![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.9 :)
Cytat:
![]() W łóżeczku leżeć? W tym wieku?? Pierwsze slysze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Franek też nie siedzi.
![]() |
#663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zęby? ![]() ![]() Moja mama.. Cytat:
Niech poplacze.. ![]() Dawniej dzieci nie leżały na podłodze. Nie no pewnie. Nie dość ze nawet jak leży na podłodze to nic nie daje rady zrobić.ewentualnie może na szybko zrobię kawę i śniadanie to jeszcze teraz mam pilnować na kanapie. A tam przecież tyle miejsca... A jak nie to tylko na rękach. No bo przecież nie może na podłodze. Zwariuje. Po prostu zwariuje
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
Masijka nie daj się!😘 jesteś super mamą a takie teksty olewaj ciepłym strumieniem.
#665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole sie nie przejmuj takim gadaniem, odpowiedz ostrzej ze nie chcesz juz tego słuchać. ja tez teraz słucham ze Julek chory bo go z Pieorgiem "przeziebilismy" bo raz miał zimne rączki jak wróciliśmy ze spaceru no kurna miał kombinezon i był nakryty grubym kocem na dworzu były 2 stopnie co miałam ☠☠☠☠a niedźwiedzia skore jeszcze na niego narzucić??? Ja nie kumam tych ludzi zamiast takiej martwiącej sie matce poprawić nastrój to dodatkowo ja dołują takim ☠☠☠☠☠☠☠eniem Ja powiedziałam juz mojej mamie ze upoważniam ja do dawania rad tylko jak o to proszę a poza tym proszę bez komentarzy i jest spokój, chociaż teraz jedzie i chce Julka gęsim smalcem smarować. Ale chuuj nie zaszkodzi mu to raczej nie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tato jeszcze ok. Przyjdzie powie co myśli raz i tyle. Co zrobicie to zbierzecie. Wasz wybór. Ale moja mama.... Pierogu wiem. Ja mojej mamie mówię już naprawdę na ostro.to od razu jest obraza na całego. ProsZę mówię tłumacze krzykne..eee ona się swoje. Ubzdurala sobie ze nie dajemy małej pić. Ja jej tłumacze ze dajemy ale ona nie lubi . Pije trochę z łyżeczki.to ona tego nie przyjmuje do wiadomości i gada że jej nie poimy i to dlatego jest gruba itp itp. I non stop daj jej wody daj jej wody. Ona wszystko wie lepiej.. To jest strasznie męczące. Hehe widzę że u Was też Stare sposoby królują ![]()
Edytowane przez masija Czas edycji: 2016-02-19 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie prz Cytat:
to ze smalcem to doslownie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tymek też nie a jest sporo starszy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
O. juz z 2 miesiace podnosi sie co chwile na czworaka, niby próbuje ruszyć, ale nadal nie raczkuje, za to bardzo szybko pełza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja moim T nic nie mowie jak coś się dzieje bo byłoby podobnie. Ale z nimi jest o tyle łatwiej ze widzą małego raz na 2 tyg maks godzinka. Wiem ze jeśli powiedziałabym ze nie maja się wtrącać to rozpętałaby się wojna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do picia, moja tez za bardzo nie chce.. odpuscilam niekapek i kubek z dziubkiem polozylam kolo maty.najpierw sie bawila a teraz jak jej daje to sama pije wode.. moja mama tez mi radzila zebym mala wygrzewala jak chora,, ajak miala trzydniowke to nawet nie dzwonilam do domu.. bylysmy w miescie.. mala od 7 do 12:30 nic nie jadla.. podgrzalam jej rosol i wsunela cala miche ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Selis o matko! Biedny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, trochę mnie uspokoiłyście z tym raczkowaniem. Wczoraj były koleżanki i nagadaly ze ich raczkowali już, że Blanka już stawała i zryly mi czache..
Masija wiem,że ciężko się słucha takich uwag, ale olej je.. Zawsze będą gadać.. Wczoraj koleżanka też prawila mi moraly ze u mnie zimno (23st), okno otwarte bla bla bla.. ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Byłam u ortopedy i mam nadwyrezoną rzepke.. :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masija, nie przejmuj się kochana ![]()
![]() |
#675 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja mama jedynie kazała mi wkładać małego na noc w gruby śpiwór z pierza bo się przecież budzi bo mu zimno. Ki chuj ze w sypialni zazwyczaj 21 stopni a mały w nocy jak go podnoszę jest ciepły. Skłamalam mamie ze raz go włożyłam i i tak się budził. ☺ Aaaa i teraz tylko skomentowała ze nie powinien pić mleka w trakcie gorączki bo mu się w brzuchu zwarzy ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Konto usunięte
|
Masija nie słuchaj mamy
![]() Pszoua oby jak najkrócej te zeby szły Mi sie ciagle imigranci śnią, dzisiaj śniło mi sie ze Marei miała egzamin na prawo jazdy i chustę rozkładała przed egzaminem przed samochodem zeby sie modlić a potem z Koranu ja przepytywali w tym samochodzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#678 |
Konto usunięte
|
Pierożku to ja bym sie nasłuchała, wsadzam małego w bodziaku i legginsów w śpiwór i fruuu na dwór
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Mehja ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Kaja rehabilitacja? |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
Masijka
![]() A wy mieszkacie z rodzicami ze wiecznie musisz tego sluchac? Czy oni jak do was przychodza to tak mowią? Dramatyczne takie ☠☠☠☠☠☠☠enie. Moze jak mama zaczyna tak gadac to wychod do innego pokoju - moze zczai ze nie chcesz tego sluchac....... Jakie mam slodkie dziecko.... Powiazalam jej grzeczotki sznurkiem i sie bawi i slodko usmiecha ![]() Wogole musze jej troche nowych zabawek kupic bo stare juz jej nie jarają....te co mam pochowam i wyciagne znow za jakis czas.... Ooo wlasnie sie rzucila na moja teke i robi. Mi glonojada ![]() I wogole od jakiegoś czasu siedzi , nagle zwija nozki pochyla sie i tak jakby chciala wyruszyć. Zawsze patrze czy zrobi ten pierwszy "kroczek" ale ni chuja. Chyba sie jeszcze boi....
#680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pierog ostatnio w lidlu jak bylam z mala spotkalam znajoma z pracy, babka po 50tce.. wyszlysmy na podworko, i mowi 'aa czemu L nie ma rekawiczek? " a czemu taka cienka czapeczka' no jprdl.. i oczywiscie mala miala zinmne raczki to juz ze zaraz chora bedzie... ![]() ale juz mam w dupie to gadanie, jednym okiem wpuszczam, drugim wypuszczam ![]()
![]() |
#685 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
Tylko, ze ten szogun nadal je malo. No i nie pije. Butli nadal nie.
Je piers raz dziennie, potem na dobranoc i trzy w nocy. Myślicie, ze jest ok jesli chodzi o dopajanie?
#688 |
Zakorzenienie
|
Przyszlo ergobaby, jest przepiekne
![]() Po obiedzie odpalamy filmik Pieroga i uczymy sie zakladac. Ale juz sie zakochalismy oboje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.