Wszystko o Avonie - Część II - Strona 238 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-20, 10:25   #7111
margo80
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

witam i pozdrawiam z ciepłego łóżeczka, do którego powaliła mnie różyczka... cóż, uroki pracy z dzieciaczkami

a tymczasem podjęłam decyzję, że z 05 biorę tylko żel limonka i ewentualnie żel do golenia. jak większośc z was poszalaję zakupowo w 06

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-20, 10:39   #7112
mrowkamrowka
Raczkowanie

GG do mrowkamrowka

ja etż chce leżeć w ciepłym łózku

Ale do pytań!
Mówicie, że nie przychodiz wam baza+podklad.
A czy przyszły wam te mini-korektory zmarszczek za 10zł?
Znowu brakuje mi 150zł do 30% upustu...:/
mrowkamrowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-20, 10:43   #7113
agusiakostusia
Raczkowanie

GG do agusiakostusia
Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez aniaa36 Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę o pomoc !
Klientka zwróciła mi 2 kremy (zestaw na dzień i na noc) bo okazało się ,że jest uczulona na jakiś składnik i dała mi jeden krem bez pudełka (wyrzuciła )...
Czy uznają mi zwrot pomimo braku pudełka??
ja tez juz kiedys mialam taki przypadek i powiem Ci ze bez pudelka mi nie przyjeli ale probuj jak chcesz ja ogolnie robie tak : jak ktos nie chce danego produktu bo okaalo sie ze ma na niego uczulenie czy cos to sprzedaje go komus innemu (pokaz znajomym kolezankom moze ktoras bedzie chciala) a jak nie to wystawiamna allegro z opisem bez pudelka uzyty raz jednak mam po nim uxczulenie. prosto z mostu kazdy ma inna skore, dla jednego mkoze byc super krem a dla innego konczy sie uczuleniem. Probuj!! moze akurat
Stary 2007-03-20, 10:43   #7114
nutka85
Wtajemniczenie

margo80 - zdrówka życzę!!!

ja pamiętam jak dawno temu (nie byłam wtedy konsultantką) zamówiłam sobie taką mgiełkę do ciała o zapachu lilii.... wsadziłam do torby, i chyba gwint był uszkodzony, bo mi się wszystko wylało...
Wszystkie ksiażki, zeszyty miałam zalane tym czymś (w zeszytach oczywiście wszystko rozmazane, bo mi alkohol rozpuścił pióro i długopis)...
miałam dosyć tego zapachu po 5 minutach, w całej sali tym śmierdziało (co za dużo to niezdrowo)... a ja musiałam 7 lekcji to wąchać....
Stary 2007-03-20, 10:47   #7115
agusiakostusia
Raczkowanie

GG do agusiakostusia

hehe dobre z ta lilia ale takie wypadki sie zdarzaja
Stary 2007-03-20, 10:52   #7116
nutka85
Wtajemniczenie

do dzisiaj nie lubię zapachu lilii

no niestety się zdarzają.... Tylko dlaczego akurat mnie?
Stary 2007-03-20, 10:57   #7117
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
tez kupuje ten lakier bo jest ladny i taniutki przy okazji. taka okazja nie zdarza sie czesto
Ja będę go miała jutro zobaczymy jak z trwałościa..bo narazie mój ukochany maybelline forever strong plus iron przebija wszystko

Cytat:
wiecie co ze zwrotami jest tak ze wlasciwie oni nigdy nie patrza na to ile sie kosmetyku zuzylo.

ja mialam kiedys historie taka ze dostalam dano temu gratis mozaikowy puder brazujacy. moja klintka zamowila ten sam. i ja swoj jak otwieralam i chcialam zonbaczyc jak wyglada i go uzyc a wtedy wypadl mi z rak i sie caly rozwalil. cala zawartosc wypadla, rozkruszyl sie. rozpaczalam strasznie ale wykombinowalam inaczej. zwrocilam ten rozwalony puder jako tej kolezanki i wpisalam w przyczynach zwrotu ze uszkodzony w transporcie. i nawet na tym zyskalam bo kosztowal ok kolo 40 zl haha a ja go dostalam za free. dlatego dziewczyny czasem trzeba kombinowac. oczywiscie nie namawiam do oszukiwania.
Ostanio była taka promocja że kupując incadessence za 69.90 inne perfumki dostajesz gratis ale te gratis perfumki było można kupić także po promocji. Klientka wzieła be...spontaneous za 39.90 czyli za incadessence 30 zł ale minus 25%...to zostaje 22.50..i miałam za te 22 złote perfumki Jak ja lubie takie wiązane promocje

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
a tymczasem podjęłam decyzję, że z 05 biorę tylko żel limonka i ewentualnie żel do golenia. jak większośc z was poszalaję zakupowo w 06
Ja z K05 biore tylko maske błotną do ciała ( na współkę z koleżanka w tej promocji kup 2 za 32.90) i jak coś mnie zachwyci z internetowej. W końcu jedyny katalog gdzie biorę malutko dla siebie hehe

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-20, 11:01   #7118
mrowkamrowka
Raczkowanie

GG do mrowkamrowka

to chyba ja jestem jakas dziwna bo w 05 biorę pełno rzeczy!
-tusz dwustronny (w końcu tusz, który ma fioletowy kolor a nie niebieski!)
-cienie z CT w palecie- sa na serio bardzo ladne-sprawdzalam w COKU
-oczywiście pełno rzeczy do opalania (planuję wakację w Chowacji, więc przyda się napewno) i pewnie ejszcze parę pierdółek.

Dziewczyny, ma może któraś z Was zdjęcie tego błyszczyka z Internetowej bo nie wiem czy nie jets za mocny:/
mrowkamrowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-20, 11:16   #7119
paulinkosia
Rozeznanie

http://www.allegro.pl/item177126391_...ast.html#photo
Real fotka torebki Irlande..szkoda że nie jest z materiału tzn z takiego płótna..byłaby fajniejsza

Aa..i byłam wczoraj w Coku opłacić fakturki i widziałam biżuterie Delphi...jeju na żywo wygląda ślicznie Taka delikatna,cieniutka i błyszcząca..taki brązik...i kolczyki jakie śliczniutkie jeju w katalogu wyglada na "cięższą i grubszą".
Uwielbiam wszystko co się błyszczy i świeci..a delphi taka jest
Tylko to biżuteria raczej nie taka na codzień do zwykłej bluzeczki..chociaż W K04 i 05 jest za 34.90 a już w K06 za 29.90

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-20, 11:26   #7120
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Real fotka torebki Irlande..szkoda że nie jest z materiału tzn z takiego płótna..byłaby fajniejsza

Aa..i byłam wczoraj w Coku opłacić fakturki i widziałam biżuterie Delphi...jeju na żywo wygląda ślicznie Taka delikatna,cieniutka i błyszcząca..taki brązik...i kolczyki jakie śliczniutkie jeju w katalogu wyglada na "cięższą i grubszą".
Tylko to biżuteria raczej nie taka na codzień do zwykłej bluzeczki..chociaż W K04 i 05 jest za 34.90 a już w K06 za 29.90
widziałam te torebke na zywo niedawno w teatrze jakaś dziewczyna miała, musze powiedzieć, że myslałam, że będzie większa, nie powiem jest ładna nawet bardzo ładna, ale jak dla mnie to za mała...
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-20, 11:40   #7121
eleonorka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mrowkamrowka Pokaż wiadomość
ja etż chce leżeć w ciepłym łózku

Ale do pytań!
A czy przyszły wam te mini-korektory zmarszczek za 10zł?
Znowu brakuje mi 150zł do 30% upustu...:/
Do mnie te korektory zmarszczek nie przyszły a zamawiałam 4 szt (jestem dzień I, a pomyśleć że jakiś rok temu byłam B po co oni te zmiany porobili)
Z katalogu 05 zamawiam tylko krem do stóp za 4,90 i jeszcze zastanawiam się nad tymi nowymi błyszczykami, ale tyle tego w domu jest
eleonorka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-20, 11:43   #7122
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmk Pokaż wiadomość
Ja mam bardzo dużo "srebrnych" rzeczy z Avonu i jestem bardzo zadowolona - nic mi nie ciemnieje (mam łańcuszki po ponad rok) mogę nosić nawet kolczyki - a ja mam problemy z noszeniem czego innego w uszach niz srebro lub złoto. Złete łańcuszki myję w wodzie z mydłem i są super.
Ale jak się biżuteria zachowuje na ciele to jednak "osobisty problem" każdej z nas.
Moja mama ma baaaaaaardzo dużo biżuterii Avonu i niestety ciemnieje i nie można jej wyczyścić(przede wszystkim łańcuszków), nawet w płynach tych do czyszczenia biżuterii, po których kupiona w sklepie biżuteria czyści się bez zarzutu i lśni bardziej niż jak była nowa... Najgorsze jest to że łańcuszki ciemnieją, a wisiorki na nich w ogóle. I wtedy wisiorek lśni, a łańcuszek już nie..
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-20, 11:48   #7123
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam wlasnie problem. nie chodzi o bizuterie avon bo z nia wszystko ok. ale dostalam komplet niedawno, kolczyki i wisiorek. dokupilam sobie do niego pierscionek i lancuszek i dziwnie sie dzieje bo te kolczyki i wisiorek zolcieja :| nigdy mi sie tak nie dzialo. oczywiscie myje sie zeby bylo jasne i z zadna inna bizuteria sie tak nie dzieje. czy wiecie jak mozna szybko i skuteznie wyczyscic taka zzolcona bizuterie? prosze o rady.
Mi też pożółkły niektóre kolczyki i zanurzyłam w płynie do czyszczenia srebra i wszystko zniknęło
Ja kupiłam z jakiejś oferty wysyłkowej, ale pewnie w sklepach też powinno takie coś być
Stary 2007-03-20, 11:51   #7124
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Mi też pożółkły niektóre kolczyki i zanurzyłam w płynie do czyszczenia srebra i wszystko zniknęło
Ja kupiłam z jakiejś oferty wysyłkowej, ale pewnie w sklepach też powinno takie coś być
dziekuje bardzo. wiem ze sa takie plyny ale myslalam ze znacie jakies domowe sposoby czyszczenia bizuterii [poniewaz cierpie na brak kasiurki]
Stary 2007-03-20, 11:56   #7125
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
dziekuje bardzo. wiem ze sa takie plyny ale myslalam ze znacie jakies domowe sposoby czyszczenia bizuterii [poniewaz cierpie na brak kasiurki]
ja też posiadam bardzo dużo bizuterii z Avonu, niektóre nawet sa sprzed 5-6 lat, i nic im sie nie dzieje, trzymam je w pudełkach z których zostały mi przesłane a nie z inną bizuterią - może to jest powód tego że nic im sie nie dzieje,(mam i złote i srebrne - wyglądają jak nowe)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-20, 11:59   #7126
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
ja też posiadam bardzo dużo bizuterii z Avonu, niektóre nawet sa sprzed 5-6 lat, i nic im sie nie dzieje, trzymam je w pudełkach z których zostały mi przesłane a nie z inną bizuterią - może to jest powód tego że nic im sie nie dzieje,(mam i złote i srebrne - wyglądają jak nowe)
no wlasnie. to nie chodzi o bizuterie z avonu, bo tej sie nic nie dzieje. tylko taka inna kupiona w sklepie. myslalam nawet zeby w jakims domestosie trzymac haha.
Stary 2007-03-20, 12:07   #7127
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
no wlasnie. to nie chodzi o bizuterie z avonu, bo tej sie nic nie dzieje. tylko taka inna kupiona w sklepie. myslalam nawet zeby w jakims domestosie trzymac haha.
A to nie doczytałam, ale wiesz przypomnialam sobie, że kilka lat temu kupiłam mojemu TŻ srebrny łańcuszek(nie z Avonu) i zaczął mu ciemnieć, zaniosłam do sklepu gdzie go kupiłam z reklamacją, tam mi wyczyszczono i wszystko było dobrze jednak do czasu - znów mu zaczął ciemnieć, w sklepie powiedzieli, że to prawdopodobni wina wody, kosmetyków i skóry. Dałam mojej mamie która pracuje na rentgenie, żeby potrzymała w tych swoich utrwalaczach czy czyms takim moze to byłby jakis sposób, ale niestety jak nie znosił było spoko, a jak założył to znów od nowa. może faktycznie to przyczyna taka jak powiedziano mi w sklepie....fakt faktem przestał go nosić..
Stary 2007-03-20, 12:54   #7128
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
margo80 - zdrówka życzę!!!
dziękuję bardzo

Cytat:
Ja z K05 biore tylko maske błotną do ciała ( na współkę z koleżanka w tej promocji kup 2 za 32.90) i jak coś mnie zachwyci z internetowej. W końcu jedyny katalog gdzie biorę malutko dla siebie hehe
taaa, zapomniałam o internetowej

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-20, 13:08   #7129
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Tylko pamiętaj, że odcień katalogowy Honeysuckle jest w rzeczywistości odcieniem Pink Pleasures A Honeysuckle jest jaśniejszy niż w katalogu, delikatniejszy. Ja biorę obydwa i już nie mogę się doczekać
A peeling z granatem jest najlepszy
Miałam przyjemność zmacać wszystkie kolorki i myślę, że ten który mi sie spodobał to był właśnie ten Honeysuckle (niestety nazw na opakowankach nie było bo się przetarły) dziękuje

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Hym...mi też po powąchaniu kartki w katalogu spodobał się zapach galaretki mango i passiflora
jak powąchałam to też chciałam go zamówić ale na swoją kolej czekają jeszcze 2 duże żele Senses

Cytat:
Napisane przez aniaa36 Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę o pomoc !
Klientka zwróciła mi 2 kremy (zestaw na dzień i na noc) bo okazało się ,że jest uczulona na jakiś składnik i dała mi jeden krem bez pudełka (wyrzuciła )...
Czy uznają mi zwrot pomimo braku pudełka??
Myślę, że przyjmą sama często oddaję kosmetyki bez pudełek i nigdy nie usłyszałam słowa nagany za to

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Witam z rana
Dziewczyny używała któraś z Was dezodorantu do stóp FW?
Na KWC opinie są dobre, ale zdjęcie jest jeszcze tego dezodorantu w starej szacie graficznej i ciekawi mnie czy ten w nowej szacie też taki dobry jest
Przydało by mi się coś takiego, bo w pracy cały dzień nogi mi się pocą
chodzi o dezodorant w takim opakowaniu jak są takie do ciała czy ten w spray'u? Ten pierwszy ma moja mama i jest zadowolona, jest ciągle w użyciu
Co do antidralu to bym się wstrzymała...To jest polski odpowiednik Etiaxilu, ma mocniejsze działanie (niż normalny antyperspirant) i przy stosowaniu pod pachy często odbarwiał odzież - podobna sytuacja mogłaby się zdarzyć z butami. Na forum jest wątek o Antidralu, taki dokładny

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
witam i pozdrawiam z ciepłego łóżeczka, do którego powaliła mnie różyczka... cóż, uroki pracy z dzieciaczkami

wracaj szybciutko do zdrówka popieram ideę szalonych zakupów w 06
Stary 2007-03-20, 13:45   #7130
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Wiesz co? Obawiam się, że na karcie kolorów kolory byłyby tak samo przekłamane jak w katalogu... <','>
Niestety....Oni już tak mają, że te kolorki im się "mylą"... Może powinni zmienić osobę, która dobiera kolorki w katalogach?

Ale byłoby fajnie, gdyby umieli zrobić coś takiego jak prawdziwe kolory kosmetyków

PS. Dlaczego nie wyświetla mi się możliwość edycji?:/
Przez to musiałam zrobić post pod postem :|
no właśnie tego się obawiam. ale napisałam im, że kolory w katalogu są przekłamane i często klientki są zaskoczone, że to co dostały nie pokrywa się z kolorem katalogowym.

Cytat:
Napisane przez mrowkamrowka Pokaż wiadomość
to chyba ja jestem jakas dziwna bo w 05 biorę pełno rzeczy!
-tusz dwustronny (w końcu tusz, który ma fioletowy kolor a nie niebieski!)
-cienie z CT w palecie- sa na serio bardzo ladne-sprawdzalam w COKU
-oczywiście pełno rzeczy do opalania (planuję wakację w Chowacji, więc przyda się napewno) i pewnie ejszcze parę pierdółek.

Dziewczyny, ma może któraś z Was zdjęcie tego błyszczyka z Internetowej bo nie wiem czy nie jets za mocny:/
no ja też w końcu wezme tusz śliwkowy bo dawno marzył mi się taki kolor

Cytat:

moja sąsiadka ją ma bardzo ładna ta torebka
a biżuteria Delphi jest cudowna zamawiała ją sobie koleżanka i widziałam ją w sobotę na żywo
Stary 2007-03-20, 13:47   #7131
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

Cytat:
Napisane przez eleonorka Pokaż wiadomość
Do mnie te korektory zmarszczek nie przyszły a zamawiałam 4 szt (jestem dzień I, a pomyśleć że jakiś rok temu byłam B po co oni te zmiany porobili)
Z katalogu 05 zamawiam tylko krem do stóp za 4,90 i jeszcze zastanawiam się nad tymi nowymi błyszczykami, ale tyle tego w domu jest
do mnie dziś też nie przyszły mini korektory, zestaw hydrofirming w pudełku - produkcja zakończona prosimy nie zamawiać

z deo do stóp wolę ten odświeżający - jest wydajny, zapach znośny i sprawdza się jak dla mnie

marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-20, 13:51   #7132
isole
Raczkowanie

uważajcie na deo do stóp w ubiegłym roku miałam zwrot tego w smukłej wysokiej aluminiowej butelce w sprayu - 75 ml - lał się i przestał psikać, natomiast ten w niższej plastikowej butelce chyba 100 ml z odkręcanym spryskiwaczem jest ok nic się nie dzieje
isole jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-20, 14:14   #7133
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

Cytat:
Napisane przez isole Pokaż wiadomość
uważajcie na deo do stóp w ubiegłym roku miałam zwrot tego w smukłej wysokiej aluminiowej butelce w sprayu - 75 ml - lał się i przestał psikać, natomiast ten w niższej plastikowej butelce chyba 100 ml z odkręcanym spryskiwaczem jest ok nic się nie dzieje
tak, to prawda, sama zwracałam trzy sztuki (w poprzednim opakowaniu) - zraziłam sie do niego i dlatego używam tego odświeżającego

dzisiaj wieczorkiem wypróbuję dwufazowy żel z peelingiem SSS firm
marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-20, 14:29   #7134
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
ja mam wlasnie problem. nie chodzi o bizuterie avon bo z nia wszystko ok. ale dostalam komplet niedawno, kolczyki i wisiorek. dokupilam sobie do niego pierscionek i lancuszek i dziwnie sie dzieje bo te kolczyki i wisiorek zolcieja :| nigdy mi sie tak nie dzialo. oczywiscie myje sie zeby bylo jasne i z zadna inna bizuteria sie tak nie dzieje. czy wiecie jak mozna szybko i skuteznie wyczyscic taka zzolcona bizuterie? prosze o rady.
Na pewnym forumavon.net jest o tym, że Avon produkuje sztuczną biżuterię, jak zczarnieje to już nie bardzo da radę to zmyć

Cytat:
Też miałam okazję ją zobaczyć, ładna i delikatna, nie zciemnieje, bo nie ma gdzie

Co do Foot Works to miałam odświeżający deo do stóp (ten mniejszy, nie typowy deo) - fajny w wakacje, krem intensywnie zmiękczający stopy - ślisko po nim w klapkach było , skuteczny ale dawno go w katalogu nie widziałam, płatki peelingujące - super ścirają, krem do pięt zmiękczający - obecnie go mam, dobrze zmiękcza
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-20, 14:42   #7135
taka jedna
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3961557]Co do Foot Works to miałam odświeżający deo do stóp (ten mniejszy, nie typowy deo) - fajny w wakacje, krem intensywnie zmiękczający stopy - ślisko po nim w klapkach było , skuteczny ale dawno go w katalogu nie widziałam, płatki peelingujące - super ścirają, krem do pięt zmiękczający - obecnie go mam, dobrze zmiękcza[/quote]
Krem intensywnie zmiękczający stopy cały czas jest w katalogu
Stary 2007-03-20, 14:42   #7136
kasiaaa178
Rozeznanie

[quote=mrowkamrowka;395979 9]ja etż chce leżeć w ciepłym łózku

Ale do pytań!
ja juz czekam i czekam... a razem ze mna moje klijentki....
kasiaaa178 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-20, 15:42   #7137
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
do mnie dziś też nie przyszły mini korektory, zestaw hydrofirming w pudełku - produkcja zakończona prosimy nie zamawiać

z deo do stóp wolę ten odświeżający - jest wydajny, zapach znośny i sprawdza się jak dla mnie

Cześć

Zamówiłam dwa mini korektory w pierwszym możliwym terminie z dostawą na COK i niestety, to był jedyny raz kiedy mi przysłali
Dziewczyny orientujecie się może, czy przychodzi Pur Blanca w kuli?

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-20, 15:50   #7138
elffee
Zadomowienie

dziweczyny ja mam takie pytanko. chcialab\m sie zalogowac do strefy konsultantki i mi wyskoczylo ze brak dostepu

czemu tak jest? wam tez tak sie dzieje czy mi zablokowali dostep bo w sumie aktywna konsultantka nie jestem juz od kilku lat chyba [no moze przesadzam]

chcialam sprawdzic oferte internetowa.
Stary 2007-03-20, 16:17   #7139
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
dziweczyny ja mam takie pytanko. chcialab\m sie zalogowac do strefy konsultantki i mi wyskoczylo ze brak dostepu

czemu tak jest? wam tez tak sie dzieje czy mi zablokowali dostep bo w sumie aktywna konsultantka nie jestem juz od kilku lat chyba [no moze przesadzam]

chcialam sprawdzic oferte internetowa.
u mnie wszystko jest w porządku
Stary 2007-03-20, 16:26   #7140
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

hej

dziewczyny, co sie dzieje, ja mam chyba starą ofertę w w strefie konsultantki, coś mi świta że wy też miałyście z tym problemy. Bo oferta z odżywka kaktusa to już była wcześniej? Bo pamiętam że były sztyfty na pryszcze a tutaj ich nie ma. Rozjaśnijcie mi w główce
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości