|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6991 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Beatrise powodzenia
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- aniaania a nie chcesz robić w swojej okolicy? W Krakowie, czy Wrocławiu są też dobrzy lekarze? W Katowicach też chyba ktoś jest, przynajmniej coś mi się tak wydaje
|
#6992 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Dlaczego musiałaś poprawiać?? Ja nie mam za bardzo z kim pojechać do tej Wawy, dlatego się pytam ile dni przetrzymują w klinice.[/QUOTE] W W-wie miała na miejscu co ma swoje plusy - np szybki dostęp do lekarza w razie komplikacji tia Ale jak się robi poprawkę już nie ważne jest by było blisko, wygodnie, tanio (ja akurat nie patrzyłam na cenę, za pierwszym razem zapłaciłam baardzo dużo ) ale żeby było już dobrze i bez komplikacji. Jest przysłowie że poprawki kosztują najdrożej i to jest prawda- po nieudanej operacji zrobi się wszystko i pojedzie wszędzie. W klinice zostajesz dobę lub dwie. Najczęściej jest to doba - więc następnego dnia trzeba Cię odebrać. A co się stało z moimi piersiami opisywałam już wiele razy, wejdź w link z mojego podpisu lub poszukaj w moich postach.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#6993 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gawisz owszem mam wrażenie, że zmalały, bo opuchlizna ta dookoła też zeszła. Ale jakoś się tym nie przejmuję. Kocham je takie jakie są i tak naprawdę nie oglądam ich jakoś często, nie macam, ani nie zastanawiam się jakie mogłyby być, ani się nie zachwycam. Są i już. Skupiam się na innych rzeczach, bo przecież życie to nie tylko ONE. Ale pierwszą rzeczą, którą robię po otwarciu oczy jest łapanie się za cycochy i sprawdzanie czy wszystko jest ok Tak zaczynam każdy dzień.Najciekawsze jest to, że i tak zwracam uwagę na piękne naturalne biusty tylko już na spokojnie, nie z taką hmm paniczną zazdrością, nie jest mi jakoś szczególnie przykro, tylko myślę sobie ...faaajne i idę dalej ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
Tak, tak, ja nawet miło wspominam ten okres, takie oczekiwanie, dbanie o siebie, jak nigdy, bo na ogół nie ma czasu się przejmować aż tak sobą i do kliniki wracam z przyjemnością, bo tam czuję, że zrobiła, coś dla siebie i tylko dla siebie, że sobie kiedyś, kiedyś obiecałam, czekałam ,czekałam i się doczekałam. Cieszę się też, że mnie na to było stać, bo jednak nie jest to w zasięgu ręki wszystkich cierpiących z powodu cycków dziewczyn i przede wszystkim, że wszystko się skończyło ok.
|
|
#6994 |
|
Raczkowanie
|
MyaDiva już dotarłam do zdjęć i widzę, że przemieściły Ci się implanty. Czy jest jakaś przyczyna? A tak poza tym ile płaciłaś za operację i ile za poprawki?
|
|
|
|
#6995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6996 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie zrobiłam zdjęcie moich piersi i chyba nie dam rady ich wrzucić ;(
|
|
|
|
#6997 | |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny po jakim czasie od operacji można zacząć ćwiczyć, pojść na siłownie ?
Cytat:
Kolorowa tak jak prosiłas , dodałam moje 2 miesieczne piersi )
|
|
|
#6998 |
|
Zadomowienie
|
Musisz utworzyć nowy album prywatny, potem wejśc do niego i z lewej strony będziesz miała dodanie zdjęcia
|
#6999 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- bo jeśli tak to nie chodzi o to że nie wiem, ale o to że jest mi za nie wstyd... |
|
|
|
|
#7000 | ||||
|
Zadomowienie
|
Saba, Gawisz, Myu, dziękuję za troskę
. Ale to Physiogel, więc nie powinien uczulać. Kupiłam tonik antybakteryjny i przemywam dekolt, mam nadzieję, że pomoże ![]() Cytat:
.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gawisz, pytałaś o podkład do "trudnej" buźki. Ja mam ŁZS i przetestowałam mnóstwo podkładów. Jak do tej pory najlepiej sprawdza się u mnie nasz polski Pharmaceris F - bardzo dobrze kryje, nie zapycha, tylko szybko się świeci, ale sypki puder załatwia sprawę. I - co dla mnie najważniejsze - nie uwrażliwia skóry twarzy. Fajny jest też LRP Unifiance, ale on niestety podkreśla suche skórki.
|
|
#7001 |
|
Zakorzenienie
|
anika ja tez mam takie kropeczki na calym dekoldzie moze to od slonca
albo od naszego powietrza
|
#7002 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My tu wszystkie z "defektami" ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
. Ale nasze powietrze najświeższe w kraju , może za świeże
|
|
#7003 |
|
Zadomowienie
|
Aniaania1992 tak, to było do Ciebie, zrozumiałam, że nie wiesz w jaki sposób dodać zdjęcia. Nie wstydź się, nie ma czego. Wierz mi, nikt Cię tak nie zrozumie jak my.
Aniko, a może to od perfum użytych krótko przed wyjściem na słońce lub na podraznioną skórę? Ja tak raz miałam...
|
#7004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie mam defektu, tylko sam sut ![]() Może to po prostu tylko potówki ;] ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- W ogóle to moje piersi wyglądają jak u małej dziewczynki. Może ja mam problem z hormonami! Edytowane przez aniaania1992 Czas edycji: 2013-05-23 o 20:58 |
|
|
|
|
#7005 |
|
Zadomowienie
|
Kurczę, nie wiem
. Mam nadzieję, że ten tonik pomoże.
|
#7006 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, ale wariuję. Nigdy nie robiłam im zdjęć i jestem zszokowana.
|
|
|
|
#7007 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#7008 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dzięki za rady na pewno tak zrobię i na pewno dam się poznać bo będę stałą członkinią forum! Aniaa nie przejmuj się ja też mam "doliny" ale niedługo będziemy miały "góry"
|
|
|
|
#7009 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
|
|
#7010 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobietki witam się i znikam
Naskrobalyscie tyle ze dziś nie nadrobie ,co chce poczytać to ktoś z domowników coś chce odemnie i dupa Jutro poczytam ,weekendzik bez męża , wyjeżdża do niedzieli. Chyba ze dzieciaki nie dadzą poczytać ![]() Dobrej nocki
|
#7011 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny patrzcie co tu znalazłam
sklep dla szczuplutkich i "hojnie" obdarzonych haha http://www.joemonster.org/art/23449/Panamskie_manekiny
|
#7012 |
|
Zadomowienie
|
czekoladova na link powiem tylko: O matko!
|
#7013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dam znac Ci na pewno moze znajdziesz dla mnie chwilke to na kawcie bysmy wyskoczyly co bys mnie podtrzymala na duchu ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
a tutaj rzeczy sa cholernie drogie a jeszcze zeby byly trwale a nie tylko ladne to juz wogole kieszenie swieca pustkami My znow zaczynamy odkladanie od poczatku ,dom to taka mala skarbonka
|
||
|
|
|
#7014 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A poważnie mówiąc - wrzucisz fotki jak będziesz gotowa. Chyba każda z nas jak zobaczyła swoją wyjściówkę na zdjęciach pomyślała- matko , nie myślałam że jest tak źleWięc nie jesteś jedyną osoba która zobaczyła na zdjęciach więcej niż w realu. nie żebym się cieszyła ale w kupie raźniej![]() Cytat:
co najmniej dwoma
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#7015 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Ja już po operacji, jednak mnie wrzucili na stół operacyjny hehe Pierwsze 12h po operacji masakra. Piersi mnie nie bolały, a nawet ich nie czułam hehe tylko.... ten pas, który mnie uciskał na klatkę piersiową i czułam sie i dalej czuje jak by ktoś mi uciskał. Ale juz nie boli mnie jak na początku, nawet przy gadaniu czułam ból. Z każda godziną jest lepiej. Juz w domu sama sniadanie sobie zrobilam i herbatkę. Ale bez podnoszenie rąk do góry . Zdjęcie szwów mam 3 czerwca
|
|
#7016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak chrypka i kaszel nie dokuczają? ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Witam się z rana Synuś w szkole, córcia jeszcze śpi więc nadrobiłam co naskrobałyście.
|
|
#7017 |
|
Rozeznanie
|
Beatrise gratulacje
|
|
|
|
#7018 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Dziękuję kochana, ale ledwo żyje tak mnie uciska ta opaska
|
|
|
#7019 |
|
Raczkowanie
|
Beatrise - wow - ale błyskawica. Gratuluję!
Witam nowe Dziewczyny na forum fajnie tu u nas...Aniaania myślę, że się mocno zdziwisz jak zobaczysz niektóre nasze zdjęcia a jeszcze bardziej porównując ze zdjęciami "po". Mała, nieproblematyczna wyjściówka to doskonały materiał na piękne piersi! A Bielsko polecam, bo sama zdecydowałam się tu na operację. Do kliniki miałam 5 minut więc to był dodatkowy atut. A na kawę zapraszam w Beskidy
|
|
|
|
#7020 |
|
Zadomowienie
|
Beatrise taki kaszel po operacji to ciężka sprawa . Ja po cesarce jak kichalam to wyłam z bólu , o matko
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

ale byłam tego świadoma.
tia
Ale jak się robi poprawkę już nie ważne jest by było blisko, wygodnie, tanio (ja akurat nie patrzyłam na cenę, za pierwszym razem zapłaciłam baardzo dużo
) ale żeby było już dobrze i bez komplikacji. Jest przysłowie że poprawki kosztują najdrożej i to jest prawda- po nieudanej operacji zrobi się wszystko i pojedzie wszędzie.

. Ale to Physiogel, więc nie powinien uczulać. Kupiłam tonik antybakteryjny i przemywam dekolt, mam nadzieję, że pomoże 

, nie myślałam że jest tak źle