|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7141 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Ja dostałam dwie Pur Blanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7142 |
Zakorzenienie
|
dzięki za wsparcie
![]() to jest oferta do 04, do 05 jeszcze nie ma. a sztyfty im się już pewnie skończyły, więc je "zdjęli"... |
![]() ![]() |
![]() |
#7143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7144 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Mój sposób na zaśniedziałe srebro to soda oczyszczona spożywcza kupiona w spożywczym za 1zł i szczoteczka do zębów. Wysypuję do zlewu trochę sody moczę szczoteczkę, maczam w sodzie i szoruję. Czyści się dobrze i wygląda jak nowe, ale to dotyczy typowo srebra. Zawsze tak czyszczę swoje srebrości. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7145 |
Raczkowanie
|
Witam avon oczywiscie napisal mi odpowiedz w sprawie mojego maila ale jest malo satysfakcjonujaca o to odpowiedz:Szanowna Konsultantko,
Dziękujemy, że zwróciła się Pani do nas i opisała występujące niedogodności. Opinie Konsultantek są dla nas bardzo cenne i zawsze traktujemy je poważnie. Pani list daje nam okazję do złożenia pisemnych wyjaśnień i przeproszenia za występowanie nieprawidłowości. Przygotowując ofertę katalogową z dużym wyprzedzeniem, opieramy się na planach i szacunkach zainteresowania danym artykułem ze strony Klientów. Na tej podstawie podejmowane są decyzje dotyczące skali produkcji. Unikamy powstawania nadwyżek, ponieważ magazynowanie dużej ilości zapasów produktu znacznie zwiększyłoby jego cenę. Ponadto, co ważniejsze, możemy zagwarantować naszym Konsultantkom, że otrzymają kosmetyk wyprodukowany niedawno, z długim terminem przydatności do użycia. Jeśli popyt w pierwszych dniach sprzedaży danego produktu przewyższa założenia, jest to dla nas sygnałem do zwiększenia produkcji. W zależności od specyfiki danego produktu przyspieszenie następuje natychmiast, bądź wiąże się z oczekiwaniem na dostarczenie komponentu niezbędnego do produkcji, który nie jest wytwarzany w naszej fabryce. Dodatkowo zwiększenie produkcji wiąże się z zamówieniem większej ilości opakowań, dostarczanych nam przez firmę zewnętrzną. W tym momencie jesteśmy w dużej mierze uzależnieni od możliwości poddostawcy. Kolejnym elementem decydującym o możliwości szybkiego zwiększenia produkcji jest długość samego procesu produkcyjnego. By zachować wysoką jakość naszych produktów musimy dbać o to, by cały proces produkcji, łącznie z wykonaniem testów sprawdzających jakość, odbył się zgodnie ze standardami obowiązującymi w firmie. W momencie uzupełnienia stanów magazynowych, zamówiony wcześniej przez Konsultantkę produkt dołączany jest automatycznie do jej najbliższego zamówienia. Gwarantujemy przy tym, że cena artykułów jest zgodna z tą, która obowiązywała w chwili ich zamawiania oraz utrzymane są wszystkie wypracowane promocje i opusty. Zdajemy sobie sprawę, w jak trudnej sytuacji postawiliśmy Panią wobec Klientów. Doceniamy Pani pracę i dziękujemy za zaangażowanie w działalność Konsultantki. Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i pozostajemy z nadzieją, że nasza współpraca będzie układała się coraz lepiej. Z pozdrowieniami, Katarzyna Wach Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska |
![]() ![]() |
![]() |
#7146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten list to ja już chyba gdzieś czytałam...
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2007-03-20 o 18:06 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7147 |
Raczkowanie
|
Napisze do nich jeszcze jednego maila nt co mysle o ich odpowiedzi i takie tam mile słowka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7148 |
Raczkowanie
|
Basienka27 otrzymałaś kolejny szablon
![]() Avon naprawdę nic sobie z tego nie robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7149 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie....już komus tak samo odpisali. Ja im wczoraj napisałam meila żeby drugi raz jak pakują paczke to paptrzyli co wkładają bo dostałam usmarowane kosmetykiem opakowanie..ba zeby to sie rozlało w paczce..ale to już było zaschnięte..i jak podniosłam wieczko to tam też gruba warstwa zaschniętego kosmetyku ![]() Zobaczymy co odpiszą...
![]() |
#7150 |
Raczkowanie
|
paulinkosia pewnie znowu przyślą Ci kolejny szablon
![]() Może się jednak poczują i dołączą do paczki kosmetyk na przeprosiny? Czasami mają gest... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7151 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na jednym z for na ktorych pisze, jest automatyczne dodawanie do poprzedniego postu, jesli nikt w miedzyczasie czegos w watku nie dopisal. A zeby nie bylo offtopu: odebralam dzis druga paczuszke w k02. Tylko jeden brak - eyeliner CT blue |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#7152 |
Zakorzenienie
|
Ajjj ale jestem zadowolona - już zamówienie z K05 mam na 200zł
![]() ![]() ![]()
#7153 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ma może któraś z Was zdjęcie tego błyszczyka z Internetowej bo nie wiem czy nie jets za mocny:/[/quote]
ten błyszczyk jest jasny i jak dla mnie prawie niewidoczny na ustach-więc jeśli chcesz coś mało widocznego -to kupuj ![]()
#7154 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zamówienie z K05 składam dopiero 5 kwietnia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7156 |
Zakorzenienie
|
u mnie zamówienie z K05 będzie marne chyba. na razie nikt nic nie zamówił, jakoś ten katalog chyba nie będzie się podobał (podobnie było u mnie z K04). na razie mam 90 zł. może do 150 zł dociągnę, ale więcej raczej nie będzie
![]()
#7157 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja z katalogu 05 (składam 1.04) narazie mam swoje zamówienie za 60zł (i myślę czy by nie wziąć w wiązanej ofercie Planet Spa maseczki sake i śródziemnomorskiej do włosów - ale chyba narazie nie...). Kilka klientek obiecało większe zamówienia w katalogu 05, więc mam nadzieję, że dotrzymają słowa.
Ciągle myślę nad katalogiem 06, bo mam ogromne zamówienie (swoje) i nie wiem co sobie odpuścić ![]() PS. Jest już opcja edycji. |
![]() ![]() |
![]() |
#7158 | |||
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3956364]A ja czekałam na okazję z pędzlem do pudru a jakoś się nie zapowiada aż w końcu zamówiłam na allegro za 6,50zł
Varda ale Ci napisali...Głupoty gadają, jeszcze nikt tej bazy i podkładu 2w1 nie dostał i niech nie zmyślają, że nie wiedzą ile produkować, bo nawet chyba nie zaczeli[/quote] Ja tą baze dostałam w 2 terminie jak ją dali jako nowość ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#7159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kusi mnie tez pomadka Anew Beauty o odcieniu Sugar Cane --- wyglada na blady bez, a ja nigdzie takiej nie moge dostac odkad Lumene wycofuje sie z Polski ![]() No i serum rozswietlajase Sake ![]() Mam pytanie do dziewczyn, ktore albo mialy w rekach kat. 6 albo widzialy na zywo spray ochronny AT z serii slonecznej --- czy on ma filtry ? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#7160 |
Wtajemniczenie
|
Mówicie tu o piątce, a ja dziś z czwórki już złożyłam (II termin) zamówienie na 650zł. Paczka we wtorek
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
#7161 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7162 |
Raczkowanie
|
Hej. blagam Was bardzo... pomozcie!
ostatnio moja mamusia zamowila sobie DWUSTOPNIOWY PROGRAM DO UST Z ANEW (niby to taki fantastyczny itd... :|) w zestawie z korektorem zmarszczek, o ile dobrze pamietam. ale okazalo sie, ze opakowanie jest jakies felerne ;/ z tej ,,tubki" (czy co to jest ![]() i nie wiem jak mam zwrocic to cudenko... jestem poczatkujaca konsultantka i jeszcze nie dokonywalam zwrotow. Bardzo prosze opiszcie mi krok po kroku, co, jak, kiedy, gdzie mam zwrocic to cuś! A! i jeszcze bym chciala dodac (moze to jest wazne...), ze nie zdazylam zaplacic do tej pory za ta paczke... termin mam do 30.03 |
![]() ![]() |
![]() |
#7163 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#7164 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie mam żadnej choroby..no nie wiem czemu to tak ![]()
![]() |
#7165 |
Wtajemniczenie
|
u mnie k05 też nie cieszy się dużym powodzeniem, niestety <','>
no ale zobaczymy . . . Czy szampon przeciwłupieżowy z Naturalsów jest dobry? Rzeczywiście działa przeciwłupieżowo?
![]() |
#7166 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przeciez bizuteria avonowska jest sztuczna,a wiec niemozliwe abys miala cos od nich z prawdziwego srebra ![]() Ups, dopiero po kilkunastu minutach kapnelam sie,ze chodzi o calkiem inna bizuterie, nie z Avonu....eehhh to przez pozna pore ![]() ![]() Edytowane przez Ptaszysko Czas edycji: 2007-03-21 o 00:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7169 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.