|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chat Wizażanek !!!!
Cytat:
![]() A Dla Ciebie nie wykonalne zejscie z mojego tematu-odczepienie sie ode mnie ![]() Natalko
|
|
|
|
#662 |
|
BAN stały
|
Nie sama wiara, ale jej wykonanie w sensie: Nie grzesz, bo pójdziesz do piekła. Bądź dobry, a Bóg Ci wynagrodzi.
I - lataj do kościoła co niedzielę, bo inaczej spalisz się w piekle. Daj księdzu na tacę. Ochrzcij dziecko. Zagoń dzieciaki z gimnazjum do bierzmowania. Nie mieszkaj z TŻtem przed ślubem, bo to niegodziwe. I tak dalej... |
|
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktos nie zna sie na wierze? ![]() Znasz to z regulki tak? Zegnam natalko.Koniec tematu.Nie odezwe sie juz bo nie ma sensu.
|
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
Halo!!!
Zapraszamy na czat
|
|
|
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisałam małe sprostowanie w swoim nicku
|
|
|
#667 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
ilona i calkiem-spoko dochodzę do wniosku, że wy się bardzo lubicie. Uwielbiam czytać wasze dialogi
|
|
#669 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Hm. PRZEJRZALAS NAS!!! ![]() Tak poważnie, to ja nie mam nic do Ilony, tylko że ona na wszystko tak poważnie reaguje, obraża się i daje się łatwo sprowokować, zamiast czasem z samej siebie zażartować. Bo gdyby miała większy dystans do siebie, to tyle osób nie bawiłoby się w jej podpuszczanie i nakręcanie. Taka prawda |
|
|
|
|
|
#670 |
|
Zadomowienie
|
Cattt, wejdź no na chata
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
całkiem-spoko jak juz wydasz ksiazke, to wez daj mi od razu znac, zakupie czym predzej
ubarwiasz moj swiat swoimi tekstami, powaga
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#672 |
|
Konto usunięte
|
Ojej ale Wy jesteście naiwne!
Złoś zatrunił spoko i ilonę by podkręcały atmosferę na forum coś jak Czarna Mamba i Tyszkiewicz
|
|
|
|
|
#673 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeszcze zobaczysz, jak ubrana w lamparci płaszcz a'la ciotka z Ameryki, na terenie całej Polski będę moją książkę podpisywać. To moje życiowe marzenie Chociaż znając życie, to moja książka znajdzie się raz dwa w koszach KSIĄŻKI ZA 9,90 w supersamach, a na okładce będzie moje zdjęcie - zmęczonej kobity z utlenioną, aż pod wodą oddychać można, spaloną trwałą, na której odbiła się poduszka. Cytat:
Dokładnie. Co miesiąc dostaję za tę wspaniałą fuchę 3 złote przelewem na konto. Mam nadzieję, że Ilonie nie płacą więcej! Edytowane przez calkiem-spoko Czas edycji: 2007-10-27 o 15:50 Powód: dopissssek |
||
|
|
|
|
#674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam 30 zl ![]() Bardziej sie wczuwam w swoja role. Ale nam Zlos po premii pojedzie..mialo sie nie wydac
|
|
|
|
#675 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja bywam na czacie
Mój nick to perelka_20 do zobaczenia
|
|
|
#676 |
|
Wtajemniczenie
|
Up! Wchodzić na chat
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Fresa, dzięki za wpisanie na listę.
Wlezę do Was później, cały dzień fruwałam dzisiaj, muszę się odtrolić (na niedzielę Mrrrrrrr.
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
No zBANowało mnie za dobre serce
Już wiem jak to jest - oberwałam własną bronią EDIT : No, już ok Ale stres
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nick meesha_wizaz byl zajety...
wiec jestem meesha_wizazz prawie jak wazuup
|
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
niw wyglupiaj sie nawet
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
eee mialam jutro to napisac , ale juz trudno dzisiaj to zrobie
![]() napisalam dlugasne privy do paru osob, odnosnie ich privow do mnie i nie mam sily rozpisywac sie tutaj ![]() mysle ,ze wszystko jest juz wyjasnione ![]() fresa miala prawo poczuc sie dziwnie aczkolwiek ja sie poczulam glupio bo wyszlam na oszustke ![]() a odpowiedziaalm w tym watku bo wiedzialam ze to omnie chodzi i nie chcialam, aby ktokolwiek mial o mnie mylne wrazenie. jestem roztrzepaniec ![]() i czesto robie cos przez pomylke ![]() i podobni bylo wczoraj ;/ nie wiem, czemu akurat nick fresy mi sie przypaletal;/ moze myslalam o jakims watku z nia i przez to instynktownie wpisalam jej nick;/ i postanowilam odejsc z forum ,nie po to ,aby urzadzac demonstracje, czy tez miec focha ![]() to raczej bylo z bezradnosci ![]() jak mam sie zachowac ? ![]() caly czas czulabym na plcach nalepke podszywaczki , ktora nie jestem ![]() i wolalam odejsc, niz czuc sie niezrecznie, i tlumaczyc sie po 100 razy ![]() wiadomo, honor i te sprawy ![]() wyjasnilam, jak pisalam juz , z paroma osobami to, a glownie z fresa ![]() i mysle ze jakos zapomnimy o tej glupiej pomylce ![]() bo wiecie. ..jaqkbym sie miala podszyc to pod zlosliwca w koncu jak krasc to miliony, a jak kochac to ksiecia zeby nie bylo- zart ![]() uch, i ciesze sie naprawde, ze jakos to sie wyjanilo, bo troche zal mi bylo opuszczac te forum ![]() ...mialam sie nie rozpisywac.. ![]() to moje ADHD ![]() no juz, khem nie mace wiecej ![]() dzieki wszystkim za zainteresowanie i mimo wszystko w wiare we mnie
|
|
|
|
|
#682 |
|
Zadomowienie
|
Ale o co chodzi?
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
No
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Alchemia
ja juz nie mam sily tlumaczyc ![]() wyszlo troche nizreczna sytuacja, bo ciamciok jeden, ktorym jestem, weszlam przez pomylke na chat ,z nickiem "fresa" nie mam pojecia ,czemu ;/ jak mowilam roztrzepana jestem ;/ i fresa troche sie zdziwila, jak to druga fresa ?? no i wyszlo troche niezrecznie anyway, niewazne ![]() troche emocjonalnie do tego podeszlam
|
|
|
|
|
#685 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Oj tam, żeby tylko Ilona mnie drażliwa się zrobiła, bo inaczej to kusi człowieka do złego ![]() Cytat:
![]() Gdy zauważyłaś pomyłkę, mogłaś od razu wyjść z chata i już. |
||
|
|
|
|
#686 |
|
Zadomowienie
|
Aha, ok. Trochę nie kumam czemu żes akurat tak zrobiła [
]ale dobrze, ze juz wszystko wyjaśnione.
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś niemożliwa .Już to sobie wyjaśniłyśmy ,z czego się cieszę .A i dziewczyny,proszę nie wracajmy już do tego tematu. Każdy popełnia jakieś błędy ,a Afra do swopjego potrafiła się przyznać-niech jej to będzie zapomniane.
|
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobilabym tak, gdybym naprawde chciala sie podszyc :p ale jako ze mialam czyste intencje , nie myslalam ze tym przyznaniem sie (do pomylki! ) rzuce na siebie jakies podejrzenia . myslalam, ze to sie potoczy na zasadzie '---" Boze..jaka ta afra roztrzepana- -" " a ja sie szybko przeloguje na swoj nick, i po problemie. nie podejrzewalam wtedy,ze ktos moze uznac to za podszywanie sie, bo nie mialam takich najmniejszych zamiarow ;p ta sytuacja wydala mi sie komiczna ;p coz, zamulona czesto chodze ;P |
|
|
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
nu
![]() a i zeby nie bylo:p moim bledem, bylo pomylkowe wpisanie nicka fresy :P a nie zejscie na zla droge podszywacza to w gwoli wyjasnienia ![]() i pytacie sie czemu tak zrobilam.. a czemu kiedys resztki z talerza wyrzucilam do zlewu a talerz do kubla ? :P |
|
|
|
|
#690 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, sorki za offa, ale mam prośbę. Wejdźcie na ten wątek i zagłosujcie. Te zwierzaki mogą liczyć teraz tylko na nas, a to tylko kilka minut...
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=212180&page=2 post 24 Już teraz Wam dziękuję
Kramik "kupujesz - ratujesz" Kliknij Szydełkujesz, wyszywasz, tworzysz scrapki lub inne rękodzieło? Masz w domu niepotrzebne drobiazgi? Możesz je nam przekazać, a my wystawimy je do sprzedaży, z której dochód pójdzie na ratowanie życia zwierząt. Wyślijdo mnie pw lub mail. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

,z czego się cieszę .