|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: rączka
Zgadzam się z Shemreolin, tym bardziej, że to nie pierwsze takie twoje dylematy... seks to nie dorosłość, to dojrzałość. Bezsensownym panikarom mówimy: nie!
#662 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Przyczajenie
|
boje sie !!!!!
Pardzo bym prosil o jakąś poradę . kochałem się z dziewczyną na 4 dni po jej misiączce ! ale nie doszło do wytrysku ! I chcialem sie zapytać czy bez niego może ona zajsć w ciąże ??????????
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
xxyy
|
Dot.: boje sie !!!!!
![]() ![]() edit: skad mamy to wiedziec? skad mamy wiedziec kiedy ona ma dni plodne, cykl kazdej kobiety moze byc inny. przed wytryskiem z penisa wydostaje sie taki plyn, w ktorym tez moga byc plemniki.
#667 |
Rozeznanie
|
jak napisano wyżej,to zależy od cyklu Twojej dziewczyny. jeśli masz tzw: kropelkowanie a na dodatek trafiły sie dni płodne to szanse na zapłodnienie są chociaż niekoniecznie masz sobie juz rwać włosy z głowy...
"...Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego..." Marek Aureliusz
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Przyczajenie
|
nie musisz sie tak przejmowac szanse sa nikle glowa do gory
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Petting, dziewica, kropelka i ciąża - wątek zbiorczy
Czy wy też dostałyście od Malinki666 wulgarne PW pełne wyzwisk? Czy tylko ja zostałam wyróżniona?
#670 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Petting, dziewica, kropelka i ciąża - wątek zbiorczy
Nie tylko ty... ja też na GG i pw dostałam. Ale zgłosiłam juz sprawe do odpowiednich osób.
![]() No cóż... ![]()
#671 |
Zadomowienie
|
ja mysle ze Postinor by zapobiegawczo nie zaszkodzil.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Przyczajenie
|
Mozliwa ciąża?
Mam pytanie.. nigdy nie kochałam sie ze swoim chlopakiem.. ostatnio jednak nasze pieszczoty posuwaja się coraz dalej.. chlopak dotyka mojej pochwy i wprowadza mi palec do drog rodnych... czy mozliwe jest zaplodnienie jesli na jego palcach nie bylo spermy( ja jej nie widzialam, a skoro nie widzialam to chyba nie ma tam plemnikow) lub gdy umyl wczesniej rece mydlem a ja mialam dni plodne? Zastanawiam sie jak dlugo sperma moze zostac na rekach ..nigdy nie widzialam u niego spermy na dloniach ale tego nie moge byc pewna.. prosze o odpowiedz
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mozliwa ciąża?
matko.. bez przesady. nie będziesz w ciazy. w brew pozorom cięzko zajsc w ciażę. napisałas w taki sposób, że rozumiem, iz chłopak nie miał wytrysku przy Tobie tylko przed waszymi pieszczotami??
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Przyczajenie
|
wlasnie najgorsze jest to,ze ja nie wiem czy on mial ten wytrysk.. ale chlopak jak chlopak poprawia ciagle tego swojego kolege .. no i moze moglo mu cos tam zostac
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Przyczajenie
|
Witam ! Okres skończył się jej 7 lipca a kochalismy sie 12 lipca! a dni płodne z tego co wiem to są 3-4 dni przed i po okresie !
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Wtajemniczenie
|
Daj na luz...w ciąże nie zachodzi się przy pomocy palców..ehh ..a powiedzcie mi drgogie Panie czy mogę zajść w ciąże przez śline
![]() ![]() ![]() ![]()
#678 |
Zakorzenienie
|
Chyba miałeś na myśłi NIEpłodne.
Dni płodne przeważnie są w połowie cyklu. Owulacja, wypada ok. 14 dni przed końcem cyklu. Proponuję najpierw się doszkolic, a potem zabierac się za baraszkowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Przyczajenie
|
Postinor już teraz nie pomoże. zażywa się go max do 48 godz po stosunku. Teoretycznie są to dni niepłodne , ale jeśli w płynie który wydobywa się przed wytryskiem były plemniki to mogą one "dożyć" do dni płodnych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
![]()
nie zauważyłaś czy miał wytrysk?
![]() ![]()
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
moze spotkali sie np. u niego w domu a przeciez dziewczyna nie wie co jej chłopak wczesniej robił.. wiem o co Ci chodzi Mośka _17
![]() sp[okojnie. przy pomocy sladowej ilości plemników na palcach jest baaardzo mało mozliwe. spokojnie nie jestes w ciąży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Przyczajenie
|
Wiem,że panikuje no ale... aaa co do tego czy ma wyrysk to dokladnie spotykamy sie np u mnie to skad moge wiedziec czy go wczesniej mial czy nie... boje sie bo wiem ze przez wprowadzenie spermy do pochwy moze dojsc do zaplodnienia.. panikuje ale poprostu mam jakies obawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Raczkowanie
|
![]()
Mośka może to będzie banalne, ale proponuje zakupić test ciązowy. Miałam przyjemność diś dostać w swe ręce to cudo i powiem, że po primo jest tani, poniewaz kosztuje tylko 13 zł, secundo, prosty w użyciu i po chwili możesz się przekonać czy warto się martwić
![]() Nie wiem tylko jaki jest stopień zgodności wyniku testu ze stanem faktycznym, ale podobno można na tych testach polegać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
xxyy
|
Cytat:
![]() |
#685 |
Raczkowanie
|
![]()
$ dni po miesiączce z pewnościa nie miała dni płodnych, więc nie masz powodów do obaw, a jeśli już to polecam test ciążowy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
popieram ![]() ![]()
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Przyczajenie
|
![]()
czy mozliwe jest zajscie w ciaze przez ubranie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ciaza przez ubranie-czy to mozliwe?
Cytat:
![]() ![]() Taka jest moja reakcja ![]() Nie przez ubranie nie można zajść w ciążę!!!
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ciaza przez ubranie-czy to mozliwe?
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.