|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6991 | |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6992 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]()
#6993 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6994 |
Raczkowanie
|
Dorotqo dziekuje Ci bardzo
![]()
#6995 |
Raczkowanie
|
ja chyba mam gdzies na kartce pomazane te odcienie i stwierdzam, że to chyba jedyny produkt Avonu, którego odcienie klatalogowe zgadzają się z tymi rzeczywistymi.
MAm pytanie... czy ktos zamieścił już zdjęcie tego błyszczyka z oferty internetowej? moja wyszukiwarka mówi, że nie ale jakoś nie chce mi się wierzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6996 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6997 |
Raczkowanie
|
Ehh skzoda... kurcze pomalowalam sie wlasnie tym starym cieniem żeby sprawdzic czy cos sie zmienilo i po 30 minutach zaczol sie juz rozmazywac
![]() ![]()
![]() |
#6998 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6999 |
Rozeznanie
|
Kalex, Majulka - dziękuję bardzo za rady jeśli chodzi o odżywkę Strong Results, wykorzystam je w swojej kuracji
![]() moje paznokcie dosyć szybko rosną, tylko przy nagłych "uderzeniach" pekają po bokach i trzeba je wtedy bardzo krótko obcinać - narazie stosuję odżywkę od tygodnia, ale jeszcze kilka dni będę smarować we wtorek będę miała paczkę - zamówiłam na próbę ten dwufazowy żel z peelingiem SSS zielony (firm) - przetestuję i dam znać czy było warto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7000 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jestem zszokowana ![]() ![]() To co dla mnie: -oczyszczająca pianka do twarzy solutions - świetna, lekka. Dobrze czyści -szminka trwała PW classic berry - jak miało być, czyli na okazje. Ciemna, elegancka i jak wstałam to torchę ciemniejsze usta jeszcze miałam ![]() -tusz PW black - ładnie maluje, można nakładać wiele warstw, jak mocno się chce, to troszkę dłużej trzeba się pomęczyć, ale ok -podkład rozświetlająco antystresowy cream - ![]() -kosmetyczka naturals z netto - w sam raz do kosmetyków pielęgnacyjnych na wyjazdy -nawilżający krem do rąk SSS - śliczny zapach, ładnie i na długo nawilża Zrobiłam prezenty dla niektórych klientek i smarnęłam się kremem do rąk kokos i papaja, śliczny jest i dobry Co do kłótni, to dobrze, że zajęta byłam, bo bym coś niemiłego napisała do pani zapalnik |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7001 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, kolejne pytanko do Was mam
![]() To pytanie kieruję do tych, które używają płatków peelingujących do stóp ![]() Czy używacie ich przed kąpielą (na suche stopy) czy po kąpieli, kiedy naskórek jest troszkę "rozmoczony"? i jeszcze: czy dobre jest mydełko w płynie z Senses? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi i podpowiedzi ![]() PS. Czy mój ściągnięty katalog k06 jest jakiś wybrakowany, czy ja cierpię na jakąś chwilową ślepotę? Gdzie tu są perfumy?? Chciałam własnie znaleźć cenę balsamu Pur Blanki i nie widzę w ogólę perfum.... Ratujcie ![]()
Edytowane przez nutka85 Czas edycji: 2007-03-18 o 21:38 Powód: Gdzie perfumy? |
![]() ![]() |
![]() |
#7002 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Hej ![]() Ja kiedyś pisałam o tym żelu do golenia SSS. Jest koloru niebieskiego przezroczystego jak ktoś wcześniej wspomniał. Konsystencja dobra, nie jest zbyt rzadka ani za gęsta. Zapach nie wiem do czego porównać, ale mi się podoba - nawet. Jak go używam to golę nogi co 3-4 dni. U mnie nie powoduje podrażnień. Po goleniu nogi są gładkie ![]() Lubię go i mi pasuje, ale to oczywiście tylko moje skromne zdanie ![]() Na tubce jest napisane: Dzięki formule Soft Touch i specjalnemu kompleksowi składników wspaniale wygładza i koi skórę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7003 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Mam te płatki jak przystało na tą, która powinna polecać kosmetyki innym i dlatego sama ich używa w celu sprawdzenia. Używam je codziennie wieczorem. Czasem na suchą skórę nóg, a czasami po kąpieli na trochę zmiękczoną. Jak się posmaruję płatkami, to stópki są fajnie mięciutkie.Wydaje mi się, że po posmarowaniu stóp płatkami są miękkie przez jakąś godzinę i dlatego dodatkowo stosuję jeszcze krem z MM i wtedy to już w ogóle są mięciutkie. Mydła w płynie Senses są fajne, bo są gęste i wydajne. ( ale mi się zrymowało) ![]() Są o wiele gęstsze od tanich mydeł z supermarketów i mają ładniejsze i trwalsze zapachy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7005 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja uzależniłam się od mydełka Re Charge. Pięknie pachnie mandarynkami z nutką pikanterii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7006 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#7007 |
Zadomowienie
|
ja spisalam zamowienie i wyszlo znowu okolo 100 zl a mialam sie ograniczyc. chyba czesc jednak przeloze na next katalog bo nie wydole z platnosciami. tylko ze ja wszystko chcialabym miec teraz!
#7008 |
Zakorzenienie
|
A ktora z Was ma krem nawilzajaco rozswietlajacy na dzien?W KWC tylko 1 opinia
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18106
![]() |
#7009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mysle ze go kupie.Mam przesuszona nieco twarz i troche nawilzenia i rozswietlenia sie przyda ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7011 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja należę do takich osób, którym płatki nie szkodzą, ale też nie czynią cudów. Jeśli bym dała tyle kasy ile śpiewają w katalogu to byłabym not happy. Płatki są z demo ![]() ![]() Uważam, że Majula jest tak wdzięcznym stworzeniem, zawsz pomocna, chętna do udzielania porad i swoich doswiadczeń z kosmetykami Avonu, że mozna jej prawie eszystko wybaczyć. A poza tym to jest niezależne od niej. Zrobiłam kilka literówek ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam z rana, zycząc miłęgo tygodnia:-* O a ja miałam biała glutowatą zawartość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7013 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za opinie o mydełku w płynie
![]() Chyba się na niego skuszę, ale to na Fantastic Day, uwielbiam ten zapach ![]() i jeszcze ponawiam pytanko odnośnie perfum w najnowszym katalogu (tym zeskanowanym) ... rzeczywiście ich nie ma? czy może ja nie mam ściągniętych skanów tych stron z perfumami? Dziękuję Wszystkim za wypowiedzi, przesyłam pozdrowionka i życzenia miłego tygodnia!! (oby się szybko skończył i znów był weekend) :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pur Blanci ja też na scanie nie widzę ![]()
![]() |
#7017 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() fotki już poleciały do klientki ![]()
![]() |
#7018 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no to chyba mam niekompletny skan :/ Ściągałam go z jakiegoś linku, więc może któryś jest (albo był) wybrakowany ![]() Dzięki za odp. idę ściągnąć z innego linku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7019 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam ten dwuzafowy żel SSS tylko ten różowy - bardzo ładnie pachnie, dobrze się pieni, a te granulki fajnie ścierają skórę ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3948651] To co dla mnie: -oczyszczająca pianka do twarzy solutions - świetna, lekka. Dobrze czyści -szminka trwała PW classic berry - jak miało być, czyli na okazje. Ciemna, elegancka i jak wstałam to torchę ciemniejsze usta jeszcze miałam ![]() -tusz PW black - ładnie maluje, można nakładać wiele warstw, jak mocno się chce, to troszkę dłużej trzeba się pomęczyć, ale ok -podkład rozświetlająco antystresowy cream - ![]() -kosmetyczka naturals z netto - w sam raz do kosmetyków pielęgnacyjnych na wyjazdy -nawilżający krem do rąk SSS - śliczny zapach, ładnie i na długo nawilża Zrobiłam prezenty dla niektórych klientek i smarnęłam się kremem do rąk kokos i papaja, śliczny jest i dobry [/quote] 1. Oczyszczająca pianka do twrzy jest reewlacyjna; fajne matowi skórę jak się ją użyje i buzia się nie świeci ![]() ![]() 2. Moja mama ma szminkę z PW berry enduring - kolor wprost dla niej, bardzo długoooo jej się trzyma i ładnie błyszczy po nałożeniu tego bezbrawnego błyszczyka na nią 3. kosmetyczka Naturals z Netto - zgadzam sie, jest idealna na różne wyjazdy, sporo rzeczy się w niej zmieści, zamówiłam ich kilkanaście dla klientek i pododawałam do paczek- były bardzoo zadowlone ![]() 4. Krem do rąk papaja i kokos z internetowej - też zamówiłam parę sztuk dla klientek i też dawałam do paczek; również reakcja identyczna jak w przypadku kosmetyczki naturals, w dodatku klientki były zadowlone, bo kremik ładnie pachnie na rękach, nawilża je i mieści się małej torebki, więc zawsze mogą go mieć przy sobie ![]() Cytat:
![]() ![]() A zapach jaki wybierzesz to już rzecz gustu. Poza tym zawsze po zużyciu mydełka możesz do opakowania wlać jakiś drogeryjny zapas ![]() A płatki peelingujące do stóp ja używam róznie - raz po kąpieli; raz tak normalnie "na sucho". Ale faktyczanie są dobre - moja mama też je kupiła i jest zadowlona, bo ona ma problem z tą skórką na piętach - zawsze pumeksem szorowała, ale to była kilkuminutowa poprawa - a teraz używa tych płatków plus krem zmiękczający do pięt i naprawdę widać już poprawę w ich wyglądzie, z czego mama bardzo się cieszy, bo będzie mogła z ładnymi pietami paradowac na wiosnę i w lecie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#7020 |
Zakorzenienie
|
z kat. 05 zamawiam :
- olejek w sprayu SPF 2 do opalania - serum Anew - krem do stóp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.