Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 233 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-22, 21:57   #6961
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez elizabeth387 Pokaż wiadomość
witam jestem nowa.czy mozesz podac mi namiary na swojego chirurga?jestem umowiona do dr.Gxxxx ale ostatnio naczytalam sie samych zlych opinii.z gory dziekuje
Witaj! Jak piszesz do konkretnej osoby, to podaj jej nick. A poza tym przedpo bardzo dobrze napisała
Stary 2013-05-22, 22:05   #6962
czekoladovaa
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

[QUOTE=elizabeth387;409450 02]witam serdecznie.jestem tu nowa.28.05 mam konsultacje u dr.Grzesiak ale mam pewne obawy (niezbyt mile opinie)moze ty mi polecisz dobrego chirurga od piersi?

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Poszperaj na tym wątku i wybierz kilku..idź na konsultacje i sama stwierdzisz.Mi starczyła tylko jedna konsultacja i wiem,że jak już nadejdzie "godzina zero" będzie ok bo pomimo tego,że jestem z natury ostrożna itp to zaufałam dr i nie potrzebne mi inne konsultacje
czekoladovaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 22:54   #6963
MyaDiva
Zakorzenienie

Witam kochane, dostrzegłam wylęg na naszym wątku. No cóż następna zmiana nadeszła

Proszę elizabeth387 i kalrolę139 o edycję postów i usunięcie z nich nazwisk Panów dr
Zapraszam wszystkie nowy osoby na pierwszą stronę do pierwszego postu gdzie są nasze zasady i niezbędnik

aniaania1992 dziękuje za edycję postu, już teraz jest ok, każdy kiedyś był nowy , nic się nie stało. My tu piszemy wszystko na wątku żeby nie było niejasności i domysłów , tak na prawdę jest łatwiej się komunikować. Więc jak użyje nazwisko lekarza śmiało mi uszy natrzyj PS. Mentorem no dobre , dobre widze że świetnie sobie radzisz bez przewodnika.

Olivko- ja już pędzę zobaczyć co masz do pokazania

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2013-05-23 o 13:00
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 06:28   #6964
aniaania1992
Raczkowanie

Olivkaa200 ja jeszcze nie mam ukończonych 22 lat, więc może Cię rozłożę na łopatki :p A tak poważnie mówiąc to ile czeka się na taką operację?

Saba08
Opisałam tę sytuację, aby pokazać że to nie jest dla mnie wszystko "takie proste" jak to koleżanka napisała. Co do rodziców to w tamtym roku zabrałam mamę na konsultację, była ze mną w gabinecie, tam zobaczyła pierwszy raz moje piersi i stwierdziła, że miała takie same przed ciążą, a teraz ma "duże". Co z tego jeśli nie planuję dziecka jeszcze bardzo długo. Chciałam z nimi porozmawiać na spokojnie, podejść do tematu sprzed roku jeszcze dojrzalej. Zanosiłam się nawet od 2-3 tygodni z tą rozmową, żeby jeszcze móc 5 razy wszystko przemyśleć. Gdy przyszło co do czego w zamian nakrzyczano na mnie, dlatego nie widzę dalej sensu do przekonywania ich do moich racji bo oni mnie chyba już nie zrozumieją. Pragnę również zaznaczyć, że moi rodzice są bardzo na czasie ze wszystkim i nie można porównywać ich do ciemnogrodu. Terminu operacji nie mam, gdyż nie pojawiłam się na przymiarce u Pana dr P.O. Wymiękłam!!! Konsultację miałam rok temu w sierpniu. Planuję umówić się na tą przymiarkę jak będę miała urlop w pracy i zobaczymy co z tego wyjdzie bo jestem ze Śląska, a klinika znajduje się w Warszawie. Sztucznych piersi nie miałam przyjemności dotknąć i chyba nigdy nie będę miała bo nie ma nikogo takiego w moim otoczeniu, być może też nikt się do tego nie chce przyznać Chyba, że kiedyś moje <dumny>

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

A co do Twojego pytania, to nie kojarzę, żeby ktoś się u niego operował. Ale może Mya będzie wiedziała, ona jest tu od początku Twój lekarz jest z Polanicy? Dobrze rozszyfrowałam inicjały?[/QUOTE]

MyaDiva Spójrz jak dobrze trafiłam Mentorze ;p

Może ktoś mi opisać różnice między implantami anatomicznymi, a okrągłymi. Powiedzcie mi również, która miała jedne, a które drugie abym mogła zobaczyć jakąkolwiek różnicę. Dodam też swoje fotki, choć jeśli chodzi o obecny stan to nie ma się czym chwalić, aby móc mieć wgląd do Waszych galerii.

Edytowane przez aniaania1992
Czas edycji: 2013-05-23 o 06:51
aniaania1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 08:47   #6965
ninka28
Raczkowanie

cześć dziewczyny

beatrise powodzenia trzymam kciuki

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 09:27   #6966
gawisz
Raczkowanie

Przedpo - byłam w albumie i powiem Ci, że potwierdzasz moje przypuszczenia - że najładniejsze piersi wychodzą z takiej wyjściówki Są po prostu jak namalowane. Czy nie wydaje Ci się, że trochę "zmalały" ? Moje wlaśnie jak zaczęły mięknąć to mam wrażenie, że się zmniejszyły znacznie.

Aniaania a nie chcesz w Bielsku się operować?

Mayu a moje zaproszenie czeka u Ciebie juz jakiś czas na potwierdzenie?
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 10:08   #6967
MyLifeMySoul
Raczkowanie

hej babeczki

beatrise powodzenia

aniaania1992 bardzo współczuję reakcji i braku wsparcia w rodzicach.
Ja mam wsparcie w mężu bo nikt inny nie wie, tzn kiedyś wspominałam przy przyjaciołach a oni zdziwieni, że po co mi to przecież jest dobrze. A później pewnie każdy będzie chciał dotknąć "sztucznego cycka"
Mam nadzieję, że jak już będziesz po to rodzice Cię wesprą

Postaram się dziś stworzyć mój albumik chociaż wiadomo, że nie mam czym się chwalić
MyLifeMySoul jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-23, 10:37   #6968
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaania1992 Pokaż wiadomość
Olivkaa200 ja jeszcze nie mam ukończonych 22 lat, więc może Cię rozłożę na łopatki :p A tak poważnie mówiąc to ile czeka się na taką operację?

Może ktoś mi opisać różnice między implantami anatomicznymi, a okrągłymi. Powiedzcie mi również, która miała jedne, a które drugie abym mogła zobaczyć jakąkolwiek różnicę. Dodam też swoje fotki, choć jeśli chodzi o obecny stan to nie ma się czym chwalić, aby móc mieć wgląd do Waszych galerii.
Ja też nie miałam skonczonych 22 tak jak pisalam wczesniej na konsultacje poszlam majac 20 lat a na operacje czekalm caly rok ale to tylko dlatego ze taki termin mi pasowal. Mysle ze tyle sie nie czeka pomijajac panow doktorow z telewizji gdzie terminy maja na 2014.

A roznica miedzy okraglymi a anatomkami jest taka ze anatomki maja ksztalt lezki. A okragle jak to okragl takie kuleczki w podpisach mamy oznaczenia ktora ma jakie

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

przedpo straszne to co napisalas o tej dziewczynie współczuje jej ja jak bede moje wymieniac to pewnie bede bardzej wystraszona niz przed pierwsza operacja no ale narazie nic nie tykam tak jak napisalas wazne ze wszystko ok

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 11:00   #6969
beatrise
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

beatrise powodzenia trzymam kciuki

Dziękuję ślicznie

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Napisane przez MyLifeMySoul Pokaż wiadomość
hej babeczki

beatrise powodzenia

aniaania1992 bardzo współczuję reakcji i braku wsparcia w rodzicach.
Ja mam wsparcie w mężu bo nikt inny nie wie, tzn kiedyś wspominałam przy przyjaciołach a oni zdziwieni, że po co mi to przecież jest dobrze. A później pewnie każdy będzie chciał dotknąć "sztucznego cycka"
Mam nadzieję, że jak już będziesz po to rodzice Cię wesprą

Postaram się dziś stworzyć mój albumik chociaż wiadomo, że nie mam czym się chwalić
Dziekuję

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

A wiec.. dzisiaj ten dzień nadszedł hehe
Na razie stres jest gdyz nie martwie się samą operacją tylko.... czy w ogóle do niej w dzisiejszym dniu dojdzie.
Chrypa i kaszel mnie nie opuszcza.
Ale dzownilam do kliniki i mam się do niech zgłosić i sami ocenią.
Ale jak nie mam zmian w płucach, nie mam gorączki i nie mamm temperatury to nie przekładają. Więc jakaś tam nadzieja jest, ze już wieczorem będę po
Stary 2013-05-23, 12:00   #6970
selena06
Raczkowanie

Witam wszsystkie szczęśliwe Cycolinki i te, które dopiero będą
Czytam Was już od bardzo długiego czasu i dopiero niedawno
zadałam sobie pytanie "dlaczego tyle czekam z wypowiedzią", bo cały czas mi się wydawało że muszę dodać wyjściówki, a nie mam jeszcze odwagi...
Coś o mnie: mam 24 lata, w tym roku kończę 25 i to właśnie z okazji ćwierćwiecza postanowiłam sobie sprawić wreszcie ładny biust
Biust był moim problemem już od 13 roku życia, kiedy to koleżanki z klasy nosiły już staniki, a ja nie miałam co w niego włożyć...
więc ubierałam takie "0" i wypychałam tyci gąbeczkami, żeby coś wogóle odstawało i kiedyś jak mi jedna wypadła to chłopaki się ze mnie śmiali, a ja w domu codziennie płakałam
Potem jakoś zeszło to na dalszy plan, ale zawsze się zastanawiałam czy jakikolwiek facet spojrzy na mnie jak na kobietę czy będzie widział tylko kumpelę.
Teraz jestem już 4 lata po ślubie i w sumie 7 lat w związku i jestem happy, ale zawsze z zazdrością patrzę na kobiety z pełnym biustem.
Uzbierałam kasiorke, mój mężuś mówi że kocha mnie taką jaką jestem ale jak będą cycuchy to nie będzie narzekał Wspiera mnie i za to go jeszcze mocniej kocham To tak w wielkim skrócie moja historia...
Wybieram się na konsultacje w lipcu 2013 najpierw do dr A.G. w Poznaniu i do T.K. w Krakowie, wybrałam te kliniki dlatego że u mnie powstaje pytanie czy nie trzeba będzie podczas operacji usunąć guzka (podejrzenie łagodnego), a oni mają jednocześnie opiekę onkologiczną
Ale naskrobałam.... mam nadzieję, że post się ukaże bo drugi raz to pewnie jeszcze więcej naskrobie :P
Stary 2013-05-23, 12:35   #6971
kapetki
Raczkowanie

Talking Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

beatrise wiem, że tutaj nie można podawać nazwisk lekarzy i klinik
jestem również z Łodzi i chciałabym sobie tutaj zoperować piersi.
Mogłabyś mi na maila wysłać jakieś informację?
3mam kciuki i już zazdroszczę!!
kapetki jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-23, 13:18   #6972
ninka28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość
Witam wszsystkie szczęśliwe Cycolinki i te, które dopiero będą
Czytam Was już od bardzo długiego czasu i dopiero niedawno
zadałam sobie pytanie "dlaczego tyle czekam z wypowiedzią", bo cały czas mi się wydawało że muszę dodać wyjściówki, a nie mam jeszcze odwagi...
Coś o mnie: mam 24 lata, w tym roku kończę 25 i to właśnie z okazji ćwierćwiecza postanowiłam sobie sprawić wreszcie ładny biust
Biust był moim problemem już od 13 roku życia, kiedy to koleżanki z klasy nosiły już staniki, a ja nie miałam co w niego włożyć...
więc ubierałam takie "0" i wypychałam tyci gąbeczkami, żeby coś wogóle odstawało i kiedyś jak mi jedna wypadła to chłopaki się ze mnie śmiali, a ja w domu codziennie płakałam
Potem jakoś zeszło to na dalszy plan, ale zawsze się zastanawiałam czy jakikolwiek facet spojrzy na mnie jak na kobietę czy będzie widział tylko kumpelę.
Teraz jestem już 4 lata po ślubie i w sumie 7 lat w związku i jestem happy, ale zawsze z zazdrością patrzę na kobiety z pełnym biustem.
Uzbierałam kasiorke, mój mężuś mówi że kocha mnie taką jaką jestem ale jak będą cycuchy to nie będzie narzekał Wspiera mnie i za to go jeszcze mocniej kocham To tak w wielkim skrócie moja historia...
Wybieram się na konsultacje w lipcu 2013 najpierw do dr A.G. w Poznaniu i do T.K. w Krakowie, wybrałam te kliniki dlatego że u mnie powstaje pytanie czy nie trzeba będzie podczas operacji usunąć guzka (podejrzenie łagodnego), a oni mają jednocześnie opiekę onkologiczną
Ale naskrobałam.... mam nadzieję, że post się ukaże bo drugi raz to pewnie jeszcze więcej naskrobie :P
witamy na forum

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

olivka, przedpo byłam w albumach super normalnie laseczki jak nic

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

ja może jak się doproszę męża żeby mi fotki popstrykał to też wrzucę w końcu dziś miesiąc po op buziaki kobitki

Stary 2013-05-23, 13:39   #6973
MyaDiva
Zakorzenienie

Przypominam o nazwiskach które nadal są w postach elizabeth387 i kalroli139. Zróbcie dziewczynki edycję, bardzo proszę I przepraszam elizabeth387 bo wczoraj przekręciłam je nic- ale chyba i tak było jasne o kogo chodzi

Cytat:
Napisane przez beatrise Pokaż wiadomość
Dziękuję ślicznie

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Dziekuję

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

A wiec.. dzisiaj ten dzień nadszedł hehe
Na razie stres jest gdyz nie martwie się samą operacją tylko.... czy w ogóle do niej w dzisiejszym dniu dojdzie.
Ale jak nie mam zmian w płucach, nie mam gorączki i nie mamm temperatury to nie przekładają. Więc jakaś tam nadzieja jest, ze już wieczorem będę po
Trzymamy kciuki żeby wieczorkiem było po operacji

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladovaa Pokaż wiadomość
Korolowa dziękuję za odp. i wyrozumiałość Postaram się szybko dodać zdjęcia

Czytam was od jakiegoś czasu i chyba,żadna z was dziewczynki nie tuningowała się u mojego dr?
Pamiętam że były ale gdzie ich szukać to muszę pomyśleć .

Cytat:
Sztucznych piersi nie miałam przyjemności dotknąć i chyba nigdy nie będę miała bo nie ma nikogo takiego w moim otoczeniu, być może też nikt się do tego nie chce przyznać [COLOR=Silver] Chyba, że kiedyś moje <dumny>
Posiedź z nami i daj się pozanć lepiej a może uda Ci się zaprosić jakąś naszą cycolinkę na kawkę z tego co kojarzę jest tu sporo osób ze Ślaska ewentualnie W-wy.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2013-05-23, 13:59   #6974
selena06
Raczkowanie

Zaczęłam sobie czytać rodzaje implantów z podanych katalogów,
ale na 1szej stronie link do Allergan'ów nie działa
podaje prawidłowy który znalazłam
http://www.natrelle.com/professional...ct_catalog.pdf
To tak jakby któraś też chciałaby sobie porównać co ten producent proponuje, aczkolwiek ja chyba ku Mentorom się skłaniam, ale zobaczymy co doktorek zaproponuje :P
Stary 2013-05-23, 14:10   #6975
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
witam serdecznie.jestem tu nowa.28.05 mam konsultacje u dr.Gxxxx ale mam pewne obawy (niezbyt mile opinie)moze ty mi polecisz dobrego chirurga od piersi?[COLOR="Silver"]
Nie kojarzę by ktoś od tego Pana dr był u nas więc nie pomogę. Musisz sama zweryfikować te złe opinie które czytałaś- jeśli to było na forum skontaktuj się z autorami postów, może umów na kawę. Na pewno nie można ich lekceważyć- ale na pewno trzeba je sprawdzić. Po pierwsze gdzie je widziałaś? kto je pisał?- sama pacjentka czy były to informacje zasłyszane typu: słyszałam złe opinie; dwie moje znajome mówiły....; gdzieś czytałam złe opinie; sama czekam na operację i też kiedyś brałam tego lekarza pod uwagę ale znajoma ......; To nie są opinie a najczęściej zwykła antyreklama, w sieci bardzo częste zjawisko

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość
Zaczęłam sobie czytać rodzaje implantów z podanych katalogów,
ale na 1szej stronie link do Allergan'ów nie działa
podaje prawidłowy który znalazłam
http://www.natrelle.com/professional...ct_catalog.pdf
To tak jakby któraś też chciałaby sobie porównać co ten producent proponuje, aczkolwiek ja chyba ku Mentorom się skłaniam, ale zobaczymy co doktorek zaproponuje :P
O bardzo dziękuje , zaraz wkleję poprawny link.

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2013-05-23 o 14:24
Stary 2013-05-23, 14:34   #6976
aniaania1992
Raczkowanie

gawisz dlaczego w Bielsku? Byłoby w sumie bliżej, ale uparłam się na dr P.O. dlatego aż Warszawa. Boję się jednak jak po operacji przetransportuje się do domu. Po jakim czasie wypuszczają z kliniki?

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

MyaDiva pójdę Twoim tropem i pozwolę sobie zapytać, czy ktoś jest z okolic Katowic, Tarnowskich Gór, Bytomia, Piekar, może Radzionkowa. Z miłą chęcią zaproszę na duża, pyszną kawę z lodami ;D
Stary 2013-05-23, 14:35   #6977
elizabeth387
Przyczajenie

GG do elizabeth387

[QUOTE=czekoladovaa;409453 73]
Cytat:
witam serdecznie.jestem tu nowa.28.05 mam konsultacje u dr.G ale mam pewne obawy (niezbyt mile opinie)moze ty mi polecisz dobrego chirurga od piersi?

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Poszperaj na tym wątku i wybierz kilku..idź na konsultacje i sama stwierdzisz.Mi starczyła tylko jedna konsultacja i wiem,że jak już nadejdzie "godzina zero" będzie ok bo pomimo tego,że jestem z natury ostrożna itp to zaufałam dr i nie potrzebne mi inne konsultacje
dziekuje bardzo,postaram sie rozszyfrowac te inicjaly.....

Edytowane przez elizabeth387
Czas edycji: 2013-05-23 o 14:58
elizabeth387 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 14:45   #6978
aniaania1992
Raczkowanie

unsafe_girl dziękuję za zaproszenie i żeby nie podpaść postaram się szybko dodać jakieś zdjęcia ;p Rano nie wypaliło bo okazało się że bateria w aparacie jest rozładowana.
P.S. Twoje cycorki <3<3<3<3<3
Stary 2013-05-23, 14:46   #6979
MyaDiva
Zakorzenienie

[QUOTE=elizabeth387;409556 38]
Cytat:
Napisane przez czekoladovaa Pokaż wiadomość
dziekuje bardzo,postaram sie rozszyfrowac te inicjaly.....
elizabeth przy każdym swoim poście masz przycisk edytuj który umożliwia na zmiany w tekście Twoich postów. Teraz wrzuciłaś znowu cytat z nazwiskiem swojego lekarza Zrób proszę edycję wszystkich swoich postów zanim znowu zaczniesz cytować
A jeśli będziesz miała problemy z inicjałami pytaj na privie

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2013-05-23 o 14:50
Stary 2013-05-23, 14:47   #6980
Saba08
Zadomowienie

Witajcie nowe kobietki
Chciałam powiedzieć Wam wszystkim, żebyście się nie wstydziły dodawać swoich fotek w albumach. Naprawdę. My ich nie oceniamy pod względem estetycznym, tylko "z czym startujesz" a poza tym, dziewczyny! Każda z nas miała coś do swoich piersi, dlatego je poprawiała!!! To nie były nasze kaprysy, tylko potrzeby. Więc śmiało twórzcie albumy i nie bójcie się krytyki. Na pewno żadna nic przykrego nie napisze.

Selena Twoja wypowiedź przypomina mi moją "historię"

Miłego popoludnia,potem skrobnę więcej, bo muszę uciekać
Stary 2013-05-23, 14:52   #6981
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
gawisz dlaczego w Bielsku? Byłoby w sumie bliżej, ale uparłam się na dr P.O. dlatego aż Warszawa. Boję się jednak jak po operacji przetransportuje się do domu. Po jakim czasie wypuszczają z kliniki?

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

MyaDiva pójdę Twoim tropem i pozwolę sobie zapytać, czy ktoś jest z okolic Katowic, Tarnowskich Gór, Bytomia, Piekar, może Radzionkowa. Z miłą chęcią zaproszę na duża, pyszną kawę z lodami ;D
hihi ja z W-wy, ale cycolinki ze Śląska może też się chętnie skuszą na lody

Stary 2013-05-23, 15:00   #6982
elizabeth387
Przyczajenie

GG do elizabeth387

I obiecuje ze nie bede juz uzywac nazwisk.jak cos znajde zaraz napisze jak mi poszlo i kogo mam na uwadze .Pozdrawiam wszystkich te co maja i beda miec
elizabeth387 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 15:06   #6983
kapetki
Raczkowanie

Witajcie wszystkie dziewczyny. Znalazłam Was dzisiaj (szkoda, że tak późno)
Marzę o powiększeniu biustu i zrobię to na pewno!!
Jestem tu nowa nie wiem zupełnie jak to forum działa.
Jeśli wstawię swoje zdjęcie (piersi a raczej ich brak) to będę mogła oglądać wasze piękne??
Oświećcie mnie jak to działa??
kapetki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 15:10   #6984
aniaania1992
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
hihi ja z W-wy, ale cycolinki ze Śląska może też się chętnie skuszą na lody
Robiłaś u siebie, czy również w innym województwie Mya?
Stary 2013-05-23, 15:46   #6985
ninka28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kapetki Pokaż wiadomość
Jeśli wstawię swoje zdjęcie (piersi a raczej ich brak) to będę mogła oglądać wasze piękne??
witamy, na pewno musisz się dać poznać i żeby oglądać nasze zdjęcia to trzeba być zaprzyjaźnionym, bo raczej wszystkie dziewczyny mają albumy nie publiczne

Stary 2013-05-23, 17:19   #6986
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
I obiecuje ze nie bede juz uzywac nazwisk.jak cos znajde zaraz napisze jak mi poszlo i kogo mam na uwadze .Pozdrawiam wszystkich te co maja i beda miec
dziękuje, już jest wszystko ok

Cytat:
Napisane przez kapetki Pokaż wiadomość
Załóż sobie album prywatny, wrzuć tam swoja wyjściówkę i może zdjęcia piersi jakie Ci się podobają i jakie byś chciała mieć po operacji, podaj swoje wymiary i powysyłaj zaproszenia do innych dziewczyn. Potem wystarczy się tylko udzielać i dać szansę się poznać. Do póki dziewczyny nie przyjmą zaproszeń nie będą widziały Twoich zdjęć a Ty ich.

Cytat:
Robiłaś u siebie, czy również w innym województwie Mya?
Za pierwszym razem robiłam na miejscu, w W-wie. Tu byłam na konsultacjach u trzech lekarzy - do czwartego już nie poszłam , chciałam zrobić na miejscu z oczywistych względów.
Poprawiałam w Gdańsku więc miałam spory kawałek na wizyty kontrolne ale byłam tego świadoma.

Stary 2013-05-23, 17:20   #6987
czekoladovaa
Raczkowanie

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------

Pamiętam że były ale gdzie ich szukać to muszę pomyśleć .

Byłabym wdzięczna jestem jeszcze w pracy ale jak wrócę to dodam swoje koszmarki..tzn.będę próbowała bo troszkę zielona w tym jestem

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

coś skopałam z tym cytatem...chciałam się odnieść do odp. MyDiva

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-23, 17:29   #6988
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatrise Pokaż wiadomość

[/COLOR]A wiec.. dzisiaj ten dzień nadszedł hehe
Życzę powodzenia, szybkigo powrotu do zdrowia i mam nadzieje , że dzis bedxiesz już miała piekne piersi
Stary 2013-05-23, 17:36   #6989
aniaania1992
Raczkowanie

Za pierwszym razem robiłam na miejscu, w W-wie. Tu byłam na konsultacjach u trzech lekarzy - do czwartego już nie poszłam , chciałam zrobić na miejscu z oczywistych względów.
Poprawiałam w Gdańsku więc miałam spory kawałek na wizyty kontrolne ale byłam tego świadoma.[/QUOTE]

Dlaczego musiałaś poprawiać?? Ja nie mam za bardzo z kim pojechać do tej Wawy, dlatego się pytam ile dni przetrzymują w klinice.
Stary 2013-05-23, 17:58   #6990
czekoladovaa
Raczkowanie

Podbijam,też się chętnie dowiem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości