|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Magda ta nazwa wit d to juvit baby, polecam, jezt naprawde super wygodna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
my na imprezie. podskoczylismy okapac i uśpić dziecko i zaraz siostra męża przyjeżdża a my idziemy balowac dalej:p chyba się skuszę na drina. jak coś dostanie butle w nocy^^
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
Kasia ale fajnie Wam, milej zabawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Raczkowanie
|
Kasia, zazdroszczę! Bawcie się dobrze
![]() Magda, w takim razie to dobrze że 1 krecha ![]() Mój tż ma w ten weekend urodziny i właśnie wspominałam sobie, że w zeszłym roku na jego urodziny miałam etap "jestem w ciąży, moje życie się skończyło" 😊 ciąża planowana i wyczekana, no ale przez różne etapy podczas tych 9 miesięcy przechodziłam 😉 Moja gwiazda już śpi (dla niektórych z Was pewnie dopiero 😜 ![]() Powiem Wam, że odkąd więcej noszę w chuście i lepiej mi wychodzi wiązanie, to się stałam chustoświrem totalnym 😛 za miesiąc nad morze jedziemy i się zastanawiam czy się oplaca brać wózek. Miejsca dużo zajmuje w bagażniku, a czy się przyda w ogóle...? Marzą mi się długie spacery promenadą przy plaży, ale wiadomo jak Młoda kocha wózek. Czy któraś z Was się obywa bez tego ustrojstwa w ogóle? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Uaoo, wez juz Magdy nie stersuj, wystarczajaco duzo ma stresow ;-)
Russi ![]() ![]() ![]() Mieta nie oplaca, ucz sie pp, kangura czy kieszonke i kup sobie nowa chuste w ramach oszczednosci miejsca :-P
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Kasia bawcie sie dobrze 😊
Mieta chyba Uaoo nie uzywa wozka ale moge sie mylic 😊 Moj mial 15min drzemki i teraz imprezuje 😁 Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Ja uzywam wozka bo lubie miec gdzie odlozyc mlodego jak cos.
Karen czesciej sie budzi bo jest goraco. Je wiecej bo moze chce postymulowac zeby wiecej pokarmu bylo? Mi Witek jadl co 2h i mam full mleka teraz (a mialam sporo mniej). Takze dzieci wiedza co robia, zaufaj mu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
Kasia bawcie się dobrze.
Dopiero zasnął, zbieramy ostatnie rzeczy i w drogę. Trzymajcie kciuki żeby długo spał. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój niby śpi ale nadal ciumka, mam nadzieję że zaraz odłoże ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To prawda moje je na wieczór dużo częściej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrej zabawy!
![]() |
![]() |
#673 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kasia miłej zabawy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
Kinga, szerokiej drogi i śpiącego dziecka!
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
Karen zdrówka
![]() Casa super ![]() Kasia bawcie się dobrze ![]() Kinga ![]() Młoda tak wymeczona, że odleciała już przy wieczornym cycku. Ale matka tak samo wymeczona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Wtajemniczenie
|
Kasia zazdro! Bawcie się dobrze
![]() Jak przekonywalyscie dzieciaki do picia wody? Próbuje małą przyzwyczajac już ze 4 dni i za chiny nie chce pić. Krzywi się i na wymioty ja zbiera. Wzięłam butle na drogę jak wyciskalam jej sama bo ssac nie chciała to polykala a później zlapala butle i ciamkala smoczek dopóki jej nie polecialo a jak poczula że to woda to bleeee. Uparciuch mały
Serduszko malutkie ![]() Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2016-06-04 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Raczkowanie
|
Malwi, właśnie chusta już leci do mnie nowa 😊
No właśnie siedzę i myślę o tym wózku i też wpadłam na to, że A. Fajnie by było ją mieć gdzie odłożyć, jakbyśmy chcieli coś zjeść np. B. Może mieć focha na chustę... Co do transferu, to u mnie jeszcze nigdy nie wyszedł, jak śpi i próbuje ją odkleić, to jest mega ryk 🙄 więc jak już zaśnie, w chuście, to nie ruszam 😜 Kinga, kciuki za podróż! Pytanie do kółkowych dziewczyn - odwracacie krawędź? Domowa odwraca, a wrap you in love nie i teraz sama nie wiem 😛 Karen, moja też dłużej je na noc i ostatnio często się budzi na cyca, ale w sumie mi przez myśl nie przeszło że się nie najada ![]() Edytowane przez MietaZCytryna Czas edycji: 2016-06-04 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Mięta odwracam
![]() ![]() A transfer mi się udaje zazwyczaj do fotelika lub bujaka, na płasko nigdy. Jak go odkladam to on ma nóżki w górze i w bujaku mu się jakoś podtrzymują, a na płasko od razu leci i się wybudza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 | |
Rozeznanie
|
Mięta ja nie jestem chustoswirką ale sobie nie wyobrazam bez wózka bo moj kregosłup sie jednak meczy przy dłuższym noszeniu, młoda też w chuscie długo nie wytrzymuje bo czasem lubi poczuć wolność no i w upał to w chuscie goraco....
co to za mleko masz po którym Jagoda wymiotuje? Kinga dobrej drogi, zeby mały smacznie spał ![]() Magdusia ja mojej nie umiem nauczyc, jak jej sama wyciskam to sie cieszy ale sama nie umie, kupiłam jej juz herbatki Hipp wiec jak zaczniemy rozszerzac to bede tez takie picie dawała Magda gratki 1 kreski ![]() to moze byc sposób na upały ![]() Cytat:
![]() ![]() Kogiel moja w szpitalu tez sie krwi napiła i połozna straszyła wymiotami ale nic jej nie było ![]() my tez spedziłyśmy cały dzień na polu, wzięłam młodą do moich rodziców bo w miescie sie wytrzymac nie dało, mało spała bo tylko 2 drzemki po 25 min wiec jak wróciłysmy o 19.30 to juz marudziła. Jutro za to musimy wczesnie wstać bo chce narwać czarnego bzu na soczek bo zaraz mi przekwitnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Mieta jak bylam na warsztatch, to tam doradczyni mowila, ze np z kangura najlepiej odlozyc na brzuch i przykryc albo chusta, albo kocykiem, tak zeby dziecko "oszukac", ze jest caly czas blisko mamy. Nie wiem jak to wyglada w praktyce, bo moje dziecko nie zasypia w chuscie, ale widzialam jak wlasnie doradczyni odkladala swoja corcie i mala sie nie obudzila
![]() W ogole caly dzien bola mnie uda i miesnie przykregoslupowe, ech wczoraj dalam czadu. Dziecko w kangurze i robienie zakupow, plus targanie ich do domu ![]() ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie do dziewczyn z wielo jak wam sie gatki sprawuja? Pampki mi sie koncza i tak sie zastanawiam czy juz nie zaczac uzywac pol na pol.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
Miałam do Was dwa pytania.... ale.... zapomniałam jakie było jedno
![]() A drugie pytanie to jak sobie przypomnę ![]()
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Ruda sa rogale dla dzieci ale sa tez opaski na czolo, ktore soe mocuje do fotelika i glowa nie opada 😉 widzialam to gdzies na ali
![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Opaska? O kurde, hardcore
![]()
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Zaraz poszukam
![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Raczkowanie
|
Ahnessy, w sumie też racja z kręgosłupem. Jak czasami ponoszę z 1.5h, to mnie bolą plecy
![]() Mleko to enfamil. U mnie Młoda zaczyna ryk jak tylko poczuje, że ją odklejam od siebie. Hmm, może by jakoś bambusa między nas włożyć, to nie będzie czuła od razu ze coś się zmienia... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
https://m.aliexpress.com/item/326387...aff_platform=y
Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
Tak ale ciekawa opcja
![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.