|
|
#6901 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
wlasnie widzialam reklame LIDL'a i tam jest jakas promocja JAJ KLASY M ciekawe jakiej klasy ma jaja Ebi
|
|
|
#6902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby tylko za często mnie do tej mamy nie ciągał tri |
|
|
|
|
#6903 |
|
Zakorzenienie
|
patrzcie co znalazłam na jednym forum:
![]() "a co powiecie na takie wyniki w eliminacjach EURO 2008: polska- azerbejdzan 7:0, bo wygralismy 8:0 (kiedyś) polska-armenia 3:0, bo mamy pecha do słabiaków(????) polska-finlandia 4:0, bo rewanż i zemsta polska-portugalia 3:0, bo juz raz im bez trudu dokopaliśmy polska-kazachstan 5:0, zeby "fani" sie nie czepiali polska-serbia 4:1, bo potrafimy polska-belgia 3:0, bo ostatnio tylko 1:0 polska-azerbejdzan 10-0, bo sie nas boją polska-armenia 6:1, bo uwierzymy we własne siły" na co jakiś koleś odpisał: A co powiesz na to: Polska - Azerbejdzan 0:7 zemstasta za 8:0 Polska - Armenia 0:3 bo mamy pecha do słabiaków(????) Polska - Finlandia 0:4 nieudany rewanz Polska - Portugalia 0:3 bo niedawno nam bez trudu dokopali 4:0 Polska - Kazachstan 0:5 zeby fani sie nie czepiali Polska - Serbia 1:4 Bo potrafia Polska - Belgia 0:3 bo ostatnio przegrali 0:1 i jeszcze Bak ich osmieszal Polska - Azerbejdzan 0:10 bo ich sie ostatnio przestraszylismy Polska - Armenia 1:6 bo uwierzyli we wlasne sily niektórzy faceci to beznadziejni kibice moi koledzy robią to samo! ciagle narzekają i przed każdym meczem mi powtarzają, że i tak przegramy, więc po co się nakręcam ![]() |
|
|
|
#6904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta faceci to tylko narzekają a jakie to argumenty |
|
|
|
|
#6905 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6906 |
|
MUSEarka
|
no własnie jakie argumenty ? :P
|
#6907 | |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny zobaczcie co na onecie znalazlam
Cytat:
|
|
|
#6908 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6909 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6910 |
|
Zakorzenienie
|
a argumenty miewam różne
najczęściej atakuje wiedzą na temat naszej ligi i kilku klubów zagranicznych, w których grają nasi reprezentanci, po czym siegam po jakieś pseudo psychologiczno- socjologoczne wywody a że koledzy się potem próbują ratować tekstem, że oni, to się wcale nie interesują piłką, to kończe na stwierdzeniu jak można ciągle narzekać, być takim pesymistą i uparcie twierdzić, że każdy mecz przegramy (od meczu z Portugalią mi to powtarzają ![]() pomijam oczywiście fakt, że kiedy zaczynam mówić o piłce, to jest to długi monolog, którego nikt nie jest w stanie przerwać, ale koniec końców miny moich kolegów wyglądają tak: ![]() ![]() ![]() ale musze wam powiedizeć, że ostatnio jeden z nich chyba zaczął się interesować, bo zagaduje mnie na temat piłki , co kiedyś się nie zdażało |
|
|
|
#6911 |
|
MUSEarka
|
jak wyżej - padłam
![]() ![]() ![]() idę do książek.. w końcu mam jutro te sprawdziany ![]() papapa wszystkm, będę wieczorem/ w nocy...
|
#6912 | |
|
Zadomowienie
|
hehe wiecie jaki cytat dnia jest na blogu???
Cytat:
i fakt Magda wydalo sie dlaczego Ebi U2 lubi i moze mowiac ze slucha Beautiful day to klamal a tak naprawde to slucha with or without you kurczaki - ze mna jest coraz gorzej...
|
|
|
#6913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I przy obu myślę o Ebim Więc on, gdy tego słucha, to powinien myśleć o mnie ![]() A w sobotę to spróbuję z nim przy Red Hotach. Może "Tell me baby" - to bardziej szalone ![]() Edit: Z tego wszystkiego, to aż sobie U2 posłucham. Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2006-12-13 o 18:56 |
|
|
|
|
#6914 |
|
Zakorzenienie
|
rozmowa z panem Włodkiem
![]() Włodzimierz Smolarek: 49 lata, był napastnikiem. Kluby: Włókniarz Aleksandrów Łódzki, Widzew Łódź, Legia Warszawa, znowu Widzew (mistrzostwo Polski 1981 i 1982, Puchar Polski 1985, półfinał Pucharu Mistrzów 1983), Eintracht Frankfurt nad Menem (Puchar RFN 1988), Feyenoord Rotterdam, FC Utrecht. W reprezentacji Polski: 60 meczów i 13 goli, trzecie miejsce na mistrzostwach świata 1982, udział w finałach mistrzostw świata 1986. Obecnie trener młodzieży w Feyenoordzie. Ojciec Euzebiusza – współczesnego reprezentanta Polski. Jedenastki marzeń Świat: Dino Zoff (Lew Jaszyn) – Claudio Gentile (Eric Gerets), Franz Beckenbauer, Ronald Koeman, Roberto Carlos – Frank Rijkaard, Zinedine Zidane, Junior (Brazylia, MŚ 1982 i 1986) – Johan Cruyff, Pele, Diego Maradona. Polska: Józef Młynarczyk – Marek Dziuba, Antoni Szymanowski, Władysław Żmuda, Adam Musiał – Henryk Kasperczak (Lesław Ćmikiewicz), Kazimierz Deyna, Waldemar Matysik, Euzebiusz Smolarek – Grzegorz Lato, Zbigniew Boniek. Wisła naprawdę ma szanse Data ukazania się tego numeru „TK” to dzień meczu Smolarkowego Feyenoordu z Wisłą Kraków o awans do 1/16 finału Pucharu UEFA. – Nie da się ukryć, że Feyenoord jest obecnie dość słaby i dlatego Wisła ma spore szanse na upragniony remis, musi jednak zagrać bardzo dobrze taktycznie. Trener Erwin Koeman nie dysponuje taką plejadą gwiazd, jak jego poprzednicy. Osobiście mam satysfakcję z postępów czynionych przez Tima Vinckena i Kanadyjczyka Jonathana De Guzmana, ponieważ to moi wychowankowie – mówi Włodzimierz Smolarek. Wraz ze swym synem Euzebiuszem tworzy jedyną parę „ojciec i syn” w obu pokoleniach strzelającą gole dla reprezentacji Polski. To zarazem jedyna polska para „ojciec i syn”, jaka wystąpiła w mistrzostwach świata. Lepszy od... Maradony Najlepszy, najbardziej zapamiętany mecz? RFN – Polska 1:0 na mistrzostwach świata 1974. Najlepsze mecze polskich zespołów? Mecz NRD – Polska w 2:3 w Lipsku, jesienią 1981, pieczętujący nasz awans do finałów mistrzostw świata 1982, strzeliłem dwa gole. Widzew – Juventus Turyn 3:1 w 1980 roku, jeden mój gol, w Pucharze UEFA. Widzew – Liverpool 2:0 w Pucharze Mistrzów, rok 1983, w tym meczu również grałem. Najmilej wspominany mecz, w jakim pan uczestniczył? Argentyna – Polska 2:1 w roku 1980. Przegraliśmy, ale reprezentacyjny debiut to niesamowite dla mnie wspomnienie. Chciałem po meczu wymienić koszulkę z Diego Maradoną, odmówił, to mu powiedziałem: „nie, to nie, jeszcze będę lepszy od ciebie”. Maradona, także grający przede wszystkim lewą nogą, stał się wielkim piłkarzem, nie przeczę, ale niecałe dwa lata później na mistrzostwach świata zdobyłem medal, podczas gdy Argentyna znalazła się w przedziale miejsc od 9 do 12. A pana mecz najbardziej do zapomnienia? Polska – Cypr wiosną 1987 w Gdańsku. Zaledwie zremisowaliśmy, 0:0, Trener Wojciech Łazarek chyba źle ustawił skład. Ze względu na podobny styl nie mogliśmy grać z Mirkiem Okońskim tak blisko siebie, jak graliśmy. Ulubiona reprezentacja, nie licząc polskiej? Brazylia. Ulubione kluby? Te, w których grałem, a także Paris-Saint-Germain, do którego omal nie trafiłem, i FC Barcelona – klub marzenie każdego chyba piłkarza. Nie grałem w nim, ale na jego stadionie, słynnym Camp Nou, awansowałem z Polską do medalowej strefy mistrzostw świata. Kraj i miasto, które zrobiły na panu największe wrażenie? Rosja, Rio de Janeiro. Ulubione miasto polskie? Łódź. Najpiękniejszy stadion, na jakim pan był? Maracana w Rio de Janeiro. Ulubione stadiony w Polsce? Legii i Widzewa. Najlepszy obecnie piłkarz świata? Zinedine Zidane, a po jego odejściu – Ronaldinho Gaucho. Najlepsi piłkarze, przeciw którym pan grał? Claudio Gentile, Eric Gerets, Dino Zoff, Junior, Paolo Rossi, Michel Platini, Diego Maradona, Marco van Basten, Ruud van Nistelrooy. Najlepszy obecnie polski piłkarz? Euzebiusz Smolarek. (prosze jaki skromny, w końcu wie co "urodził" A tuż za nim? Artur Boruc i Radosław Matusiak, ktory zrobi wielką karierę, jeśli będzie tak rozumny, jak jego tata – Janusz, dyrektor łódzkiej Szkoły Mistrzostwa Sportowego, z którą Feyenoord współpracuje. Najlepsi z pana partnerów? Kazimierz Deyna i Lesław Ćmikiewicz w Legii, Marek Pięta w Widzewie, Zbigniew Boniek w Widzewie i reprezentacji, Stefan Majewski w reprezentacji, bramkarz Uli Stein (jak to... bramkarz i lewoskrzydłowy) w Eintrachcie, John Metgod w Feyenoordzie, obecnie jest tam w sztabie trenerskim, Johan de Kock w Utrechcie. Najlepsi pana trenerzy? Jacek Machciński z Widzewa, Antoni Piechniczek z reprezentacji, Andrzej Strejlau z Legii i troszeczkę z reprezentacji, Rob Jacobs z Feyenoordu. Inne trenerskie autorytety? Kazimierz Górski, Giovanni Trapattoni, Rinus Michels, Juergen Klinsmann Największa Włodzimierza Smolarka radość w przygodzie z piłką? Medal mistrzostw świata, ale też fakt, ze żona Monika wytrzymywała te wszystkie moje nieobecności w domu. Kiedy przyjeżdżałem zmęczony z meczu, zawsze miałem dobre słowo, znakomitą strawę i najlepszą opiekę. (Rozmawiał Roman Hurkowski) (Tygodnik Kibica) Edytowane przez tricomi Czas edycji: 2006-12-13 o 19:16 Powód: poprawki ;) |
|
|
|
#6915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic dziwnego, że z Ebiego taki tulipanek ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#6916 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie się wydaje, że to babcia Ebiego jest Zdzisława, a mama- Monika ![]() Cytat:
błagam, nie zniosę wiecej komentarzy nt. miejsc intymnych młodego Smolarka |
||
|
|
|
#6918 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
![]()
|
|
#6919 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6920 |
|
Zakorzenienie
|
O, czyżbym widziała Nov? Witaj, Nov. Niestety spóźniłaś się na ciekawe dyskusje
|
|
|
|
#6921 |
|
Zadomowienie
|
heh no fakt temat zaczyna byc nudny ale jak uslyszalam ten tekst w tv "jaja klasy M" to padlam i oczywiscie 1skojarzenie to nasza rozmowa
wybaczcie
|
|
#6922 |
|
MUSEarka
|
hmm.. może ja mam pomysł
Ebi mowi ze jego ideałem jest kobieta z pieknym ciałem i piekna dusza.. co Wy przez to rozumiecie? pees. ja tym czasem siadam do biologi i bede wpadac od czasu do czasu.. do TRI: MECZ MECZ MECZ WISEŁKI DZISIAJ ;P
|
#6923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja też będę Wiśle kibicować Bo jeśli Wisła nie jest przeciwko Legii, to jej kibicuję.
|
|
|
|
|
#6924 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zreszta dzisiaj kazdy Polak powinnien im kibicowac w koncu gra polska druzyna przeciwko holenderskiej... a tak swoja droga ciekawe komu Ebi kibicuje, bo jego tata mowil ze obojetnie jaki wyniki bedzie to bedzie jednoczesnie sie cieszyc i zloscic...
|
|
|
#6925 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
|
|
#6926 |
|
Rozeznanie
|
tłok na wątku jak za komuny jak cos do sklepu rzucili
nasuwa mi sie tylko jedna mysli: zboczuchy z Was |
|
|
|
#6927 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny wywiad tekst o Ebim the best Cytat:
zabiłaś mnie Cytat:
|
|||
|
|
|
#6928 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6929 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba już pójdę. Skoro nie mogę sobie pofantazjować...
Nie, no serio muszę iść, pouczyć się niemieckiego, bo bycie kochanką Ebiego i spędzanie z nim miłych chwil wcale nie polepsza moich ocen Dziwne. No, to żegnam wszystkie |
|
|
|
#6930 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to Lunka zapodała NIE MA JAZDY BEZ BIAŁEJ GWIAZDY ![]() NO TO JAZDA CHŁOPAKI!!!! Cytat:
szczerze mówiąc, to nie wydaje mi się, że ten tekst z piękną duszą i ciałem był pod publiczkę trochę no bo prawda jest taka, że każdy ma takie wyobrażenie o swojej połówce, a nigdy nie wiadomo jaką dziewczynę spotka, może akurat spodoba mu sie dziewczyna, o której w życiu by nie pomyślał, a tak między nimi zaiskrzy, że chłopak straci głowe ![]() życze mu tego bardzo, bo to taki fajny chłopak się wydaje być ![]() yyyy a przepraszam jaka brunetka ![]() ![]() ![]() bo blondyne pamiętam, ale innej nie bałdzoCytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.

ciekawe jakiej klasy ma jaja Ebi

moi koledzy robią to samo! ciagle narzekają i przed każdym meczem mi powtarzają, że i tak przegramy, więc po co się nakręcam 

Same zacznijcie temat.

Dziwne. No, to żegnam wszystkie