałam ostatnio w pędzel do eylinera, odkopałam mój czarny cień i uczę się robić kreski nim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Konto usunięte
|
Hej Dorcia. Czekam na relację w klubie. Jaki serial oglądasz?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;53468323]Hej Dorcia. Czekam na relację w klubie. Jaki serial oglądasz?[/QUOTE]
Hej ![]() relacja już jest jeśli masz ochotę ![]() Flash i Arrow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Konto usunięte
|
Dorcia, jak wróce do domu to przeczytam bo w tel nie ma klubu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
maszyna, nie człowiek
|
Dorcia, ja tez sie nie wbijam bo mysli zebrc nie moge. Tesknilam za Toba bo caly czas podczytuje watek i mi Ciebie w nim brakuje
![]()
#687 |
Zakorzenienie
|
Dorcia
![]()
#688 |
Zakorzenienie
|
Dorcia, myślałam ostatnio co tam u Ciebie słychać
![]() ![]() Chyba znów będę chora. Mam zatkany nos, oczy mi łzawią i czuje drapanie w gardle. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- wypilam właśnie mleko z miodem, masłem i czosnkiem ![]() ![]() ![]()
#689 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dorcia, ja do klubu nie zajrzę, bo mnie w nim nie ma, ale całym sercem jestem z Tobą, cokolwiek by się nie działo ![]() Dziś ten okropny dzień kolosa i wejściówki z fizycznej z najgorszym możliwym panem ![]() ![]()
#690 |
Zakorzenienie
|
akto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wika, fiole, nicru ![]() anlynn ![]() ![]() ja się zwijam powoli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.