![]() |
#6901 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Dario -- bardzo dziękuję
![]() A co to za pyszności przygotowałaś, zjadłabym, mniam, mniam ![]() Agiko -- bardzo dziękuję ![]() ![]() Ale masz fajnie, chałupka posprzątana. Ja zamierzam jutro, nie wiem czy mi się to uda ![]() ![]() Tiaaro -- bardzo dziękuję ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#6902 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() A wiesz,że o tym nie pomyślałam... Ojej, z tymi śledziami to teściówka mnie poratował bo sama jeszcze miała,więc się podzieliła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6903 |
Zakorzenienie
|
Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Kociulku to za co trzymamy kciuki? Ma być dzidzia czy nie
![]() Agiko ja też wcale Ci się i Kasiulce nie dziwie, że nie macie siły ćwiczyć ![]() ![]() Tiarro dla ślicznej Wiki ogromniaste całuski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haniu na początku było mi dziko z tymi małymi kółkami, a teraz jestem bardzo zadowolona z wózka i Mati też chętniej w nim siedzi, chyba dlatego, że jest tak niziutko, a w wielofunkcyjnym wózku był wysoko i np. piesków czy ptaszków nie widział ![]() Dzisiaj Twoje Urodziny! Zatem zawsze dziarskiej miny, Do zabawy mnóstwa siły, Żeby każdy dzień był miły, Pełen śmiechu i radości, Stu urodzinowych gości, Aut, lal, klocków i pluszaków, Stu prezentów, stu buziaków, Zdrowia szczęścia i słodyczy… Mati z mamą Tobie Mateuszku życzy ![]() ![]() ![]() ![]() Jasiu, ciotka co z Tobą ![]() ![]() Edytowane przez płatek1 Czas edycji: 2007-03-29 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#6904 |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Mateuszku i Chago!!! Z okazji urodzin Twoich oraz Mateuszka Dużo zdrowia Uśmiechu na co dzień Spełnienia marzeń I wszystkiego najlepszego życzy Kostka z Natalką
![]() ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6905 |
Zadomowienie
|
Płatku, Kostko -- bardzo dziękujemy
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#6906 |
Wtajemniczenie
|
Mateuszku W dniu twojego swieta niech spelnia sie wszelkie marzenia z twojej glowki. niech los bedzie tylko i wylacznie pomyslny a prezenty tylko i wylacznie najwieksze. zyczy Tiaara i Wiktoria Platku ja mam powera?? ty spojrz na Agike ona wyprzedza mnie o trzy dlugosci i dalejidzie jak przeciag.
zaraz sie biore za przestawianie potem na spacerek z Wiktoria a potem do kwiacisrni po galezie wierzby. a potem strojenie. juz mam plana na przystrojenie kominka i jeszcze kilka rzeczy. a jako ze Wiktoria siega wszedzie to nic na szafkach stac nie moze. Kociulku ale wierzac w zdaie lekarzy i innych kobiet ktore poczely wiecej niz jedno dziecko kazda ciaza przebiega inaczej i inaczej sie objawia. za dwa tygodnie bedziesz wiedziala czy tak czy nie. dopijam kawke i ide. Dario a jak tam tort Pavlova?? dziewczyny ![]()
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#6907 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego naj naj naj dla Mateuszka
![]() ![]() primo: czytam Was z doskoku ale nie mam weny secondo: żyje w cięzkim stresie bo bank nas przetrzepuje, mam na głowie robote i egzaminy w szkole Pewnie odezwe się jak się wszystko unormuje. Musimy kupic wszystko do mieszkania bo nic nie mamy. Czyli począwszy od lodówki, pralki poprzez gary na ścierach skończywszy. Nie musze mówic ile to zajmuje czasu, myslenia itp itd. Do tego mamy kasy mniej niż zero. Wypsztykaliśmy sie na zaliczke a działka nie sprzedana. Jak się nie zgramy w czasie to chyba będe beton jeśc. Julka dobrze, smiga jak szalona i jest bardzo grzeczna.
#6908 |
Zadomowienie
|
Niech Ci słonko ciepło gra, Ja już umyłam drugie okno wyczyściłam szafe, firanki zawieszone jeszcze tylko przetre podłogi i w pokojach mam już czysto ![]() ![]() ![]() ![]() Joasiu zobaczysz dacie rade ![]() ![]() ![]() Kociulek śledzie i czekolada ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6909 |
Zadomowienie
|
Tiaaro, Joasiu, Haniu -- bardzo dziękujemy
![]() Lecę dalej myć okna. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#6910 |
Zakorzenienie
|
Hmmm... trudne pytanie
![]() ![]() Tiaara,wiem,że druga ciąża może wyglądać inaczej,ale narazie nic nie odczuwam ![]() ![]() A tu coś dla zainteresowanych ćwiczeniami ![]() http://www.wizaz.pl/callanetics/index.php Wszystkiego naj... naj... najpiękniejszego dla solenizanta
![]()
![]() |
#6911 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() dla naszego rocznego Mateuszka najserdeczniejsze życzenia zdrowia, radości i tylko uśmiechu na twarzy, fajnych prezentów ![]() ![]() od Agnieszki i Kamilka i TŻ Ps. gdzie ta impreza - wpadniemy ![]()
![]() |
#6912 |
Rozeznanie
|
Sto Lat! sTo laT!! sto Lat!!wszystkiego co najlepsze, radości, słodKości!!buziaki przYtUlaKi
![]() ![]() Daria I Zuzka |
![]() ![]() |
![]() |
#6913 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
Widzę, że porządki idą pełną parą. U nas też, ale nie do końca. Jeszcze bardzo sie pyli bo chłopaki szlifują u mamy sciany pod malowanie, więc na razie mam umyte tylko okna. Reszta podejrzewam od przyszłego tygodnia. Przepraszam, że nie napiszę nic więcej, ale jak to mówi Agika jestem dziś padaka. Wrzucam tylko kilka fotek, które zdąrzyłam zrobic dziś. Szkoda tylko, że kolorki nie wyszły tak wiarygodnie jak są w rzeczywistości, zwłaszcza u Natalki w pokoju i w kuchni. Drugą stronę kuchni juz nie zdążyłam cyknąć, bo mi baterie siadły w aparacie. Miłej nocki kochane!!! ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6914 |
Zakorzenienie
|
Mmm... kominek,ale fajnie
![]() ![]()
![]() |
#6915 | |
Wtajemniczenie
|
ja juz po obejzeniu cwiczen jestem zmeczona. normalnie podziwiam jak ktos tak cwiczy
Cytat:
Joasiu tak to juz jest ze jak zalezy nam na czyms to zawsze jakies klody pod nogi. ale dacie rade. bedzie dobrze. a wydatkami sie nie przejmuj takie juz zycie ze aby byc spookojnym to trzeba czasem za to zaplacic. a my dzisiaj z TZtem siadlismy z TZtem i policzylismy ile musimy wziasc kredytu aby podniesc poddasze i zrobic je. 20 tys bez pozwolen i planow na zamkniecie w stanie surowym a zeby sie wprowadzic 40 tys. normalnie szok. ale chyba pod koniec tego roku bedziemy musieli wreszcie zaczac dzialac. najwazniejsze zebym ja znalazla prace bo sam TZ nie da rady a i z kredytem moze byc problem. ale TZ dalej oglada sie na en wyjazd za granice. nawet jak bedzie kredyt to bedzie sie dazylo aby go jak najwczesniej splacic. zmykam myc sie i do lozeczka. narobilam sie jak zadko. poprzestawialam szafy i zrobilam jeden stroik na swieta. dobranoc
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6916 |
Zakorzenienie
|
Tiaara, 20 tyś. na jedną kondygnację to jeszcze nie jest tak tragicznie. Oczywiście mówię tu o stanie surowym. My musimy zapłacić dwa razy tyle,czyli 40 tyś.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6917 |
Zadomowienie
|
Kostko cudo mieszkanko i kominek. Wszystko tak pachnie nowością
![]() Joasiu - zobaczysz wszystko się ułoży. Jak znajdziesz chwilkę napisz co i jak. I czy to twoje wymarzone cztery kąty. Pewnie już w wyobraźni je meblujesz ![]() Właśnie wróciliśmy z zakupów. Rok tem o tej porze właśnie TŻ odstawił mnie do szpitala ![]() ![]() Tiaara, ja to jestem zdania, że bez kredytu nic się nie da, a im wcześniej się zdecydujecie to tym szybciej spłacicie ![]() ![]() Ja już gałązki wierzbowe mam i ślicznie wyglądają w wazonie z kolorowym piaskiem. Zawsze na święta kupuję. Dobrej nocy
#6918 |
Zadomowienie
|
Agiko, Dario -- bardzo dziękujey
![]() ![]() Imprezka jest u rodziców Tż bo oni mają dom i więcej miejsca ![]() ![]() Kostko -- no no, hawira jak się patrzy, ślicznie tam macie ![]() ![]() Agiko -- gratuluję premii, to rzeczywiście super prezent a mówią, że pieniądze szczęścia nie dają ![]() Ja dziś umyłam wszystkie okna, poprałam i poprasowałam firanki więc najgorsze mam za sobą. Dywanów nie trzepię bo nie mam, kurze ścieram na bierząco, kuchnię też tak sprzątam więc zostało mi tylko wypastowanie podłóg ale to już przed samymi świętami. Jutro siedzę w kuchni i przygotowuję co nieco na sobotnią imprezkę ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#6919 |
Wtajemniczenie
|
Agiko widzisz tak to jest ze TZ nie jest ciagle zarejestrowany tzn nie ma ciaglosci zatrudnieia a poza tym to kiedys cos nabroil i jest wpisany podobno na liste niezetelnych klientow, ma czasem problemy wziasc cos na raty wiec watpie czy kredyt mu dadza. a ja pomimo ze nie mam nigdzie problemow to podejrzewam ze jak we wrzesniu pojde do pracy o i tak dwie pierwsze umowy bede miala po trzy miesiace a dopiero trzecia bedzie na czas nieokreslony. myslimy jeszcze zeby znalesc kogos zeby nam wzial kredyt, ale znowu ja sie nie lubie prosic.
a oto moja pierwsza kompozycja. ale cos czuje ze bede te kwiatki musiala powiazac bo po nocy juz dwa podnioslam z podlogi.
![]() ![]() |
![]() |
#6920 |
Zakorzenienie
|
Kochany Kamilku
Kolorowych snów... Usmiechu od ucha do ucha... Pięknych bajek na dbranoc... Własnego pieska i kotka... Co dzień nowych przygód... Butów siedmiomilowych... Gwiazdki z nieba... Wspaniałych przyjaciół... I wesołej rodzinki... życzy Mateuszek z mamą ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6921 |
Zadomowienie
|
Z okazji urodzin, Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i słonka, humoru dobrego, życia kolorowego i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń! |
![]() ![]() |
![]() |
#6922 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Haniu
![]() My dzisiaj z Kamilkiem pijemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj ide do koleżanki z Matim na urodzinki więc toast wzniose też za Kamilka ![]() ![]() ![]() Kostko mieszzkanko jest super ![]() ![]() ![]() Joasiu ![]() ![]() ![]() ![]() Agiko premia super ![]() ![]() Tiarro śliczna wiązanka i te malutkie kwiatuszki, a nie myślałaś by gdzieś na 1/4 załapać się do pracy do kwiacirni? Jak lubisz bawić się z kwiatami i gałązkami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6923 |
Rozeznanie
|
sTo laT!!sto laT!!sto Lat!!radości, sŁodkości, Miłości, Przyjemności!!Kamilkowi życzy Daria i Zuza!!Buziaki przYtulaKI!!
![]() ![]() ![]() ![]() Tiarro qurde wziełam sie wczoraj za Pavlova ale ![]() ![]() ![]() Haniu .......ja piernicze ale extra ![]() ![]() Joasiu trzymam kciukole za Ciebie!! ![]() My włąsnie postanowilismy ze zdecydujemy sie na zostanie tutaj i kupno domu tutaj ![]() ![]() A no i jeszcze rodzina nam sie powiekszy!!! ![]() ![]() ![]() najpierw lot do Polski, pozniej przeprowadzka-chcemy wynając domek z ogródkiem bo wiosna lato to Zuzol bedzie maich ucieche a mam odpoczynek ![]() ![]() dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6924 |
Zadomowienie
|
[quote=_dAria86;4033445]
Haniu .......ja piernicze ale extra ![]() ![]() Daria chyba chodziło ci o Kostke ![]() ![]() ![]() ![]() Kostko mieszkanko super ![]() ![]() ![]() Agika to tylko pozazdrościć ci tak fajnego szefa ![]() ![]() Płatku no to super że Tż się spisał, fajny prezent ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6925 |
Rozeznanie
|
No
![]() ![]() ![]() Agiko jak sie należy to dają!!super!!docenili prace ![]() w drodze na Olśnice w Smardzowie na samym końcu po prwej stronie stoją małe domki-parterówki- rehabilitantka mojej siostry wybudowłą sie tam z męzem z umeblownaiem na gotowo do mieszkania koszt rtakiego domku-150tys. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6926 |
Wtajemniczenie
|
Kamilku Dzisiaj Twoje Urodziny! Zatem zawsze dziarskiej miny, Do zabawy mnóstwa siły, Żeby każdy dzień był miły, Pełen śmiechu i radości, Stu urodzinowych gości, Stu prezentów, stu buziaków, zyczy Tiaara i Wiktoria Platku spelnienia marzen, tylko szczesliwych chwil w zyciu, zadowolenia z kazdej chwili i wszystkiego naj i oczywiscie wszystkiego czego sobie zamarzysz Tiaara i Wiktoria w sierpniu konczy mi sie wychowawczy wiec bede szukala czegokolwiek. TZ mowi ze mam szukac dobrze platnej pracy. przeciez wiem o tym ale wiem tez ze bede miala problemy ze znalezieniem pracy po trzyletniej przerwie. coz z tego ze mam licencjat - teraz to juz guzik warte. TZ nie daje sobie przemowic ze na poczatku nie zarobie wiecej niz 800 zl, coz to warte jak z 250 bede musiala zaplacic za zlobek, a gdzie sniadaania i bilety i inne potrzebna rzeczy. ledwo wezme to juz tego nie bedzie. ale pewnie i bedzie nam troszku lzej i ja sie lepiej psychicznie bede czula. tylko o Wiktorie sie boje. nie wiem jak to zniesie moja kruszynka.
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6927 |
Zadomowienie
|
Płatku kochany - najserdeczniejsze życzonka z okazji urodzin, zdrówka, mało zmartwień, tylko dobrych fluidów z TŻ i niech się MAti dobrze chowa
![]() ![]() ![]() ![]() Ależ się TŻ-cik spisał. Super prezent ![]() Mamy podwójne Party time. Dziękuję za wszystkie życzenia i zapraszam na wirtualną kawusię i ploteczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tiaara - na początku pewnie nie dostaniesz kokosów, ale od czegoś trzeba zacząć, a z czasem pensja zacznie rosnąć. Ja pamiętam moją pierwszą pensję 690 zł. Normalnie nie wiedziałam, które dziury łatać, zwłaszcza że szukałam pracy jakieś pół roku po skończeniu studiów, a mieszkałam poza domem. I jeszcze studia zaoczne rozpoczęłam i musiałam płacić 2000 za semestr, a odłóż z takiej pensji. Ale z msc. na miesiąc, z roku na rok było lepiej. Tak więc powodzenia kochana. KRA, KRA A jednak premię i szefa doceniam, bo dotyczyła wyników za 2006 rok, a ja pracowałam raptem 5 msc w 2006. Cieszę sie bardzo DAria, fajnie, że będziecie mieli swój kąt. Jeśli chcecie tam pozostać to dobra decyzja. A wiesz, że ja mam działkę w gm. Długołęka - będziemy jeszcze sąsiadkami ![]() ![]() Idę dalej pichcić ![]()
#6928 | |
Zakorzenienie
|
Dla Kamilka duzo, dużo zdrówka
uśmiechu na każdy dzień oraz wszystkiego tego co najpiękniejsze Płatku tylko słońca w Twoim życiu oraz spełnienia wszystkich twoich pragnień życzy Wam Aduś z mamą Cytat:
![]() ![]() ![]() Agika, oj trochę trwa to papierkowe załatwianie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6929 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam wszystkim za życzenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agiko świetny pomysł z pamiętnikiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6930 |
Zakorzenienie
|
Płatku - wszystkiego najlepszego - zdrowka, odpoczynku, radosci i spełnienia wszystkich marzen
![]() ![]() ![]() Agiko - usciskaj ode mnie małego solenizanta Kamilka ![]() ![]() ![]() I jeszcze zaległe życzenia dla Mateuszka ![]() ![]() I poprosimy o zdjecia malych (i dużych) solenizantów ![]() ![]() Kosteczko - sliczne mieszkanko - aż pachnie nowością i świeżością z tych zdjęc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.