Wszystko o Avonie - Część II - Strona 234 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-18, 14:10   #6991
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Agaciskos Pokaż wiadomość
Uważam, ze nie złamałam regulaminu.
Nie wyzwałam dziewczyny.
Zapytałam się ile ma lat, ze jest w stanie robić takie błędy.
Z regulaminem chętnie się zapoznam.

I jeszcze jedno. Jeżeli bedziecie teolerowac takie błędy to ludzie będą je wiecznie popełniać. Nieważne, ze jesteśmy w internecie.
Może lepiej raz komuś przygadać. Chociaż zrobi mu się głupio i następnym razem będzie sprawdzał swoją pisownię.
Na tym forum od dawna panuje zasada, że nie zwracamy publicznie uwagi na błędy. Zawsze można to zrobić dyskretnie i z kulturą na PW. Także proszę zapoznaj się jednak z regulaminem.
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 14:22   #6992
Młoda69
Raczkowanie

GG do Młoda69

Hej dziewczynki mam do was pytanko jakie sa te cienie nowe PW klientkom w katalogu sie strasznie podobaja a nie chce zeby to byl jakis bubel, ja mialam ze starej wersjii classic grey i tragedia byla wtedy prawie wogole koloru nie dawal i ciezko sie nim malowalo. Ma może któraś z was te nowe i może sie na ich temat wypowiedziec
Stary 2007-03-18, 15:05   #6993
dorotqa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Młoda69 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki mam do was pytanko jakie sa te cienie nowe PW klientkom w katalogu sie strasznie podobaja a nie chce zeby to byl jakis bubel, ja mialam ze starej wersjii classic grey i tragedia byla wtedy prawie wogole koloru nie dawal i ciezko sie nim malowalo. Ma może któraś z was te nowe i może sie na ich temat wypowiedziec
Ja mam nowy cień Moonstone. Przy pierwszym użyciu kolor był słaby, ale potem przy kolejnych użyciach jest już w porządku Nakłada się nawet nieźle i jest trwały. Inne cienie zbijały się w załamaniach powiek już po 2-óch godzinach, pomimo, że pod cień zawsze nakładam troszkę podkładu matującego. A te cienie PW po ośmiu godzinach nadal dobrze wyglądają Zbijają się nieco, ale minimalnie i kolor nadal jest na powiekach taki jak zaraz po nałożeniu
dorotqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 15:33   #6994
Młoda69
Raczkowanie

GG do Młoda69

Dorotqo dziekuje Ci bardzo A moglabys zamieścić zdjęcie???
Stary 2007-03-18, 15:37   #6995
mrowkamrowka
Raczkowanie

GG do mrowkamrowka

ja chyba mam gdzies na kartce pomazane te odcienie i stwierdzam, że to chyba jedyny produkt Avonu, którego odcienie klatalogowe zgadzają się z tymi rzeczywistymi.

MAm pytanie... czy ktos zamieścił już zdjęcie tego błyszczyka z oferty internetowej? moja wyszukiwarka mówi, że nie ale jakoś nie chce mi się wierzyć
mrowkamrowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 15:46   #6996
dorotqa
Raczkowanie

Cytat:
Dorotqo dziekuje Ci bardzo A moglabys zamieścić zdjęcie???
Niestety, nie mam aparatu cyfrowego Ale kolor jest bardzo zbliżony do tego w katalogu
dorotqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 16:56   #6997
Młoda69
Raczkowanie

GG do Młoda69

Ehh skzoda... kurcze pomalowalam sie wlasnie tym starym cieniem żeby sprawdzic czy cos sie zmienilo i po 30 minutach zaczol sie juz rozmazywac mam nadzieje ze te nowe sa lepszej jakosci... Jeszcze takie pytanie może któraś z was wie czy ten odcień diamond jest matyowy biały czy ma jakies drobinki??
Stary 2007-03-18, 17:27   #6998
kittyyy1
BAN stały

Wink Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Witam! ja też mam teń cień, kupiłam moonstone i perfect petal.. nie zbijają się, ogólnie dobre, tylko mało widoczne.. wątpię czy można uzyskać katalogowy efekt.
kittyyy1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 19:34   #6999
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

Kalex, Majulka - dziękuję bardzo za rady jeśli chodzi o odżywkę Strong Results, wykorzystam je w swojej kuracji
moje paznokcie dosyć szybko rosną, tylko przy nagłych "uderzeniach" pekają po bokach i trzeba je wtedy bardzo krótko obcinać - narazie stosuję odżywkę od tygodnia, ale jeszcze kilka dni będę smarować

we wtorek będę miała paczkę - zamówiłam na próbę ten dwufazowy żel z peelingiem SSS zielony (firm) - przetestuję i dam znać czy było warto

marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 20:26   #7000
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
a swoją drogą muszę powiedzieć, że głęboko oczyszczający peeling z clearskin jest REWELACYJNY!Niebieski, odświeżający i wspaniale ścierający jak dla mnie cudo, podobnie jak krem do rąk z minerałami z MM.
Popieram
Jestem zszokowana Paczka niby powinna być w poniedziałek ale ostatnio dostaję w niedzielę a teraz jeszcze wcześniej - w sobotę! Brawo
To co dla mnie:
-oczyszczająca pianka do twarzy solutions - świetna, lekka. Dobrze czyści
-szminka trwała PW classic berry - jak miało być, czyli na okazje. Ciemna, elegancka i jak wstałam to torchę ciemniejsze usta jeszcze miałam
-tusz PW black - ładnie maluje, można nakładać wiele warstw, jak mocno się chce, to troszkę dłużej trzeba się pomęczyć, ale ok
-podkład rozświetlająco antystresowy cream - idealny odcień dla mnie, bardzo ładnie się nakłada, trzyma cały dzień i (co dla mnie najważniejsze) nawilża skórkę
-kosmetyczka naturals z netto - w sam raz do kosmetyków pielęgnacyjnych na wyjazdy
-nawilżający krem do rąk SSS - śliczny zapach, ładnie i na długo nawilża

Zrobiłam prezenty dla niektórych klientek i smarnęłam się kremem do rąk kokos i papaja, śliczny jest i dobry

Co do kłótni, to dobrze, że zajęta byłam, bo bym coś niemiłego napisała do pani zapalnik
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 21:35   #7001
nutka85
Wtajemniczenie

Dziewczyny, kolejne pytanko do Was mam
To pytanie kieruję do tych, które używają płatków peelingujących do stóp
Czy używacie ich przed kąpielą (na suche stopy) czy po kąpieli, kiedy naskórek jest troszkę "rozmoczony"?

i jeszcze: czy dobre jest mydełko w płynie z Senses?

Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi i podpowiedzi

PS. Czy mój ściągnięty katalog k06 jest jakiś wybrakowany, czy ja cierpię na jakąś chwilową ślepotę? Gdzie tu są perfumy?? Chciałam własnie znaleźć cenę balsamu Pur Blanki i nie widzę w ogólę perfum.... Ratujcie

Edytowane przez nutka85
Czas edycji: 2007-03-18 o 21:38 Powód: Gdzie perfumy?
nutka85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-18, 21:38   #7002
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny. poczekam, może jeszcze ktoś coś dopowie. gilette faktycznie super, uwielbiałam melonowy, no ale ta cena...

Hej
Ja kiedyś pisałam o tym żelu do golenia SSS.
Jest koloru niebieskiego przezroczystego jak ktoś wcześniej wspomniał. Konsystencja dobra, nie jest zbyt rzadka ani za gęsta.
Zapach nie wiem do czego porównać, ale mi się podoba - nawet.
Jak go używam to golę nogi co 3-4 dni. U mnie nie powoduje podrażnień. Po goleniu nogi są gładkie
Lubię go i mi pasuje, ale to oczywiście tylko moje skromne zdanie

Na tubce jest napisane:
Dzięki formule Soft Touch i specjalnemu kompleksowi składników wspaniale wygładza i koi skórę.
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 21:50   #7003
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Czy używacie ich przed kąpielą (na suche stopy) czy po kąpieli, kiedy naskórek jest troszkę "rozmoczony"?

PS. Czy mój ściągnięty katalog k06 jest jakiś wybrakowany, czy ja cierpię na jakąś chwilową ślepotę? Gdzie tu są perfumy?? Chciałam własnie znaleźć cenę balsamu Pur Blanki i nie widzę w ogólę perfum.... Ratujcie

Mam te płatki jak przystało na tą, która powinna polecać kosmetyki innym i dlatego sama ich używa w celu sprawdzenia. Używam je codziennie wieczorem. Czasem na suchą skórę nóg, a czasami po kąpieli na trochę zmiękczoną.
Jak się posmaruję płatkami, to stópki są fajnie mięciutkie.Wydaje mi się, że po posmarowaniu stóp płatkami są miękkie przez jakąś godzinę i dlatego dodatkowo stosuję jeszcze krem z MM i wtedy to już w ogóle są mięciutkie.

Mydła w płynie Senses są fajne, bo są gęste i wydajne.
( ale mi się zrymowało)
Są o wiele gęstsze od tanich mydeł z supermarketów i mają ładniejsze i trwalsze zapachy.
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 21:57   #7004
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Hej
Jest koloru niebieskiego przezroczystego jak ktoś wcześniej wspomniał. Konsystencja dobra, nie jest zbyt rzadka ani za gęsta.
Jak go używam to golę nogi co 3-4 dni. U mnie nie powoduje podrażnień. Po goleniu nogi są gładkie

Na tubce jest napisane:
Dzięki formule Soft Touch i specjalnemu kompleksowi składników wspaniale wygładza i koi skórę.
czuję się zachęcona do zakupu

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 23:35   #7005
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Ja uzależniłam się od mydełka Re Charge. Pięknie pachnie mandarynkami z nutką pikanterii Jest gęsty i bardzo wydajny, jedna "porcja" wystarcza na dokładne umycie rąk. Świetnie się pieni. Dłonie pachną po nim dość długo. Bardzo polecam.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 00:18   #7006
maryd
Zadomowienie

GG do maryd

Cytat:
Ehh skzoda... kurcze pomalowalam sie wlasnie tym starym cieniem żeby sprawdzic czy cos sie zmienilo i po 30 minutach zaczol sie juz rozmazywac mam nadzieje ze te nowe sa lepszej jakosci... Jeszcze takie pytanie może któraś z was wie czy ten odcień diamond jest matyowy biały czy ma jakies drobinki??
ja mam moonstone i jest okej, dość trwały i kolor jak w katalogu. jednak moja siostra kiedys miała ten diamond i bardzo słabo go było widać, wydaje mi się, że raczej taki matowy był. Wyglądał bardzo sztucznie.

maryd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 06:29   #7007
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

ja spisalam zamowienie i wyszlo znowu okolo 100 zl a mialam sie ograniczyc. chyba czesc jednak przeloze na next katalog bo nie wydole z platnosciami. tylko ze ja wszystko chcialabym miec teraz!
Stary 2007-03-19, 06:30   #7008
ilo16na
Zakorzenienie

A ktora z Was ma krem nawilzajaco rozswietlajacy na dzien?W KWC tylko 1 opinia .Jak wam sluzy ten krem?Prosze o opinie

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18106

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 06:45   #7009
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
A ktora z Was ma krem nawilzajaco rozswietlajacy na dzien?W KWC tylko 1 opinia .Jak wam sluzy ten krem?Prosze o opinie

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18106
fajnie nawilza buzke, jest potem miękka i przyjemna w dotyku przez kilka godzin, dopoki zanieczyszczenia nie oblepia nam buzi ja troszke sie swiece po nim, nawet jak przyloze chusteczke. Fajnie się sprawdza jako krem pod podklad, ale trzeba chwilke poczekac zeby sie wchlonal, zeby sie nie walkowal. Ogolnie jestem zadowolona, ale drugi raz go nie kupię. W sumie jest podobny do poprzednika, ale zdecydowanie lepszy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-19, 06:48   #7010
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
fajnie nawilza buzke, jest potem miękka i przyjemna w dotyku przez kilka godzin, dopoki zanieczyszczenia nie oblepia nam buzi ja troszke sie swiece po nim, nawet jak przyloze chusteczke. Fajnie się sprawdza jako krem pod podklad, ale trzeba chwilke poczekac zeby sie wchlonal, zeby sie nie walkowal. Ogolnie jestem zadowolona, ale drugi raz go nie kupię. W sumie jest podobny do poprzednika, ale zdecydowanie lepszy.
Dzieki slonko
Mysle ze go kupie.Mam przesuszona nieco twarz i troche nawilzenia i rozswietlenia sie przyda a po ile jest w katalogu nr 5?Bo nie widze na skanie

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 07:10   #7011
gosus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Mam pytanie odnośnie tego peelingu z anew clinical (w płatkach). Czy któraś z Was stwierdziła brak lub małe efekty po użyciu? Używam go już drugi miesiąc i kurcze jakoś nie rzucił mnie na kolana Dobrze że używam tego z demo, bo jakbym dała za to tyle co śpiewają w katalogu to bym mocno żałowała...Zatem jest ktoś średnio zadowolony lub niezadowolony wcale ??
czołem
Ja należę do takich osób, którym płatki nie szkodzą, ale też nie czynią cudów. Jeśli bym dała tyle kasy ile śpiewają w katalogu to byłabym not happy. Płatki są z demo . Kurcze muszę uważać co by nie popełnić literówki albo błędu .

Uważam, że Majula jest tak wdzięcznym stworzeniem, zawsz pomocna, chętna do udzielania porad i swoich doswiadczeń z kosmetykami Avonu, że mozna jej prawie eszystko wybaczyć. A poza tym to jest niezależne od niej.
Zrobiłam kilka literówek .
Pozdrawiam
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 07:29   #7012
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Hej

Na tubce jest napisane:

Witam z rana, zycząc miłęgo tygodnia:-*
O a ja miałam biała glutowatą zawartość
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 08:00   #7013
nutka85
Wtajemniczenie

Dziękuję za opinie o mydełku w płynie
Chyba się na niego skuszę, ale to na Fantastic Day, uwielbiam ten zapach

i jeszcze ponawiam pytanko odnośnie perfum w najnowszym katalogu (tym zeskanowanym) ... rzeczywiście ich nie ma? czy może ja nie mam ściągniętych skanów tych stron z perfumami?

Dziękuję Wszystkim za wypowiedzi, przesyłam pozdrowionka i życzenia miłego tygodnia!! (oby się szybko skończył i znów był weekend) :P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-19, 08:05   #7014
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za opinie o mydełku w płynie
Chyba się na niego skuszę, ale to na Fantastic Day, uwielbiam ten zapach

i jeszcze ponawiam pytanko odnośnie perfum w najnowszym katalogu (tym zeskanowanym) ... rzeczywiście ich nie ma? czy może ja nie mam ściągniętych skanów tych stron z perfumami?

Dziękuję Wszystkim za wypowiedzi, przesyłam pozdrowionka i życzenia miłego tygodnia!! (oby się szybko skończył i znów był weekend) :P
Są perfumy w k06 od str. 32 do 45... to są chyba takie strony, bo niedowidzę w skanie

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 08:34   #7015
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Dzieki slonko
Mysle ze go kupie.Mam przesuszona nieco twarz i troche nawilzenia i rozswietlenia sie przyda a po ile jest w katalogu nr 5?Bo nie widze na skanie
po 18.90
Stary 2007-03-19, 08:41   #7016
agness86
Zakorzenienie

Cytat:

Ja płatków używam na noc na suchą skórę. Stosuję je od 3 dni więc spektakularnych efektów na chwilę obecną brak

Pur Blanci ja też na scanie nie widzę

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 08:51   #7017
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Prosze, oto fotki Pierwszy to sand shine - piaskowy kolor na ustach bez drobinek. Nectar to praktycznie nie nadajacy koloru bezbarwny blyszczyk, z lekka nuta pomaranczo-lososia Ja kocham Sand'a
Oj spadłaś mi z nieba
fotki już poleciały do klientki

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 09:17   #7018
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Są perfumy w k06 od str. 32 do 45... to są chyba takie strony, bo niedowidzę w skanie
Dzięki
no to chyba mam niekompletny skan :/
Ściągałam go z jakiegoś linku, więc może któryś jest (albo był) wybrakowany
Dzięki za odp. idę ściągnąć z innego linku
Stary 2007-03-19, 10:15   #7019
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
Kalex, Majulka - dziękuję bardzo za rady jeśli chodzi o odżywkę Strong Results, wykorzystam je w swojej kuracji
moje paznokcie dosyć szybko rosną, tylko przy nagłych "uderzeniach" pekają po bokach i trzeba je wtedy bardzo krótko obcinać - narazie stosuję odżywkę od tygodnia, ale jeszcze kilka dni będę smarować

we wtorek będę miała paczkę - zamówiłam na próbę ten dwufazowy żel z peelingiem SSS zielony (firm) - przetestuję i dam znać czy było warto

też miałam podobny problem jak Ty - paznokcie łamały się po bokach i szybko złamanie szło do środka paznokcia i w efekcie musiałam je ścinać na krótko; potem na jakiś czas założyłam sobie tipsy, owszem miałam spokój, ale jednak tipsiki to nie dla mnie ; zdjęlam je i smaruję tą odżywką z avonu i naprawdę są efekty - nie łamią mi się po bokach i są mocne

ja mam ten dwuzafowy żel SSS tylko ten różowy - bardzo ładnie pachnie, dobrze się pieni, a te granulki fajnie ścierają skórę

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3948651]
To co dla mnie:
-oczyszczająca pianka do twarzy solutions - świetna, lekka. Dobrze czyści
-szminka trwała PW classic berry - jak miało być, czyli na okazje. Ciemna, elegancka i jak wstałam to torchę ciemniejsze usta jeszcze miałam
-tusz PW black - ładnie maluje, można nakładać wiele warstw, jak mocno się chce, to troszkę dłużej trzeba się pomęczyć, ale ok
-podkład rozświetlająco antystresowy cream - idealny odcień dla mnie, bardzo ładnie się nakłada, trzyma cały dzień i (co dla mnie najważniejsze) nawilża skórkę
-kosmetyczka naturals z netto - w sam raz do kosmetyków pielęgnacyjnych na wyjazdy
-nawilżający krem do rąk SSS - śliczny zapach, ładnie i na długo nawilża

Zrobiłam prezenty dla niektórych klientek i smarnęłam się kremem do rąk kokos i papaja, śliczny jest i dobry

[/quote]

1. Oczyszczająca pianka do twrzy jest reewlacyjna; fajne matowi skórę jak się ją użyje i buzia się nie świeci Jej fanką są moje koleżanki i moja siostra w wieku lat 15, której rózne rzeczy potrafią wyskoczyć i sama stwierdziła,że odkąd jej używa to jej mniej różnych niespodzianek wyskakuje i twarzy nie ma świecącej, tylko gładką i matową - to jej słowa

2. Moja mama ma szminkę z PW berry enduring - kolor wprost dla niej, bardzo długoooo jej się trzyma i ładnie błyszczy po nałożeniu tego bezbrawnego błyszczyka na nią

3. kosmetyczka Naturals z Netto - zgadzam sie, jest idealna na różne wyjazdy, sporo rzeczy się w niej zmieści, zamówiłam ich kilkanaście dla klientek i pododawałam do paczek- były bardzoo zadowlone

4. Krem do rąk papaja i kokos z internetowej - też zamówiłam parę sztuk dla klientek i też dawałam do paczek; również reakcja identyczna jak w przypadku kosmetyczki naturals, w dodatku klientki były zadowlone, bo kremik ładnie pachnie na rękach, nawilża je i mieści się małej torebki, więc zawsze mogą go mieć przy sobie

Cytat:

Mydełka w płynie Senses są bardzo wydajne do tego super pachną, ładnie się pienią - wystarczy naprawdę mała dawka na rękę
A zapach jaki wybierzesz to już rzecz gustu.
Poza tym zawsze po zużyciu mydełka możesz do opakowania wlać jakiś drogeryjny zapas

A płatki peelingujące do stóp ja używam róznie - raz po kąpieli; raz tak normalnie "na sucho". Ale faktyczanie są dobre - moja mama też je kupiła i jest zadowlona, bo ona ma problem z tą skórką na piętach - zawsze pumeksem szorowała, ale to była kilkuminutowa poprawa - a teraz używa tych płatków plus krem zmiękczający do pięt i naprawdę widać już poprawę w ich wyglądzie, z czego mama bardzo się cieszy, bo będzie mogła z ładnymi pietami paradowac na wiosnę i w lecie
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 10:20   #7020
smerfeta01
Zakorzenienie

z kat. 05 zamawiam :
- olejek w sprayu SPF 2 do opalania
- serum Anew
- krem do stóp
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości