![]() |
#661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lampy UV - wątek zbiorczy
Dziewczyny, czy żarówki, kiedy są już bliskie śmierci, mają jakich charakterystyczny wygląd? Wiem, że żel się wtedy wolniej utwardza, albo słabiej, ale chodzi o żarówki? Czy można po ich wyglądzie stwierdzić, że pora na wymianę?
![]() |
#662 |
Raczkowanie
|
robia sie czarne przy nasadzie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Przyczajenie
|
witam
![]() czy ktoras z Pan uzywa lampy firmy allesandro-Led? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Rozeznanie
|
Ja nie, ale czytałam na jakiejś stronce, że rewolucja w branży na się szykuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Przyczajenie
|
rewolucja rewolujcja ...... mam taka lampe i chce sie przerzucic na sunflower nie mam pojecia jak wyjdzie w praktyce, na kursie mowiono ze utwardza tylko flexy allesandro wiec mam stres......
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Rozeznanie
|
No to kochana, kup mały żelik z sf (tam są takie po 7ml) i testuj, czy się utwardza
Tak na marginesie, to jak ja bym zmieniała, to nie na sf, tylko na żelki od dobrejrady - są dużo lepsze (nakładanie, opracowywanie i przyczepność) i dużo tańsze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny!
Korzystam z tego forum w sposób bardziej bierny (czytam posty), ale postanowiłam zapytać o radę...Mam okropne paznokcie (tzn. cienkie, łamiące się, a ich krztałt przypomina łopatę - bez pomalowania lakierem są strasznie płaskie i paskudnie to wygląda ;( ) i postanowiłam sobie kupić tradycyjną lampę uv i malować paznokcie żelem lub akrylem aby były twarde i krztałtne. Z tego powodu mam 2 pytanka: Czy lepszy do takiego utwardzania paznokci będzie żel czy akryl? Którą z lamp wybrać? http://www.dobrarada.com.pl/index.ph...iala-rozsuwana czy: http://www.dobrarada.com.pl/index.ph...ym-spodem-euro Z góry dziękuję za pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#668 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny- zna któraś z Was firmę EUROTECH? Chcę kupić nową lampę- moja okazała się beznadziejna i szukam jakieś dobrej. Co sądzicie o tej?
www.allegro.pl/item657945227_lampa_uv_eu rotech_g… Z góry dzięki za odp.
![]() |
#669 |
Rozeznanie
|
Lampy Eurotech są bardzo dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
BAN stały
|
Dziewczyny mam mega problem!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeżeli wiecie gdzie taką kupić dajcie znać, dziękuje z góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Buu cięzka sprawa...
Zapytaj sie u sprzedawcy, u którego kupowałas lampe, czy ma takie żarówki. To jedyny sposób, a jak nie... pozostaje kupienie nowej lampy u sprawdzonego sprzedawcy z "normalnymi" wtykami. Niestey, kupowanie okazyjnych lamp u sprzedawców nie raz, nie dwa kończyło sie takimi sytuacjami... ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Rozeznanie
|
a czy przypadkiem firma gabrielle nie miała 6kątnych wtyków - nie jestem pewna, ale zadzwoń tam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Przyczajenie
|
Dot.: lampa uv na allegro
mam pytanie czy lampa może działać sprawnie bez jednej żarówki ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
Dot.: lampa uv na allegro
niet. jedna trzaśnie to lampa już nie świeci.
![]() |
#675 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich;] kupilam sobie lampe z hurtowni tunelową, na lustrze przyklejona jest niebieska folia, nie wiem czy moge ją zedrzec?? kolezanka mowi ze raczej nie, bo jest dobrze przymocowana, i juz sama nie wiem, boje sie ze moge cos zepsoc, proszę doradzcie, pozdrawiam;*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Zadomowienie
|
Daj fotkę, ale to jest na 99% folia ochronna przed uszkodzeniem lustra w transporcie itd. - też taką miałam i się ładnie zdarła (mam lampę Activ).
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
andzelcia ta niebieska folia to bankowo folia ochronna, należy ją zdjąć, folia właściwa ma być jak lustro.
![]() |
#678 |
Raczkowanie
|
heh, wiecie dziewczyny co ja zrobiłam? kupiłam lampę tunelową. jak przyszła to oczywiście sprawdzanie czy wszystko ok, czy działa. patrzę, a wysuwany spód jest niebieski. myślę sobie: mówili, że lampa jest wyłożona specjalnym lustrzanym materiałem a to na pewno jest to coś niebieskie na tym spodzie...
no i zadowolona zrobiłam sobie pierwsze pazurki. kilka dni później przeglądałm jeszcze ceny tej lampy na innych stronach sklepów i byłam jakoś zdziwiona, czemu wszystkie te lampy mają piękne srebrne lusterko na spodzie a ja mam taki brzydki niebieski materiał (skojarzyło mi się to z czasami prl-u :P) i myślę sobie: jak zawsze źle trafiłam ![]() ale po oględzinach mojego nowego nabytku postanowiłam napisać do hurtowni czy ta niebiska folia jest tym materiałem, czy wymaga zerwania... i co? wyszłam na ... (nie napisze bo to brzydko) miłe panie napisały, że przecież to folia ochronna i wymaga zerwania... (napewno popękały ze śmiechu czytając mojego maila) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Rozeznanie
|
Dobrze, ze się nie roztopiła.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#680 |
Grażynka od kota
|
http://allegro.pl/item681652936_lamp...niebieska.html
powiedzcie mi drogie wizażyski czy warto kupic ta lampe? czy lepiej taka zwykłą... I na jakie wtyki jest ta z linka. Bo mam swoja stara, lampy trza wymienić bo pażą a nie ma ich nigdzie bo jest ma szesciokątny wtyk :/ Edytowane przez ana416 Czas edycji: 2009-07-08 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Raczkowanie
|
Nie miałam doczynienia z taką lampą, ale ja bym kupiła zwykłą.
Od pewnego czasu jestem szczęśliwą posiadaczką OMEGI od Dobrejrady i jestem zachwycona.Wiem że bez problemu dostanę do niej żarówki, bo dostałam karteczkę z opisem lampy i nazwą żarówek jakie do niej pasują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Raczkowanie
|
a ja powiem tak
omega od dr super sie spisuje do teg ocena dobra aktualnie mam zwykla tunelowke z activa i tez sobie chwale ![]()
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
o tak, mam 2 omegi i są świetne!
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a co sądzicie o takiej lampie?
http://allegro.pl/item671799898_a_n_...cja_84_99.html Ja się na tym kompletnie nie znam i chciałabym zasięgnąć Waszej rady ![]() Czy może lepiej wydać troszkę więcej i kupić tą lampę od dobrej rady? http://dobrarada.com.pl/index.php?p1...i-9-watt-biala
![]() ![]() ![]() Edytowane przez DobraDusza88 Czas edycji: 2009-07-09 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Zadomowienie
|
Czy któraś z wizażanek ma tę lampę http://www.allegro.pl/item659469969_..._wys_24_h.html
zależy mi na małej lampie, a to chyba jedyna z timerem. Jakieś opinie?
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
A że tak spytam, timer konieczny?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Wystarczy kupić zwykłą lampkę i jesli potrzebny to kupić jakieś fikuśny minutnik i na nim sobie odmierzać czas..
Ale są też lampy z podziałem czasowym. Omegi np mają 90 s, 120 s i ciągłe świecenie..
![]() |
#689 |
Zadomowienie
|
No mam właśnie taką http://www.allegro.pl/item675438786_..._od_activ.html i trochę brakuje timera. Mam już dosyć stoperka
![]() |
#690 |
Przyczajenie
|
Witam!Bardzo proszę o pomoc. Czytam i czytam o tych lampach i sama już nic nie wiem. Właśnie ukończyłam kurs stylizacji paznokci i komletuję sprzęt, tylko niewiem co z lampą
![]() Edytowane przez kludi1 Czas edycji: 2009-07-10 o 01:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.