|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6961 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]()
![]() |
#6962 |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
[QUOTE=elizabeth387;409450 02]witam serdecznie.jestem tu nowa.28.05 mam konsultacje u dr.Grzesiak ale mam pewne obawy (niezbyt mile opinie)moze ty mi polecisz dobrego chirurga od piersi?
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Poszperaj na tym wątku i wybierz kilku..idź na konsultacje i sama stwierdzisz.Mi starczyła tylko jedna konsultacja i wiem,że jak już nadejdzie "godzina zero" będzie ok bo pomimo tego,że jestem z natury ostrożna itp to zaufałam dr i nie potrzebne mi inne konsultacje ![]()
#6963 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane, dostrzegłam wylęg na naszym wątku. No cóż następna zmiana nadeszła
![]() Proszę elizabeth387 i kalrolę139 o edycję postów i usunięcie z nich nazwisk Panów dr ![]() Zapraszam wszystkie nowy osoby na pierwszą stronę do pierwszego postu gdzie są nasze zasady i niezbędnik ![]() aniaania1992 dziękuje za edycję postu, już teraz jest ok, każdy kiedyś był nowy , nic się nie stało ![]() ![]() ![]() ![]() Olivko- ja już pędzę zobaczyć co masz do pokazania ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-05-23 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#6964 |
Raczkowanie
|
Olivkaa200 ja jeszcze nie mam ukończonych 22 lat, więc może Cię rozłożę na łopatki :p A tak poważnie mówiąc to ile czeka się na taką operację?
Saba08 Opisałam tę sytuację, aby pokazać że to nie jest dla mnie wszystko "takie proste" jak to koleżanka napisała. Co do rodziców to w tamtym roku zabrałam mamę na konsultację, była ze mną w gabinecie, tam zobaczyła pierwszy raz moje piersi i stwierdziła, że miała takie same przed ciążą, a teraz ma "duże". Co z tego jeśli nie planuję dziecka jeszcze bardzo długo. Chciałam z nimi porozmawiać na spokojnie, podejść do tematu sprzed roku jeszcze dojrzalej. Zanosiłam się nawet od 2-3 tygodni z tą rozmową, żeby jeszcze móc 5 razy wszystko przemyśleć. Gdy przyszło co do czego w zamian nakrzyczano na mnie, dlatego nie widzę dalej sensu do przekonywania ich do moich racji bo oni mnie chyba już nie zrozumieją. Pragnę również zaznaczyć, że moi rodzice są bardzo na czasie ze wszystkim i nie można porównywać ich do ciemnogrodu. Terminu operacji nie mam, gdyż nie pojawiłam się na przymiarce u Pana dr P.O. Wymiękłam!!! Konsultację miałam rok temu w sierpniu. Planuję umówić się na tą przymiarkę jak będę miała urlop w pracy i zobaczymy co z tego wyjdzie bo jestem ze Śląska, a klinika znajduje się w Warszawie. Sztucznych piersi nie miałam przyjemności dotknąć i chyba nigdy nie będę miała bo nie ma nikogo takiego w moim otoczeniu, być może też nikt się do tego nie chce przyznać ![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- A co do Twojego pytania, to nie kojarzę, żeby ktoś się u niego operował. Ale może Mya będzie wiedziała, ona jest tu od początku ![]() MyaDiva Spójrz jak dobrze trafiłam Mentorze ;p Może ktoś mi opisać różnice między implantami anatomicznymi, a okrągłymi. Powiedzcie mi również, która miała jedne, a które drugie abym mogła zobaczyć jakąkolwiek różnicę. Dodam też swoje fotki, choć jeśli chodzi o obecny stan to nie ma się czym chwalić, aby móc mieć wgląd do Waszych galerii. Edytowane przez aniaania1992 Czas edycji: 2013-05-23 o 06:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#6965 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() beatrise powodzenia trzymam kciuki ![]()
![]() |
#6966 |
Raczkowanie
|
Przedpo - byłam w albumie i powiem Ci, że potwierdzasz moje przypuszczenia - że najładniejsze piersi wychodzą z takiej wyjściówki
![]() Aniaania a nie chcesz w Bielsku się operować? ![]() Mayu a moje zaproszenie czeka u Ciebie juz jakiś czas na potwierdzenie? |
![]() ![]() |
![]() |
#6967 |
Raczkowanie
|
hej babeczki
![]() beatrise powodzenia ![]() aniaania1992 bardzo współczuję reakcji i braku wsparcia w rodzicach. Ja mam wsparcie w mężu bo nikt inny nie wie, tzn kiedyś wspominałam przy przyjaciołach a oni zdziwieni, że po co mi to przecież jest dobrze. A później pewnie każdy będzie chciał dotknąć "sztucznego cycka" ![]() Mam nadzieję, że jak już będziesz po to rodzice Cię wesprą Postaram się dziś stworzyć mój albumik chociaż wiadomo, że nie mam czym się chwalić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A roznica miedzy okraglymi a anatomkami jest taka ze anatomki maja ksztalt lezki. A okragle jak to okragl takie kuleczki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- przedpo straszne to co napisalas o tej dziewczynie współczuje jej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6969 | |
Raczkowanie
|
Dziękuję ślicznie ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- A wiec.. dzisiaj ten dzień nadszedł hehe Na razie stres jest gdyz nie martwie się samą operacją tylko.... czy w ogóle do niej w dzisiejszym dniu dojdzie. Chrypa i kaszel mnie nie opuszcza. Ale dzownilam do kliniki i mam się do niech zgłosić i sami ocenią. Ale jak nie mam zmian w płucach, nie mam gorączki i nie mamm temperatury to nie przekładają. Więc jakaś tam nadzieja jest, ze już wieczorem będę po ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6970 |
Raczkowanie
|
Witam wszsystkie szczęśliwe Cycolinki i te, które dopiero będą
![]() Czytam Was już od bardzo długiego czasu i dopiero niedawno zadałam sobie pytanie "dlaczego tyle czekam z wypowiedzią", bo cały czas mi się wydawało że muszę dodać wyjściówki, a nie mam jeszcze odwagi... ![]() Coś o mnie: mam 24 lata, w tym roku kończę 25 i to właśnie z okazji ćwierćwiecza postanowiłam sobie sprawić wreszcie ładny biust ![]() Biust był moim problemem już od 13 roku życia, kiedy to koleżanki z klasy nosiły już staniki, a ja nie miałam co w niego włożyć... ![]() więc ubierałam takie "0" i wypychałam tyci gąbeczkami, żeby coś wogóle odstawało i kiedyś jak mi jedna wypadła to chłopaki się ze mnie śmiali, a ja w domu codziennie płakałam ![]() Potem jakoś zeszło to na dalszy plan, ale zawsze się zastanawiałam czy jakikolwiek facet spojrzy na mnie jak na kobietę czy będzie widział tylko kumpelę. Teraz jestem już 4 lata po ślubie i w sumie 7 lat w związku i jestem happy, ale zawsze z zazdrością patrzę na kobiety z pełnym biustem. ![]() Uzbierałam kasiorke, mój mężuś mówi że kocha mnie taką jaką jestem ale jak będą cycuchy to nie będzie narzekał ![]() ![]() Wybieram się na konsultacje w lipcu 2013 najpierw do dr A.G. w Poznaniu i do T.K. w Krakowie, wybrałam te kliniki dlatego że u mnie powstaje pytanie czy nie trzeba będzie podczas operacji usunąć guzka (podejrzenie łagodnego), a oni mają jednocześnie opiekę onkologiczną ![]() Ale naskrobałam.... mam nadzieję, że post się ukaże bo drugi raz to pewnie jeszcze więcej naskrobie :P
#6971 |
Raczkowanie
|
![]()
beatrise wiem, że tutaj nie można podawać nazwisk lekarzy i klinik
![]() jestem również z Łodzi i chciałabym sobie tutaj zoperować piersi. Mogłabyś mi na maila wysłać jakieś informację? 3mam kciuki i już zazdroszczę!! |
![]() ![]() |
![]() |
#6972 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- olivka, przedpo byłam w albumach super normalnie laseczki jak nic ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- ja może jak się doproszę męża żeby mi fotki popstrykał to też wrzucę w końcu dziś miesiąc po op ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6973 | |||
Zakorzenienie
|
Przypominam o nazwiskach które nadal są w postach elizabeth387 i kalroli139. Zróbcie dziewczynki edycję, bardzo proszę
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#6974 |
Raczkowanie
|
Zaczęłam sobie czytać rodzaje implantów z podanych katalogów,
ale na 1szej stronie link do Allergan'ów nie działa ![]() podaje prawidłowy który znalazłam ![]() http://www.natrelle.com/professional...ct_catalog.pdf To tak jakby któraś też chciałaby sobie porównać co ten producent proponuje, aczkolwiek ja chyba ku Mentorom się skłaniam, ale zobaczymy co doktorek zaproponuje :P
#6975 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-05-23 o 14:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#6976 |
Raczkowanie
|
gawisz dlaczego w Bielsku? Byłoby w sumie bliżej, ale uparłam się na dr P.O. dlatego aż Warszawa. Boję się jednak jak po operacji przetransportuje się do domu. Po jakim czasie wypuszczają z kliniki?
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- MyaDiva pójdę Twoim tropem i pozwolę sobie zapytać, czy ktoś jest z okolic Katowic, Tarnowskich Gór, Bytomia, Piekar, może Radzionkowa. Z miłą chęcią zaproszę na duża, pyszną kawę z lodami ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#6977 | |
Przyczajenie
|
[QUOTE=czekoladovaa;409453 73]
Cytat:
Edytowane przez elizabeth387 Czas edycji: 2013-05-23 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6978 |
Raczkowanie
|
unsafe_girl dziękuję za zaproszenie i żeby nie podpaść postaram się szybko dodać jakieś zdjęcia ;p Rano nie wypaliło bo okazało się że bateria w aparacie jest rozładowana.
P.S. Twoje cycorki <3<3<3<3<3 |
![]() ![]() |
![]() |
#6979 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=elizabeth387;409556 38]elizabeth przy każdym swoim poście masz przycisk edytuj który umożliwia na zmiany w tekście Twoich postów. Teraz wrzuciłaś znowu cytat z nazwiskiem swojego lekarza
![]() ![]() A jeśli będziesz miała problemy z inicjałami pytaj na privie ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-05-23 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#6980 |
Zadomowienie
|
Witajcie nowe kobietki
![]() Chciałam powiedzieć Wam wszystkim, żebyście się nie wstydziły dodawać swoich fotek w albumach. Naprawdę. My ich nie oceniamy pod względem estetycznym, tylko "z czym startujesz" ![]() Selena Twoja wypowiedź przypomina mi moją "historię" ![]() Miłego popoludnia,potem skrobnę więcej, bo muszę uciekać ![]() ![]()
#6981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#6982 |
Przyczajenie
|
I obiecuje ze nie bede juz uzywac nazwisk.jak cos znajde zaraz napisze jak mi poszlo i kogo mam na uwadze .Pozdrawiam wszystkich te co maja i beda miec
|
![]() ![]() |
![]() |
#6983 |
Raczkowanie
|
Witajcie wszystkie dziewczyny. Znalazłam Was dzisiaj (szkoda, że tak późno)
Marzę o powiększeniu biustu i zrobię to na pewno!! Jestem tu nowa nie wiem zupełnie jak to forum działa. Jeśli wstawię swoje zdjęcie (piersi a raczej ich brak) to będę mogła oglądać wasze piękne?? Oświećcie mnie jak to działa?? |
![]() ![]() |
![]() |
#6984 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6985 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6986 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Za pierwszym razem robiłam na miejscu, w W-wie. Tu byłam na konsultacjach u trzech lekarzy - do czwartego już nie poszłam , chciałam zrobić na miejscu z oczywistych względów. Poprawiałam w Gdańsku więc miałam spory kawałek na wizyty kontrolne ![]()
![]() |
#6987 |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 --------- Pamiętam że były ![]() Byłabym wdzięczna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- coś skopałam z tym cytatem...chciałam się odnieść do odp. MyDiva ![]()
![]() |
#6988 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#6989 |
Raczkowanie
|
Za pierwszym razem robiłam na miejscu, w W-wie. Tu byłam na konsultacjach u trzech lekarzy - do czwartego już nie poszłam , chciałam zrobić na miejscu z oczywistych względów.
Poprawiałam w Gdańsku więc miałam spory kawałek na wizyty kontrolne ![]() Dlaczego musiałaś poprawiać?? Ja nie mam za bardzo z kim pojechać do tej Wawy, dlatego się pytam ile dni przetrzymują w klinice. |
![]() ![]() |
![]() |
#6990 |
Raczkowanie
|
Podbijam,też się chętnie dowiem
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.