![]() |
#661 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - cz. 10
Nadia ... a wiesz, ze nie wiem, nie pamietam od czego sie zaczęło, ale oboje stwierdziliśmy, ze nie to jest najważniejsze i ze jak maluszek ma sie dobrze, rozwija dobrze, to niech płeć bedzie niespodzianka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#663 |
Wtajemniczenie
|
Hej witam sie po obiedzie juz ;-)
Monia Przykro mi z powodu babci tz W połowie grudnia byliśmy w podobnej sytuacji bo zmarl dziadek tz W dzien pogrzebu wzielam profilaktycznie no spe i wszystko było ok Lewek Duży ten twój chłopak ![]() Monikmi a dlaczego pit za 2014? A nie za ubiegły rok? Gratuluję udanych wizyt ![]() Bylysmy z m w kościele Tz w pracy a ja po tej ciezkiej nocy nie mam na nic siły :-( Podczytywalam was w ciągu dnia ale wybaczcie ze nie będę sie do wszystkiego odnosić cos tam zapamietalam wiec napisze A propos bajek to podobnie jak Emma na początku nie planuje czytać M z reguły zasypiala po kapieli i karmieniu Książeczki takie składane harmonijkowe wprowadzilam jak M miala ok pol roku Miala takie miękkie do kapieli i z materialu ale bardziej sluzyly jako gryzaki ;-) A bajki na dobranoc zaczelam czytac jej jak miała ok 2 lat bo wtedy posypal sie nasz system samodzielnego zasypiania I tak czytam do dziś M uwielbia Kubusia Puchatka Ale klasyke typu trzy male swinki, czerwonego kapturka tez czytamy w uproszczonej wersji Czasem cos o kucykach Pony (uwielbia je) czy o Dorze Ale Kubuś zdecydowanie wygrywa 90% czytanych bajek to właśnie opowieści o kubusiu Niedawno w biedronce byly fajne książki o kubusiu W malej ksiazce chyba 12 historii ![]() Verrerie zdrowka dla Poli Nie martw się no Rossa Na pewno wszystko zaraz się unormuje ![]()
01.04.2016 synek ![]() ![]() Edytowane przez moonunit Czas edycji: 2016-02-10 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
Monia dobrze ze na wizycie ok i strasznie przykro z powodu babci. Biedny TŻ i biedny dziadek
![]() Lewek masz kawał syna!! Gratulacje ![]() Ja leżę kurde i powiem Wam że co wstanę to brzuch stoi na baczność i boli. Nie pooglądam chyba porodowki ![]()
#665 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że w końcu uda mi się dorwać moją ulubioną książkę z dzieciństwa.
![]() ![]()
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Wlosy podcielam, zafarbowalam
![]() Na 17 mam gina - jade z mama ![]() ![]() Mooonia bardzo mi przykro ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Konto usunięte
|
Ja sie tematami tych pomocy tez nie interesuje bo nam równiez nic się nie nalezy
![]() Zbieram się na zebranie do przedszkola, na 16, jeszcze muszę małemu coś kupić, aby cicho siedział na tym zebraniu, bo nie mam z kim go zostawić. moonunit;- a twoja M nie chodzi do przedszkola? Pytałaś o książki, ja niestety póki co zabieram się do nich...jak piews do jeża dosłownie ![]() margotka- aha, bedzie to najfajniesza niespodzianka na swiecie, chcociaż ja bym nie wytrzymala ![]() mooonia- twoja ciąza bardzo przypomina mi moją pierwsza też się wspaniale czułam i żadnych skurczy. Super że wizyta udana, natomiast przykro mi z powodu tragedii ![]() misia- ja też dziś dzień upiększania, tylko ze w domowych warunkach , kciuki za wizytę |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
Moooniaaaa - wyrazy współczucia, trzymaj się
![]() Ja tez się musze umówić do fryzjera. Podetne włosy i myślę może o jakimś kolorze typu ombre czy sombre, żeby nie farbować regularnie i nie mieć problemu z odrostem.
#669 |
Konto usunięte
|
Lewek- nie wierze! Serio tyle waży? Wow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zadomowienie
|
Kurcze kobietki ale nadrabiania a tu.tylko chwila.nieobecnosci. wroce od gin bede czytala
![]() Czekamy juz pod drzwiami zaraz wchodzimy, trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś właśnie sobie sprawdzilam dla przypomnienia to pierwszy 3,48 a drugi 4,02. Wiec waga rośnie ![]() Cytat:
Czyli za 3 tygodnie będzie miał jakies 4,3 ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#672 |
Zadomowienie
|
Uległam mężowi i zdecydowaliśmy,ze bedzie hinduskie imie, ale ....musi brzmieć miedzynarodowo
![]() ![]() ![]() ![]() Nadia to bedzie z pewnością najpiękniejszy dzien, mimo bolu, krwi, zmęczenia, cos jeszcze muszę dodać ? Hehehe
#673 |
Zakorzenienie
|
Kciuki!
Idę prasować, jestem bez humoru i nie lubię siebie w tym stanie wiec szybko idę poszukać jakiegoś zajęcia
#674 |
Wtajemniczenie
|
Lewek jaka burżujkę no co Ty idz do kliniki jak masz możliwość co Ty sie ludźmi przejmujesz i gadaniem kogoś to Twoja macica w końcu nie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
Monia, super że na wizycie wszystko dobrze
![]() Misia i Magda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
01.04.2016 synek ![]() ![]() Edytowane przez moonunit Czas edycji: 2016-02-10 o 14:22 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zadomowienie
|
Po wizycie i pierwszym ktg,
młody jak zwykle buszował w brzuchu więc ciekawe ktg było, ma podobno 2700 więc po mimo mojej choroby przybrał 0,5 kg ![]() Dostałam też skierowanie na cc tylko teraz do szpitala się umówic i będzie wszystko zaplanowane. Zmykam sobie spac a co tam. książka wysłana, jak toś jeszcze chetny dawac znac Edytowane przez diablica071086 Czas edycji: 2016-02-10 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie chyba za bardzo się przejmuję... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lewek Bonku ma rację Powinnas rodzic tam gdzie ty chcesz ![]() ![]() Po wczorajszej wizycie zamiast być spokojniesza co do mojego cc to zaczynam się coraz bardziej martwić Beda chcieli mnie naciskac na próbę sn a ja zdecydowanie nie chcę :-( Chyba musze poszukac innego lekarza i szpitala :-(
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
To prawda. Jak już urodze i dzieci mnie wymecza to na pewno padne jak mucha i nic nie będę słyszała
![]() ![]() Wow ![]() Chciałabym posiedzieć na wychowawczym z dzieckiem ale w pracy nie ma nikogo na moim miejscu wiec wracam po macierzynskim ![]() ![]() ![]() Bardzo mi przykro z powodu straty babci. Ustąpiła miejsce dla Tosi. U nas już dwa razy tak się stało tuż po urodzeniu Agatki zmarł moj dziadek, a po miesiącu męża babcia. Teraz zmarł dziadek przed narodzinami Oliwki i po urodzeniu się prawnuczki..
#681 |
Wtajemniczenie
|
Zapomnialabym całkiem Dziękuję wam bardzo za info dot zagranicznej służby zdrowia
![]() ![]()
#682 |
Zakorzenienie
|
Lewek, ja też uważam, że nie ma co się ludźmi przejmować. Jeśli masz możliwość rodzic prywatnie, stać Cię na to i do tego ma Ci to dać komfort psychiczny, to się nie zastanawiaj kobito!!!
Diablica, dziękuje za książkę ![]() ![]() Ktoś jeszcze ma jakieś powizytowe wieści? Ja nie wiem czy to normalne, ale każdy ruch małej czuję w Bożenie.... Tez rak macie?
#683 |
Wtajemniczenie
|
Olgietka czasami tak, to zależy jak sie mlody ułoży U Ciebie to cały czas tak jest?
#684 |
Zakorzenienie
|
Niezwykłe przygody błękitnego króliczka.
![]() Zamówiliśmy pralkę. ![]() ![]()
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi rodzice duzo czytali, nie wiem jaki wpływ to miało, ale teraz tez duzo czytam. Praktycznie codziennie z tż czytamy przed snem. On morduje kindla, ja klasyczne ksiazki ![]() Dzięki dziewczyny ![]() Lewek to nad czym Ty się zastanawiasz? Umawiaj wizyte i przyjezdzaj! A ja obiecuje Cię odwiedzic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Dziś tak. Każde wypchnięcie pupy nad pępkiem czuje także w Bożenie. Jak mnie dźga nóżkami czy rączkami to nie zawsze. Natomiast dziś ewidentne próbuje rozepchać sobie apartament 🙄
---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
Ja nie mogę się doczekać czytania Mary Poppins ![]() Na jaką pralkę się zdecydowaliście?
![]() |
#687 |
Wtajemniczenie
|
Przemeblowanie sobie robi Helena ;-) W weekend mnie syn tak skopal ze wszystko dostalo po rowno i bozena i pęcherz A w nocy to się az wystraszylam bo myslalam juz ze mi dziure w brzuchu zrobi bo bylo to w miejcu blizny po cc ;-)
#688 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapomniała, ze w kawalerce mieszka ? ![]()
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
Monia, ja też jestem molem książkowym. Właśnie miauczę Tżtowi, że trzeba chociaż jakiś mały regalik dokupić, bo już nie mam gdzie książek ustawiać
![]() Do kundla jakos nie mogę się przekonać
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.